Hiç salam yemedim ama sosis sucuk pişirerek yedim. Dışarıdani çiğköftelerin hiçbirinde et yok, zaten yasak etli çiğköfte satışı. Ben o yüzden hiç kısıtlamadım, birkaç kere yedim. Hatta etli bile yedim birkaç tane, babam yaptığı için. Ömrüm etli çiğköfte yiyerek geçti, ne parazit ne toksoplazma oldu. Dikkatli olmak lazım tabi ama pişmiş olduğu sürece sucuk yiyebilirsin canım, kendine eziyet etme.Salam sosis sucuk cigkofte hamileligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
Kız ne bırakması öle bişi yok...burası ilk göz agrıkız bizim.. Hem burası watsap gibi degil ki...@Mrv5534 kız whatsappı buldunuz hemen bıraktnz burayı nerdesnz bızımkı can degıl mı
maşaallah canım bebeğine aynen makineye güven olmuyorSlm kızlar dün kontrolüm vardı birde nst ye girdim şimdilik normalmiş bişey yok dedi doktor bebişte iyiymiş 2800 biraz az gibi ama ben bunu hiç takmıyorum kızımda son hafta 3500 dü bir Doğdu 2900 ama maaşallah sonra bi toparladı ohhh mis o Yüzden ben o makinalara hiç inanmıyorum bebeğim sağlıklıydı hiç sorun değil Bu arada eşimle doktor benle dalga geçiyorlar ben 10 gün sonra gelirim diyorum doktorum yok haftaya alırız seni diyor ayyy 2 dakikada insanı strese soktular . Birde bugün Ağdaya gittim ne olur ne olmaz diye çok acıdı beeeşimdide kv geldim Sağolsun yerimden kaldırmıyor beni bende böyle işte doğum yapan falan yok dimi birazda geçmişi okuyayım
sağol canım desteğin için aynen hakları yokbiz burda hepimiz dert ortağıyız benim çok sinirim bozuldu ambiyane tabirle karnı burnunda bir kadın bu kadar üzülmeyi hak etmiyoor bence ve kimsenin seni üzmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum
canım dün çok oturdum pc başında ondan oldu sanırım ben çok oturunca kasılmam çok oluyorCanım aşırı yorgunluk ve stres zamanı ağrırmış derler ya belki öyle bir şey olabilir mi? Beni eşimin de fıtık dikişleri acır yorulduğunda..
Bir de Eşinden uçak kaldırmasına istiyorsun ama adam araba sürebiliyor, yaptıklarını unutma ama uzatma daha. Sen üzüleceksin diye korkuyorum. Bu yaptıklarını unutmayacağım demek erine desteğine ihtiyacım var desen gelse sana dertle olsa olabildiği konularda sen daha güçlü mutlu Sabırlı olmaz mısın? Bir de bunu mu denesek..
İnş temizler:)) bazıları da zor koşmadan anlamıyor işte:) evi Pırıl pırıl edermiş haftasonu etsin de Görelim :))
Canım çağırsa be olacak kv nin sözü geçse kendi çocukları için bir Şeyler yapardı. Etkisiz eleman kayınvalide, tek desteği eflalime moral vermek temizlik ve bebekte yardım ama ailede otoriteyi etkiler mi ki?
