2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba.. 2 gündür günde birkaç sefer peçeteye gelen akıntıyla karışık kanamam oluyordu. ilk olduğunda hemen doktora gittim karından baktı ve rahim çevresinde kanama gözükmediğini bazı hamilelerde görülebileceğini söyledi ve tedbir amaçlı progeston verdi. bugün sanki adetim başlamış gibi daha net geldi kan peçeteye.. hemen dokora gittik eşimle.. bu kez vajinal ultrasyonla baktı.. yine rahim çevresinde kanama yok dedi. fakat kesenin içinde yok kesesinin oluştuğunu 4,8 mm. olduğunu bunun da normalden büyük olduğunu söyledi. hem ara ara gelen kanın varlığı hem de yolk kesesinin normalden büyük oluşu gebeliğin sağlıksız bir gebelik olduğunun bir göstergesi olabileceğini söyledi. haftaya cumartesi kesin sonucu söyleyebiliriz ancak dedi. ama inşallah öyle değildir diyip genelde olumsuz konuştu. yolk kesesinin büyüklüğü hakkında bilgisi olan var mı?? dokordan geldiğimden perişan bir haldeyim o küçükcük ihtimale bile tutanamıyorum :2::2::2:

Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Canim sen buna bulanti deme sakin maşallah bu şekilde super keşke bende öyle olsam ben tum.gun bulanti yaşıyorum halsizim cok fena bugun yine kötü oldum
Ogluslarim büyük olan 7 bucuk yasinda kucukte 4 yasinda teyzesi :)
Maalesef canım özelden yazamiyorum..mesaj sayım yeterli değil..28 yaşındayım sat 9 Nisan bdt 14 Ocak.
Tamam canim ekledim listeye :)
Canim gözün aydın maşallah hersey yolundaymis.corba yesem bile yeter canım ilk uc ay yemek sorun değil. ..
Canim gözün aydın maşallah bebisine :)
Kızlar nasılsımız iyimisiniz nasıl gidiyo bakalım
Herkesin keyfi yerindedir umarım
Dunurum çok kötüyüm bugun yine
iyi valla ne olssun benim biraz sol kasıkta yanma ve ağrı var uzanıyorum okadar
Dinlen canım başka yapılacak bisex yok bende koltuktayim uzanıyorum.
Listede ismin yok yazdım görmedin sanırım özelden yaz bilgilerini ekleyelim canim
Canim inşallah bir sorun yoktur icini ferah tut ...
Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun canım uzan dinlen bende kötüyüm bugün

Son düzenleme:

sat tarihin netmi cnm birde kaç haftalık ebebğin arada leke gelmesi normal diye biliyorum düşük ben yaşadım resmen kanıyosun cnm ayaklarını yüksekte tut ve yat hiçbişiy elleme bence

8 nisan son adetim.. dollenmeyle ilgili bir şey demedi doktor sadece yolk kesesi normalden büyük dedi.. haftaya Cumartesiye kesin sonucu soyleyebiriz dedi ama hic olumlu konusmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim goguslerimdeki agri azaldı Buda beni korkutuyor içinizde bunu yaşayan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canm insaallah hersey yolundadir hayirlisiyla bebgini kucagina alirsin.. bende gec dollenme yasiyorum . Dun doktora gittim. Kese 11 mm di yolk kesesiyle ilgili bisey demedi. Senin kesen kac mm? Yolk kesesinin simdi gorunmemesi normal mi acaba

Kızlar benim goguslerimdeki agri azaldı Buda beni korkutuyor içinizde bunu yaşayan var mı?

Insaallah bi sorun yoktur canim benmde ara ara agri hissi kayboluyo bende endiseleniyorum ama snra yine agri oluyo. Kac haftalik hamilesn canim? Benmkinin daha haftasi belli degil gec dollenme olduda benim.. insaallah haftaya bebisimi gorebiliriz.

Insaallah bi sorun yoktur canim benmde ara ara agri hissi kayboluyo bende endiseleniyorum ama snra yine agri oluyo. Kac haftalik hamilesn canim? Benmkinin daha haftasi belli degil gec dollenme olduda benim.. insaallah haftaya bebisimi gorebiliriz.

Benimki 5+4 oldu Canım.

Ya cok şükür bulantım yok ama belimin ağrısı dışında bir şikaywtım yok bazenkorkuuom hamıle degilmşyim diye idrarada hani saatte 1 cıkıyom cok şıkta degil kasıgımdada 5 haftada cok ağrı bu hafta bazen batıyo hani rahatsız etmeyınce korkutom bnm gibi olan varmı

Bebisi gorebildinizmi canim? Kesen kac mm?

Kesem 12 mm canım yolk sack göründü 4,2 mm falan sanırım ama benim kese duzensizmis birde hcg gecen hafta cumaya kadar cok guzel arttı 2 kattan fazla ama sonra artması yavaşladı Pazartesi belli olacak sağlıklı bir hamilelik mı degil mı diye ama ilginç olanı hcg yavaş artarken kesem büyüdü ve icinde yolk sac oluştu

Canım sana karından mı baktı vajinal mı ?

Merhabalar bende sanrm ocak annesiyim ve çok acemiyim son adet tarihi 24.04.2014 dün test yapıldı hch 132 progestan 24 yarın tekrar test yapılacak 2 gün önce 6-7 damla kanamam vardı düşük tehlikem var dualarınızı esirgemeyin

Allah yardımcın olsun canım

midemin ağrısından ve yanmasından ölüyorummmmmmmmmmmm
Allahımmmm
bulantılarım vardı bu sefer ağrıya yerini bıraktı ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum

Amin hepimizin inşallah Tşk ederm hcg düşükmü sizceee ? Bilginiz var mı ?

Masaallah cok guzel tatlım hcg sattan bir gun sonra bu deger iyi bence uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…