benimkide önceden hamsi gibiydin, şimdi balina gibi oldun diyor bana. Doğumdan sonra sporumuzu yapıp eskisindende fit olalımda gösterelim onlara
Ben olsam ağlardım kesinayy cnm kıyamam ya,ben hep unutuyorumm,demir hapını içip içmediğimden tutta,benm bu odada ne işim vardı bile dediğim oluyor neden odaya geldiğimi bilmiyorum,hele dün ayıptır söylemesi kek yapıcam,evde yumurta yok,asla yumurtasız olmaz,neyse zar zor markete gidiyorum,un süt şeker meyva alıyorum eve çıkıyorum ev 9.katta, soyunuyorum ellerimi yıkıyorum,eşofmanlarımı giyıyorum,kaseye yumurta kırcam ben şokkkkkkkkk,nasıl olur diye,sinirden öldümmm,eşşek gibi gittim sonra bidaha markete
Eşimi kardeşiyle olsun diye bekletmişler aralarında dört yaş var çok travmatik olmuş aklı erdiğinden. Bence büyük oğlunu kardeşi için bekletme. Benim kv öyle yaptığına çok pişman. Küçük olan anlamamış ama eşim annesine beni sevmiyorsun bana bunu neden yapıyorsun gibi laflar etmiş.Canım hemen cevap vereyim erkek annesi olarak:) biz oğluma çok istedik ama şansımıza o dönemde çocuk cerrahı şehir dışındaydı, ilk 10 gün yapılması iyi deniliyor acı hissetmiyor iki günde iyileşiyormuş, şimdi bizde mecburen 6 yaşında yaptırıcaz haliyle ikinci paşamıda bekleticem abisiyle beraber olsun diyorum, tıkanıklık sorunu hiç yaşamadık hamdolsun, pipinin derisini arada bir geriye doğru çekiyoruz anlatabildim umarım, birde kız da ki gibi enfeksiyon olmuyor pek fazla erkek bebeklerde, bence doğunca yaptır derim, illa düğünde kesilecek diye bir şey yok, düğünü sonrada yaparsın çoğu insan öyle yapıyor hem çocuğun kendi düğününü acıyla değil mutlulukla keyifle hatırlar
ayy cnm kıyamam ya,ben hep unutuyorumm,demir hapını içip içmediğimden tutta,benm bu odada ne işim vardı bile dediğim oluyor neden odaya geldiğimi bilmiyorum,hele dün ayıptır söylemesi kek yapıcam,evde yumurta yok,asla yumurtasız olmaz,neyse zar zor markete gidiyorum,un süt şeker meyva alıyorum eve çıkıyorum ev 9.katta, soyunuyorum ellerimi yıkıyorum,eşofmanlarımı giyıyorum,kaseye yumurta kırcam ben şokkkkkkkkk,nasıl olur diye,sinirden öldümmm,eşşek gibi gittim sonra bidaha markete[/QUOTE
bende bugün su içmeye mutfaga gideceğime yatak odasına gittimayy cnm kıyamam ya,ben hep unutuyorumm,demir hapını içip içmediğimden tutta,benm bu odada ne işim vardı bile dediğim oluyor neden odaya geldiğimi bilmiyorum,hele dün ayıptır söylemesi kek yapıcam,evde yumurta yok,asla yumurtasız olmaz,neyse zar zor markete gidiyorum,un süt şeker meyva alıyorum eve çıkıyorum ev 9.katta, soyunuyorum ellerimi yıkıyorum,eşofmanlarımı giyıyorum,kaseye yumurta kırcam ben şokkkkkkkkk,nasıl olur diye,sinirden öldümmm,eşşek gibi gittim sonra bidaha markete
Yok artık ya günahsız masum yavruya dediğine bak, cahil cahil konuşmak diye buna derim ben. Bende gavur memleketteyim canım, Kur'an dinletiyorum bebişime şimdiden, inşallah doğuncada dinleteceğim
Bana da sürahi nine ve bi dizide oynayan biri var onu diyip duruyor, boğacam yakında :)))Yok canım benim eşim değildi öyle:) gerçi benimki de pek nazlamıyor beni. Bi de bana kardeşim oğlum falan diyor bazen yuh yani tamam ilişkiye ara verdik vs ama bu kadar da olmaz ki... Sanırım bu erkekler hamileyken bile seksi olmamızı bekliyor.
