ah ah sorma ya, istek gelse bile hamile oldugum aklıma gelince kim uğraşcak diyorum, inşallah cocuk olduktan sonra düzeliriz, zira kendimi nine gibi hissediyorumValla ben ne perinal masaj ne fanfinifon kizlar. Varligini unuttum kendisinin :) zaten en son hemeroid yuzunden geildim iyce. Dun patladi kucuk tuvaleti yaparken nsl kan akti tuvalet kagidina o an tansiyonum dustu korktum. Ilacli suya otur vs derken bugun bin sukur daha iyyim. Hamilelik cok keyifli de kadinliktan cikiosun yahu. Ne giyinebiliosun ne fanfini yapiosun dgru duzgun ne bisey. Insallah cabuk toparlariz :)
ıyı otursun havasını alsın gıtsın hıc sıkma canını :)Yok cnm oturmaya geldi pislik gitcek evi yakın beş dakkada evinde
Bazen diyorum ki böle bi güzellik merkezi ile anlassak ta 40 ımız cıkınca bi gitsek cümbür cemaat...ah ah sorma ya, istek gelse bile hamile oldugum aklıma gelince kim uğraşcak diyorum, inşallah cocuk olduktan sonra düzeliriz, zira kendimi nine gibi hissediyorum
Allahım bi güldüm bi güldümıyı otursun havasını alsın gıtsın hıc sıkma canını :)praline canım ben ılk dogum oncesı cok ızledım sımdı ızlemıyorum artık belgeselde atlar dogursa aglıyorum cok duygusal gelıyor cok olagan ustu bı olay
canım ılla yapacak benımkı bayılıyor tuseye sanırım :) yarında yapcak zaten dogum yapan kadınlarda bı ıkı cm acıklık oluyormus nette baktım da yarın uc cm ılla yatırcma derse yatmıcam sınucta gunum var cumaya kadar dursun dıycem kendı sancım gelsın dıye abartırım ben bakalım sennde carsamba ıyı barı arka arkaya dogcek yavrukuslar ayy saloına gırıp anadızını gorunce su bı dolsa artık dıyorum hayırlısıylaİyi aksamlar .......
Ahh sol bacagım agrıyor
Bu carsamba gamze kontroşum.. Bana hiç tuse yapmadılar.. Acılmm varmı yokmu... Diye bakmadılar..
Ahhh ahhh.. Bakalım az kaldı dogurcazda ne zamn :))
bencede hemen yatış yapma canım, bide kızın var senin yazık ona kalmasın annesinden ayrıcanım ılla yapacak benımkı bayılıyor tuseye sanırım :) yarında yapcak zaten dogum yapan kadınlarda bı ıkı cm acıklık oluyormus nette baktım da yarın uc cm ılla yatırcma derse yatmıcam sınucta gunum var cumaya kadar dursun dıycem kendı sancım gelsın dıye abartırım ben bakalım sennde carsamba ıyı barı arka arkaya dogcek yavrukuslar ayy saloına gırıp anadızını gorunce su bı dolsa artık dıyorum hayırlısıyla
ah ah sorma ya, istek gelse bile hamile oldugum aklıma gelince kim uğraşcak diyorum, inşallah cocuk olduktan sonra düzeliriz, zira kendimi nine gibi hissediyorum
Baya bi u dönüşü olmuş tarzındaBenim kocam da rahatsiz oluo. Oglum icinde oynarken nasil olcak diyo :) valla canim dogumdan bi sure snra da vucudu toparlamak lazim kendi adima yani kg fln tes etkiler beni gibi. Oglum saglikla dogsun da gerisini hallederim. Bide ic camasirlar da degisti. Hep tanga g string dantelli sutyeer giyen ben smdi penye kulotlar ayagimda corapla yatmalar falan kendimi taniyamiorum :)
Baya bi u dönüşü olmuş tarzında
arkadaşlar, ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, şimdi çalışamaz raporu alıcam ama o da tam 1 ocak yılbaşı tatiline denk geliyor.
doktor istersen muayeneye gelmişken 31 aralıkta yani 36+7'de çalışamaz raporunu vereyim dedi.. bilenler var mı sizce ne yapmalıyım. 2 ocakta yani 37+1'de mi alsam yoksa 36+7'de mi alsam.. kaybım veya kazancım nasıl olur ???
Senin nefesin kesilip başın dönmüyorsa bayılma hissi gelmiyorsa bebişe de bişi olmaz Allah ın izniyle. Çünkü ordaki püf nokta ana damarlara bası yapması. Ve bası yapsa bu belirtiler olur..Kizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
Bende bi haftadır ishalim ya. Neden anlamadımKizlar bi soru daha; muz kabizlik sorunu yuzunden bi sure yiyemicem ki gunde 2 muz yerdim gecen haftaya kdr. Bu hafta sirf pirasa tavuk suyuna corba kabak vs beslendim hemeroid yuzunden. Bebege nasil kg aldiririm? Pekmez ise yarar mi? Sut cok icerdim onu da azaltmaliymisim kabizlik yapabilirmis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?