Hamti damti mi bana bunu Yeğenim söylüyordu da anlamıyordum vay terbiyesizler:)) bence erkekler her türlü dalga geçecekler sebebi senin şu güzel halin olamaz :) çok güzel olmuşsun maşallah :)
Korkumdan yapamıyorum ben de her gün niyet ediyorum ama doğar diye de korkuyorum :))
Ben de normalde sulu gözlüyüm burada çok Sevdiğim bir arkadaşımjn başına gelmeyen kalmamış koz anlatıyor ben ne onu anladım ne de duygulandım duvar gibi dinledim

( sinir oldum kendime:)
Ben de korkudan denetlemiyorum ama mi ablam 38.+da koşturarak doğuma gitti bu sebepten :)
Ben bi ili hafta önce aldırdım canım negatif çıktı çok şükür minik bi çubuğu değiştirip çekiyor hiç acıma vs yok tabi korkma..
Bende cybex aton morumsu rengi var çok hafif çok kullanışlı ablamındı aslında bana kaldı:) tavsiye ederim yeğenimde rahatlıkla kullandık ve de en hafif Ürün o..
Gözün aydın canım çok şükür :
Bana da karnın 9 aylık değil 6 aylık gibi bu bebek Ocak sonu doğar diyorlar ben de inanıyorum :)) eşim saçmalama nerde görülmüş hamileliğin uzadığı diyor :))
Ilk haftalar erken doğum korkusu varken şimdi hiç doğmayacak geç doğacak telaşı sardı ama hepsi normal sanırım...