2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ahh canim cok zor bi durum. Allah kolaylik versin insaallah. Annem de cocuk dogurdun da kalbini de mi dogurdun derdi. Anlasamadigi zaman erkek kardesimle. Erkekler bi donem boyle oluyorlar ama sonra degisiyolar. Anneme hic kiyamaz erkek kardesim mesela. Benim aklima sey geldi. Oglunun yasi yerinde, onunla yetiskin gibi konusabilirsin. Ama bu konuyu degil, dert ortagin gibi konusup fikir alisverisi yapabilirsin gunluk yasantin, babasi, bebegin vs ile ilgili. Henuz ilk gebeligim cocugum yok ama aklima boyle

:) düzelttiiimmm
Kazen acıksın dedi.. Gizlilikten güncelledim tekrar... Bi göndertin bakem

Yaaa benim de sırtım cok ağrıyor ama sadece sağ tarafım cok gıcık bir durum

Sırt agrısı kötü ya gercekten... Bide bnmki resmen zonkluyo böle ... Vura vura vura agrıyo sanki...
Hayırlısı bakalım...

Bu arada kk 2015 ocak anneleri watsapp grubu hayırlı olsun..
Kk yı bırakmamak sartıyla acıldı...

sezeryan tarihin bellimi diyecektim
Yok tarih belirlemedik. Doktorum aslında normal doğum yanlısı ama mecburiyetten sezeryan olacak. Bebek kendisi erken gelmek istemezse bekleyelim, içeride durduğu bir gün bile onun için kâr dedi. Hayırlısı olsun bakalım.

Aa bizimki hiç öyle bir şey demedi ya, hatta ben sordum hastaneyle görüşmemiz gereken bir şey var mi diye, yok dedi. Belki de erken olduğunu düşünüyordur şimdilik. Çünkü sezeryan olacak mecbur anestezi uzmanıyla görüştürecektir.
Inşallah her şey yolunda gider de kolay, korkusuz, rahat bir şekilde normal normal doğurursun canım

Allah yardimciniz olsun xor bir donemden geciyorsunuz karsiniza alip bi konusun belki onunda sıkıntısı vardir sizin ne yasadiginizi anlamayabiliyor cocuklar kendi kafalarinda yasiyorlar yada babası konussun

ERKEK cocuklarının bu yaslarda bi durumşarımı oluyo bilmiyorum ama tanıdıklarımın hep 11 12 13 yaslarda fazla agresıf halleri dikkatımı cekmiyo degil.. Ergenliğe cok var .. Annesi herkesmî öle sadece sanamı.. Hamile kaldıktan sonra mı oldu..yani sorunun merkezi neresi sebebi sizce ne oglnu tanıyorsun sonucta.. Bnce bi kendin halletmeye calıs.. Olmadı uzman irinden destek sart

Cok guzell dile getirmissiniz aynen katiliyorum soylediklerinize okulundaki rdhberlik hocasiylada gorusebilirsiniz

Erken diye olabilir canim ya da kesin sezaryen olacak bi tarih belirleriz ondan önce gorustururum diye dusunmustur ayyy inşallah hepimiz saglikla bu sureci atlatiriz

Kızlar leble den cesaret aldım perine masajını deneyeyim dedim.
Teoride perine masajı uzmanıydım:)) Ayşe tolga dan perine masaj Yağı bile almıştım vs vs

Ama değil 2 cm vs elleyemedim bile((( tüm cesaretim uçtu gitti yapamadım bile ama yapamadan yandım Öldüm bittim oradan bebek Kafası nasıl çıkar anam:))) arkama bakmadan kaçmak istiyorum doğal doğum falan diyordum ama unuttum gitti şu an:))

hera^^ aslinda bizim doktorların kendi islerini duzene koyamadiklarindan kafalari cok karışık bu da bizim şansımız malesef
hastane acacaklardi güya oda yalan oldu yakında doğuş tıpı da kapatırlarsa hic şaşırmam