ayyy canım inan ablanlara çok güldümSağlıkla gelsin inş Oğlak kendi kararlarını alır ama sonuçta toprak grubu inatçı davranmazsanoz o da olmaz inş:) bakalım benim kızım yay mı olacak Oğlak mı herhalde iki gün içinde doğmaz artık :))
Onlar çok alem:)) ablam çantasından tuvalet kağıdı kullanıyor bize veriyor sonra saklıyordu da:)) eşi de tuvalet kağıdını arabada bırakıyordu kullanacağı kadarını alıyordu :))))
yok canım ne öpüşüp koklaşması biz o dediğin çiftlerden değiliz oğlum doğduğundan beri birbirimizi unuttuk hep böyle didişiyoruz
o yüzden d,kkat ediyorsan eflalim sessiz kaldım yorum yazamadım cnm sana,karı koca arasına çok girmek karışmak iyi olmuyor,ama tabi senin durum farklıydı kp-koca durumu vardı tabi,genelde en yakın arkadaşımda bu olur,kavga eder eder ağlar beni arar boşancam der sayar sayar benide üzer,ertesi gün ararım çoktannnn barışmışlar öpüşüp koklaşmışlarhakkında herşeyin hayırlısı olsun cnm inşallah,Allah hayırlı doğum nasip etsin,hakkında hangi hastaneyse orada doğurman dileğiyle
ayy çok güzel bunları çok beğeniyorum ama çok pahalı bana göre tabi güle güle kullanın canım beyaz beyaz mis gibiiyi akşamlar arkadaşlar salon için vede yatak yanında kullanmak için (kenarı açılıyor )
beşik aldık baby tech 425 tl ye aldık 400 olan tahta renkti ,beyaz olan 450 imiş 425 e verdiler
bu arada halıları da yolladık ortalık ssavaş alanı gibi
Eki Görüntüle 1344367 Eki Görüntüle 1344368 Eki Görüntüle 1344369
aynen aynen...
akşam kocam işten geldi eve, bende mırın kırınlar...
cok keyifsizim hiç halim yok canım hiçbişe istemiyo falan
yemekleri bana yaptıracan herhalde dedi
hemen gözlerim parladı ne güzel olur dedim
sonra mutfaga beraber girdik
güya yemekleri o yapacak
nasıl yaptı bilmiyom ama kendime geldiğimde yemekleri yine ben yapmıştım
sağol canım amincanım çocuk odası takımı aldık biz beişiği dolabı şifonyeri var ama yatak yanına birşey istiyordum ilk zamanlar da da salonda kullanmak için aldık ama bugün
canım rabbim onlara akıl fikir versin hamile insan bu kadar üzülür mü yaaa
benim sana tavsiyem takma takarsan doğurunca sütün de etkilenir oluruna bırak
inş herşey gönlüne göre olur sen anlamadn
onlar da ne gelmişler Allah Allah hamile insanın kendine hayrı yok başkasına nasıl olacak şaşırıyorum
ne kadar anlayışsız bu insanlar
bugün bende baya yürüdüm ama şuan pert durumdayım
ayy ikisi de birbirinden inatçı demekki
hayırlı doğumlar canım inanmıyorum yaaa
çok tş ederiz canm
ammin canım çok tşler
amin canım amin hepimizinki inş
bekliyorum canım çabuk gel:)Iyl cnm ne kadar anne karninda kalirsa o kadar lyl. Misafirm olduğu icin giremiyorum. Özledim sizleri. Ben iyiyim en kısa zamanda aranıza döneceğim.
canım babası otorite manyağı herkesi yönetmek istiyor ama herkesi sadece ailesini değil onunla bir dışarı çıkta gör herkese laf sayar kv de diyor bir gün seni iyi bir dövecekler diye bende amin diyorumNe biliyo musun, bi yandan babasından çekiniyor büyük ihtimalle babası "bi karına laf geçiremiyosun" diyordur. O adamda öyle bi tip var çünkü. Bi yandan da seni hamile halinle strese soktugu için vicdan yapıyor. Kendince de ortada kalıyo ne yapacağını şaşırmış durumda şu an..
Burcun ikizler mi? Ben ikizlerim ve çift karakter durumu, çift duygu, bende de böyle oluyor.. :)
Canım valla bebeğim için üzülmedim. Çünkü çok sağlıklı Allahın izni ile.. Nerden biliyorum, 1 - dr muayenelerinde hep çok sağlıklı olduğu söyleniyor, 2 - Yasirim bıcır bıcır yerinde duramıyo oğlum. Ben git gel yerim, kilo aldırırım ona Allah izin verirse. Kızdığım, canımı sıkan ben o dr a devam etseydim bebeğim dunyaya sağlıksız gelicekti belki de.. Artık kuvezlerde mi yatardı kim bilir.. Allahtan çabuk kurtuldum o dr dan. Renkliye de giricem bu hafta, dr benimle bebek arasındaki kan geliş gidişi için detaylı istedi. Orda sorucam kiloyu inş. Omega 3 alıyorum canım iyi gelsin bebişime inş. :)
Hayır bebeğim için hiççç üzülmüyorum aksine sevindim o dr dan kurtuldu oğlum diye.. :)
Sağol canım.. :) Evet bence de bi gel.. :) Valla çıkarken eski dr a saydırmaktan etrafı inceleyemedim ama girerken boll boll inceledim.. :) Süper ferah, konfor. Ve benim en çok dikkatimi çeken tüm hastane personeli "hastalara çok nazik, kibar, güler yüzle davracak" başlığı altında sıkı bi eğitimden geçmiş gibiler.. :) dr lardan Temizlik görevlilerine varana kafar herkez aynı.. :) Dikkat edicem inş. Yumurta hiç sevmem de artık mecbur yicem oğlum için..
