2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok saol canım çook tş :)

afiyet olsun canım güldükçe göbek titriyor titredikçe gülesim geliyor benimde zor duruyorum bazen

amin canım çok tş ederiz bizimde dar alanımız ölçtük de gittik yanımızda mezura ile hatta65 cm yer vardı yatağın yanında

beşik 58 cm genişlik
91 cm uzunluk

yatak yanında kullanırken sallamayın diye uyarı veriyor

parça var takınca sabit oluyor sallanmıyor istanbulda silivriden aldık nette en ucuz 500 gördüm biz 425 e aldık

bunun aynısı 40 ı çıkınca falan odamıza taşırız şimdilik salonda normal kullanıcaz

ÖZEL MESAJA ACIGIM:)
Watsapp grubu için mesaj beklıyprum..

hata veriyor yine canm

Otoriteni ortaya koyman lazim.herkesin bir yeri bir sınırı var o sınırı aşmasına kesinlikle izin verme.aşıyorsa da yaptırım uygula mesela bilgisayari elinden al. Atiyorum dışarı çıkmasını iptal et vs. Okulda da boyle mi acaba bir de öğretmeniyle gorussen?

Tekrar hayirli olsun canim. Bizde yarin besik bakmaya cikicaz insaallah almadan dönmeyiz.

Acaba babasının uzakta olmasından dolayımı böyle davranıyor ? Konuşmayı denedinizmi? Birde herkese karşımı böyle yoksa sadece sanamı canım? Bende konuşup bir uzmandan yardım alabilirsiniz inşallah düzelir çocuk yetiştirmek zor gerçekten

:) düzelttiiimmm
Kazen acıksın dedi.. Gizlilikten güncelledim tekrar... Bi göndertin bakem

yerinde başkası olsa bunu fırsata çevirirdi şule sen çok iyi bir insansın

Sagolasin canim. Esim arada olunca kiyamiyorum ona da napim. Ailesi sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz..

Kiz amma despotsun sen de ha. Korktum senden :) hahahyyytt erkeklere yapican ama hakediyolar :)

Ayy esım kızımı alıp kaynımla gttı nbende babam annem ve sızınle kaldım ohh bı kafa dınleym bugun mıdem agrıyor ya ama abur cuburada devam edıyom :)

Ohhh ne guzel keyif yapmissin.

Yüzüme baktım da... Hep çilim çıköıs.. Arkadas ne zaman oldu neden oldu nasıl oldu.. ??
Dogumdan sonra geçermi acep.....!!!!
Ayyy ya...!

Annem Gamze'nin dedigi gibi yapmis dogumunda gecmis lekeleri canim.

Ben soylemistim canim. Annem silmis dogumda. Gitmis lekeler. Gecer insaallah senin de.

Yalniz annemin de lekeleri erkek kardesime hamileliginde cikmis. Ablamda ve bende leke vs olmamis hic. Sizin ikinizin de erkekti de mi?

Hahayttt ayni benim annem ya ablan. Annem de babam market alisverisine yardim etmiyo diye aldiklarini saklar kendi ve bize yedirirdi. Babama yok evde bisi aliyo musun gidip de der cikarmazdi :)

bırak yıyım kız son gunlerımı degerlendırıyorum dogum sonrası saglıkloı beslenme spor benı beklıyor salonda elıptık bıısıkletım beklıyor sımdı yıyım

Aynen benim de eliptik bisikletim duruyo salonda. Gecen sene dogumgunumde almisti esim cok istiyorum diye. 1 yil oldu 10 kere cikmamisimdir ustune. Bakalim dogumdan sonra kullanabilcek miyim

Kızlar iyi akşamlar, çok az kaldı doğuma,bütün hazırlıklar tamamdır artık Nisa'mı bekliyorum.
Pazartesi saat 10 da zaman geçmiyor sankiiii, sizde durumlar nedir

Ayyy canim hadi bakalim insaallah saglikla kolaylikla alirsin bebisini kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiginde. Darisi da zamaninda bize olsun insaallah.

Canim cok guzel yaaa, bayiliyorum ben bu besiklere. Borcumuz olmasa ben de almak istiyordum. Tas catlasa 6 ay kullanabilcek diye masraf etmek istemedim artik. Prensesin huzurla saglikla uyusun icinde misil misil insaallah..