Canim ben denemeyi birak videosunu izledim vazgectim normal dogumdan oyle ki bi tuhaf oldum ertesi gunde doktorum normal dogum yapabilirsin demesin mi güler misin ağlar mısın rengim attı dr umda bu kadınlar hep boyle normal istiyorum der aylarca son aya gelip is ciddiye binince böyle renkleri atar suna bak düşüp bayılacak simdi korkudan dedi dalga gecti benimle

Canım erkek çocukları artık sadist gibi, etrafı anne Baba'yı korkutuyorlar. Ergenlik dönemini ağır yaşıyorlar, bir de evinizde Baba'nın otoritenin yokluğu ona höykürme Hakkı vermiş. Yakınınızda Amca'sı dayısı dedesi gibi erkek aile büyüğü varsa kendisiyle ilgilenmesini isteyebilirsin. Asla Tartışma kesin net kurallar koy, üstüne yürürse de korkma, korktuğunu belli etme.. Ergen Yeğenim bir hafta bende kaldı, panikatak yaptı beni... Hah şimdi dellenir dellenecek eşimin yanında beni rezil edecek diye hasta etti.
Okul durumu başarısı nasıl? ÖĞRETMENindrn de bilgi al, eşinle de durumu paylaş, evin Kuralları ve korunması gereken bir huzuru olduğunu anlat..

Çok zor Allah yardımcın olsun... Ini başa çıkarsın...

Anam anam anamm olacak şey değil :)) sancım başlayınca kafama bir bayılt diyorum eşime:)) benim ablam doğumhanenin Kapısında doğurdu. Sancısı olmuş doktora gitmiş doktor da hastaneye git Demiş. Ablam hastanenin karşısında üst geçitten inip çıkıp kuaföre gidip gelmiş ve hemen doğurdu bu bana cesaret veriyordu bir de sürekli pozitif hikayeler okuyordum Sancı değil dalga vs diye ama anammm anam anam nasıl yapıcam bilmem :))) Allah yardımcımız olsun..

doğurcaz doğurcaz çatır çatır doğuracaz :)

Herkese iyi geceler :) doktor randevum hemen gelse son zamanlar çok zormuş beklemek çok zor ne olacak nasıl olacak hiçbir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun:)
Kızımın adı Melike Ceren olacak :) ben Melike istedim babası Ceren :) ikisini de koyalım dedik inşallah isimlerini sever yavrumuz :)

canım seninki de mi daha dönmedi günlerimiz aynı benimki de henüz dönmedi ama yatarak geçirdim hamileliğimi acaba bunun bi etkisi var mıdır diye de düşünüyorum
Evet benimki de dönmedi ve ben de hep yattım. Etkisi var mı bilmiyorum valla olabilir belki.

Bende rüya koymak istiyorum icime bir tek o siniyor ama cevremdekiler anlami yok diyorlar hep kurandan bi isim olsun diyorlar oglumda elif demisti bi ara cibsiyeti belli olmadan once. Bende saglikli olsunda farketmez demiştim sorun vardi cunku , ama iki ismi de sevmiyirum simdi elif ruya dersem kv tarafi elif ditecek biz ruya diyecez sasirdim kaldim. Kulagina uflerken elif ruta desek ama kimlige ruya diye gecirsek olmazmi akil verin bana

Mrrssuperfin bugun formundasın masaşlah.. Demek gitti cesaretin ... Bnde bi bakayım perine masajına.. Video izlemem mi lazım.. Resimli falan anlatımı vardır belki..
Canım işte orası acılıyo o bebişte doguyo.. Rabbim ne kadar büyük mucize gibi dimi...bnce sen dene yine..ablanada masallah

elif rüya cok güzel bi ism.. Tek kımlıgıne ruya yazdırmak bişi degiştirmez kî onlar yine elif derler sonucta kulagına elif ruya üfliceksiniz..
He okul zamanından sonra artık arkadasları vs vs ruya derler o yönden evet ama her iki ismids söleseniz olmaaz mı

Bende de ilaç alerjisi var. Bi kere ölümden döndüm bi antibiyotik yüzünden. Sezeryan olursak alerji olup olmayacağımızı bilmemizin bi yolu yok muymuş test falan sordun mu doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…