canım napalım iştah var, midem kazınırken yemicem tutcam kendimi diyemiyorum, yavrumun orda masum masum yemek beklediğini düşünüyorum hep, veririz kiloları tek derdimiz o olsunHayatim diyetle gecti benim simdi saldim kendimi valla. Esimin sozu var digumdan snra pilatese baslicaz insallah. Cok kg aldim ama sukur ki guzel dagildi. Soyle soylim suan 23 kg aldim. Yine de goren karnin buyumus dio ama ben biliorum bacaklarim ozellikle doldu baya. Sagolsun doktorumda su toplamissin sen dio miral verio:)
hahahahaha atlar da iyiymiş geçen bn de doktorumu bekliyordum yenidoğan bebekleri çıkardılar sıra sıra onlar çıktıkça ben ağladım manyadım iyice tv de dandik bi doğum sahnesi bile görsem ağlayasım geliyoıyı otursun havasını alsın gıtsın hıc sıkma canını :)praline canım ben ılk dogum oncesı cok ızledım sımdı ızlemıyorum artık belgeselde atlar dogursa aglıyorum cok duygusal gelıyor cok olagan ustu bı olay
bence bebeğini kucağına aldığın an bu düşüncelerin kaybolcak, hatta aklına gelince kendini suçlayıp vicdan azabı duyacaksın nasıl böyle hissedebilmişim diye.. hamilelik psikolojisinden dolayı hepimiz bazen umutsuz olabiliyoruz.. bende zaman zaman ya sevemezsem diye korkmuşumdur..Umarım öyle olur canım. Ben Allah ım kızmasın bana bebek isteyen biri değildim. Bana dert gibi geliyordu hep. Ağlayan hasta olan hayatını bloke eden bi varlık tı bnm için. Ama eşim istiyordu. Kızlar daha sevimli geliyordu ama erkek verdi Rabbim. Tabiki sağlıklı salih olsun ama öyle aman çok tatlı dediğim bi erkek çocukta yok hayatımda. Süslerim bile diyemiyorsun hep aynı kıyafetler. Ben onun pipisini nasıl temizleyeceğim yaa diyorum. Herşey mavi herşey ayılı. Bide erzurumdan nefret ediyorum ve oğlumda erzurum doğumlu olucak. Ömür boyu bunu bana hatırlatacak diyorum.. yine bi buhran günümdeyim sanırım.. Allah ım sen kızma affet beni.. içimi patlatıyor şu anda bide bana sinir olmuşcasına
Bugün bende de vardı bi tuhaflık sebepsiz ağladım filan. Benim de sevmeyle ilgili değil de başka korkularım var. İşimi gücümü takıyorum kafaya sanki ikisine birden yetemeyecekmişim gibi geliyo, şimdi bile işle ilgilenesim yok napcam böyle bilmiyorumAğladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
ıyı otursun havasını alsın gıtsın hıc sıkma canını :)praline canım ben ılk dogum oncesı cok ızledım sımdı ızlemıyorum artık belgeselde atlar dogursa aglıyorum cok duygusal gelıyor cok olagan ustu bı olay
canım 2 ocakta 37+0 oluyorum ben sen 3 ocakta değilmisin doğumun benden 1 gün sonra gibi görünüyorda banada bebek haftasına göre ilk gebelik kontrolümden itibaren tam 10 gün büyük olmasına ve 32 hafta raporunu gelişimine göre vermesine rağmen çalışamaz raporunu illaki 2 ocakta gel dedi ısrarlaarkadaşlar, ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, şimdi çalışamaz raporu alıcam ama o da tam 1 ocak yılbaşı tatiline denk geliyor.
doktor istersen muayeneye gelmişken 31 aralıkta yani 36+7'de çalışamaz raporunu vereyim dedi.. bilenler var mı sizce ne yapmalıyım. 2 ocakta yani 37+1'de mi alsam yoksa 36+7'de mi alsam.. kaybım veya kazancım nasıl olur ???
