arkadaslar benim akıntım çoğaldı sizde de böyle durum var mı?
Bebegi icin simdiden kiyafet bakan var mi ? Yoksa bi ben miyim
bulantisi olan arkadaslar benim de basladi. bugun doktoruma soyledim kusmuyorum ama tum gun suruyo dedim folidoce yerine premesis verdi icinde ayni oranda folik asit varmis bulantiya engel oluyomus bide dramamine diye bulanti hapi verdi cok fazla olursa bundan da icersin dedi
ben neler alsam diye liste bile yapmaya başladım aklımda,,, hatta birde battaniye başladım, hem örgü örmeyi öğreniyorum hem vakit geçiyor,,,
ama ben 8 aylık hamileyken alıcam kıyafetleri,,, gerçi bebek arabasını chicco dan alıcam chiccoda da her 250 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyası oluyor dönem dönem, onu izleyecem ne zaman olursa alıcam bebek arabasını,,,
kızlar merhaba ben de hamileliğimi bugün öğrendimocak annelerine mi dahil olmalıyım yoksa şubat anneleri topiğinin açılmasını mı beklemeliyim bilemedim 29 ocak inşaallah bebeğimin doğum tarihi hepimiz inşaallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza
Mrb kızlar benim sat nisan 5 ocak annesiyim grubunuzu çok begendimmm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldinizzz,sağlıklı hamilelikler geçirin inşallahhhh:)selamlar bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu tahmini doğm günüm 24 ocak daha çok yeniyim yani çook heyecanlıyımda,, ilk beta hcg130 iki gün sonra 430 çıktı doktor ikiz bile olabilir dedi haftaya cumaya gidiyoruz keseyi görmeye
evet bu durumu dün yaşadım bende.resmen kafamı kaldıramadım hatta uyusam iyi gelir dedim,tesadüfen annem vardı,yemek ye öyle yat dedi,yemek yedim geçti:)=))meğer açlıktanmışmeğer baş ağrımın sebebi açlıktanmış meğer ebn ara ara bişiler yemem gerekiyormuş eşim dün çok kızdı banabaşım ağrıyor diye dolanıyorum saat olmuş 16:00 sen nezaman kahvaltı ettn dedi dedim saat 9 da yuhh dedi başın ondan ağrıyor ddi bişiler yedim düzeldi valla dikkat edin kızlar azar azar sık sık bişiler yiyin
aaaa maşallaaaahhhh yaaaaSelamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.
hayırlı olsun,8 snenin acısını çıkaracak kadar keyifli bir hamilelik geçir inşallahhMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım. 8 sene sonra inşallah anne oluyorum.yarın kese görmeye gidicez. bugün 5 haftalık oldu.tabi haliyle etkileri başladı bulantılarım var. rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla kucaklarına almayı naip etsin
canım doktor progestan verdiyse kullanmalısın lütfen ihmal etme.progestan bebeğinin tutunmasına yardımcı olacak.canım senin kesen kaç mm di gittiğinde. benim daha önce bir düşüğüm var, oyüzden çok korkuyorum, progestan verdi ama kullanmıyorum, sağlıklı olan bebek düşmez diyorlar, keseninde yeri gayet güzel sağlıklı dedi doktor, sadece tedbir amaçlı veriyorum, kalp atışlarını duyduğumuzda bırakıcaz dedi ama ben yinede kullanmadım..sadece folikasit kullanıyorum
