2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ohhh mis gibi kokla kuzunu.. Onları koklamak dar güzel bişi varmı ya... Senin kızın kac yasındaydı gamzecim ya
Bnmki 2 yasını 4 ay geçti
tam 37aylık oldu canım 20.11.2011 dogumlu vok guzel bı tarıhte dogdu nasıl duskun kuzum benım anne sen benım ıyıkı annemsın senı cok sevıyorum aksam babası yagcılarr sdıye dalga gecıyor canım kuzum olmayınca uyuyunca bı ozluyorum ıns herkes yasar bu guzel duyguyu

Rüyamda bende bebek kurabiyesi yapmaya uğraşıyordum hiç aklımda yoktu yapsam mı ne :) ama kalıp olarak biberon şekli falan nasıl vericem bilemedim
sanırım kalıp almak laızm cnm benım normsal boyut kurabıye kalıbım var ondan mı yapsam dedım ama bakalım..

@eflalim günlerdir okuyorum, yaşadığın şeylere çok üzülüyorum, dua ediyorum senin için. yorum yapmak istememiştim şimdiye kadar ama kayınvalidene çok güldüm kusura bakmazsan, salak oğlana
etkileri yokmuş kayınpeder üzerinde ama yine de görümcenin ve kayınvalidenin seninle aynı düşünmesi güzel. en hayırlı şekilde atlatırsınız inşallah bu süreci.

Yazdigini aynen kocama okudum
Risk alamayiz diyo efeli efeli

Riskli bi durum olsa biz de goze alamayiz canim. Iyi pistikten sonra hic bir sakincasi yok. Ayni risk sebzelerde de var. Salata vs. O zaman risk almamak adina cig sebze yememek gerek. Salatadan tamamen uzak durmak lazim cunku pismiyor o daha buyuk risk.

Anam susi hic yemedim. Igrenc geliyor bana. Gecen yaz otelde vardi. Lop lop goturuyodu millet valla :/

Canim kvlerle bu konusmalar gecerken esin de yaninda mydi merak ettim?

Offf canim yaaaa benim icim sisti burda. Kiyamam sikma canini. Evde misafir olunca da boyle tatsizliklar cok uzuyo insani. Ama sen misafirlerine yansitmamaya calis. Bosver kvnin densizligi..

Bence yemelisin, iyi ki o otelde ben yokmuşum yoksa içim giderdi. İlk başlarda ben de iğrenç sanıyordum ama bi kere yiyince çok sevdim.

Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
Doğumu tetikleme riski var canım, onun dışında bi tehlike yok diye biliyorum yapan yapıyor.

Kızlar yaa
benim bi sorunum var , aynı durumda olan var mı merak ettim.
Gece uyuyamıyorum, eşim işi gereği geç geliyor. O gelmeden de uyuyamıyorum alışkanlık. İşe de gitmiyorum doğum iznindeyim, haliyle öğlene kadar uyuyorum. Sonra da vicdan azabı çekiyorum çocuk bu saate kadar aç kaldı diye
Bu durumda olan var mı aramızda ? İştahım da kalmadı zaten,offf.

canım sızde kalamadıgı ıcın mı doldurdu esını
Evet cnm.. aslinda cok iyi sohbet falan.. harekwtleri ama itici kv mi tanisan anlardin..suan anlqtmaya kalksam sayfalar yetmez.. esimi evimi terk ettim bikere hatta.. aramizda hic aorun yokken sirf onun yuzunden cok problem yasadik..dun konusurkwn ablam laf arasinda konu acilicinca annem babamsiz hicbiyerde kalmaz dedi ki dogrudur asla bemde bile kalmaz..hatta ortamdaki herkes bujum dogrulugunu onayladi esim bile bende kalmam dogrusu bu falandedi.. ustunden bi saat gecti bi hisimla kalkti gitti evden gorseydin harekwtlerini.. hem misafirlerime mahcup oldum hem esimle kotu oldum..ama anladimki o bunu bahane etti kalamadi cnku. Bide diyorki ben kalmaya niyetle geldim ama ev cok kalabalik..bunu en az dort kez dedi.. esimde hatta anne aramizda uyursun dedi artik dusun..bilerek yapti biliyorum.. ben artik cok sikildim ne yaoqcagimi dahi bilmiyorum

OnlariUOTE="ssule07, post: 38436808, member: 283445"]Riskli bi durum olsa biz de goze alamayiz canim. Iyi pistikten sonra hic bir sakincasi yok. Ayni risk sebzelerde de var. Salata vs. O zaman risk almamak adina cig sebze yememek gerek. Salatadan tamamen uzak durmak lazim cunku pismiyor o daha buyuk risk.

Anam susi hic yemedim. Igrenc geliyor bana. Gecen yaz otelde vardi. Lop lop goturuyodu millet valla :/

Canim kvlerle bu konusmalar gecerken esin de yaninda mydi merak ettim?

Offf canim yaaaa benim icim sisti burda. Kiyamam sikma canini. Evde misafir olunca da boyle tatsizliklar cok uzuyo insani. Ama sen misafirlerine yansitmamaya calis. Bosver kvnin densizligi..[/QUOTE] onlarin yanindq yqpti hepsi farkindq ve cok bozuldu zaten kahvaltidan sonra cikip gittiler. Geldigimze pisman olduk dediler ki cok haklilardi.. sabah esimle tekrar tartistik bunun yuzunden
On

Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
hahhahahha biz tam 3 aydır 2 kız arkadaş evi paylaşıyoruz gibiyiz
aklıma gelecek en son şey o durum şuan,asla istemem
şu perine masajımıdır nedir ondan konuşulmuş ne olduğundan haberim yoktu bir izledim kalakaldım ölsem yapamam ben onu ,onu yapmaktansa bence cinsel ilişkide aynı kkapıya çıkmazmıkı kızlar
ama ben yinede her ikisinide istemiyorumm ,bizböyle oğlumla çok mutluyuz

. Mervecim yalnız başına girmeseydiniZ banyoya

3 ay iyiymiş, bizim 8 ay dolmak üzere

ben o kadar konuştum ev tertemiz olmadan eve gelmem dedim ama geldiğimde sadece mutfak temizlenmişti diğerleri yine bugün bana kaldı hahahahah kıyamadım ama yaptı sağolsn

yaaaaaaaaaa geldi geldi ama sadece mutfağı temizlemiş ben kızlar gecesine gitmiştim sonra gelbeni al diye aradım gelmedi cadı kocam temizlik yapıyorum dedi benm de beklentim yükektiii eee buralaar süüpüürlmemiş dedim yoruldum diyor

Canım ben yapıyorum perine masajını, videodaki kadar cesur değilim tabi o ayrı, ama yapardekn dogum rahat olcak inşallah diye motive ede ede yapıyorum, ilk yapmaya çalıştıgımda sinirden ağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…