2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar haftaya doktora gidicem ama yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla kafama bir şey takıldı.
benim sat 13 nisan ve 14 mayısta bhcg 3000 çıktı ve biraz yüksek geldi belki buluttan nem kapmak ama aklıma geliyor

Ben de bebek yapma ilişkisinden sonra hiç yapmadım. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar kocalariniza da yazik onlarin da psikolojisini dusunun. adamlar kendini dislanmis hisseder. eger dusuk tehlikeniz ve sikintiniz yoksa bi zarari yok. sayiyi bilemem ama zararsiz bi durum ve bebek rahme gomulmus durumda zarar gorme ihtimali yok eger cok korkuyorsaniz doktorunuza danisin iciniz rahat eder.

bursada bu fiyata özel olarak sadece 2 hastane var. onlarında zaten kapısından giremiyorsun. çok kalabalık. bi muayene için randevu almak istersen 1 ay sonrasına veriyor nerdeyse.

Sizin ne kadar oldu sanırım benim geç döllenme. Tahlil falan şimdiden ne tahlili dedim cidden ne tahlili yapıldı? Ben daha hic gitmedim sayılır. sağlık ocağında genel kan tahlilleri yapılmıştı onlar mı acaba?

12-01-2015 ♥

bursada bu fiyata özel olarak sadece 2 hastane var. Onlarında zaten kapısından giremiyorsun. çok kalabalık. Bi muayene için randevu almak istersen 1 ay sonrasına veriyor nerdeyse.

valla canım ben çok şanslıymışım o zaman
konya medicana hastanesine gidiyorum yeni yapıldı çok lüks bir hastane
bu gün doğum ücretini sordum 750 tl dediler
içinde özel oda bebek bakım ve küvez ücretide var
en fazla epidural eklenirse fiyat biraz daha artıyor dediler

evet canim genel kan tahlili tam kan idrar falan yaptirdiysan sikinti yok. ekstradan toksoplazma rubella falan bakiyolar

canım ben gebeliğimi öğrendiğimde tam 5 haftalıktı zaten. doktorada o gün gittim. benden bu tahlilleri istedi. o hafta yaptırdım. tam idrar ve tam kan tahlilleri. küçükken geçirdğin hastalıklara falan bakıyolarmış. geçirmediysen gebelikte geçirme olasılığın yüksekmiş. önlem alıyoruz dedi doktorum.

ben eldiven aldım canım et yıkayacağım zaman eldivenleri takıyorum tavsiye ederim hepinize..:))

hadi ya. gerçekten çok iyimiş. benim dediğim o iki hastane zaten bu kada rbile değil. 1000 küsür falan. diğer özeller 2,500 TL civarında söylüyor. 2 taneside biraz uçuk işte onlardan farklı olarak. biri benim gittiğim diğeride acıbadem. zaten acıbademde 10.000 TL civarı diyo sezeryana. soygunculuk resmen.

evet canim genel kan tahlili tam kan idrar falan yaptirdiysan sikinti yok. ekstradan toksoplazma rubella falan bakiyolar

Ha tamam aynı şeymiş :) ekstralar hariç

12-01-2015 ♥

hakikaten soygunmuş bende 1500 falan bekliyordum duyunca şaşırdım bide eşimin şirketinin anlaşması var öyle olunca %20 de indirim yapılacak daha
muayeneler 62 tl ama bize 52 ye düşüyor (tam kan sayımı idrar) tahlillere hiç para vermedim daha
devletin karşılamadığı özel tahlillere fark alıyoruz sadece dediler.

çok iyimiş ya. zaten hastaneler bu tahlillerden deli para kazanıyor. tahlilere para almamaları da çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…