sezeryan tarihin bellimi diyecektimsezeryan tarihin belii
İsmmin üstüne tıkla orda profilim cıkıcam alt tarafta özel msj at diyor..Cahilligimi mazur gorun ozel msj nasik atiliyo atamadm
Canim mesaj almaya acik degilsin hata veriyor. Gizlilik ayarlarindan duzeltmen gerekÖZEL MESAJA ACIGIM:)
Watsapp grubu için mesaj beklıyprum..
Gece gece birsürü bişi yedim...
Napim midem kazımdı...
Kızımı uyuttum eşimde acıkmıs mutfaga saldırdık.. Güle güle güle bi hal olduk......
Hele bnm göbek güldükce sallanıyo bi hos oldum ya....
BABYFORWE coooook güsel bi beşik... Prensesine layık..güle güld kullansın melegin canım
DRCAN hoşgeldin sehzadem cok güzel olur....
GAMZECİM bnm çatı agrım var ama sol tarafım daha cok vajına agrısı kemigi agrıyo..
Hayirli olsun canim gule gule kullanin. Bende yatak yanina besik alicam ama kararsizim. Elektrikli sallananlardan alicaz dedik sonra en fazla 6 ay kullanilir dediler vazgectik. Benim odam cok kucuk besik icin etejerimi cikaricam. Uzunlugu eni filan kac cm canim? Bide istanbuldamisin nerden aldin?
ÖZEL MESAJA ACIGIM:)
Watsapp grubu için mesaj beklıyprum..
kızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
Iyi geceler kızlar bu gün nedense bir hoştum herşeye aglamaklı oluyorum.
Tekrar hayirli olsun canim. Bizde yarin besik bakmaya cikicaz insaallah almadan dönmeyiz.çok saol canım çook tş :)
afun canım güldükçe göbek titriyor titredikçe gülesim geliyor benimde zor duruyorum bazen
amin canım çok tş ederiz bizimde dar alanımız ölçtük de gittik yanımızda mezura ile hatta65 cm yer vardı yatağın yanında
beşik 58 cm genişlik
91 cm uzunluk
yatak yanında kullanırken sallamayın diye uyarı veriyor
parça var takınca sabit oluyor sallanmıyor istanbulda silivriden aldık nette en ucuz 500 gördüm biz 425 e aldık
bunun aynısı 40 ı çıkınca falan odamıza taşırız şimdilik salonda normal kullanıcaz
Eki Görüntüle 1344619
hata veriyor yine canm
Acaba babasının uzakta olmasından dolayımı böyle davranıyor ? Konuşmayı denedinizmi? Birde herkese karşımı böyle yoksa sadece sanamı canım? Bende konuşup bir uzmandan yardım alabilirsiniz inşallah düzelir çocuk yetiştirmek zor gerçektenkızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
yerinde başkası olsa bunu fırsata çevirirdi şule sen çok iyi bir insansın
çok tuhaf bana da ben akşama kadar evde olsam evi pırıl pırıl yaparım diyor densizzzzz annemlere geldim karnımı doyurcam o da gelsin işten mesaj attım o ev tertemiz olmadan eve gelmicem şimdi pırıl pırıl olucak ev dedim
Ayy esım kızımı alıp kaynımla gttı nbende babam annem ve sızınle kaldım ohh bı kafa dınleym bugun mıdem agrıyor ya ama abur cuburada devam edıyom :)
Yüzüme baktım da... Hep çilim çıköıs.. Arkadas ne zaman oldu neden oldu nasıl oldu.. ??
Dogumdan sonra geçermi acep.....!!!!
Ayyy ya...!
ah canım o cıller benm hafıf vardı oncedende sımdı guzellestm ama baya arttı bı arkadas dogum terıyle sacla sılın dedı denıcem gecmezse bı yıl sonra ev kredısı bıtınce lazer yaptırcam bıktım
Sağlıkla gelsin inş Oğlak kendi kararlarını alır ama sonuçta toprak grubu inatçı davranmazsanoz o da olmaz inş:) bakalım benim kızım yay mı olacak Oğlak mı herhalde iki gün içinde doğmaz artık :))
Onlar çok alem:)) ablam çantasından tuvalet kağıdı kullanıyor bize veriyor sonra saklıyordu da:)) eşi de tuvalet kağıdını arabada bırakıyordu kullanacağı kadarını alıyordu :))))
bırak yıyım kız son gunlerımı degerlendırıyorum dogum sonrası saglıkloı beslenme spor benı beklıyor salonda elıptık bıısıkletım beklıyor sımdı yıyım
Kızlar iyi akşamlar, çok az kaldı doğuma,bütün hazırlıklar tamamdır artık Nisa'mı bekliyorum.