ayyy süpermiş..
haklısın canım anlayışsızlık yapmış çok ayıp ya aff afffCinnet geliyo banada bu kv den... bugun kardeslerim ve kuzenim geldi kuzenimin sorunlari var esiyle, dertlesmeye geldi.. ama onlar gelmeden geldi bu saat oldu hala oturuyor. . Acayip sinirlerim gerildi.. bu kadar anlayissiz bi kadin gormedim ben.. bunu ikidir yapiyor bana..haksizmiyim ama ayip ya misafiri var konusacaklari var deyip insan oturur biraz kalkar gider sonra.. ne zaman hakkinda iyi dusunmeye onu sevmeye calissam hep bunu yapiyor..allaha havale ediyorum artik. Nefret ediyorum ondan
canım yaşı itibariyle ergenlik belirtisi bunlar, sana bağırmasına izin verme otoriteni kur eşinde olmadığı için yanınızda otorite boşluğu olmuş, karşısına güçlü dur tabi onu da kırmamaya çalış riskli dönem ergenlik malum ben kök söktürmüştüm annemekızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
maşaallahKızlar bu arada oğlumun fotoğrafı.. :)Eki Görüntüle 1344628
ayy canım geçenlerde fitil vermişti dr 2 tane, bebe yağı sürüp koydum nasıl tırstım ezelden beri öyleyim dokunamam orayaKızlar leble den cesaret aldım perine masajını deneyeyim dedim.
Teoride perine masajı uzmanıydım:)) Ayşe tolga dan perine masaj Yağı bile almıştım vs vs
Ama değil 2 cm vs elleyemedim bile((( tüm cesaretim uçtu gitti yapamadım bile ama yapamadan yandım Öldüm bittim oradan bebek Kafası nasıl çıkar anam:))) arkama bakmadan kaçmak istiyorum doğal doğum falan diyordum ama unuttum gitti şu an:))
haklısın canım boşa kürek çekiyorum benCanım özeli kabullen baktın eşin Nuh diyor peygamber demiyor. Eşinle bu dönem aran bozulmasın. O üzülmüyor ki sen üzülüyorsun. Iki bebeğiniz var, özeldeki de doktor. Ben senin yerinde olsam özeli kabul ederdim çünkü durum çok çözümsüz ve moralin sıfır. Bebek duygularından etkileniyor hem. Belki arkadaşlar bana kızacak ama bazen kabullenmek tek çare. Psikolojin önemli. Üzül üzül ne oluyor kp kütük eşin kütük afedersin. Taş olsa çatlardı karşında.
sağol canım haklısınızÇatır çatır kısmı doğru da doğurur muyum bayılır mıyım bilmem :)) ben zatrn korkağın tekiyimdir napıcam bilmem:))
Ismiyle yaşasın inş canım sağlıkla kavuşun, senin az kalmış, som günler hiç Geçmek bilmiyor :))
Canım hiç kv ne der diye takma onlar demek istediklerini zaten diyecek sen Ayşe koysan Ahmet diyeceklerde derler.. Bence iki isim gayet güzel ileride hangisini severse onu kullanır benişin de.. Rüya da güzel Elif de... Nüfusa da ikisini birden yazdır bence ikisini de kullanacaksan çocuğun hayati açıklamakla geçmesin ailem şöyle der ama adım bu falan diye :)
Sorma canım son zamanlar beni stres Aldı:) tel. Ile oyalanıyorum :)
Kesi Olmasın diye yapılan bir masaj parmağını yağlayıp Orayı esnetiyotsun teoride böyleydi ama yapmadım Öldüm bittim ben :) nette resmi falan da var..
