2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Salam sosis sucuk cigkofte hamileligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
Hiç salam yemedim ama sosis sucuk pişirerek yedim. Dışarıdani çiğköftelerin hiçbirinde et yok, zaten yasak etli çiğköfte satışı. Ben o yüzden hiç kısıtlamadım, birkaç kere yedim. Hatta etli bile yedim birkaç tane, babam yaptığı için. Ömrüm etli çiğköfte yiyerek geçti, ne parazit ne toksoplazma oldu. Dikkatli olmak lazım tabi ama pişmiş olduğu sürece sucuk yiyebilirsin canım, kendine eziyet etme.
Ben de en çok sushiyi özledim, çok severim ama hiç yiyemedim hamilelikte.

Kızlar dün emzirme ve bebek bakımı eğitimine gittik. Burada bahsi geçtiği için söyleyim dedim. Bebe yağı kullanmayın bebeğin cildindeki gözenekleri tıkıyor, onu yerine losyon kullanın dedi hemşire.

@Mrv5534 kız whatsappı buldunuz hemen bıraktnz burayı nerdesnz bızımkı can degıl mı
Kız ne bırakması öle bişi yok...burası ilk göz agrıkız bizim.. Hem burası watsap gibi degil ki...
Anca kalktım ben.. Kocacım kahvaltı hazırlamıs agzunu yedüğüm:)
Yoksa ben girerdim mutfakta iş yaparken falan...
Kız dogurmuyon mu gamzeee
Bende sancı mancı gitti.. Karnımda küçkdü korkudan mı neden:)

maşaallah canım bebeğine aynen makineye güven olmuyor
biz burda hepimiz dert ortağıyız benim çok sinirim bozuldu ambiyane tabirle karnı burnunda bir kadın bu kadar üzülmeyi hak etmiyoor bence ve kimsenin seni üzmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum
sağol canım desteğin için aynen hakları yok
canım dün çok oturdum pc başında ondan oldu sanırım ben çok oturunca kasılmam çok oluyor

canım birde öyle söylüyüm tabi önce bir zahmet gönlümü alsın beyefendi o kadarcık nazımda olsun:)
ayyy canım inan ablanlara çok güldüm
yok canım ne öpüşüp koklaşması biz o dediğin çiftlerden değiliz oğlum doğduğundan beri birbirimizi unuttuk hep böyle didişiyoruz

amin
ayy çok güzel bunları çok beğeniyorum ama çok pahalı bana göre tabi güle güle kullanın canım beyaz beyaz mis gibi

sağol canım amin
Iyl cnm ne kadar anne karninda kalirsa o kadar lyl. Misafirm olduğu icin giremiyorum. Özledim sizleri. Ben iyiyim en kısa zamanda aranıza döneceğim.
bekliyorum canım çabuk gel:)
canım babası otorite manyağı herkesi yönetmek istiyor ama herkesi sadece ailesini değil onunla bir dışarı çıkta gör herkese laf sayar kv de diyor bir gün seni iyi bir dövecekler diye bende amin diyorum

yok canım teraziyim ben yükselenimde başak

canım haklısın iyi ki değiştin dr unu

haklısın canım anlayışsızlık yapmış çok ayıp ya aff afff
canım yaşı itibariyle ergenlik belirtisi bunlar, sana bağırmasına izin verme otoriteni kur eşinde olmadığı için yanınızda otorite boşluğu olmuş, karşısına güçlü dur tabi onu da kırmamaya çalış riskli dönem ergenlik malum ben kök söktürmüştüm anneme şimdi bebeğinde olacak kıskançlıkta var belli
Kızlar bu arada oğlumun fotoğrafı.. :)Eki Görüntüle 1344628
maşaallah
ayy canım geçenlerde fitil vermişti dr 2 tane, bebe yağı sürüp koydum nasıl tırstım ezelden beri öyleyim dokunamam oraya takıntı ama inan doğum sancım başlayınca çok cesaretliydim o kadar açılmama baktılar gıkım çıkmadı bebeğinin doğacağı anı düşününce cesaret geliyor
haklısın canım boşa kürek çekiyorum ben
sağol canım haklısınız
canım destek almanı tavsiye ederim, devlette bile çocuk psikiyatristleri var çok faydası oluyor, 3,5 yaşında ki oğlumu götürdük tuvalet işi için o da çocuk gelişimine yönlendirdi, ablam daha yeni 2. sınıfa giden kızını götürdü faydasını görüyor destek al derim
bu endişeler kokrular çok çok normal canım olması gereken bu
canım bugünün işini yarına bırakma gücün varsa yap hazır olsun
Butun hamileligim boyunca yemeyi en cok ozledigim sey sucuktu.
Ne kadar ozlediysem düsünün artik sabah uykudan sucuuuuk!! diye haykirarak uyandim.
ben yiyorum canım iyice pişirip

sağol canım amiiiiinnn

Selam kızlar, beni merak etmiştirsiniz olayların kadını eflal

Eşim dün geldi ben konuşmadım yüzüne bile bakmıyorum kendince bir şeyler yapıyor benim surat duvar gibi