Alamadım ama iyi olsam alacağım artık nefret ettim o heves ettiğim hamile tshirtlerinden :))kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
Bugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.
benimkilerde bayagı büyüdü, emzirdikten sonra sönmüş balona dönmezlerse iyigösterelimde bu mimikler nolcak,şimdiden büyüdüler,ya hepten beter olup emzirdikçe sarkarlarsaestetik olurum dicem ama geçen yaz hem kankam hem ablam ikiside oldu göğüs küçültme,biri sskda ücretsiz oldu,biri ist un meşhur sosyete dr una 12 bin liraya,ikiside bir halta benzemedi
Bir an beni anlattin sandim.bende ailemle ayri sehirdeyim 2 -3 saatlik mesafemiz var.benim de Esim herşeyim oldu.onsuz asla duramam işten eve gelmesini 4 gozle beklerim bensiz asla bi yere gitmez arkadaşlarıyla bile gezip tozmaz.bende onsuz pek gitmem bi yere o evde yokken ise gittiğinde giderim mesela.o evdeyken içimden gelmz.sanirim aliskanlik yapti bende.oda benim herşeyim oldu su kadar zamanda ama tabi ailemin yanina gitmeye kalkinca durum değişir giderim arkama bile bakmadanayy hafta sonu olsa da eşimle ortak zaman geçirsem diye hafta sonunu dört gözle bekliyorum ben
eviniz işe uzakSA o yüzden böyle olmuştur sizinki de
ama annemlerde yakında olsa çok iyi olurdu ben başka şehirdeyim eşim benim herşeyim oluyor o yüzden
anam babam arkadaşım eşim aşkımablam bile
aynen canım yaaa evimden başka yerde rahat değilim hamile olmadığmda bile aynıydı bu
eline sağlık güzel görünüyorlar
ben kazak ve pantolon aldım 1 er adet 2 hırka 2 eşofman 2 badi aldım ev pjama takımı aldım gündüz giyilebilen
doğum sonrası yeni yeni giymek için
hamile kıyaftleri giymeyiz artık göbüşte biraz iner ama eski kıyaftler hemen olmaz daha almak lazım
canım hadı bakalım masallah ogluna benden bıgun once dogurcan ıste kız :)
canım ılk kez mı bızımkı asker malum nobetı oluyor gıdıyor gorev oluyor sehır dıısı gıdıyor o gıdınce bende kızdsan once tedırgındım ama artık kızımla evde partı yapıoz :) bazen ıyıde oluyor uzak kalmak kafa dınlıyor ınsan
aynen cnm sadece bakıyorum ama gecenlerde bı pantolon aldm sonra gıyerm dıye ama ınsan hc ınan,
sanki varya 10.ncu çocukları oluyor bu kdr meraksız heycansız duyguları yokmu boğasım geliyor,sen arkadaşının bebeği oluyor geçen ay hep o adi yavuzun yüzünden zaten herşey doldrmuş kocamın aklını,sen doğum yapıo karısı,kızın tüm ş.dışındaki teyzeleri hastaneye gelıyor ve hemn onlarda kalıyor hepsi,bebeğin doğum çekimine fotoğrafçı faalan giriyor,neyse bebiş mikrop kapmış havale geçirmiş memenjit olmuş 1 hafta küvezde kalmış,yok işte sakın kimse gelmesin odaya,hele fotoğrafçı asla almayın,yok şöle böyle bizimkininde canına minnet,işte ailelerimiz dahil kimse kkucağına almıycak,gerekirse maske takalım,yabancılar arkadaşlar girmesin,hele fotoğraf işini unut,dedim yürü git bee,delimisin nesin,görmemişin çocugu olmuş gibi,sakınan göze çöp batar daha neler dedim,Allah korusun olmayacağı varsada olur,bir kızdım bir kızdım,her yaptığı ettiği şuan bana batıyor,Allahtan yaptığım süslere ses etmıyor bunlar nolcak demiyorbunları yapıyom böyle ama acaba odayı süsleyebilecekmiyim
kocamdan şüpheliyim biraz süsleriz diyor ama
o gün bi yamuk yapmaz inş...