Nette yazıyor canım Bebeğin geldiği yeri esnetme hazırlama masajı kesi olmasın diye
Ben de sana Katılıyorum son zamanlarında hiç desteksiz kendisini üzmesindense artık kabullenip toparlanmaya bakmalı. Kadın doktorun farketmesi vs gibi artılarla da içini rahatlatmalı.. Bazen asmak kesmekle olmuyor.. Gizlice gidip devlette doğursa bile sonradan burnundan gelecekse ne anlamı var.. Sağlıktan sonra huzuru seçmeli bence de.. Bu dönem daha fazla yıpratmasın kendisini( Allah yardımcısı yardımcımız olsun inş
canım destek almanı tavsiye ederim, devlette bile çocuk psikiyatristleri var çok faydası oluyor, 3,5 yaşında ki oğlumu götürdük tuvalet işi için o da çocuk gelişimine yönlendirdi, ablam daha yeni 2. sınıfa giden kızını götürdü faydasını görüyor destek al derimhepinize çok teşekür ederim...çocuğum 1 aydır böyle ve okulda iyiymiş ama teyzeyedr aynı annaneyede kardeşinede kuzeninede yani bize kötü ve ders başarısı çok iyi 5.sınıf ve bütün yazılı notları 100 deneme sınavı yapılır en fazla1-2 yanlışı çıkar babası bu yıl hatayda geçen yılda şırnaktaydı biz 2 yıldır ayrıyız inşallh bu yıl bierleşicez ve çocukta 1-2 aydır böyle tek uyarım olum bağırma sakin ol kelimelerini kullanıyordum ve inanın mantıklı olan isteklerinide yerine getiririm mesala bugün çocukları yemeğe götürdüm kendisi mont görmş ve çok beğenmiş onu aldık.oyun salonuna gelmiş arkadaşları oraya götürdüm 2 saat orada beaber eğlendik eve geldk zaten saat 5 oldu yedide oğlum ödevlerinin birazını bitir yarın sıkışırsın dedi demez olaydım kocamla ile hiç öyle tartışmadım ama çok bile dayandım bıraktım ağlamayı hep gizliydi ağlamalarım ben ağladım o ağladı ve git yat dedim sadece.okuldada prblemi yokmuş derdi ne inanın anlamadım ama tek bildiğim işim çok zor çocuk yetiştirmk çok zor
bu endişeler kokrular çok çok normal canım olması gereken buAnnişler doğum yaklaştıkça ödüm kopuyor doktor 37. Hafta doğum olabilir dedi sizce erken mi korkuyorum ilk defa anne olacam nasıl bir duygu diye içim içimi yiyor ama içten içe o duyguya çok ihtiyacım olduğunu hissediyorumçok farklı tarifsiz duygular içindeyim ve korkuyorum da acaba nasıl bir anne olacam Bebeğime iyi bir anne olabilir miyim onu iyi yetistirebilir miyim salih bir evlat olur mu o kadar cok korkum var ki sadece dua etmek geliyor icimden ve bekliyorum Allah hepimize sağlıklı ve salih evlatlar versin
canım bugünün işini yarına bırakma gücün varsa yap hazır olsunGunaydınlar esıme sabah sabah super bı kahvaltı hamur ıslerı falan yaptı nobete gıttı yarn oglen randevum var gelemezsem annenle gıt dedı haın arabayıda bırakmadıtaksı tut dıyo bende ne vercem o parayı dolmusla gıdrm eger bısey olursa ara cantalarımızla gelırım dedı :) bakalım yarn neler olacak daha mısafrlere falan kurabıye yapıp bırakmak ıstyrm dogum oncesı bılemedm kı sımdı yapsam
ben yiyorum canım iyice pişiripButun hamileligim boyunca yemeyi en cok ozledigim sey sucuktu.
Ne kadar ozlediysem düsünün artik sabah uykudan sucuuuuk!! diye haykirarak uyandim.