Ayyyy ya 8 gün kaldı diyo senin takvim Vauuv çok heyecanlı :)canım ılla yapacak benımkı bayılıyor tuseye sanırım :) yarında yapcak zaten dogum yapan kadınlarda bı ıkı cm acıklık oluyormus nette baktım da yarın uc cm ılla yatırcma derse yatmıcam sınucta gunum var cumaya kadar dursun dıycem kendı sancım gelsın dıye abartırım ben bakalım sennde carsamba ıyı barı arka arkaya dogcek yavrukuslar ayy saloına gırıp anadızını gorunce su bı dolsa artık dıyorum hayırlısıyla
Doğru söylüyorsun cnm bende hep içimden sağlıklı olsun da zayıf olsun diyorum ama işte başkalarından da duymak istiyor insan :)Kız çocuğu ise biraz daha zayıf olabiliyor. Ki hep diyorum 2500 ü geçti mi yeter normaldir. Geri kalan doğduktan sonra hertürlü alacak inşallah canını sıkma cnm
Yoksa doğum yarın mı :)bana da doktorum 250-300 gram değişiyor dedi her Ultrason cihazı farklıymış. Normal be canım sağlıklı bebişlerimiz çok şükür aksi olsa doktor zaten söylerdi. Benim kızım miyon tipliymiş mesela, artık yarın görücez bakalım :))
anlamadım şimdi şule ya 37. haftaya kadar çalışınca direk bize 8+5 hafta vermeyecekler miCanim benim bildigim fiilen calistigin gunler ekleniyo. Resmi tatil gunleri zaten eklenmiyor. O yuzden 31 aralikta alsan da kaybin olmaz diye biliyorum. 1 ocak tatil oldugu ve o gun fiilen calisilmadigi icin o gunu zaten aktaramicaksin. Bizim arkadasin dogum oncesi haftalarina kurban bayrami denk gelmisti. O gunleri dusmusler mesela dogum sonrasina aktarirken.
İnşallah geçicidir başka türlüsünü düşünemiyorumbence bebeğini kucağına aldığın an bu düşüncelerin kaybolcak, hatta aklına gelince kendini suçlayıp vicdan azabı duyacaksın nasıl böyle hissedebilmişim diye.. hamilelik psikolojisinden dolayı hepimiz bazen umutsuz olabiliyoruz.. bende zaman zaman ya sevemezsem diye korkmuşumdur..
Canım simdi bunları düşünmenin çok normal. Bende ilk doğumda ayni şeyleri yaşamıştır. Hatta oğlum olacağını öğrendiğimde acaba sevecekmiyim dedim. Simdi oğlum için ölürüm. Onu öyle çok seviyorum ki anlatamam. Simdi kızım olacak Allahım oğlum kadar çok seçebilecek miyim diyorum. Biliyorumki doğduğu anda herşey daha farklı olacak. Evladın sevgisi tarifsiz yaaaUmarım öyle olur canım. Ben Allah ım kızmasın bana bebek isteyen biri değildim. Bana dert gibi geliyordu hep. Ağlayan hasta olan hayatını bloke eden bi varlık tı bnm için. Ama eşim istiyordu. Kızlar daha sevimli geliyordu ama erkek verdi Rabbim. Tabiki sağlıklı salih olsun ama öyle aman çok tatlı dediğim bi erkek çocukta yok hayatımda. Süslerim bile diyemiyorsun hep aynı kıyafetler. Ben onun pipisini nasıl temizleyeceğim yaa diyorum. Herşey mavi herşey ayılı. Bide erzurumdan nefret ediyorum ve oğlumda erzurum doğumlu olucak. Ömür boyu bunu bana hatırlatacak diyorum.. yine bi buhran günümdeyim sanırım.. Allah ım sen kızma affet beni.. içimi patlatıyor şu anda bide bana sinir olmuşcasına
Kızlar cuma günü doktora gittim tam 38. haftamdaydım 2700 dedi doktorum sizce normal mi? Bana sanki az gibi geldi birde artı eksi 400 olabilir dedi tecrübeli anneler söyleyebilir mi ultrasondan az mı çıkıyor kilosu yoksa fazla mı. Doktorum ayrıca 2 hafta beklemez dedi salı tekrar çağırdı
bende neler özlüyorum,,Salam sosis sucuk cigkofte hamileligin basinda doktor bunlar yasak dedi diye hic yemedim..
Bazen disarda yemek yemeye gidiyoruz kocamla ikramlik cigkofte getiriyorlar sadece koklamakla yetiniyorum
Anaaaam maşallahBende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah cnm darısı bizlere bol sütlü günler miniğine :)Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
tebrik ederim,, umarım en kısa zamanda bebişinle eve çıkarsınız,,Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Ayy hayırlı olsun, sağlıkla bol sütle büyüt kuzunu.Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?