2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İlk defa duydum o ne ki? şimdi açıp araştırıyorum :)

cnm bende bu konuyla ilgili hoca olan arkadaşıma danıştım eşim daha cinsiyeti belli olnadan oğlum olursa adını muhammed koyucam demişti. Çevremdekilerde riskli isim koyma dediler iki isim düşündüm bende hoca kulağına söyler dedim ama arkadaşım ahirette ismini nasıl biliyorsa ordada öyle bilecek dedi nüfus vüzdanıba ne yazdırırsan o dedi yinede emin olamadım.

Canım özeli kabullen baktın eşin Nuh diyor peygamber demiyor. Eşinle bu dönem aran bozulmasın. O üzülmüyor ki sen üzülüyorsun. Iki bebeğiniz var, özeldeki de doktor. Ben senin yerinde olsam özeli kabul ederdim çünkü durum çok çözümsüz ve moralin sıfır. Bebek duygularından etkileniyor hem. Belki arkadaşlar bana kızacak ama bazen kabullenmek tek çare. Psikolojin önemli. Üzül üzül ne oluyor kp kütük eşin kütük afedersin. Taş olsa çatlardı karşında.

Off oglumunkini babasi koymustu bende begenmustim kolay olmustu yani yiğit adi ama bunda gorev benim bi turlu koyamadim

Elif rüya diye mi cagrilsin ikisimle ne bilim baskasinda yadirgamistim kararsizlik boyle birsey iste

doğurcaz doğurcaz çatır çatır doğuracaz :)

Çatır çatır kısmı doğru da doğurur muyum bayılır mıyım bilmem :)) ben zatrn korkağın tekiyimdir napıcam bilmem:))

Ismiyle yaşasın inş canım sağlıkla kavuşun, senin az kalmış, som günler hiç Geçmek bilmiyor :))

Canım hiç kv ne der diye takma onlar demek istediklerini zaten diyecek sen Ayşe koysan Ahmet diyeceklerde derler.. Bence iki isim gayet güzel ileride hangisini severse onu kullanır benişin de.. Rüya da güzel Elif de... Nüfusa da ikisini birden yazdır bence ikisini de kullanacaksan çocuğun hayati açıklamakla geçmesin ailem şöyle der ama adım bu falan diye :)

Sorma canım son zamanlar beni stres Aldı:) tel. Ile oyalanıyorum :)
Kesi Olmasın diye yapılan bir masaj parmağını yağlayıp Orayı esnetiyotsun teoride böyleydi ama yapmadım Öldüm bittim ben :) nette resmi falan da var..

İlk defa duydum o ne ki? şimdi açıp araştırıyorum :)
Nette yazıyor canım Bebeğin geldiği yeri esnetme hazırlama masajı kesi olmasın diye

Ben de sana Katılıyorum son zamanlarında hiç desteksiz kendisini üzmesindense artık kabullenip toparlanmaya bakmalı. Kadın doktorun farketmesi vs gibi artılarla da içini rahatlatmalı.. Bazen asmak kesmekle olmuyor.. Gizlice gidip devlette doğursa bile sonradan burnundan gelecekse ne anlamı var.. Sağlıktan sonra huzuru seçmeli bence de.. Bu dönem daha fazla yıpratmasın kendisini ( Allah yardımcısı yardımcımız olsun inş

Allah yardimciniz olsun xor bir donemden geciyorsunuz karsiniza alip bi konusun belki onunda sıkıntısı vardir sizin ne yasadiginizi anlamayabiliyor cocuklar kendi kafalarinda yasiyorlar yada babası konussun

hepinize çok teşekür ederim...çocuğum 1 aydır böyle ve okulda iyiymiş ama teyzeyedr aynı annaneyede kardeşinede kuzeninede yani bize kötü ve ders başarısı çok iyi 5.sınıf ve bütün yazılı notları 100 deneme sınavı yapılır en fazla1-2 yanlışı çıkar babası bu yıl hatayda geçen yılda şırnaktaydı biz 2 yıldır ayrıyız inşallh bu yıl bierleşicez ve çocukta 1-2 aydır böyle tek uyarım olum bağırma sakin ol kelimelerini kullanıyordum ve inanın mantıklı olan isteklerinide yerine getiririm mesala bugün çocukları yemeğe götürdüm kendisi mont görmş ve çok beğenmiş onu aldık.oyun salonuna gelmiş arkadaşları oraya götürdüm 2 saat orada beaber eğlendik eve geldk zaten saat 5 oldu yedide oğlum ödevlerinin birazını bitir yarın sıkışırsın dedi demez olaydım kocamla ile hiç öyle tartışmadım ama çok bile dayandım bıraktım ağlamayı hep gizliydi ağlamalarım ben ağladım o ağladı ve git yat dedim sadece.okuldada prblemi yokmuş derdi ne inanın anlamadım ama tek bildiğim işim çok zor çocuk yetiştirmk çok zor

hoş geldin ergenlik,,,, genel yaş 12 ama artık biraz daha erken olabiliyor,,,
bazı çocuklar zor bazı çocuklar kolay geççirir,,,
ben delirmişdim,,, kök söktürmüştüm herkese,,,, yazık kardeşim o yapamadı ergenlik benden sıra gelmedi,,,,
http://www.gencgelisim.com/v2/kateg...kolojisi-nasil-bir-yaklasim-izlenmelidir.html