Sabah kahvaltı hazırladı şok şok şokasla yapmaz beyefendi

Gülerim ağlanacak halime işte

Kv ve görümcemgil geldiler zaten aynı binadayız bir hediye getirdiler bana neyse, kv sordu dr işini ne yaptınız oğluna sormuş onlardayken bir şey dememiş oğlum doğuma ne kaldı karar versene demiş, bende böyle böyle oldu kocan yaptı yapacağını dedim, ayıp ya ayıp dedim insan arlanır gelininin doğumuna karışmak ne demek ben böyle saçma bir şey duymadım görmedim babamdan çevremden dedim yok kızım niye etkilensin falan dedi dedim anne size gelene kadar karar vermiştik kocan konuştu akşamına fikri değişti sen ne düşünürsün dedim, salak oğlan dedi eşime kendi aklı yok mu babasına ne onu ne ilgilendiriyor seni ilgilendirir sen rahat ediceksin ilkte tansiyonda sıkıntın oldu onu da mı unuttu bu salak oğlan senin rahat olman lazım dedi sen ağlama stres yapma sakın ben halledicem karışmasın kimse dedi, hiç sanmıyorum halledemez kadın şimdi benim yüzümden o adamdan laf işitecek kızınada çabaladı çabaladı bir sürü erkek girdi doğumuna hala aynı bu adam diyor, dedim biz böbreğin derdindeyiz senin kocan dr derdinde sinir oldum sinir sustuğum için kendimede sinir oldum ben nasıl sustum da ağzının payını vermedim dedim, görümcemde keşke deseydin canım başka türlü anlamaz bu babam diyor

Neyse işte böyle şimdilik durum bu bakalım eşim ne zaman ağzını açacak heralde doğumun olduğu gün konuşur

Ohhhhh keyif cayımı yudumlarkene bide yagmur yagıyo.. Ne güzel...
Eşim şmdi annesnin yanına gidecek ... Bnde ılık bi dus alıp keyif yapcam... Kızımıda alırım dusa.. Sarkılar söleye söleye bi yıkanırız kuuzmla....
Sizler nasılsınız bakalım napıyosunuz

Canimmm bi de esimle arami acti aksam iki arti bi evde dort misafirim var kaliyolar dedi bende kalacam ama cokk kalabalik.. kalanda kardeslerim kuzenm..bi hisimla da cikti gitti yoldada doldurmus esimi adam eve geldi barut gibi..kv nin gittigi saat 11bucuk.. ben me yapacahimi artik bilmiyorum dunden beri burnumdan geldi kuzenimde pismannoldu geldigine..

Mervecim nerdesin yqgmur var.. ben adanadayim bura gulluk guneslik mis gibi hava var

ohh afiye olsun canım, bende şimdi oğlumla oyun hamuru oynuycam hadi anneee diyor:) yere oturmakta işkence artık bana

Allah ıslah etsi kv ni canım çok zor bir durum keşke elimden bir şey gelse ahh ahh banag önder sen onu gelin görsün o, kp sinir ediyor beni ama yeri gelince lafımı söylerim doğum konusu olduğu için yüz göz olamıyorum, kv nin hiç kalmadığı yermiymiş densiz

Rüyamda bende bebek kurabiyesi yapmaya uğraşıyordum hiç aklımda yoktu yapsam mı ne :) ama kalıp olarak biberon şekli falan nasıl vericem bilemedim

Ya eflalim allaha havale ettim onu ben artik. senin durumuna sevindim ben kv nin ellerindem opuyom benimde kv olsun :)) benimki cok gicik ya

Ya eflalim allaha havale ettim onu ben artik. senin durumuna sevindim ben kv nin ellerindem opuyom benimde kv olsun :)) benimki cok gicik ya
sağol canım ,olur canım kadının gönlü geniş sevgi pıtırcığı:) herkesin bir derdi var işte

İstanbuldayım sevdaxın..
Allah kvdeni ıslah etsin. Hiçbişi diyemiyorum artık

Salam sosis sucuk cigkofteloleligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
Canim ben hepsinden yedim :)), bi kere arkadaslar cig kofte partisi verdi, herkes goturdu, bende 2 tane yemistim, sucuk iyice pistikten sonra sorun olmuyor, sosiside haslayip yersin, ben hepsinden yedim ya pis bogazim biraz

Canım ilaç alerjisi olduğu için test yapmadılar. Riskli bir test. Gerçi Dr m öncesinde gerekli önlemleri alırım diyor. Anestezi uzmanı da işinin ehli olur inşallah. Rabbim de yardim eder
Anladım Allahın izniyle sorun yaşamazsın inşallah önce Allaha sonra da doktoruna güven içini rahat tut olumlu düşün olumlu olsun bizde dua ederiz

kızımı yılkadım babamız yolya mecbur kaldı,m kendım yıkandım o uyudu bende yattm koklaya koklaya ynında yatıyorum

canım sızde kalamadıgı ıcın mı doldurdu esını

kızımı yılkadım babamız yolya mecbur kaldı,m kendım yıkandım o uyudu bende yattm koklaya koklaya ynında yatıyorum
Ohhh mis gibi kokla kuzunu.. Onları koklamak dar güzel bişi varmı ya... Senin kızın kac yasındaydı gamzecim ya
Bnmki 2 yasını 4 ay geçti

Ben böle kv kp derleri anlamıyorum.. Cocugunun mutsuzlugu ile mutlu olan anne baba olmak.. Tanımı tarfi yok......
Nedir bu ???? Kıskanclıksa kimi kıskanıyosun o senin yawrun.. İyi olsun mutlu olsun yetmzemi

bendedre gıttı karnın asagı ındıyse ondan kucuk gelıyordur kız sen yukardan bakıyon aynaya bak bıde kucuk mu buyuk mu:) ayy banyo ne yordu benı ben bu tembellıkle nasıl dogurcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…