2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hadi bakalım sende inşallah evine geçersin inşallah,bu çalışmama raporunu 32 de aldım ben muhasebeciye vermek için aradım getirelim size diye yooo dedi whats up tan atmanız yeterli,çok şaşırdım elden teslim almadı öylede oluyomuş şaşırdım,birde doğum yapıncamı belge alıp onuda vericez nasıl oluyor bu işler ben hiç anlamıyorum malesef

Benim kizimda öyle kalabalikta seste daha bi cosuyo sanirim kendi de sesli mesli bisey olacak hoşuna gittiğine gore
Ohh iyi kotu bi haber yok canim.ay seninde az kaldi tabi acele etmezse oğlun

Cokk güzel olmuş canim ya bayildim ben buna.mutlaka yap eşini. Bende hakim yaptirabilecegim biri varmi cevremde çok hoşuma gitti kizima giydirmezsem catlarim

Ayy canim ya hemen ilk firsatta anneleri ne götürmek niye acaba rahat edemiceksin oturup kalkamicaksin en iyisi evin,hem evinde bulduğun huzuru başka nerde bulcan :)

bende hiç bilmiyorum daha doğrusu çok az şey biliyorum bende çalışabilir raporu aldım verdim işe ay sonunda da çalışamaz alcam vercem sonrası nolcak bilmiyom :)

sağol canım amin

oyy beş mi hele bir doğsun büyütünde canım ondan sonra verirsiniz kararınızı:)

zeytinyağlı pırasa ye canım
İkinci tamam da altı aylık olunca falan düşünüyorum çünkü 34 yaşıma girdim olsun ama diğerleri için konuşuruz daha var beraber büyürler ikisi bir

Ah ahhh benim kv kp de aynı halt kızlar herşeye maydanoz hele kv hepsinden beter sinsiii pissss saman altından su yürüten cinsten

Yok canım benim eşim değildi öyle:) gerçi benimki de pek nazlamıyor beni. Bi de bana kardeşim oğlum falan diyor bazen yuh yani tamam ilişkiye ara verdik vs ama bu kadar da olmaz ki... Sanırım bu erkekler hamileyken bile seksi olmamızı bekliyor.

ohhhhhhhhhh vallaaaa var ya süper cevap vermiş annen ne gerek varmış kalmaya kendi mi doğurup bakıcak bi işin ucundan filan tutsa neyse mesela bizimkinde o da yok o yüzden gelmicek keşke gitseymiş umreye

aynen canım benimkide öyle, 2-3 cocuk az diyor şöyle 4-5 olsun dolu dolu :)) Allah hayırlısını nasip etsin ya hamilelik zor lohusalıktı hamilelikti derken 1 yıl iptal durumdayız yani:))
Ah ahhh sorma erkeklere kolay söylemesi tabi dur bakem zaman ne gösterir :)

nasıl yaaa,,, ciddi mi ????
benim kp öyle bir şey deseydi bana düğünde,ve eşim bir şey demeseydi, annem babam kardeşim göndermezdi beni o gün,,, bende giderdim babamın evine,,,,,
aynen öyleee oldu ve o kadar sinirlendim ki eşim sigara içtiğimi hala saklar ha şu an içmiyorum da emzirdikten sonra içmeye devam edicem ama aylarca bana evimde sigara içirtmediler hep diken üstünde oldum neymiş beyefendi hassasmış be adam sen hassassın da elin adamı dediğin benim kuzenim yani benim kardeşim sayılır ama patavatsız işte bi de çok konuşur

Benim de dönmemis cnm bekliycez artık hayırlısı :)
canım seniinki kaç kg olmuş belli bi kilodan sonra dönmüyorlarmış sanırım ama beklemek lazımmış işte biz de bekliyoruz ama pek döneceğe benzemiyor nst de sancım filan da çıkmadı yani 2 tane 35 olan var ama onu sancıdan saymıyorlarmış

bizim kv de öyle çok şirin çok cici görünür ben bişiy bilmem modunda gezer ama suyu samanın altından götürür
Ay çok sinir olmaya başladım bu aralar hele herşeyi çok bilir ama hiçbir şey bilmez cahilin teki fesatliginida bikenara bırak bide hiç olmadık şeylerle aramızi bozmaya çalışır salak ne olcak

Benim 2850 gr - + 200 yanılma payı ile tabi bence sancı bendede çıkmadı söylerdi olsaydı herhalde doktorum döner daha erken dedi bakalım sen n gün bile dönüyomus bebiş ler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…