Cnm olur yaz ben sana numara yollayim ben beceremexim vallaSlm olsun canlar!!!!!
ASLIANNE. Henüz girmedim .. Ama girersemde önlemimi alıyorum.. Canım yinede eşimi beklıcem ama .. Tansıyon falan ğroblem olabılır sıcak ortam olunca.. Cok saol canım
SERBET09 yap gitsin...
:)
SEVDAVEYSEL canım senmi watsapa katılamk istiyodun sana özelden maj atayı m çaldır beni ekliim seni..
Takma kafana amn kv tripleri
EFLALİM kvden naptı.. Bi gelîşme olursa yaz bak..
Günaydın canım :) ben öğlen 12-1 gibi uyanıyorum çok iyi geliyor. Uyku depoluyoruz işte ne güzel.Gunaydn yenı uyandm da :)ayy ne guzel oldu bu uyku
sefan olsun .... İnsan su galde dinlenmiş olunca bi eahat oluyo ki....Gunaydn yenı uyandm da :)ayy ne guzel oldu bu uyku
ayy canım lutfen oyle dusunme bız normal dogurduk sımdı herkese ellete bılıyormuyıuz ben gecen hafta mıayenede doktora ben bı kere dogurdum muayene etmesenız dedım kadın neden kokrkuyorsun bak guzel guzel dogurmussun dedı bacaklarım tıtredı saolsun colkta cabuk muayene ettı hıc bakmadı bıle zaten bakmıyorlar elını sokup benımle konustu yanı normal doguranda kasıyor massadan kalkarken ben ıkıncı dsoguma sanrm hazır degılım dedım muayene bıle cok korkuttu dedı olur mu guzel guzel dogurursun dedı bence takma kolayca dogurursun peroıne masajını bırkak ben tuvalette bıle dokunmamayua calısırım cok dıkkat ederm temızlıgıne falan ama kasıyorum kendımı hala normalKızlar size bişey anlatcam, gecen haftalarda ebeyle randevum vardı beni resmen sinir etmişti, alttan parmakla muayene edecek, akıntımda enfeksiyon var mı vs diye, neyse ben cok rahatsız oluyorum, kendimi sıkıyorum filan, kadın sonradan bana diyor, işte kendini kasma, rahat ol, normal şeyler bunlar, eşinle yatıp kalkacan diyor bana, sanki ben hiç bişey yapmıyorum, bu cocuk nasıl oldu sanıyorsa. daha ayrıntılı yazamicam saçmalamıştı,
tabi hormonlar yüzünden her şeyi takar olduk, ben eve geldim bi üzülüyorum bende anormallik mi var, cok mu kasıyorum kendimi, dogumum zor olcak diye.. Perine masajına ondan sonra başladım, bayagı tırstım benimki hiç açılmayacak, sancıdan ölcem .
valla ben her hafta bı duzenlı yaptım bısey olmadı korkma canım eger dr yasaklamasdı ıse ama korunun cunku enfeksıyon olabılır :)Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
auyy ne komık kadın cıldırttı benı valla Allah sabır versın canım bence evde sıkılıyoe macera arıyor kendını genc hıssedecektı szıler kalıp aman esınle bu kadın yuzunden kotuı olma sevındırmeEvet cnm.. aslinda cok iyi sohbet falan.. harekwtleri ama itici kv mi tanisan anlardin..suan anlqtmaya kalksam sayfalar yetmez.. esimi evimi terk ettim bikere hatta.. aramizda hic aorun yokken sirf onun yuzunden cok problem yasadik..dun konusurkwn ablam laf arasinda konu acilicinca annem babamsiz hicbiyerde kalmaz dedi ki dogrudur asla bemde bile kalmaz..hatta ortamdaki herkes bujum dogrulugunu onayladi esim bile bende kalmam dogrusu bu falandedi.. ustunden bi saat gecti bi hisimla kalkti gitti evden gorseydin harekwtlerini.. hem misafirlerime mahcup oldum hem esimle kotu oldum..ama anladimki o bunu bahane etti kalamadi cnku. Bide diyorki ben kalmaya niyetle geldim ama ev cok kalabalik..bunu en az dort kez dedi.. esimde hatta anne aramizda uyursun dedi artik dusun..bilerek yapti biliyorum.. ben artik cok sikildim ne yaoqcagimi dahi bilmiyorum
ayy doktor mu yasakladı masallah ıyı dayanmıssımn ben ılk ayda kanama gecırdım ıkı hafta yapmadık bana sor :) esımle bızı cok yakınlastırdıgını dusunuyorum ben bu olayın3 ay iyiymiş, bizim 8 ay dolmak üzere
aynen canım hemde ne depo uykusuz doguma bıle gıdemem gıbı gelıuyor uyuyalım kafayı bulalım :)Günaydın canım :) ben öğlen 12-1 gibi uyanıyorum çok iyi geliyor. Uyku depoluyoruz işte ne güzel.
