2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Keske mumkun olsaydi ama olmuyo ben ozel bi klinigi olan cem atabekoglu ona gudyorum prof.dr eger ankaradaysan tavsiye ederim dort dortluk bi doktor

benim arkadaşım yeni doğum yaptı jimer'de herşeyinden çok memnun kalmış. muayeneye 75 TL veriyorum. ama tahlilleri biraz pahalı oluyor diğer hastanelere göre. doğumda normal 3500, sezeryen 4,500 TL dediler canım. ama baştan beri oraya gidersen 500 TL indirim yapıyorlar. bana indirimli halinimi söylediler yoksa bundan 500 dahamı düşecekler onu bilemiyorum. sormadım onu. indirimli haliyse bu sadece doğuma gelenede 4000-5000 TL olur.

ama senin doktorun orayla anlaşmalıysa belki bişeyler yaptırabilir. yapıyorlar çünkü.

Keske mumkun olsaydi ama olmuyo ben ozel bi klinigi olan cem atabekoglu ona gudyorum prof.dr eger ankaradaysan tavsiye ederim dort dortluk bi doktor

yok canım bursadayım ben. bu durumda doktoruna güvenmek çok önemli bence. ilgi alaka bekliyorsun çünkü. endişeli olduğumuz için.

Benim muayenemde 80 tl ama tahliller hariç tahlilleri devlette yaptırsak kabul edyorlar mı jimerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar söylediğiniz ücretler çok fazla

Bu ücretleri bilin

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde özel hastanelerin doğum için alacağı tavan ve taban fiyatlar belirlendi. Buna göre A sınıfı özel bir hastane normal ve müdahaleli doğum için, en fazla 388,80 TL, epidural anesteziyle doğum için 413,10 TL, suda doğum için 360 ve sezaryen için en fazla ödenecek tutarın 437.40 TL olacağı belirtildi. Uygulama kapsamında Epidural ile doğum ve suda doğum istisnai sağlık hizmetleri olduğu söz konusu özel hastane 3 katını geçmemek üzere ilave ücret alınabiliyor. Bu da epidural anesteziyle doğumda 1.239 lira, suda doğumda ise 1.080 lira denk geliyor.

alıntı

Benim muayenemde 80 tl ama tahliller hariç tahlilleri devlette yaptırsak kabul edyorlar mı jimerde

evet ediyorlar. hatta bana ilk tahliller yapıldı ya 17 tane falan. hem kan hem idrar. aylin hanım beni kendi uyardı. bunların bazılarını sağlık ocakları yapıyor, git orda yaptır dedi. 12 tanesini sağlık ocağında yaptırmıştım. çok iyi oldu. kalan 5 tahlilide uğraşmak istemediğim için jimerde yaptırdım. onada 90 TL vermiştim.

sen tahlil işini nasıl yapıyorsun?

Bende devlet hastanesinde yaptırıyorumm ama muayene ücreti bana çok pahalı geliyor bide yarı fiyat alıyor biZden sağlıkçı olduğum için

Ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle birlikte olmuyorum.belki yaptigimiz yanlistir ama ben istesem de yapamiyorum.bebise bisey olacak diye o kadar cok korkuyorum ki.

Ben de bebek yapma ilişkisinden sonra hiç yapmadım. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…