ayy hafta sonu olsa da eşimle ortak zaman geçirsem diye hafta sonunu dört gözle bekliyorum ben
eviniz işe uzakSA o yüzden böyle olmuştur sizinki de
ama annemlerde yakında olsa çok iyi olurdu ben başka şehirdeyim eşim benim herşeyim oluyor o yüzden
anam babam arkadaşım eşim aşkımablam bile
aynen canım yaaa evimden başka yerde rahat değilim hamile olmadığmda bile aynıydı bu
eline sağlık güzel görünüyorlar
ben kazak ve pantolon aldım 1 er adet 2 hırka 2 eşofman 2 badi aldım ev pjama takımı aldım gündüz giyilebilen
doğum sonrası yeni yeni giymek için
hamile kıyaftleri giymeyiz artık göbüşte biraz iner ama eski kıyaftler hemen olmaz daha almak lazım
Bir an beni anlattin sandim.bende ailemle ayri sehirdeyim 2 -3 saatlik mesafemiz var.benim de Esim herşeyim oldu.onsuz asla duramam işten eve gelmesini 4 gozle beklerim bensiz asla bi yere gitmez arkadaşlarıyla bile gezip tozmaz.bende onsuz pek gitmem bi yere o evde yokken ise gittiğinde giderim mesela.o evdeyken içimden gelmz.sanirim aliskanlik yapti bende.oda benim herşeyim oldu su kadar zamanda ama tabi ailemin yanina gitmeye kalkinca durum değişir giderim arkama bile bakmadantabi aklim ondan kalmiyo değil hele su son girişimde 1 hafta kaldim ama okadar tuhaf geldiki.1 sene önce calisiyodum hafta sonu gidiyodum,işten ciktiktan sonrada hep onunla gittim geldim.tek gidince bi tuhaf oldum onu evde birakinca hormonlardan da olabilir tabiki
ne guzel ,Allah ayırmasın sizi hiçbir zmn eksikliğini göstermesin inşallah
sanki varya 10.ncu çocukları oluyor bu kdr meraksız heycansız duyguları yokmu boğasım geliyor,sen arkadaşının bebeği oluyor geçen ay hep o adi yavuzun yüzünden zaten herşey doldrmuş kocamın aklını,sen doğum yapıo karısı,kızın tüm ş.dışındaki teyzeleri hastaneye gelıyor ve hemn onlarda kalıyor hepsi,bebeğin doğum çekimine fotoğrafçı faalan giriyor,neyse bebiş mikrop kapmış havale geçirmiş memenjit olmuş 1 hafta küvezde kalmış,yok işte sakın kimse gelmesin odaya,hele fotoğrafçı asla almayın,yok şöle böyle bizimkininde canına minnet,işte ailelerimiz dahil kimse kkucağına almıycak,gerekirse maske takalım,yabancılar arkadaşlar girmesin,hele fotoğraf işini unut,dedim yürü git bee,delimisin nesin,görmemişin çocugu olmuş gibi,sakınan göze çöp batar daha neler dedim,Allah korusun olmayacağı varsada olur,bir kızdım bir kızdım,her yaptığı ettiği şuan bana batıyor,Allahtan yaptığım süslere ses etmıyor bunlar nolcak demiyor
benimki hergün akşam işten eve gelince ben heyecanla kudurmuş gibi
bak bugünde bu süsü yaptım bunu yaptım şunu yaptım diye hevesle gösteriyorum
adam bi süslere bakıyo bi bana bakıyo
kuru kuru güzel olmuş diyo
biliyorum o hiç ilgilenmiyo aslında yaptıklarımla ben anlıyorum ama
ben genede hevesli hevesli bu seferde süsleri nasıl yaptığımı anlatıyorum
o dinlemiyor biliyorum olsun ama ben genede anlatıyorum, rahatlıyorum napim[/QUO
aynı durum bizde de var sanki hiç heveslenmiyo. geçen bi arkadaşının eşi doğum yapmış ona hediye aldık bende kuzuma alt açma bakıyim dedim aynı yerden beğendim. tuttu onu da hediye götürdü. dedim ben onu kendimize bakmıştım. devamıda yoktu alamadım yenisini. sonra yiğeninin doğum günü vardı 8 yaşında herşeydden çifter çifter aldık hediye olarak. ben aylardır bi banyo küvetiyle uyku seti alamıyorum. gidiyoruz böyle uzaktan uzaktan bakıyo hiç fikir vermiyo bende sinir olup çıkıyorum. tek başıma gideyim diyorum izn vermiyo doğuma az kaldı ya. hala banyo setimiz ve uyku setimiz yok. bak boğasım geldi şimdi. niye böyle yapıyo anlamıyorum hani hiç yapmasa anlıcam ama başkasına şapır şupur bize yarabbi şükür gibi oluyo çok gıcık oluyorum.
biz yeterince kafa yoruyoruz yaay bu mesajı nasıl böyle yazmayı başardım anlamadım
Benmkı bıtek ısım konusunda heveslı degılll. Gerı herseyde heveslı.. Ama gıcık oluyorum bendee. O olsunmu bılmem bu olsun mu ımm blmem ya daha cok var sonra konussak?? Uleyn gıcık herıf 20 gun kalmıs daha ne coguu... Ümüğünü sıkasım gelıyor
Benmkı bıtek ısım konusunda heveslı degılll. Gerı herseyde heveslı.. Ama gıcık oluyorum bendee. O olsunmu bılmem bu olsun mu ımm blmem ya daha cok var sonra konussak?? Uleyn gıcık herıf 20 gun kalmıs daha ne coguu... Ümüğünü sıkasım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?