Kızlar benimde 22 aralık sezaryan olacam inş herşey güzel geçer

Ahhh canim senin de bisiyin kalmamis masaallah. Rabb'im saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Allah yardimciniz olsun.

Tekrar hayirli olsun canim. Bizde yarin besik bakmaya cikicaz insaallah almadan dönmeyiz.

alırsınız inş canım ya :)
inş gönlüne göre bulursun sende :)

:) düzelttiiimmm
Kazen acıksın dedi.. Gizlilikten güncelledim tekrar... Bi göndertin bakem

gönderdim mesaj
gelmiş olmalı

çok tş ederiz canım bizim durumlarda vahim ama içimizde kalmasın dedik aldık eşimle almasak çocuk ortalıkta yatacaktı iyi oldu çok
rabbim seninde gönlüne göre versin inş

hmm erkekler biraz böyle oluyor,,, ve çaktırmasalar da biraz fazla duygusal,,, yani şimdi ergenliğe giriyor sanırsam,,, onun karmaşasını yaşıyor ise,, birde siz çocuklar ev arasında zaten bölünmüşsünüz,, ona yeterince vakit ayıramadığınızı düşünüyordur,,( öyledir demiyorum,, öyle düşünüyordur) birde bunu bir ikinci kardeşle daha paylaşmak zorunda kalıcak,,,, ee haliyle evde huzursuzluk çıkartıcak,,, birde kız kardeşi doğduğunda 5 yaşındaymış,,, yani nasıl kıskandığını falan hatırlıyordur,,, şimdi 5 yıl sonra yeni bir kardeş daha geliyor+ ergenlik
ben sizin yerinizde olsam,,, bir danışman, psikolog ile görüşürdüm,,, nasıl davranmam konusunda ondan fikir alırdım,,, belki biraz ücretli ama ilişkilerin nasıl değiştiğini görüceksiniz,,,,
eğer gitmezseniz de oğlunuzu bebekle ilgili olan şeylere dahşl edin,, ne bileyim alışveriş e çıkın kıyafetini ayakkabısını o seçsin,, tabiii bunun yanında ona da birşeyler almayı ihmal etmeyin,,,
ben bebek görmeye gittiğimde evde ki çocuğa da küçük de olsa bir şey alırım,, sizde insanlara tembih edin, oğlunuza da kızınıza da hediye getirsinler küçük şeyler ama olsun,,,
umarım haddimi aşmamışımdır ,, bende bir tane daha bile yokken böyle konuşuyorum ama bende ileride psikoloğa gitmeyi düşünüyorum çocuğuma nasıl davranmam gerektiği ile ilgili,,, çünkü iyi bir ailem var çok seviyorum ama ilişkilerimiz pek sağlıklı olmadı aynı şeyi bende yaparım korkusu var,,,

Bende oyle dusunuyorum pamukla silecem altini zeytin yagi surup kapatacam pisik olursada caresine bakariz niveanin pisik kremini kullanmitim oglumda cok iyidi kantaron yagi cok iyimis bakacaz artik

Canim bana dedi ki hangi hastanede dogum yapmak istiyorsun dedi medline da yapmak istiyorum dedim tamam o zaman ocak 15 ya da 16 gibi medline a gelin anestezi uzmanıyla falan görüsteyim seni o zaman detaylı konusur netlestiririz dedi ayy evet günler aynı görünüyor şimdilik sorun yok normal yapabilirsin dedi de ben ck korkuyorum hayirlisi artik hakkimizda..

:) şaka bi yana gamze sırt agrın varmı hiç.. Böle zonklaya zonklaya belme vuruyo bazen.. Bazn boyununa vuruyo acaba üşütüyommu
Offf o bende de var yaa bugün muayenede söyledim bana bi jel önerin dedim sırt bel için. Asla!!! Dedi doktorum. Antienflamatuar jeller bebeğin kalp damarlarını tıkayip Allah korusun anne karnında ölüme bile neden olabiliyormus.cekeceksin yapcak birsey yok dedi. Aman haa Allahımmm korusun Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…