2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım napalım iştah var, midem kazınırken yemicem tutcam kendimi diyemiyorum, yavrumun orda masum masum yemek beklediğini düşünüyorum hep, veririz kiloları tek derdimiz o olsun

hahahahaha atlar da iyiymiş geçen bn de doktorumu bekliyordum yenidoğan bebekleri çıkardılar sıra sıra onlar çıktıkça ben ağladım manyadım iyice tv de dandik bi doğum sahnesi bile görsem ağlayasım geliyo

bence bebeğini kucağına aldığın an bu düşüncelerin kaybolcak, hatta aklına gelince kendini suçlayıp vicdan azabı duyacaksın nasıl böyle hissedebilmişim diye.. hamilelik psikolojisinden dolayı hepimiz bazen umutsuz olabiliyoruz.. bende zaman zaman ya sevemezsem diye korkmuşumdur..

Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
Bugün bende de vardı bi tuhaflık sebepsiz ağladım filan. Benim de sevmeyle ilgili değil de başka korkularım var. İşimi gücümü takıyorum kafaya sanki ikisine birden yetemeyecekmişim gibi geliyo, şimdi bile işle ilgilenesim yok napcam böyle bilmiyorum

canım 2 ocakta 37+0 oluyorum ben sen 3 ocakta değilmisin doğumun benden 1 gün sonra gibi görünüyorda banada bebek haftasına göre ilk gebelik kontrolümden itibaren tam 10 gün büyük olmasına ve 32 hafta raporunu gelişimine göre vermesine rağmen çalışamaz raporunu illaki 2 ocakta gel dedi ısrarla

Ayyyy ya 8 gün kaldı diyo senin takvim Vauuv çok heyecanlı :)

Kız çocuğu ise biraz daha zayıf olabiliyor. Ki hep diyorum 2500 ü geçti mi yeter normaldir. Geri kalan doğduktan sonra hertürlü alacak inşallah canını sıkma cnm
Doğru söylüyorsun cnm bende hep içimden sağlıklı olsun da zayıf olsun diyorum ama işte başkalarından da duymak istiyor insan :)

Yoksa doğum yarın mı :)

anlamadım şimdi şule ya 37. haftaya kadar çalışınca direk bize 8+5 hafta vermeyecekler mi

İnşallah geçicidir başka türlüsünü düşünemiyorum

Canım simdi bunları düşünmenin çok normal. Bende ilk doğumda ayni şeyleri yaşamıştır. Hatta oğlum olacağını öğrendiğimde acaba sevecekmiyim dedim. Simdi oğlum için ölürüm. Onu öyle çok seviyorum ki anlatamam. Simdi kızım olacak Allahım oğlum kadar çok seçebilecek miyim diyorum. Biliyorumki doğduğu anda herşey daha farklı olacak. Evladın sevgisi tarifsiz yaaa

Benim de 37 de 2700 ama boyu var 50 cm dr catin 3100 kadar izin verir daha buyuk bebek sana dogumda sikinti yaratir boyle gitmesi iyi yani dedi

Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım

Salam sosis sucuk cigkofte hamileligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
bende neler özlüyorum,,
eşime hastaneden eve gelirken suşiciye gidicez , haftasına da dönerciye,,, her gün kayısı yumurta yiyeceğim , diyorum,,

Anaaaam maşallah Hayırlı ugurlu ömürlü olsun canım oğluşun inşallah. Heyecanlanmaya başlıyorum dogumları duydukca

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah cnm darısı bizlere bol sütlü günler miniğine :)

tebrik ederim,, umarım en kısa zamanda bebişinle eve çıkarsınız,,

Ayy hayırlı olsun, sağlıkla bol sütle büyüt kuzunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…