kızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
:) düzelttiiimmm
Kazen acıksın dedi.. Gizlilikten güncelledim tekrar... Bi göndertin bakem
Yaaa benim de sırtım cok ağrıyor ama sadece sağ tarafım cok gıcık bir durumOfff o bende de var yaabugün muayenede söyledim bana bi jel önerin dedim sırt bel için. Asla!!! Dedi doktorum. Antienflamatuar jeller bebeğin kalp damarlarını tıkayip Allah korusun anne karnında ölüme bile neden olabiliyormus.cekeceksin yapcak birsey yok dedi. Aman haa Allahımmm korusun Yarabbim
Yok tarih belirlemedik. Doktorum aslında normal doğum yanlısı ama mecburiyetten sezeryan olacak. Bebek kendisi erken gelmek istemezse bekleyelim, içeride durduğu bir gün bile onun için kâr dedi. Hayırlısı olsun bakalım.sezeryan tarihin bellimi diyecektim
Aa bizimki hiç öyle bir şey demedi ya, hatta ben sordum hastaneyle görüşmemiz gereken bir şey var mi diye, yok dedi. Belki de erken olduğunu düşünüyordur şimdilik. Çünkü sezeryan olacak mecbur anestezi uzmanıyla görüştürecektir.Canim bana dedi ki hangi hastanede dogum yapmak istiyorsun dedi medline da yapmak istiyorum dedim tamam o zaman ocak 15 ya da 16 gibi medline a gelin anestezi uzmanıyla falan görüsteyim seni o zaman detaylı konusur netlestiririz dedi ayy evet günler aynı görünüyorşimdilik sorun yok normal yapabilirsin dedi de ben ck korkuyorum hayirlisi artik hakkimizda..
Allah yardimciniz olsun xor bir donemden geciyorsunuz karsiniza alip bi konusun belki onunda sıkıntısı vardir sizin ne yasadiginizi anlamayabiliyor cocuklar kendi kafalarinda yasiyorlar yada babası konussunkızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
Cok guzell dile getirmissiniz aynen katiliyorum soylediklerinize okulundaki rdhberlik hocasiylada gorusebilirsinizhmm erkekler biraz böyle oluyor,,, ve çaktırmasalar da biraz fazla duygusal,,, yani şimdi ergenliğe giriyor sanırsam,,, onun karmaşasını yaşıyor ise,, birde siz çocuklar ev arasında zaten bölünmüşsünüz,, ona yeterince vakit ayıramadığınızı düşünüyordur,,( öyledir demiyorum,, öyle düşünüyordur) birde bunu bir ikinci kardeşle daha paylaşmak zorunda kalıcak,,,, ee haliyle evde huzursuzluk çıkartıcak,,, birde kız kardeşi doğduğunda 5 yaşındaymış,,, yani nasıl kıskandığını falan hatırlıyordur,,, şimdi 5 yıl sonra yeni bir kardeş daha geliyor+ ergenlik
ben sizin yerinizde olsam,,, bir danışman, psikolog ile görüşürdüm,,, nasıl davranmam konusunda ondan fikir alırdım,,, belki biraz ücretli ama ilişkilerin nasıl değiştiğini görüceksiniz,,,,
eğer gitmezseniz de oğlunuzu bebekle ilgili olan şeylere dahşl edin,, ne bileyim alışveriş e çıkın kıyafetini ayakkabısını o seçsin,, tabiii bunun yanında ona da birşeyler almayı ihmal etmeyin,,,
ben bebek görmeye gittiğimde evde ki çocuğa da küçük de olsa bir şey alırım,, sizde insanlara tembih edin, oğlunuza da kızınıza da hediye getirsinler küçük şeyler ama olsun,,,
umarım haddimi aşmamışımdır ,, bende bir tane daha bile yokken böyle konuşuyorum ama bende ileride psikoloğa gitmeyi düşünüyorum çocuğuma nasıl davranmam gerektiği ile ilgili,,, çünkü iyi bir ailem var çok seviyorum ama ilişkilerimiz pek sağlıklı olmadı aynı şeyi bende yaparım korkusu var,,,
Erken diye olabilir canim ya da kesin sezaryen olacak bi tarih belirleriz ondan önce gorustururum diye dusunmustur ayyy inşallah hepimiz saglikla bu sureci atlatirizYok tarih belirlemedik. Doktorum aslında normal doğum yanlısı ama mecburiyetten sezeryan olacak. Bebek kendisi erken gelmek istemezse bekleyelim, içeride durduğu bir gün bile onun için kâr dedi. Hayırlısı olsun bakalım.
Aa bizimki hiç öyle bir şey demedi ya, hatta ben sordum hastaneyle görüşmemiz gereken bir şey var mi diye, yok dedi. Belki de erken olduğunu düşünüyordur şimdilik. Çünkü sezeryan olacak mecbur anestezi uzmanıyla görüştürecektir.
Inşallah her şey yolunda gider de kolay, korkusuz, rahat bir şekilde normal normal doğurursun canım
Canim ben denemeyi birak videosunu izledim vazgectim normal dogumdan oyle ki bi tuhaf oldum ertesi gunde doktorum normal dogum yapabilirsin demesin mi güler misin ağlar mısın rengim attı dr umda bu kadınlar hep boyle normal istiyorum der aylarca son aya gelip is ciddiye binince böyle renkleri atar suna bak düşüp bayılacak simdi korkudan dedi dalga gecti benimleKızlar leble den cesaret aldım perine masajını deneyeyim dedim.
