2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canım ılk olunca herkes nası yapıosa bende yaparım gozu karalıgı oluyor ıyıde oluyor ıkıncıcde de bı kere yaptm artık kacıs yok dyoruz :) araba olunca bı guven sankı dedıgın gbı sancılı sancılı bıde trafıktekı hödüklere mi bagırcam :)

Size yenilmedim ocak anneleriiiii!!! 3 gündür geriden gele gele yetiştim mesajları okudum hızlı çekimle tabii.
Sağolasın canım. Bebişim kıyafet patlaması yaşıyor bugünlerde ama banyo malzemelerini almadım daha onlardan varsa bakabilirim.
Kızlar kanguru alan var mı aramızda? Ben Boba 4G ve Ergobaby arasında kaldım, karar veremiyorum, sanırım ikiside birbirine denk.
Canım ben almadım ama babasling düşünüyorum, hoşuma gidiyor modeli, daha pratik geliyor.
Günaydın güzel anneler
Herkse güzel musmutlu haftasonları..
Mervecim sana da günaydın güzel annem, whatsapp için mesaj attım sana, eklersen sevinirim.

Daha once alerji testi yaptırmamışmiydin tam olarak hangi maddelere alerji var ona göre ilaç verilir sorun olmaz eger yaptirmadiysan hamileyken alerji testi yapılabiliyor mu araştır tam olarak neye alerjin var ona göre doktor ilac versin. Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Zaten stresten dolayi bu sorunları yaşıyorsun olumlu düşün bebeğin daha fazla etkilenmesin bebeğin için yapabileceğin tek şey bu zor da olsa yap lütfen karamsar olma

Salam sosis sucuk cigkofte hamileligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
ben öyle normalde de sucuk salam sevmem ama hamileliğimde 2 defa çiğköfte yemiştim demek tehlikeliymiş hiç bilmiyordum

İstediğin kadar yazacaksınız tabi paylaştıkça rahatlıyor insan Allah tez zamanda sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin hangi doktorun doğum yaptırması hayırlı olacaksa o olsun inşallah. Konu ne olursa olsun eşin ve cocuklarinla siz bir ailesiniz ailenin duvarları vardır bu duvarları anne baba bile aşamaz müdahale edemez eşinin de ettirmemesi engel olmasi lazim ama o da her iki tarafı da kırmadan çözmek istiyor arada kalmış sanırım keşke kp sınırlarını bilip müdahale etmese hem oğlunu zor durumda bırakma sa hem seni bu durumda üzme se Allah yardimcin olsun

Canim ben sebamedin cildine sabununkullandim hergun ve 2senede bitirdim ancak
Bebegin cildine şampuan surmektende sabun sürmek daha avamtajli.olur
Pisik.kremi.ise pisik olmayan çocuk yok gibi evde hazir bulunsun sende al bir tane

Pisik kremi ni özellikle pisik olmasın diye kullanmak lazım diye biliyorum bana öyle tavsiye ettiler.
Canim sanirim iki turlu krem var biri tedavi edici ozelligi olan diğeri olmadan onleyici

Kesinlikle psikoloğa gitmeniz lazım. Destek alman lazım oğlunun geleceği için. Senin çektiğin sıkıntı dan daha çok oğlunun gelişimi kişilik oluşumu kendi hayatının kaliteli olması icin ihmal etme doktor desteği al.

Dediğin gibi olduğunu düşünüyorum bende olabilir. chicco sebamed falan onlarda zaten pisik önleyici krem yazıyor bazılarında sadece pisik kremi yazıyor sebamed in açıklaması şöyle
http://mobil.e-bebek.com/baby-sebamed-bebek-pisik-onleyici-krem-100-ml_SEB-13150
satıcı da bana pisik olduktan sonra kremler pek fayda etmiyor önemli olan pisik olmayı önlemek demişti.
Bebekler çok pisik oluyormuş herkes öyle diyorlar inşallah bebişlerimiz çok pisik olmaz acimasin canları Kıyamam onlara. Zaten ıslak mendil yerine pamuk kullanırız bezini takip ederiz iyi gelmezse değiştiririz falan ayy zamanda az kaldı Allah saglikla kucağımıza almayi nasip etsin

Canım ilaç alerjisi olduğu için test yapmadılar. Riskli bir test. Gerçi Dr m öncesinde gerekli önlemleri alırım diyor. Anestezi uzmanı da işinin ehli olur inşallah. Rabbim de yardim eder

Salam sosis sucuk cigkofte hamileligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
canım ne guzel dayanmıssın ya ben hıc salam yemem sevmemde ama sucuk ıyı markaların ıyı pısırılmısını yedım kızım ıcın yapıyordum mecbur ınsan ıstıyor.. Cıg koftelerın etsızlerı var bı cok yerdede onlardan var zaten canım ben hamılelıgn nbasından berı cıg kofte aserdım full yedım en son ghecen hafta uyedım de artık mıdeme dokunuyor dyeyemıyorum sıkma kendını setler var bes dkda yapılıyor al evde yapın ıtır cıgkofte setı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…