2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@Mrv5534 I imspecial kızlar sağolun cplarınz için, inşallah hepimiz kolay doğururuz, ebenin saçmalaması işte rahatlatacak yere panik oluşturuyor.. sürekli youtube dan kolay dogum videoları izliyorum, gerçekten korkularımı azaltıyor, sizede tavsiye ederim

ah ah sorma ya, istek gelse bile hamile oldugum aklıma gelince kim uğraşcak diyorum, inşallah cocuk olduktan sonra düzeliriz, zira kendimi nine gibi hissediyorum

İyi aksamlar .......
Ahh sol bacagım agrıyor
Bu carsamba gamze kontroşum.. Bana hiç tuse yapmadılar.. Acılmm varmı yokmu... Diye bakmadılar..
Ahhh ahhh.. Bakalım az kaldı dogurcazda ne zamn :))

Yok cnm oturmaya geldi pislik gitcek evi yakın beş dakkada evinde
ıyı otursun havasını alsın gıtsın hıc sıkma canını :) praline canım ben ılk dogum oncesı cok ızledım sımdı ızlemıyorum artık belgeselde atlar dogursa aglıyorum cok duygusal gelıyor cok olagan ustu bı olay

ah ah sorma ya, istek gelse bile hamile oldugum aklıma gelince kim uğraşcak diyorum, inşallah cocuk olduktan sonra düzeliriz, zira kendimi nine gibi hissediyorum
Bazen diyorum ki böle bi güzellik merkezi ile anlassak ta 40 ımız cıkınca bi gitsek cümbür cemaat...
Hihihihi

Allahım bi güldüm bi güldüm
Atlar dogursa aglıyon he.. Gamzeö ya co yaşa emi

İyi aksamlar .......
Ahh sol bacagım agrıyor
Bu carsamba gamze kontroşum.. Bana hiç tuse yapmadılar.. Acılmm varmı yokmu... Diye bakmadılar..
Ahhh ahhh.. Bakalım az kaldı dogurcazda ne zamn :))
canım ılla yapacak benımkı bayılıyor tuseye sanırım :) yarında yapcak zaten dogum yapan kadınlarda bı ıkı cm acıklık oluyormus nette baktım da yarın uc cm ılla yatırcma derse yatmıcam sınucta gunum var cumaya kadar dursun dıycem kendı sancım gelsın dıye abartırım ben bakalım sennde carsamba ıyı barı arka arkaya dogcek yavrukuslar ayy saloına gırıp anadızını gorunce su bı dolsa artık dıyorum hayırlısıyla

I imspecial aynen canım banada cok duygusal geliyor, bir yandan ağlıyorum bir yandan izliyorum ben, ay hele o bebişleri anneye verdikleri an

@Mrv5534 canım ben gitmeyi düşünüyorum, saç bakımı cilt bakımı ve varsa yaptırmak istiyorum, birde spora başlamak istiyorum önce evde başlarım sonra salona yazılırım, bebişte babasıyla evde vakit geçirsin

bencede hemen yatış yapma canım, bide kızın var senin yazık ona kalmasın annesinden ayrı

Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.

Benim kocam da rahatsiz oluo. Oglum icinde oynarken nasil olcak diyo :) valla canim dogumdan bi sure snra da vucudu toparlamak lazim kendi adima yani kg fln tes etkiler beni gibi. Oglum saglikla dogsun da gerisini hallederim. Bide ic camasirlar da degisti. Hep tanga g string dantelli sutyeer giyen ben smdi penye kulotlar ayagimda corapla yatmalar falan kendimi taniyamiorum :)

Baya bi u dönüşü olmuş tarzında

arkadaşlar, ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, şimdi çalışamaz raporu alıcam ama o da tam 1 ocak yılbaşı tatiline denk geliyor.
doktor istersen muayeneye gelmişken 31 aralıkta yani 36+7'de çalışamaz raporunu vereyim dedi.. bilenler var mı sizce ne yapmalıyım. 2 ocakta yani 37+1'de mi alsam yoksa 36+7'de mi alsam.. kaybım veya kazancım nasıl olur ???

Baya bi u dönüşü olmuş tarzında

Valla oyle oldu canim tangalar xs ben oldum large :) anne anne kulotlari aldim en pamuklusundan :) napim keyfimden dgl yani neyse ki esim espriyle yaklasio bu duruma. Yine de emzirme sutyenlerimi chezelle 'den aldim dantelli suslu puslu. Ufaktan geliolar bana cunku

Canim benim bildigim fiilen calistigin gunler ekleniyo. Resmi tatil gunleri zaten eklenmiyor. O yuzden 31 aralikta alsan da kaybin olmaz diye biliyorum. 1 ocak tatil oldugu ve o gun fiilen calisilmadigi icin o gunu zaten aktaramicaksin. Bizim arkadasin dogum oncesi haftalarina kurban bayrami denk gelmisti. O gunleri dusmusler mesela dogum sonrasina aktarirken.

Kizlar bi soru daha; muz kabizlik sorunu yuzunden bi sure yiyemicem ki gunde 2 muz yerdim gecen haftaya kdr. Bu hafta sirf pirasa tavuk suyuna corba kabak vs beslendim hemeroid yuzunden. Bebege nasil kg aldiririm? Pekmez ise yarar mi? Sut cok icerdim onu da azaltmaliymisim kabizlik yapabilirmis ?

Kizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
Senin nefesin kesilip başın dönmüyorsa bayılma hissi gelmiyorsa bebişe de bişi olmaz Allah ın izniyle. Çünkü ordaki püf nokta ana damarlara bası yapması. Ve bası yapsa bu belirtiler olur..

Bende bi haftadır ishalim ya. Neden anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…