tatlım dış gebelikte kese rahim dışında olur,kese göründüyse dış gebelik değildir rahat ol.25 mm mi canım ya benim dun çağırmış ti doktor 13 mm di duyamadi dis gebelik olabilir dedi moralimi bozdu .1 hafta sonra gidecegim yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ....ayriyetten 4 tüp kan aldılar yine. Idrar testi istedi..bulantı icin sadece vitamin yazdı henüz almadım gerçi...Çok şükür darısı diğer arkadaslarimin pit pit ıni duymaya olsun inşallah...herkes hayırlı haberler alsin:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo ufacık dahaaaa:))maşallah,duyurmuş kalp atışlarını.benim 8 mm di ama ben çok net duyamadım gümbür gümbür değildi ama ultrasonda net gördüm.doktor ben duydum küçük olduğu için zayıf daha. haftaya daha net duyulur dedi.bu arada bende verdim kan inşallah sonuçlarımızda güzel çıkar:)kizlar bizde bugun gittik doktora 5+6 yiz ultrasonda 6+1 ciktik. kalbimizi duyduk abdominal ultrasonla. gerci cok minik oldugundan biraz zor bulduk ama cok sukur duyduk yavrumun kalbini doktor 10 gun sonra daha net duyariz dedikalbini duyunca daha bi baska oluyomus. bebegim de 4 mm olmus allahim sen ne buyuksun icimizde milim milim buyuyolar
Ben de bebek yapma ilişkisinden sonra hiç yapmadım. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde annem ve yengem çıtçıtlı badi almışlar sarı ve beyaz . çok tatlı. bende şu bulantılarım geçer dışarıya çıkabilirsem birşeyler almak istiyorum
kızlar söylediğiniz ücretler çok fazla
Bu ücretleri bilin
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde özel hastanelerin doğum için alacağı tavan ve taban fiyatlar belirlendi. Buna göre A sınıfı özel bir hastane normal ve müdahaleli doğum için, en fazla 388,80 TL, epidural anesteziyle doğum için 413,10 TL, suda doğum için 360 ve sezaryen için en fazla ödenecek tutarın 437.40 TL olacağı belirtildi. Uygulama kapsamında Epidural ile doğum ve suda doğum istisnai sağlık hizmetleri olduğu söz konusu özel hastane 3 katını geçmemek üzere ilave ücret alınabiliyor. Bu da epidural anesteziyle doğumda 1.239 lira, suda doğumda ise 1.080 lira denk geliyor.
alıntı
biliyorum çok özeniyoruz ama ilk aylarda bebeklere alınanınan anca yarısını giyebiliyorlarmış,,, ben onun için liste yapıcam ona göre alıcam eşşek sıpama,,,
tabi birde hediye çok geliyormuş, gerçi benim burada kimse yok hediye gelmez diye düşünüyorum,,,,
kizlar kocalariniza da yazik onlarin da psikolojisini dusunun. adamlar kendini dislanmis hisseder. eger dusuk tehlikeniz ve sikintiniz yoksa bi zarari yok. sayiyi bilemem ama zararsiz bi durum ve bebek rahme gomulmus durumda zarar gorme ihtimali yok eger cok korkuyorsaniz doktorunuza danisin iciniz rahat eder.
canım haklısın benim hastane buna yakın normal 650 sezeryan 1200 ama yatak ücreti biniyor iste max o da 500tl gayet uygun geliyor ve hastane super.
canım haklısın benim hastane buna yakın normal 650 sezeryan 1200 ama yatak ücreti biniyor iste max o da 500tl gayet uygun geliyor ve hastane super.
kızlar,ben 6+3 t kalp atışları için doktora gittim,ultrasonda 6+6 günlük çıktı bebek.kalp atışlarını çok net gördüm,ama duyamadım,doktor ben duyuyorum şuanda çok zayıf bebek küçük olduğu için dedi.kan testide istedi çarşamba günü sonuçlar çıkacak,bir daha dinleriz o gün sen de rahatlarsın dedi.şimdi netten araştırdım kalp atışları zayıfsa kürtaj filan gibi şeyler yazıyor.ayy içim baydı,kendi kendime evham mı yapıyorum sizce?bu arada vajinal baktı.
hangi şehirdesiniz, fiyatlar ne kadar uygun,,,
kendine evham yapıyorsun canım aynısını benim doktor da dedi kalp zayıf ama normal dedi zorlanmayalım isı veriyoruz dedi.o dediğin ilerleyen gebelik dönemlerinde korkma
öyle mi dersin?peki sen net duyabildin mi
canım doktorun baktığı cihaza göre de değişiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?