2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm olsun canlar!!!!!

ASLIANNE. Henüz girmedim .. Ama girersemde önlemimi alıyorum.. Canım yinede eşimi beklıcem ama .. Tansıyon falan ğroblem olabılır sıcak ortam olunca.. Cok saol canım

SERBET09 yap gitsin...
:)

SEVDAVEYSEL canım senmi watsapa katılamk istiyodun sana özelden maj atayı m çaldır beni ekliim seni..
Takma kafana amn kv tripleri

EFLALİM kvden naptı.. Bi gelîşme olursa yaz bak..

Kızlar size bişey anlatcam, gecen haftalarda ebeyle randevum vardı beni resmen sinir etmişti, alttan parmakla muayene edecek, akıntımda enfeksiyon var mı vs diye, neyse ben cok rahatsız oluyorum, kendimi sıkıyorum filan, kadın sonradan bana diyor, işte kendini kasma, rahat ol, normal şeyler bunlar, eşinle yatıp kalkacan diyor bana, sanki ben hiç bişey yapmıyorum, bu cocuk nasıl oldu sanıyorsa . daha ayrıntılı yazamicam saçmalamıştı,

tabi hormonlar yüzünden her şeyi takar olduk, ben eve geldim bi üzülüyorum bende anormallik mi var, cok mu kasıyorum kendimi, dogumum zor olcak diye .. Perine masajına ondan sonra başladım, bayagı tırstım benimki hiç açılmayacak, sancıdan ölcem .

Cnm olur yaz ben sana numara yollayim ben beceremexim valla

praline canım boswer sen ebeyi.. Laf olsun diye konusanları hiç takma kafana.. Kasılman kendini sıkman gayet normal ki surda ben kasılmam diyen kac kişi varki.. Üzme knedini gayrt dogal şeyler yasıyosun.. Hislerin normal.. Masajı yapabilyosan dewam et ama cokda zorlama kendii illa yapıcam diye..

minione sana katılıyorum.. Dün baktım masaja yapanlara helal olsun...
Ben fanfirifinfon yapmayı tercih ederim..:)

Gamze ohhh
Gunaydn yenı uyandm da :)ayy ne guzel oldu bu uyku
sefan olsun .... İnsan su galde dinlenmiş olunca bi eahat oluyo ki....
Bende şmdi yatcam.. Belki uyurum belki uyumam.. Kızım yeni uyandı sayılır uyutmaz bni agzını yedigim

ayy canım lutfen oyle dusunme bız normal dogurduk sımdı herkese ellete bılıyormuyıuz ben gecen hafta mıayenede doktora ben bı kere dogurdum muayene etmesenız dedım kadın neden kokrkuyorsun bak guzel guzel dogurmussun dedı bacaklarım tıtredı saolsun colkta cabuk muayene ettı hıc bakmadı bıle zaten bakmıyorlar elını sokup benımle konustu yanı normal doguranda kasıyor massadan kalkarken ben ıkıncı dsoguma sanrm hazır degılım dedım muayene bıle cok korkuttu dedı olur mu guzel guzel dogurursun dedı bence takma kolayca dogurursun peroıne masajını bırkak ben tuvalette bıle dokunmamayua calısırım cok dıkkat ederm temızlıgıne falan ama kasıyorum kendımı hala normal

Valla ben ne perinal masaj ne fanfinifon kizlar. Varligini unuttum kendisinin :) zaten en son hemeroid yuzunden geildim iyce. Dun patladi kucuk tuvaleti yaparken nsl kan akti tuvalet kagidina o an tansiyonum dustu korktum. Ilacli suya otur vs derken bugun bin sukur daha iyyim. Hamilelik cok keyifli de kadinliktan cikiosun yahu. Ne giyinebiliosun ne fanfini yapiosun dgru duzgun ne bisey. Insallah cabuk toparlariz :)

Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
valla ben her hafta bı duzenlı yaptım bısey olmadı korkma canım eger dr yasaklamasdı ıse ama korunun cunku enfeksıyon olabılır :)
auyy ne komık kadın cıldırttı benı valla Allah sabır versın canım bence evde sıkılıyoe macera arıyor kendını genc hıssedecektı szıler kalıp aman esınle bu kadın yuzunden kotuı olma sevındırme
3 ay iyiymiş, bizim 8 ay dolmak üzere
ayy doktor mu yasakladı masallah ıyı dayanmıssımn ben ılk ayda kanama gecırdım ıkı hafta yapmadık bana sor :) esımle bızı cok yakınlastırdıgını dusunuyorum ben bu olayın
Günaydın canım :) ben öğlen 12-1 gibi uyanıyorum çok iyi geliyor. Uyku depoluyoruz işte ne güzel.
aynen canım hemde ne depo uykusuz doguma bıle gıdemem gıbı gelıuyor uyuyalım kafayı bulalım :)

Geçmiş olsun meraklii cok zpr.. Bnde 5 aylıkken olmustu öle..
Aynen hamileyken kadın olma tanıöının biraz uzagında kalıyoz...:)

Kızlar ya bn birden ishal oldum afedersiniz..karnımda acayip agrıyo..
Yahu siteye giriyorum ekran gidiyo geliyo
Telefona yeni format mı atsam napsam ben ya...

Öle bi uykum varki ama uyumıcam ki gece uyuyayım miss gibi ...
Zaten karın agrım uyutmuyo bni...

Allahım gamzeeeeee 8 gün diyo..arkadasım agrın sancın vs biştin varmı..
Yahu bende sancı vardı agrı vardı gitti:)
Bide oglumun poposu hep sagımdan cıkıypdu bugun soluma geçti ya kızlar bebegimin ayaklarını öle rahat hossettım kı sag taraftan.. Napcek bı cock.. Haftaya carsamba nstm var dogurmassam ki bak görürüsünüz ben ocak ilk haftaları dogurcam içime öle doguyo.. .....
:))
Cok heycanlandım..acaba heycandan mı corcır oldum..bnm öle huyum vardır

iyi akşamlar arkadaşlar ev işlerinde giremedim bugün hiç anca oturuyorum kahvaltı süpürge silme gezme alışveriş akşam yemeği derken gün bitti eşim zorla süpürdü salı kadın gelicek niye yapıyoruz diyor söyleyelim gelmesin diyor,bu seferlik yapıyormuş bir daha yapmazmış kadın alıcaksakzorla yaptı yani)

yarın sınavım var 2 adet dua edin nütten iyi geçsin biraz takılıp çıkarım ders çalışmak için

adıyla büyüsün canım inş :)
bence de bu günler geçmiyor

Simdi kocama dedim acaba sucukmu alsan yesek diye
son düzlüktesin azicik daha dayan dedi

aayy ben yiyorum yaaa valla ye gitsin piştikten sonra sorun yok gerçekten

çok saol canım çok tş ederim :) salon ve yatak odası mobilyam beyaz o yüzden beyaz seçtik

tam beni anlatmışsın canım
3 aydır tık yok
ne perine ne fanfini bende kızımla çok mutluyum

geçmiş olsun canım bir yediğin dokunmuş olabilir yada üşütmüş olabilirsin

gece on ıkıden sonras 7 yazack :) kız taaa haftays carsamba olur mu kontrol haftan mı o zamn doluyor hıc agrm sancm yokta yarn muayene var gecemn hafta 2cm dı dr 3cmse yatırır sunl sancı ıle dogumu baslatabılır yarın tırsarak gıderm :) ıshal acı faln yedı ısen ondandr ayy ne zor

Iyi akşamlar herkese annisler kv bizde uyuz sinir bozucu önemli gelişme varmı geçmiş i okuyamadim hepinizi öpüyorum
nye gelmıs cadı artık yanında mı kalacak yoksa ... Hıcbısey yok bol bol ben varım gecmıstre bısey yok canım :) O ofizmir senın sezeryan mı 8gun yazmıyor altta :)@babyforwe basarılar cıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…