Benim degerim cok mu yuksek kizlar 15193
Canim sen buna bulanti deme sakin maşallah bu şekilde super keşke bende öyle olsam ben tum.gun bulanti yaşıyorum halsizim cok fena bugun yine kötü oldumbenim uyanır uyanmaz değil,mutfağa girip kahvaltı hazırlarken oluyor ne oluyorsa.bir kere midemi boşaltıyorum,sonra deli gibi acıkıp oturuyorum masaya:))))ayy salata vazgeçilmezim oldu bugünlerde,çantamda bile taşır oldum o midemi oturtuyor sanki:))))))
ohh ne güzel kocamannnn bi aile olacaksınız,oğluşların kaç yaşlarındalar?
Tamam canim ekledim listeye :)Maalesef canım özelden yazamiyorum..mesaj sayım yeterli değil..28 yaşındayım sat 9 Nisan bdt 14 Ocak.
Canim gözün aydın maşallah hersey yolundaymis.corba yesem bile yeter canım ilk uc ay yemek sorun değil. ..kızlaaar çok şükür dün bebeğin kalp atışını duyduk, bebek 7 mm. sata göre 7 bucuk haftalık olması gerekirken gelişimine göre 6 bucuk haftalık cıktı. geç döllenmeymiş neyse çok şükür ki duyduk. bu arada karından görünmedi çünkü rahmim geriye yatıkmış. allah isteyen herkese nasip etsin, bu arada ben bir haftadır berbat durumdayım çorbadan başka birşey yiyemiyorum. fındık fıstık ceviz hiçç yiyemiorum. nasıl geççek bu günler bilmem, neyse allah hepimize kolaylık versinnn
Canim gözün aydın maşallah bebisine :)bende bugün gittim 6+6 olası gerekirken 1 gün ilerideymiş bebişim 7+0 çıktı ..:)) kalp atışlarını da ekrandan gördük.. 1 ay sonra tekrar çağırdı. bulantı önleyici hap ve gaz için şurup verdi. bulantı ve kusma daha devam etmesin diye. onun dışında yumurta yiyemediğimi söyledim haftada en az 2 tane kesinlikle yemem gerektiğini bi nebze zorlamam gerektiğini söyledi.. yürüyüş yapıyordum akşamları bu haberle beraber ara vermiştim akşamları yürümeye devam etmemi söyledi.. ay onun haricinde unuttum başka birşey sorduysam da şimdilik unuttum.. ayy Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu yaaa.::))))
Dunurum çok kötüyüm bugun yineKızlar nasılsımız iyimisiniz nasıl gidiyo bakalım
Herkesin keyfi yerindedir umarım
Dinlen canım başka yapılacak bisex yok bende koltuktayim uzanıyorum.iyi valla ne olssun benim biraz sol kasıkta yanma ve ağrı var uzanıyorum okadar
Canim inşallah bir sorun yoktur icini ferah tut ...kızlar merhaba.. 2 gündür günde birkaç sefer peçeteye gelen akıntıyla karışık kanamam oluyordu. ilk olduğunda hemen doktora gittim karından baktı ve rahim çevresinde kanama gözükmediğini bazı hamilelerde görülebileceğini söyledi ve tedbir amaçlı progeston verdi. bugün sanki adetim başlamış gibi daha net geldi kan peçeteye.. hemen dokora gittik eşimle.. bu kez vajinal ultrasyonla baktı.. yine rahim çevresinde kanama yok dedi. fakat kesenin içinde yok kesesinin oluştuğunu 4,8 mm. olduğunu bunun da normalden büyük olduğunu söyledi. hem ara ara gelen kanın varlığı hem de yolk kesesinin normalden büyük oluşu gebeliğin sağlıksız bir gebelik olduğunun bir göstergesi olabileceğini söyledi. haftaya cumartesi kesin sonucu söyleyebiliriz ancak dedi. ama inşallah öyle değildir diyip genelde olumsuz konuştu. yolk kesesinin büyüklüğü hakkında bilgisi olan var mı?? dokordan geldiğimden perişan bir haldeyim o küçükcük ihtimale bile tutanamıyorum :2::2::2:
Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.
kızlar merhaba.. 2 gündür günde birkaç sefer peçeteye gelen akıntıyla karışık kanamam oluyordu. ilk olduğunda hemen doktora gittim karından baktı ve rahim çevresinde kanama gözükmediğini bazı hamilelerde görülebileceğini söyledi ve tedbir amaçlı progeston verdi. bugün sanki adetim başlamış gibi daha net geldi kan peçeteye.. hemen dokora gittik eşimle.. bu kez vajinal ultrasyonla baktı.. yine rahim çevresinde kanama yok dedi. fakat kesenin içinde yok kesesinin oluştuğunu 4,8 mm. olduğunu bunun da normalden büyük olduğunu söyledi. hem ara ara gelen kanın varlığı hem de yolk kesesinin normalden büyük oluşu gebeliğin sağlıksız bir gebelik olduğunun bir göstergesi olabileceğini söyledi. haftaya cumartesi kesin sonucu söyleyebiliriz ancak dedi. ama inşallah öyle değildir diyip genelde olumsuz konuştu. yolk kesesinin büyüklüğü hakkında bilgisi olan var mı?? dokordan geldiğimden perişan bir haldeyim o küçükcük ihtimale bile tutanamıyorum :2::2::2:
8 nisan son adetim.. dollenmeyle ilgili bir şey demedi doktor sadece yolk kesesi normalden büyük dedi.. haftaya Cumartesiye kesin sonucu soyleyebiriz dedi ama hic olumlu konusmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim goguslerimdeki agri azaldı Buda beni korkutuyor içinizde bunu yaşayan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insaallah bi sorun yoktur canim benmde ara ara agri hissi kayboluyo bende endiseleniyorum ama snra yine agri oluyo. Kac haftalik hamilesn canim? Benmkinin daha haftasi belli degilgec dollenme olduda benim.. insaallah haftaya bebisimi gorebiliriz.
Benimki 5+4 oldu Canım.
Bebisi gorebildinizmi canim? Kesen kac mm?
Merhaba canm insaallah hersey yolundadir hayirlisiyla bebgini kucagina alirsin.. bende gec dollenme yasiyorum . Dun doktora gittim. Kese 11 mm di yolk kesesiyle ilgili bisey demedi. Senin kesen kac mm? Yolk kesesinin simdi gorunmemesi normal mi acaba
Merhabalar bende sanrm ocak annesiyim ve çok acemiyim son adet tarihi 24.04.2014 dün test yapıldı hch 132 progestan 24 yarın tekrar test yapılacak 2 gün önce 6-7 damla kanamam vardı düşük tehlikem var dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcın olsun canım
Amin hepimizin inşallah Tşk ederm hcg düşükmü sizceee ? Bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?