Hemde nasıl seveceksin canım hiç Düşünme öyle seveceksinki hayatındaki en önceliğin o olucak kendinden daha çok onu düşüneceksin o gülünce mutlu olacaksın ağlasa sen daha çok ağlıyacaksın kızım 2 gündür ateşliydi ömrümden Ömür gitti şimdi çok şükür geçti. Eminim sende çok iyi bir anne olacaksın çünkü annelik doğurmadan Başlıyor...Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
Benim kocam da rahatsiz oluo. Oglum icinde oynarken nasil olcak diyo :) valla canim dogumdan bi sure snra da vucudu toparlamak lazim kendi adima yani kg fln tes etkiler beni gibi. Oglum saglikla dogsun da gerisini hallederim. Bide ic camasirlar da degisti. Hep tanga g string dantelli sutyeer giyen ben smdi penye kulotlar ayagimda corapla yatmalar falan kendimi taniyamiorum :)
bende kendimi sırt üstü buluyorum bazen, hatta iç organlarım baskıdan ağrımış oluyor onun ağrısıyla uyanıyorum, Allah a emanet bebeklerimiz, uyku esnasında ne yapabiliriz kiKizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
nye gelmıs cadı artık yanında mı kalacak yoksa ... Hıcbısey yok bol bol ben varım gecmıstre bısey yok canım :) @ofizmir senın sezeryan mı 8gun yazmıyor altta :)@babyforwe basarılar cıcım
İyi aksamlar .......
Ahh sol bacagım agrıyor
Bu carsamba gamze kontroşum.. Bana hiç tuse yapmadılar.. Acılmm varmı yokmu... Diye bakmadılar..
Ahhh ahhh.. Bakalım az kaldı dogurcazda ne zamn :))
kızlar yarın sabah 10.30 doktora kontrolumuz var bakalımmmm ne dicek gene cok heycanlanıyorum ya
Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
Kizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
bende kendimi sırt üstü buluyorum bazen, hatta iç organlarım baskıdan ağrımış oluyor onun ağrısıyla uyanıyorum, Allah a emanet bebeklerimiz, uyku esnasında ne yapabiliriz ki
canım bende nasıl yattıgımı anlamıyorum, genelde yan yatıp uyuyorum ama kendi kendime sırtüstü oluyorum, inşallah bebeklere bi zarar gelmez, sağlıkla bi kucağımıza alsak artık ya vesveseler, endişeler bitse hayırlısıyla..heleki gaz varsa karnımda nasıl sancıyla uyanıyorum bazen bende bebek baskı yapıyor ağrıtıyor sanırım
ama benim dizler hep dikili oluyor
dümdüz yatamıyorum ben artık
canım hepimiz yorulduk cidden, benimde bugün kahvaltıya misafirim vardı, eşimle birlikte hazırladık ama yinede çok yoruldum, şimdiden sabrı öğreniyoruz heralde.. bende artık dört gözle bekler oldum, kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum, evimize gelip yeni düzenimizi kurmak istiyorum.. inşallah Allahımmkızlar yaaaa yarın tam 37 haftalık olcaz biz inan artık kımıldayamıyorum cok fenayım ya hemen doğursakkkk yaaa zayıflasakkkk da hareket etsek arıkkk vallla daraldım ben artık eve kadın gelmese bitmiştim bn bugun 3 tane gömlek ütüledim sanki dünyayı kurtardım ya öyle yoruldum ki doktorda bebeğin ocagı beklemez bence demişti yarında bakalım ne dicek evi sürekli hazır tutmaya calışıyorum rabbim hepimizi hemen kurtarsın evlatlarımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip etsinnnn
ilk aylar riskli olduğu için yasakladı doktor , sonra araya tatil girdi ben memlekete gittim. dönünce de ikimiz de pek yanaşamadık korkudan. bizi de bebişimizin varlığı yakınlaştırdı birbirimize ne yapalım artıkayy doktor mu yasakladı masallah ıyı dayanmıssımn ben ılk ayda kanama gecırdım ıkı hafta yapmadık bana sor :) esımle bızı cok yakınlastırdıgını dusunuyorum ben bu olayın
ben de sırt üstü uyanıyorum çoğu zaman ama alıştım artık, stres yaparsam daha çok zararım dokunur diye düşünüyorum. annem de ilk aylarda dalga geçiyordu biz hiç hamile olmadık zaten diyeKizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
cidden sen bayagı bi değişmişsin canım , ama bende hep zayıftım hayatımda hiç böyle kilolu olmamıştım, zaten takıntılıydım zayıfkende spor yapmaya sıkı olmaya filan çalışırdım, hiç disiplinli olamadım o konuda o ayrı
sağol canım cevabın içinCanim benim bildigim fiilen calistigin gunler ekleniyo. Resmi tatil gunleri zaten eklenmiyor. O yuzden 31 aralikta alsan da kaybin olmaz diye biliyorum. 1 ocak tatil oldugu ve o gun fiilen calisilmadigi icin o gunu zaten aktaramicaksin. Bizim arkadasin dogum oncesi haftalarina kurban bayrami denk gelmisti. O gunleri dusmusler mesela dogum sonrasina aktarirken.