Teoride perine masajı uzmanıydım:)) Ayşe tolga dan perine masaj Yağı bile almıştım vs vs
Ama değil 2 cm vs elleyemedim bile((( tüm cesaretim uçtu gitti yapamadım bile ama yapamadan yandım Öldüm bittim oradan bebek Kafası nasıl çıkar anam:))) arkama bakmadan kaçmak istiyorum doğal doğum falan diyordum ama unuttum gitti şu an:))
kızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
Canim ben denemeyi birak videosunu izledim vazgectim normal dogumdan oyle ki bi tuhaf oldum ertesi gunde doktorum normal dogum yapabilirsin demesin mi güler misin ağlar mısın rengim attı dr umda bu kadınlar hep boyle normal istiyorum der aylarca son aya gelip is ciddiye binince böyle renkleri atar suna bak düşüp bayılacak simdi korkudan dedi dalga gecti benimle
doğurcaz doğurcaz çatır çatır doğuracaz :)Kızlar leble den cesaret aldım perine masajını deneyeyim dedim.
Teoride perine masajı uzmanıydım:)) Ayşe tolga dan perine masaj Yağı bile almıştım vs vs
Ama değil 2 cm vs elleyemedim bile((( tüm cesaretim uçtu gitti yapamadım bile ama yapamadan yandım Öldüm bittim oradan bebek Kafası nasıl çıkar anam:))) arkama bakmadan kaçmak istiyorum doğal doğum falan diyordum ama unuttum gitti şu an:))
Evet benimki de dönmedi ve ben de hep yattım. Etkisi var mı bilmiyorum valla olabilir belki.canım seninki de mi daha dönmedi günlerimiz aynı benimki de henüz dönmedi ama yatarak geçirdim hamileliğimi acaba bunun bi etkisi var mıdır diye de düşünüyorum
elif rüya cok güzel bi ism.. Tek kımlıgıne ruya yazdırmak bişi degiştirmez kî onlar yine elif derler sonucta kulagına elif ruya üfliceksiniz..Bende rüya koymak istiyorum icime bir tek o siniyor ama cevremdekiler anlami yok diyorlar hep kurandan bi isim olsun diyorlar oglumda elif demisti bi ara cibsiyeti belli olmadan once. Bende saglikli olsunda farketmez demiştim sorun vardi cunku , ama iki ismi de sevmiyirum simdi elif ruya dersem kv tarafi elif ditecek biz ruya diyecez sasirdim kaldim. Kulagina uflerken elif ruta desek ama kimlige ruya diye gecirsek olmazmi akil verin bana
Bende de ilaç alerjisi var. Bi kere ölümden döndüm bi antibiyotik yüzünden. Sezeryan olursak alerji olup olmayacağımızı bilmemizin bi yolu yok muymuş test falan sordun mu doktora?Maalesefki bende de iyi haberler yok. İlk hamileliğin çok stresli geçmişti. Ailem vandaydi depremi yaşamışlardı falan filan. Bu hamileliğimde sürekli ne dine telkinlerde bulundum uzulmeyecegim stres yapmayacağım diye. Ama olmadi. Tam hamileliğin başında tayin istedik ve çıktı. Bi yandan ev topla bi yandan ramazan ayı bi yandan mide bulantıları. Aileme yalvardim yardıma gelin diye kimse gelmedi. KV ayni gelmedi. Esim oruçlu haliyle1 ay ev topladı. Tabi benim sinirler lacka . sürekli ağladım. O halde aileler memnun olsun diye önce KV sonra annemlere gittik. Km lerce yol yaptık. Kızkardeşinin düğününe gittik. Orda burada uyumaktan kemiklerin sizliyordu. En sonunda enfeksiyon kaptim kist oluştu. Sonra tayin olduğumuz yere geldik ev yerleştirmeye yine kimse yardıma gelmedi.tabi bu arada hangi Dr denk gelirse ona gittik. En son 28 haftada bi Dr bebegin suyu az dedi. Sebep yorgunluk ve stres. Sindi perinatologa gidiyorum . heyet raporlarıyla sürekli yatmayla çık şükür 36 haftaya geldik. Ve tıpta çok nadir görülen bir gebelik yasiyornusun su miktarı normalin altında ve bebek normal gelişiyor çok şükür. Ama ilk Doğumum norm olmasına rağmen bu sezeryan olmak zorunda ymis. Çünkü bebek susuz ortamda sancilara dayanamaz dedi Dr. Ama benim ilaç alerjim var özellikle ağrı kesicilere karşı. Alerjik sok gelişiyor. Sezeryanda bir o kadar riskli. Kar zarar hesabı yapınca Dr sezeryan diyor. Oğluna bakıp sürekli ağlıyorum ya bana birşey olursa. Bu durumda bile aaaaa niye sezeryan bekle normal doğru diyenler var. Kafayı yicem. Yardıma gelince kimse yok ortada akil vermeye gelince hepsi akil küpü. Haftaya muhtemelen bebeğim doğmuş olacak inşallah. Ama ben çok korkuyorum ya anestezi yapınca alerji başlarsa diye. Çok dolmuşum. Üstüne KV kp geldiler. Oturamiyorum uzanamiyorum. Oranda uzandığını için eşim söylenip duruyor. Yanlarında oturmuyormusum. Amaaaaan sistin vallahi. Hayirlisiyla dogursaydim. Çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?