Pazartesi saat 10 da zaman geçmiyor sankiiii, sizde durumlar nedir
iyi akşamlar arkadaşlar salon için vede yatak yanında kullanmak için (kenarı açılıyor )
beşik aldık baby tech 425 tl ye aldık 400 olan tahta renkti ,beyaz olan 450 imiş 425 e verdiler
bu arada halıları da yolladık ortalık ssavaş alanı gibi
Eki Görüntüle 1344367 Eki Görüntüle 1344368 Eki Görüntüle 1344369
Kızlar benimde 22 aralık sezaryan olacam inş herşey güzel geçer
Tekrar hayirli olsun canim. Bizde yarin besik bakmaya cikicaz insaallah almadan dönmeyiz.
:) düzelttiiimmm
Kazen acıksın dedi.. Gizlilikten güncelledim tekrar... Bi göndertin bakem
Sagolasin canim. Esim arada olunca kiyamiyorum ona da napim. Ailesi sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz..
Kiz amma despotsun sen de ha. Korktum senden :) hahahyyytt erkeklere yapican ama hakediyolar :)
Ohhh ne guzel keyif yapmissin.
Annem Gamze'nin dedigi gibi yapmis dogumunda gecmis lekeleri canim.
Ben soylemistim canim. Annem silmis dogumda. Gitmis lekeler. Gecer insaallah senin de.
Yalniz annemin de lekeleri erkek kardesime hamileliginde cikmis. Ablamda ve bende leke vs olmamis hic. Sizin ikinizin de erkekti de mi?
Hahayttt ayni benim annem ya ablan. Annem de babam market alisverisine yardim etmiyo diye aldiklarini saklar kendi ve bize yedirirdi. Babama yok evde bisi aliyo musun gidip de der cikarmazdi :)
Aynen benim de eliptik bisikletim duruyo salonda. Gecen sene dogumgunumde almisti esim cok istiyorum diye. 1 yil oldu 10 kere cikmamisimdir ustune. Bakalim dogumdan sonra kullanabilcek miyim
Ayyy canim hadi bakalim insaallah saglikla kolaylikla alirsin bebisini kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiginde. Darisi da zamaninda bize olsun insaallah.
Canim cok guzel yaaa, bayiliyorum ben bu besiklere. Borcumuz olmasa ben de almak istiyordum. Tas catlasa 6 ay kullanabilcek diye masraf etmek istemedim artik. Prensesin huzurla saglikla uyusun icinde misil misil insaallah..
Ahhh canim senin de bisiyin kalmamis masaallah. Rabb'im saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Allah yardimciniz olsun.
hmm erkekler biraz böyle oluyor,,, ve çaktırmasalar da biraz fazla duygusal,,, yani şimdi ergenliğe giriyor sanırsam,,, onun karmaşasını yaşıyor ise,, birde siz çocuklar ev arasında zaten bölünmüşsünüz,, ona yeterince vakit ayıramadığınızı düşünüyordur,,( öyledir demiyorum,, öyle düşünüyordur) birde bunu bir ikinci kardeşle daha paylaşmak zorunda kalıcak,,,, ee haliyle evde huzursuzluk çıkartıcak,,, birde kız kardeşi doğduğunda 5 yaşındaymış,,, yani nasıl kıskandığını falan hatırlıyordur,,, şimdi 5 yıl sonra yeni bir kardeş daha geliyor+ ergenlikkızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur
Bende oyle dusunuyorum pamukla silecem altini zeytin yagi surup kapatacam pisik olursada caresine bakariz niveanin pisik kremini kullanmitim oglumda cok iyidi kantaron yagi cok iyimis bakacaz artikben ilk ıslak mendil değil pamuk kullanacağım,, o pişik önlüyormuş,, yani ben pişik oluşmadan kullanmayı düşünmüyorum,pişik kremini,,,ve ilk başta saf zeytinyağı kullanıcam,, oda işe yaramazsa pişik kremi alırım,, tabii herkes farklı düşünebilir,,,,
Canim bana dedi ki hangi hastanede dogum yapmak istiyorsun dedi medline da yapmak istiyorum dedim tamam o zaman ocak 15 ya da 16 gibi medline a gelin anestezi uzmanıyla falan görüsteyim seni o zaman detaylı konusur netlestiririz dedi ayy evet günler aynı görünüyorDafiduck senin yazdıklarını da okudum ama tembelliğimden bir şey yazamamıştım. bebeğinde sıkıntı yokmuş maşaallah, doktorun dediğini dert etme, arkadaşlar da söylemiş rahatlamışsın zaten.
bu arada günlerimiz aynı görünüyor, yan yana doğurmayalım sonragerçi senin şimdilik normal görünüyormuş ne güzel, benim sezeryan olacak mecburi
hastaneyle veya doğumla ilgili bir şeyler sorabildin mi? ne bilmemiz gerekiyor bilmiyorum gerçi ama prosedürü var mı ki bu işin? ya da doğum ücretleri, odalar, bize sağlanacak imkanlar falan
Offf o bende de var yaa:) şaka bi yana gamze sırt agrın varmı hiç.. Böle zonklaya zonklaya belme vuruyo bazen.. Bazn boyununa vuruyo acaba üşütüyommu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?