Son düzenleme:

bende korkuyorum,, doğumdan korkmayan var mı ?? birde benim annem ve çevrem sezeryan olmam konusunda inanılmaz bir baskı kuruyorlar ama ben normal doğuracam diyorum yani korktuğumu kimseye de söyleyemiyorum,,,
ama herkes doğurduysa bende doğururum diyorum,,,

Canim cocugum yok ama lise ogretmeniyim. O yuzden etrafimda surekli ergen delikanlilar var. Bi kere ogluna asla olumsuz cumle yapisi kullanmamaya calis. Bagirmadan konus yerine daha sakin konusmaya ne dersin, gibi. Bilmem anlatabildim mi? Ikincisi sana boyle davrandigi zamanlarda asla hediye alma, eglenmesine vs musade etme. Cocuklar o kadar akilli ki, o simdi soyle dusunuyor; annem benim tavrimdan dolayi sucluluk hissediyor ve buna karsilik beni memnun etmek icin istediklerimi aliyor yapiyor vs. O zaman bu sekilde davranmaya devam etmeliyim. O da beni yumusatmak icin isteidgim herseyi yapar.. ogluna her tavrinin davranisinin bir karsiligi oldugunu anlatman gerek. Ama yanlisini soylerken olmasi gerekeni dogru davranisi da anlatmalisin. Yanlis davranislari dogrularla degistirmeyecegi surece istediklerine ulasamayacagini anlatmalisin. Ve en onemlisi de asla duygusal yaklasmayip kararli olmalisin. Soyle davranirsan sunu yaparim diyorsan onu yapmalisin. Kiyamayip vs vazgecmemelisin.. bilmem sana yardimi dokunur mu..

Annişler doğum yaklaştıkça ödüm kopuyor doktor 37. Hafta doğum olabilir dedi sizce erken mi korkuyorum ilk defa anne olacam nasıl bir duygu diye içim içimi yiyor ama içten içe o duyguya çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum çok farklı tarifsiz duygular içindeyim ve korkuyorum da acaba nasıl bir anne olacam Bebeğime iyi bir anne olabilir miyim onu iyi yetistirebilir miyim salih bir evlat olur mu o kadar cok korkum var ki sadece dua etmek geliyor icimden ve bekliyorum Allah hepimize sağlıklı ve salih evlatlar versin

aman aman biz doğuralım da ondan sonra yapsınlar ne yapacaklarsa hastaneden ayrıldıkları dönem benimki izne çıkmıştı, o dönem doğum yapacak hastaları için çok üzülmüştüm. bize denk gelmez inşallah öyle karışık zamanları

Ayşe Öner in Doğumla alakalı bi yazısı var cnm oku muhakkak. Insanı baya rahatlatıyor.
O endişeler bende de var. Allah yardımcımız olsun

canımmm bana dıyodun goturmussun gece gece yemeklerı :)benımde hamıle kaldıgımdan berı sol kalcamda agrı ason zamanlardada kalca agrısı ve catı agrısı aman
ÖZEL MESAJA ACIGIM:)
Watsapp grubu için mesaj beklıyprum..
yaa ben katılmıcam sanırım ısterm ama esım kızar cunlu kasım annelerınde gorustuk bulustuk whatsaptan gorustuk cokta ıyı ınsanlardı ama bı dengesız ark cok uzmustu benı esımde ondan berı sıteye bıle gıcık ama normalde gorusmemek kaydıyla ızın verdı
canım normalde yapamayabılırsın ama dogum farklı bı olay bende hıc dokunmam ne masajı dr muayene ettı gecen hafta gece boyu malum dogum sancısı cektım ama ıs basa dusunce dogum esnasında hersey olup bıtıyor cok farklı mucıze dogum ıns yasarsın
Günaydın kızlar :)
Anneannemiz hediye olarak bebek kameramızı aldı weewell WMV845 daha elimize ulaşmadı ama inşallah memnun kalırız
gule gule kullanın canım ne tatlı anneanne o oyle :) S ssule07 canım evet ıkımızınde erkek belkı ondan cıllendık bılemedm senın annenın olayını denıcem tesekkur edrm

Gunaydınlar esıme sabah sabah super bı kahvaltı hamur ıslerı falan yaptı nobete gıttı yarn oglen randevum var gelemezsem annenle gıt dedı haın arabayıda bırakmadı taksı tut dıyo bende ne vercem o parayı dolmusla gıdrm eger bısey olursa ara cantalarımızla gelırım dedı :) bakalım yarn neler olacak daha mısafrlere falan kurabıye yapıp bırakmak ıstyrm dogum oncesı bılemedm kı sımdı yapsam

Aminn....olacak Rabbimin izniyle zaten o dalgalar zor gerisi kolay: ))

İkinciyi yaptığım halde korku var...ilkinde bende öyle telkin ettim kendime' herkes yaptiysa yaparım' kaldiki kan verirken bile tansiyonu dusen korkan mbiriyimdir oldu bitti bile:))eşim diyo tecrübelusin korkma...zaten bu tecrübe: P

Ya aynen eşim ise gitti arabasınida aldi..dedim bırak araba olunca bi guvence oluyor sanki o sanciyla surecemde sanki: ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…