canım bende nasıl yattıgımı anlamıyorum, genelde yan yatıp uyuyorum ama kendi kendime sırtüstü oluyorum, inşallah bebeklere bi zarar gelmez, sağlıkla bi kucağımıza alsak artık ya vesveseler, endişeler bitse hayırlısıyla..
Umarım öyle olur canım. Ben Allah ım kızmasın bana bebek isteyen biri değildim. Bana dert gibi geliyordu hep. Ağlayan hasta olan hayatını bloke eden bi varlık tı bnm için. Ama eşim istiyordu. Kızlar daha sevimli geliyordu ama erkek verdi Rabbim. Tabiki sağlıklı salih olsun ama öyle aman çok tatlı dediğim bi erkek çocukta yok hayatımda. Süslerim bile diyemiyorsun hep aynı kıyafetler. Ben onun pipisini nasıl temizleyeceğim yaa diyorum. Herşey mavi herşey ayılı. Bide erzurumdan nefret ediyorum ve oğlumda erzurum doğumlu olucak. Ömür boyu bunu bana hatırlatacak diyorum.. yine bi buhran günümdeyim sanırım.. Allah ım sen kızma affet beni.. içimi patlatıyor şu anda bide bana sinir olmuşcasınaHemde nasıl seveceksin canım hiç Düşünme öyle seveceksinki hayatındaki en önceliğin o olucak kendinden daha çok onu düşüneceksin o gülünce mutlu olacaksın ağlasa sen daha çok ağlıyacaksın kızım 2 gündür ateşliydi ömrümden Ömür gitti şimdi çok şükür geçti. Eminim sende çok iyi bir anne olacaksın çünkü annelik doğurmadan Başlıyor...
Kız çocuğu ise biraz daha zayıf olabiliyor. Ki hep diyorum 2500 ü geçti mi yeter normaldir. Geri kalan doğduktan sonra hertürlü alacak inşallah canını sıkma cnmKızlar cuma günü doktora gittim tam 38. haftamdaydım 2700 dedi doktorum sizce normal mi? Bana sanki az gibi geldi birde artı eksi 400 olabilir dedi tecrübeli anneler söyleyebilir mi ultrasondan az mı çıkıyor kilosu yoksa fazla mı. Doktorum ayrıca 2 hafta beklemez dedi salı tekrar çağırdı
Kızlar cuma günü doktora gittim tam 38. haftamdaydım 2700 dedi doktorum sizce normal mi? Bana sanki az gibi geldi birde artı eksi 400 olabilir dedi tecrübeli anneler söyleyebilir mi ultrasondan az mı çıkıyor kilosu yoksa fazla mı. Doktorum ayrıca 2 hafta beklemez dedi salı tekrar çağırdı
Yrn derken doğum mu yarınbana da doktorum 250-300 gram değişiyor dedi her Ultrason cihazı farklıymış. Normal be canım sağlıklı bebişlerimiz çok şükür aksi olsa doktor zaten söylerdi. Benim kızım miyon tipliymiş mesela, artık yarın görücez bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?