2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah iyiliğini versin al tabi temzilikçi eşin kolayını bulmuş sendeki azmi görünce

bende salıyı dört gözle çekiyorum hem dr a randevum var hemde temizlikçi gelicek

saolsun kv duracak başında

bende baktım hava da güzelmiş önümüzdeki hafta

Birde benim Ilk yapisimdi acemice oldu bakma aslinda ama ikincisinde daha iyi yapilir sanki.sen de hayli hayli yaparsin

Aahh ah bunlar da hamile kalsa da biz görsek. Geçen gün pantolonh göbeğimin üstüne çektim diye bana hamti damti dedi, yumurta adam var ya.
Hamti damti mi bana bunu Yeğenim söylüyordu da anlamıyordum vay terbiyesizler:)) bence erkekler her türlü dalga geçecekler sebebi senin şu güzel halin olamaz :) çok güzel olmuşsun maşallah :)

perinal masaj daha iyi ben doktora sordum yap bir sakıncası yok dedi,,, ama yürüyüş daha da önemli dedi,,,

Korkumdan yapamıyorum ben de her gün niyet ediyorum ama doğar diye de korkuyorum :))

kızlar bu hafta hergün ağladım ben noluyo bana bugünlük ağlama limitimi dedoldurmuşumdur inş iyice salya sümük oldum ben yaa
Ben de normalde sulu gözlüyüm burada çok Sevdiğim bir arkadaşımjn başına gelmeyen kalmamış koz anlatıyor ben ne onu anladım ne de duygulandım duvar gibi dinledim( sinir oldum kendime:)

Yaa ayıptır soylemesı ben cınsel olayıda denedm kızımda sancı baslasın dıye denemıstm ıse yaramıstı bunda daha ıse yaramadı
Ben de korkudan denetlemiyorum ama mi ablam 38.+da koşturarak doğuma gitti bu sebepten :)

vajinal kültür aldıran var mı?
Ben bi ili hafta önce aldırdım canım negatif çıktı çok şükür minik bi çubuğu değiştirip çekiyor hiç acıma vs yok tabi korkma..

birde oto kolyuk alan var mı ???
ben maxi cosi cabriofix ile cybex aton arasında kaldım,, bunlardan alan veya kullanan varsa biraz tavsiye verebilir mi?
Bende cybex aton morumsu rengi var çok hafif çok kullanışlı ablamındı aslında bana kaldı:) tavsiye ederim yeğenimde rahatlıkla kullandık ve de en hafif Ürün o..

Gözün aydın canım çok şükür :

Bana da karnın 9 aylık değil 6 aylık gibi bu bebek Ocak sonu doğar diyorlar ben de inanıyorum :)) eşim saçmalama nerde görülmüş hamileliğin uzadığı diyor :))

Ilk haftalar erken doğum korkusu varken şimdi hiç doğmayacak geç doğacak telaşı sardı ama hepsi normal sanırım...

Lohusalık çıkar çıkmaz Allah bi mani vermezse hamam kese masaj yaptırmak istiyorum, ardından bir de kuaföre gittim mi sanki hamileliğimdeki tüm hastalık, halsizlik vs hali gidecekmiş gibi geliyor:)) bir de bulantım çok olduğu için vücudumu itfaiye hortumu ile yıkanmak istiyorum kendimden tiksindim:))

Sizde de var mı böyle planlar??

Bebeğim sağlıkla doğarsa 40'ını falan beklemeden de tr'ye döneceğim annem babam okşasın beni ablalarım bebeği sevsin karnım gözüm yemek sofra Görsün oh mis :) lohusalığımı Kocamla başbaşa kv kpnden uzak geçiririm diyordum amaaa ne kendime eziyet edeceğim :) gidicem anacığımın koynuna baktırcam kendime:) annem prenses kızım diyor kocam sürahi ninem diyor:))) morale ihtiyacım var :))

Canım kurabiyenin tarifini verir misin? Bir de şeker hamurunu nereden aldın marketlerde oluyor mu?
Tabi veririm canim yalniz yapacagin vakitten bi 4-5 saat önce tereyagini oda sicakliginda bekletirsen çok iyi oluyor. 1 yumurta ve bir paket tereyagini iyice yogur..sonra bir su bardagi pudra sekeri bir su bardagi misir nisastasinida içine katip yogur.istersen içine tarçin koy hos bir koku veriyor.en sonununda da 3 bardaga yakin elenmis unu yavas yavas ekleyerek hamur olustur.kabartma tozunu çaykasiginin ucuyla kkoy.yani çok çok az.sonra hamur küçülüyor kalibi bozuluyor çok koyarsan.eline hala yapisiyor bu durumda ama aldirma :) strec filme sarip bir saat buzdolabinda dinlendir..bu kadar canim.sekerhamurunu da pasta mistikten alaldim.malzemelerin .hepsini internet siparis verebilirsin.simdiden kolay gelsin canimmm..

