2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bişey sorucam. ben devamlı yüz üstü yatıyorum. öyle alışığım çünkü. uyumaya çalışırken yan bile yatsam sonra yüz üstü oluyorum yine. dahaşimdiden bi zararı varmıdır acaba?

bulantisi olan arkadaslar benim de basladi. bugun doktoruma soyledim kusmuyorum ama tum gun suruyo dedim folidoce yerine premesis verdi icinde ayni oranda folik asit varmis bulantiya engel oluyomus bide dramamine diye bulanti hapi verdi cok fazla olursa bundan da icersin dedi

Bebegi icin simdiden kiyafet bakan var mi ? Yoksa bi ben miyim

ben neler alsam diye liste bile yapmaya başladım aklımda,,, hatta birde battaniye başladım, hem örgü örmeyi öğreniyorum hem vakit geçiyor,,,
ama ben 8 aylık hamileyken alıcam kıyafetleri,,, gerçi bebek arabasını chicco dan alıcam chiccoda da her 250 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyası oluyor dönem dönem, onu izleyecem ne zaman olursa alıcam bebek arabasını,,,

inşallah daha fazla artmaz bulantıların.benim bulantıların yanında artık hiç birşey yiyemediğimden midem ağrıyo. eskiden olan gastrit sorunum yine baş verdi. gaviscon şurup içiyorum hamilelikte zararı yokmuş. kanepeye yapışık kaldım nasıl düzelecem bilmiyorum

benimde annem ve yengem çıtçıtlı badi almışlar sarı ve beyaz . çok tatlı. bende şu bulantılarım geçer dışarıya çıkabilirsem birşeyler almak istiyorum

Mrb kızlar benim sat nisan 5 ocak annesiyim grubunuzu çok begendimmm 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldinizzz,sağlıklı hamilelikler geçirin inşallahhhh:)
evet bu durumu dün yaşadım bende.resmen kafamı kaldıramadım hatta uyusam iyi gelir dedim,tesadüfen annem vardı,yemek ye öyle yat dedi,yemek yedim geçti:)=))meğer açlıktanmış
Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.
aaaa maşallaaaahhhh yaaaa
hayırlı olsun,8 snenin acısını çıkaracak kadar keyifli bir hamilelik geçir inşallahh
canım doktor progestan verdiyse kullanmalısın lütfen ihmal etme.progestan bebeğinin tutunmasına yardımcı olacak.
25 mm mi canım ya benim dun çağırmış ti doktor 13 mm di duyamadi dis gebelik olabilir dedi moralimi bozdu .1 hafta sonra gidecegim yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım dış gebelikte kese rahim dışında olur,kese göründüyse dış gebelik değildir rahat ol.

oo ufacık dahaaaa:))maşallah,duyurmuş kalp atışlarını.benim 8 mm di ama ben çok net duyamadım gümbür gümbür değildi ama ultrasonda net gördüm.doktor ben duydum küçük olduğu için zayıf daha. haftaya daha net duyulur dedi.bu arada bende verdim kan inşallah sonuçlarımızda güzel çıkar:)
Ben de bebek yapma ilişkisinden sonra hiç yapmadım. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bebek yaparkende yapmadım tüp bebekti çünkü:))))yani 2 aydır tık yok,12. haftaya kadar da olmayacakmış

benimde annem ve yengem çıtçıtlı badi almışlar sarı ve beyaz . çok tatlı. bende şu bulantılarım geçer dışarıya çıkabilirsem birşeyler almak istiyorum

biliyorum çok özeniyoruz ama ilk aylarda bebeklere alınanınan anca yarısını giyebiliyorlarmış,,, ben onun için liste yapıcam ona göre alıcam eşşek sıpama,,,
tabi birde hediye çok geliyormuş, gerçi benim burada kimse yok hediye gelmez diye düşünüyorum,,,,

canım haklısın benim hastane buna yakın normal 650 sezeryan 1200 ama yatak ücreti biniyor iste max o da 500tl gayet uygun geliyor ve hastane super.

herşeyin fazlası iyi deil tabi gereğinden fazla kıyafete gerek yok. zaten olur da fazla gelirse bir sonraki bebeğe veya ihtiyacı olanlara nasiplendirebiliriz.
bebişimin eksiği de olmasın çok fazlası da olmasın.

benim doktor kocamın yanında yok ilişki diyor benim bebiş aşadıga biraz o yüzden 12.haftada çeker kendini dedi.onu duydu konusu açılmıyor :)

kızlar,ben 6+3 t kalp atışları için doktora gittim,ultrasonda 6+6 günlük çıktı bebek.kalp atışlarını çok net gördüm,ama duyamadım,doktor ben duyuyorum şuanda çok zayıf bebek küçük olduğu için dedi.kan testide istedi çarşamba günü sonuçlar çıkacak,bir daha dinleriz o gün sen de rahatlarsın dedi.şimdi netten araştırdım kalp atışları zayıfsa kürtaj filan gibi şeyler yazıyor.ayy içim baydı,kendi kendime evham mı yapıyorum sizce?bu arada vajinal baktı.

canım haklısın benim hastane buna yakın normal 650 sezeryan 1200 ama yatak ücreti biniyor iste max o da 500tl gayet uygun geliyor ve hastane super.

tabi ki canım güvenilir bir hastane ve doktora bence paha biçilemez
sadece cok ucuk rakamlar görünce araştırıyım istedim zaten bi çok şeyi devlet ödüyor
haklarımızı bilmemizde yarar var :)

kendine evham yapıyorsun canım aynısını benim doktor da dedi kalp zayıf ama normal dedi zorlanmayalım isı veriyoruz dedi.o dediğin ilerleyen gebelik dönemlerinde korkma

öyle mi dersin?peki sen net duyabildin mi

Kızlar bu mide bulantısı nasıl oluyo böyle sanki midenin üstünde biri oturuyo gıbımı ya ben ilk hamilelinde yasamadım maşallah bulantı kusma sadece 1 hafta yandı oda 7 haftadındayfı şimdi bu hamıleşinde unutmuşum 6 yıl ara verince şuan 6 +1 ama sanki bulanacakmış gibi hissediyom midem şiş böyle bnm gibi hisseden varmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…