2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sağol canim :) degerim 2160 çıktı. haftaya artık inşaallah :)

12-01-2015 ♥

benimde rahim geriye yatık canım . hatta adetlerim çok ağrılı geçer bu yüzdenmiş.
bizde keseyi göresiye kadar çok uğraştık. idrara sıkışınca ancak görebildik. kısmetse bu çarşamba kalp atışını duymaya gidecez. inşallah herşey yolunda olur herkesin

bende bugün gittim 6+6 olası gerekirken 1 gün ilerideymiş bebişim 7+0 çıktı ..:)) kalp atışlarını da ekrandan gördük.. 1 ay sonra tekrar çağırdı. bulantı önleyici hap ve gaz için şurup verdi. bulantı ve kusma daha devam etmesin diye. onun dışında yumurta yiyemediğimi söyledim haftada en az 2 tane kesinlikle yemem gerektiğini bi nebze zorlamam gerektiğini söyledi.. yürüyüş yapıyordum akşamları bu haberle beraber ara vermiştim akşamları yürümeye devam etmemi söyledi.. ay onun haricinde unuttum başka birşey sorduysam da şimdilik unuttum.. ayy Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu yaaa.::))))

ama bendede ağrı var sol kasıkta bebekte o tarafta benim kötü bişiymi var acaba

bende de ağrı var sürekli sanki adet olacakmışım gibi bir geldi mi geçmiyor doktorumu aradım sağlıklı gebeliklerde böyle olabildiğini kanama veya renkli akıntı yoksa çok ağrırsa parol yutabileceğimi söyledi sonra kafamı çok taktığımı fark ettim eşimle birlikte yürüyüse çıktık parkta oturduk biraz sonra fark ettim ki ağrım geçmişti oysa 2 gündür hiç geçmemişti sanıyorum birsey olacak diye sıkıntı yaptıkça daha da artırdım şimdi biraz daha iyiyim ...

Canim kac haftalik benimki 6.5 tu duyamadık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bir önce ki gebeliğimde 6+5 te kesem bomboştu bebeğe dair hiçbirsey yoktu doktor bir hafta bekleyelim dedi bir daha gittik 1 hafta sonra yine kese bomboştu bebeğe dair hşçbirsey göremedi 8. hafta sonunda bebek oluşmuştu ve kalbi çok yavaş atıyordu o zaman yine beklettiler yüzde yirmi yine şansı var dediler 9. hafta kalp atısı tamamen durunca kürtaj dediler
arkadaşlar sakin olun olabiliyor böyle seyler ama sizin için daha çok erken bu hafta görülmemiştir belki geç döllenme olmuştur ama haftaya kalp atışlarını duyarsınız belki bekleyin..

ama bendede ağrı var sol kasıkta bebekte o tarafta benim kötü bişiymi var acaba

Gülüm benimki bel ağrısıyla beraber rahim ağrısı böyle ikisi birden olunca önerdi seni de telaşlandırmak istemiyorum haftalar farklıdır belki biraz da genetik geçmişle alakalı çok ağrın varsa yine de git doktora da kafanı karıştırmak istemem

hamilelik takvimin değerine göre çok ileride . geç döllenme olmuş yaklaşık 5 haftalık bebişin canım

Evet canım kesin öğrendiğim zaman onu değiştiricem. Çünkü sata göre ayarlı. Su an 4 haftalıkmış aslında.

12-01-2015 ♥

Kızlar nasılsımız iyimisiniz nasıl gidiyo bakalım
Herkesin keyfi yerindedir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…