canımm odanıza bayıldım çok güzel olmuş. cibinliği bende kendim yapmak istiyorum. biraz araştırdımda bisürü tül çeşidi var. grek, kristal, organze sen nasıl bişi kullandın. internetten sipariş vericemde. bide bunlar 5m 180 cm oluyo dimi

Sağol canım. Inşallah yapabilirim. :)

inşallah bir an önce çıkarsınız küvezden. boyu gayet güzel selvi boylu hatta maşallah, kilosu da hiç fena değil inşallah bol bol sütün olur hemen toparlarsınız tatlım. sağlıklı olsunlarda. bende 37 yi doldurdum kilomuz 2800

Merhabalar,
Hamileler ile ilgili yüksek lisans tez çalışmasını cevaplamak isteyen hamileler için link paylaşıyorum;https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH Daha önceden çalışmayı yapanların tekrar yapmaması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ediyorum ve sağlıklı günler diliyorum.

Sezincim sen kg almamışsın karnına bi bebek koymuşsun sadece, o doğunca da giderecek hepsi, bak gör.. Ikiniz de çok tatlısınız maşallah..

Ayyyy ne ara oldu uzun boylu olmuş güzel Kızın maşallah sana annesi kilosu da gayet iyi sağlıkşa kucağına al bol sütün olsun inş gözün aydın :)

Canım nasıl yazacaksın hiç önemli değil gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş maşallah kuzumuza :)

Sancı anında perine masajı ve Islak sıcak ılık havlu kesiyi önlüyormuş ama bunu yapanları bulmak çok zor.. Ben de perine masajına başlayacağım ama korkumdan yapamıyorum :))

canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
Nesi basit canım gayet şık bence bir de hastane lohusa şerbeti ikram etse yanına da çikolata oh mis :)
Bence gayet şık olmuş...

bu arada dr bana dönmemiş demedi kanala yerleşmemiş dedi aynı şey değilmi bu ikisi

Yok canim ayni sey degil. Dur bak birazdan resim eklicem ben sana. Ordan daha iyi anlarsin.

Şu an sana bebeğin gelişimi geridir diyenlere çok sinir oldum. Nasıl insan onlar kim bunlar ben olsam terslerdim öyle diyeni kıskanç cadılar...

Canim yabanci insanlar markete alisverise falan gittigimde gorenler diyolar ben de gayet iyi gelisimi diyip geciyorum.

Yaa ayıptır soylemesı ben cınsel olayıda denedm kızımda sancı baslasın dıye denemıstm ıse yaramıstı bunda daha ıse yaramadı

O da mi ise yaramadi yav. Amam canim dunyaya gelecekleri tatih saat belli sonucta. Bizim yapacaklarimiz ancak kolaylastirir ya da zorlastirir bence.

Ohhh ne guzel haberlee bunlar. Gozunuz aydin canimmm..

Cok cok gecmis olsun. Rabb'im acil sifalar versin canim

Canim ben burda kumasciya gittim. Hani Bursa Kumas Pazari diye dukkanlar oluyo ya. Oyle bi yere iste. Ordan dedim cibinlik yapmak icin tul almak istiyorum diye. Bunu gosterdiler bana direk. Cinsini bilemiyorum o yuzden. 5m aldim ben de enini. Boyu zaten sabit 2m idi. Alttan bi 20cm kestim ben de dikip yerlestirdikten sonra. Metresi de 2 liraydi tulun.

demmki o arkadaşına göre davranmışsın canım içinden gelmemiş

benim planım doğru kuaföre boya kesim

Neeeeeeee allahım yaaa ben öyle hayal etmemistim belden uyuşur sonra olur biter diye dusunuyordum

yok ya anlaşılmıyordur o bence o kadar sancı arasında sinek ısırığı gibi gelir,

ablama sordum kesiyi bile anlamamış eline makası aldı nalet kadın o zaman anladım diyor

tarif süper olmuş bende deniycem. çok teşekkürler

ben kapı süsüme aldım tül ,adam dedi 5.5 metre olması lazım 20 tl tuttu azım açık kaldı ama yapcak bişi kalmadı paşa paşa verdim parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…