İstediğin kadar yazacaksınız tabi paylaştıkça rahatlıyor insan Allah tez zamanda sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin hangi doktorun doğum yaptırması hayırlı olacaksa o olsun inşallah. Konu ne olursa olsun eşin ve cocuklarinla siz bir ailesiniz ailenin duvarları vardır bu duvarları anne baba bile aşamaz müdahale edemez eşinin de ettirmemesi engel olmasi lazim ama o da her iki tarafı da kırmadan çözmek istiyor arada kalmış sanırım keşke kp sınırlarını bilip müdahale etmese hem oğlunu zor durumda bırakma sa hem seni bu durumda üzme se Allah yardimcin olsun
Canimmm bi de esimle arami acti aksam iki arti bi evde dort misafirim var kaliyolar dedi bende kalacam ama cokk kalabalik.. kalanda kardeslerim kuzenm..bi hisimla da cikti gitti yoldada doldurmus esimi adam eve geldi barut gibi..kv nin gittigi saat 11bucuk.. ben me yapacahimi artik bilmiyorum dunden beri burnumdan geldi kuzenimde pismannoldu geldigine..maşaallah canım bebeğine aynen makineye güven olmuyor
sağol canım desteğin için aynen hakları yok
canım dün çok oturdum pc başında ondan oldu sanırım ben çok oturunca kasılmam çok oluyor
canım birde öyle söylüyüm tabi önce bir zahmet gönlümü alsın beyefendi o kadarcık nazımda olsun:)
ayyy canım inan ablanlara çok güldüm
yok canım ne öpüşüp koklaşması biz o dediğin çiftlerden değiliz oğlum doğduğundan beri birbirimizi unuttuk hep böyle didişiyoruz
amin
ayy çok güzel bunları çok beğeniyorum ama çok pahalı bana göre tabi güle güle kullanın canım beyaz beyaz mis gibi
sağol canım amin
bekliyorum canım çabuk gel:)
canım babası otorite manyağı herkesi yönetmek istiyor ama herkesi sadece ailesini değil onunla bir dışarı çıkta gör herkese laf sayar kv de diyor bir gün seni iyi bir dövecekler diye bende amin diyorum
yok canım teraziyim ben yükselenimde başak
canım haklısın iyi ki değiştin dr unu
haklısın canım anlayışsızlık yapmış çok ayıp ya aff afff
canım yaşı itibariyle ergenlik belirtisi bunlar, sana bağırmasına izin verme otoriteni kur eşinde olmadığı için yanınızda otorite boşluğu olmuş, karşısına güçlü dur tabi onu da kırmamaya çalış riskli dönem ergenlik malum ben kök söktürmüştüm annemeşimdi bebeğinde olacak kıskançlıkta var belli
maşaallah
ayy canım geçenlerde fitil vermişti dr 2 tane, bebe yağı sürüp koydum nasıl tırstım ezelden beri öyleyim dokunamam orayatakıntı ama inan doğum sancım başlayınca çok cesaretliydim o kadar açılmama baktılar gıkım çıkmadı bebeğinin doğacağı anı düşününce cesaret geliyor
haklısın canım boşa kürek çekiyorum ben
sağol canım haklısınız
canım destek almanı tavsiye ederim, devlette bile çocuk psikiyatristleri var çok faydası oluyor, 3,5 yaşında ki oğlumu götürdük tuvalet işi için o da çocuk gelişimine yönlendirdi, ablam daha yeni 2. sınıfa giden kızını götürdü faydasını görüyor destek al derim
bu endişeler kokrular çok çok normal canım olması gereken bu
canım bugünün işini yarına bırakma gücün varsa yap hazır olsun
ben yiyorum canım iyice pişirip
sağol canım amiiiiinnn
Mervecim nerdesin yqgmur var.. ben adanadayim bura gulluk guneslik mis gibi hava varOhhhhh keyif cayımı yudumlarkene bide yagmur yagıyo.. Ne güzel...
Eşim şmdi annesnin yanına gidecek ... Bnde ılık bi dus alıp keyif yapcam... Kızımıda alırım dusa.. Sarkılar söleye söleye bi yıkanırız kuuzmla....
Sizler nasılsınız bakalım napıyosunuz
ohh afiye olsun canım, bende şimdi oğlumla oyun hamuru oynuycam hadi anneee diyor:) yere oturmakta işkence artık banaOhhhhh keyif cayımı yudumlarkene bide yagmur yagıyo.. Ne güzel...
