2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benimkide önceden hamsi gibiydin, şimdi balina gibi oldun diyor bana. Doğumdan sonra sporumuzu yapıp eskisindende fit olalımda gösterelim onlara

gösterelimde bu mimikler nolcak,şimdiden büyüdüler,ya hepten beter olup emzirdikçe sarkarlarsa estetik olurum dicem ama geçen yaz hem kankam hem ablam ikiside oldu göğüs küçültme,biri sskda ücretsiz oldu,biri ist un meşhur sosyete dr una 12 bin liraya,ikiside bir halta benzemedi

Ben olsam ağlardım kesin

Eşimi kardeşiyle olsun diye bekletmişler aralarında dört yaş var çok travmatik olmuş aklı erdiğinden. Bence büyük oğlunu kardeşi için bekletme. Benim kv öyle yaptığına çok pişman. Küçük olan anlamamış ama eşim annesine beni sevmiyorsun bana bunu neden yapıyorsun gibi laflar etmiş.

Yok artık ya günahsız masum yavruya dediğine bak, cahil cahil konuşmak diye buna derim ben. Bende gavur memleketteyim canım, Kur'an dinletiyorum bebişime şimdiden, inşallah doğuncada dinleteceğim

Yok canım okumuş etmiş her şeyi bilen insanlar ama rahatsızlık vermek için Söylüyorlar bizimki de atlıyor :) çok şükür ben de dualarla büyüttüm karnımda:) Babasına da peygamberimiz Hz Ali vs ezana mı doğmuş dedim vs ..imanlı ahlaklı ayıpsız kusursuz sağsalim doğsunlar inş :

Bana da sürahi nine ve bi dizide oynayan biri var onu diyip duruyor, boğacam yakında :)))

Alamadım ama iyi olsam alacağım artık nefret ettim o heves ettiğim hamile tshirtlerinden :))

Bugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.

Canım bende de var çok normal hiç üzüle... Kelimeleri bile hatırlayamaz oldum geçen günnhadtanede siz İngilizce yi ii bilmiyorsunuz galiba dedi kadın :)) bir şey Anlattı anlamadım sonra eşim Türkçe Anlattı gene anlamadım beynim error veriyor artık :))

benimkilerde bayagı büyüdü, emzirdikten sonra sönmüş balona dönmezlerse iyi

Bir an beni anlattin sandim.bende ailemle ayri sehirdeyim 2 -3 saatlik mesafemiz var.benim de Esim herşeyim oldu.onsuz asla duramam işten eve gelmesini 4 gozle beklerim bensiz asla bi yere gitmez arkadaşlarıyla bile gezip tozmaz.bende onsuz pek gitmem bi yere o evde yokken ise gittiğinde giderim mesela.o evdeyken içimden gelmz.sanirim aliskanlik yapti bende.oda benim herşeyim oldu su kadar zamanda ama tabi ailemin yanina gitmeye kalkinca durum değişir giderim arkama bile bakmadan tabi aklim ondan kalmiyo değil hele su son girişimde 1 hafta kaldim ama okadar tuhaf geldiki.1 sene önce calisiyodum hafta sonu gidiyodum,işten ciktiktan sonrada hep onunla gittim geldim.tek gidince bi tuhaf oldum onu evde birakinca hormonlardan da olabilir tabiki

okula gidiyordum yüksek lisans için şehir dışında o zamn oda annesinde kalıyordu ama 6-7 kere oldu bu

bu şekilde beni evde bırakıp akşamı bırak gündüz bile çok nadir çıkmıştır biz her yere birlikte gideriz eşimle evde bile yapışık ikiz gibiyiz her şeyi birlikte yaparz

bunları yapıyom böyle ama acaba odayı süsleyebilecekmiyim
kocamdan şüpheliyim biraz süsleriz diyor ama
o gün bi yamuk yapmaz inş...
sanki varya 10.ncu çocukları oluyor bu kdr meraksız heycansız duyguları yokmu boğasım geliyor,sen arkadaşının bebeği oluyor geçen ay hep o adi yavuzun yüzünden zaten herşey doldrmuş kocamın aklını,sen doğum yapıo karısı,kızın tüm ş.dışındaki teyzeleri hastaneye gelıyor ve hemn onlarda kalıyor hepsi,bebeğin doğum çekimine fotoğrafçı faalan giriyor,neyse bebiş mikrop kapmış havale geçirmiş memenjit olmuş 1 hafta küvezde kalmış,yok işte sakın kimse gelmesin odaya,hele fotoğrafçı asla almayın,yok şöle böyle bizimkininde canına minnet,işte ailelerimiz dahil kimse kkucağına almıycak,gerekirse maske takalım,yabancılar arkadaşlar girmesin,hele fotoğraf işini unut,dedim yürü git bee,delimisin nesin,görmemişin çocugu olmuş gibi,sakınan göze çöp batar daha neler dedim,Allah korusun olmayacağı varsada olur,bir kızdım bir kızdım,her yaptığı ettiği şuan bana batıyor,Allahtan yaptığım süslere ses etmıyor bunlar nolcak demiyor

ne guzel ,Allah ayırmasın sizi hiçbir zmn eksikliğini göstermesin inşallah

Kızlar kontrolden geldım.. Bebısım 2700 kılo olmus, 51 cm de boyu.. Doguma kadar 3200 3300 falan olur dedı Nazıfe hn.. Eger daha oncesınde su gelmesı sncı gıbı bı durum olmazsa 7 ocakta gırıyorum amelyta. Hayırlısı bakalım. 10 gun sonra tekrar kontrolum var, sevdicegımle gidicem bu sefer haftasonuna aldım..

benimkiler 12 saat uzaklıkta 3-4 ayda bir gidiyoruz bayramlarda düğünlerde gidiyoruz işte çok zor oluyor
aynıymışız gerçekten rabbimmutluluğumzu bozmasın inş

ne guzel ,Allah ayırmasın sizi hiçbir zmn eksikliğini göstermesin inşallah

amin canım bende eşime diyorum geçen akşam rabbim seni başımdan eksik etmesin diye
sonra dedim başımızdan eksik etmesin artık bebişimiz de var dedim

benimki hergün akşam işten eve gelince ben heyecanla kudurmuş gibi
bak bugünde bu süsü yaptım bunu yaptım şunu yaptım diye hevesle gösteriyorum
adam bi süslere bakıyo bi bana bakıyo
kuru kuru güzel olmuş diyo
biliyorum o hiç ilgilenmiyo aslında yaptıklarımla ben anlıyorum ama
ben genede hevesli hevesli bu seferde süsleri nasıl yaptığımı anlatıyorum
o dinlemiyor biliyorum olsun ama ben genede anlatıyorum, rahatlıyorum napim

Benmkı bıtek ısım konusunda heveslı degılll. Gerı herseyde heveslı.. Ama gıcık oluyorum bendee. O olsunmu bılmem bu olsun mu ımm blmem ya daha cok var sonra konussak?? Uleyn gıcık herıf 20 gun kalmıs daha ne coguu... Ümüğünü sıkasım gelıyor

isim konusu da aynı ben buldum sonra çevresinden güzel tepkiler alınca olsun bari dedi. bugünde güya erken gelecekti alışverişe gidecektik hala gelmedi. gelsin ben ümüğünü sıkayım rahatlarım biraz. o geiktikçe ben doldurcam kendimi heralde başım ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…