Herkese iyi geceler :) doktor randevum hemen gelse son zamanlar çok zormuş beklemek çok zor ne olacak nasıl olacak hiçbir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun:)
Kızımın adı Melike Ceren olacak :) ben Melike istedim babası Ceren :) ikisini de koyalım dedik inşallah isimlerini sever yavrumuz :)
Simdi kocama dedim acaba sucukmu alsan yesek diye
son düzlüktesin azicik daha dayan dedi
maşaallah canım bebeğine aynen makineye güven olmuyor
sağol canım desteğin için aynen hakları yok
canım dün çok oturdum pc başında ondan oldu sanırım ben çok oturunca kasılmam çok oluyor
canım birde öyle söylüyüm tabi önce bir zahmet gönlümü alsın beyefendi o kadarcık nazımda olsun:)
ayyy canım inan ablanlara çok güldüm
yok canım ne öpüşüp koklaşması biz o dediğin çiftlerden değiliz oğlum doğduğundan beri birbirimizi unuttuk hep böyle didişiyoruz
amin
ayy çok güzel bunları çok beğeniyorum ama çok pahalı bana göre tabi güle güle kullanın canım beyaz beyaz mis gibi
sağol canım amin
bekliyorum canım çabuk gel:)
canım babası otorite manyağı herkesi yönetmek istiyor ama herkesi sadece ailesini değil onunla bir dışarı çıkta gör herkese laf sayar kv de diyor bir gün seni iyi bir dövecekler diye bende amin diyorum
yok canım teraziyim ben yükselenimde başak
canım haklısın iyi ki değiştin dr unu
haklısın canım anlayışsızlık yapmış çok ayıp ya aff afff
canım yaşı itibariyle ergenlik belirtisi bunlar, sana bağırmasına izin verme otoriteni kur eşinde olmadığı için yanınızda otorite boşluğu olmuş, karşısına güçlü dur tabi onu da kırmamaya çalış riskli dönem ergenlik malum ben kök söktürmüştüm annemeşimdi bebeğinde olacak kıskançlıkta var belli
maşaallah
ayy canım geçenlerde fitil vermişti dr 2 tane, bebe yağı sürüp koydum nasıl tırstım ezelden beri öyleyim dokunamam orayatakıntı ama inan doğum sancım başlayınca çok cesaretliydim o kadar açılmama baktılar gıkım çıkmadı bebeğinin doğacağı anı düşününce cesaret geliyor
haklısın canım boşa kürek çekiyorum ben
sağol canım haklısınız
canım destek almanı tavsiye ederim, devlette bile çocuk psikiyatristleri var çok faydası oluyor, 3,5 yaşında ki oğlumu götürdük tuvalet işi için o da çocuk gelişimine yönlendirdi, ablam daha yeni 2. sınıfa giden kızını götürdü faydasını görüyor destek al derim
bu endişeler kokrular çok çok normal canım olması gereken bu
canım bugünün işini yarına bırakma gücün varsa yap hazır olsun
ben yiyorum canım iyice pişirip
sağol canım amiiiiinnn
hahhahahha biz tam 3 aydır 2 kız arkadaş evi paylaşıyoruz gibiyiz
aklıma gelecek en son şey o durum şuan,asla istemem
şu perine masajımıdır nedir ondan konuşulmuş ne olduğundan haberim yoktu bir izledim kalakaldım ölsem yapamam ben onu ,onu yapmaktansa bence cinsel ilişkide aynı kkapıya çıkmazmıkı kızlar
ama ben yinede her ikisinide istemiyorumm ,bizböyle oğlumla çok mutluyuz
Allahım gamzeeeeee 8 gün diyo..arkadasım agrın sancın vs biştin varmı..
Yahu bende sancı vardı agrı vardı gitti:)
Bide oglumun poposu hep sagımdan cıkıypdu bugun soluma geçti ya kızlar bebegimin ayaklarını öle rahat hossettım kı sag taraftan.. Napcek bı cock.. Haftaya carsamba nstm var dogurmassam ki bak görürüsünüz ben ocak ilk haftaları dogurcam içime öle doguyo.. .....
:))
Cok heycanlandım..acaba heycandan mı corcır oldum..bnm öle huyum vardır
İyi aksamlar kızlar vende geceleri uykusuz gunduzleri mahmur gezenlerdenim 8 gunum kaldi hayırlısıyla
gece on ıkıden sonras 7 yazack :) kız taaa haftays carsamba olur mu kontrol haftan mı o zamn doluyor hıc agrm sancm yokta yarn muayene var gecemn hafta 2cm dı dr 3cmse yatırır sunl sancı ıle dogumu baslatabılır yarın tırsarak gıderm :) ıshal acı faln yedı ısen ondandr ayy ne zorAllahım gamzeeeeee 8 gün diyo..arkadasım agrın sancın vs biştin varmı..
Yahu bende sancı vardı agrı vardı gitti:)
Bide oglumun poposu hep sagımdan cıkıypdu bugun soluma geçti ya kızlar bebegimin ayaklarını öle rahat hossettım kı sag taraftan.. Napcek bı cock.. Haftaya carsamba nstm var dogurmassam ki bak görürüsünüz ben ocak ilk haftaları dogurcam içime öle doguyo.. .....
:))
Cok heycanlandım..acaba heycandan mı corcır oldum..bnm öle huyum vardır
nye gelmıs cadı artık yanında mı kalacak yoksa ... Hıcbısey yok bol bol ben varım gecmıstre bısey yok canım :) O ofizmir senın sezeryan mı 8gun yazmıyor altta :)@babyforwe basarılar cıcımIyi akşamlar herkese annisler kv bizde uyuz sinir bozucu önemli gelişme varmı geçmiş i okuyamadim hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?