Eşim şmdi annesnin yanına gidecek ... Bnde ılık bi dus alıp keyif yapcam... Kızımıda alırım dusa.. Sarkılar söleye söleye bi yıkanırız kuuzmla....
Canimmm bi de esimle arami acti aksam iki arti bi evde dort misafirim var kaliyolar dedi bende kalacam ama cokk kalabalik.. kalanda kardeslerim kuzenm..bi hisimla da cikti gitti yoldada doldurmus esimi adam eve geldi barut gibi..kv nin gittigi saat 11bucuk.. ben me yapacahimi artik bilmiyorum dunden beri burnumdan geldi kuzenimde pismannoldu geldigine..
Ya eflalim allaha havale ettim onu ben artik. senin durumuna sevindim ben kv nin ellerindem opuyom benimde kv olsun :)) benimki cok gicik yaohh afiye olsun canım, bende şimdi oğlumla oyun hamuru oynuycam hadi anneee diyor:) yere oturmakta işkence artık bana
Allah ıslah etsi kv ni canım çok zor bir durum keşke elimden bir şey gelse ahh ahh banag önder sen onu gelin görsün o, kp sinir ediyor beni ama yeri gelince lafımı söylerim doğum konusu olduğu için yüz göz olamıyorum, kv nin hiç kalmadığı yermiymiş densiz
sağol canım ,olur canım kadının gönlü geniş sevgi pıtırcığı:) herkesin bir derdi var işteYa eflalim allaha havale ettim onu ben artik. senin durumuna sevindim ben kv nin ellerindem opuyom benimde kv olsun :)) benimki cok gicik ya
Canim ben hepsinden yedim :)), bi kere arkadaslar cig kofte partisi verdi, herkes goturdu, bende 2 tane yemistim, sucuk iyice pistikten sonra sorun olmuyor, sosiside haslayip yersin, ben hepsinden yedim ya pis bogazim birazSalam sosis sucuk cigkofteloleligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
Anladım Allahın izniyle sorun yaşamazsın inşallah önce Allaha sonra da doktoruna güven içini rahat tut olumlu düşün olumlu olsun bizde dua ederizCanım ilaç alerjisi olduğu için test yapmadılar. Riskli bir test. Gerçi Dr m öncesinde gerekli önlemleri alırım diyor. Anestezi uzmanı da işinin ehli olur inşallah. Rabbim de yardim eder
kızımı yılkadım babamız yolya mecbur kaldı,m kendım yıkandım o uyudu bende yattm koklaya koklaya ynında yatıyorumOhhhhh keyif cayımı yudumlarkene bide yagmur yagıyo.. Ne güzel...
canım sızde kalamadıgı ıcın mı doldurdu esınıCanimmm bi de esimle arami acti aksam iki arti bi evde dort misafirim var kaliyolar dedi bende kalacam ama cokk kalabalik.. kalanda kardeslerim kuzenm..bi hisimla da cikti gitti yoldada doldurmus esimi adam eve geldi barut gibi..kv nin gittigi saat 11bucuk.. ben me yapacahimi artik bilmiyorum dunden beri burnumdan geldi kuzenimde pismannoldu geldigine..
Ohhh mis gibi kokla kuzunu.. Onları koklamak dar güzel bişi varmı ya... Senin kızın kac yasındaydı gamzecim yakızımı yılkadım babamız yolya mecbur kaldı,m kendım yıkandım o uyudu bende yattm koklaya koklaya ynında yatıyorum
bendedre gıttı karnın asagı ındıyse ondan kucuk gelıyordur kız sen yukardan bakıyon aynaya bak bıde kucuk mu buyuk mu:) ayy banyo ne yordu benı ben bu tembellıkle nasıl dogurcam :)Kız ne bırakması öle bişi yok...burası ilk göz agrıkız bizim.. Hem burası watsap gibi degil ki...
Anca kalktım ben.. Kocacım kahvaltı hazırlamıs agzunu yedüğüm:)
Yoksa ben girerdim mutfakta iş yaparken falan...
Kız dogurmuyon mu gamzeee
Bende sancı mancı gitti.. Karnımda küçkdü korkudan mı neden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?