2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Masaallah cok guzel tatlım hcg sattan bir gun sonra bu deger iyi bence uzme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşk ederm progestan 10 üstü oldğu için inşallah sorun olmaz dedi raporluyum yatıyorum kaç hafalık oldğnu nasıl anlayacağım keseyi 4 haziranda görebiliri dedi hcg 6000 de iken sanrm Allah bebişlerimizi korur inşallah :)

Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Amin cnm kendine dikkat et ne bu ya eskiden annelerimiz anneannelerimiz ne zor şartlarda hamilelik geciriyolarmis bizde kipirdamaya korkuyoruz yine lekelenme yine sancı bu arada tevhitleri senmi topluyodun benden bin ekle evlatlarimizin saglik sıhhati icin

Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.

kasık agrın için doktorunla görüştün mü canım? ben doktorumu aradım kanama yoksa normal dedi..senin ki ne dedi?

Allahım cok üsüyorum ya nedir bu böle anlamıyorum
Kızlar bugunki depremi hissettiniz mi
Kızmla o saatte uyuyoduk sallantıyla uyandım sok geçirdim kızımı aldıgım gibi cıktım dısarı
Allahım bizi dinden imandan ayırmasın gerçekten bizi ne beklıyor bilemeyiz
Akıllıyı güçlüyüz diye geçiniyoruz ama can havliyke neler yapıyoruz

Canım sana karından mı baktı vajinal mı ?

Karindan bakti canm. Vajinal bakmaya gerek yok dedi baksak belki bebegi gofebiliriz ama en iyusu haftaya gel karindan bakalim dedi.

Nasıl anlamadım bu doktor şaşırmış mı progestran hamilelikte yüksek olması cok iyi hatta sana progestran takviyesi bile yapması gerekli kanaman varsa bence sen baska doktora görün tatlım

Karindan bakti canm. Vajinal bakmaya gerek yok dedi baksak belki bebegi gofebiliriz ama en iyusu haftaya gel karindan bakalim dedi.

Tatlım karından o büyüklükte yolk sac görünmez ki bekle daha anca görürsün alttan baksaydı görurdu ama karından görünmez

Tatlım sen tsh ölçümü yaptırdın mı benim tsh yükseldiği icin üsüme oluyormuş şimdi düştü gecti üşümem

Kızlar haftaya üniv hast. Randevu alıp gidicem inş
Cihazlar son sistem temizgüvenilir dr lar var!!!

Tatlım sen tsh ölçümü yaptırdın mı benim tsh yükseldiği icin üsüme oluyormuş şimdi düştü gecti üşümem

Baktırdım mormal di degerlerim
Dr gidince sorucam ya
Aksam aynı kıs gelmiş gibi ellerim ayaklarım bembeyz buz gibi oluyo canım

Cnm 24 çıktı progesteron 100 mg progestan içiyrm ztn

Tatlım karından o büyüklükte yolk sac görünmez ki bekle daha anca görürsün alttan baksaydı görurdu ama karından görünmez

Sana alttanmi bakti canim? Ayy icime su serptin Allah senden razi olsunn :)

Tatlım benim 40 kusur çıktı doktorum harika cok guzel dedi yani ne kadar cok olursa o kadar iyi ve senin gebeliğin daha yeni o yüzden degerin iyi

Allah Allah bu doktorlar ne kadar farklı... Benimki de olmaz öyle şey rahim genişliyor falan hikaye şuan ağrın olmaması gerek dedi... Zaten kkorkuyordum daha da korkuttu... Umarım senin dediğin gibidir:18:

Allah nasip ederse bende ocak 2015 dogum yapacam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah Allah bu doktorlar ne kadar farklı... Benimki de olmaz öyle şey rahim genişliyor falan hikaye şuan ağrın olmaması gerek dedi... Zaten kkorkuyordum daha da korkuttu... Umarım senin dediğin gibidir:18:

Benim doktorum da adet sancısı gibi ağrılarının olması normal dedi. Kanama olmadığı sürece ağrıdan korkma canım...

Benim yumurtladığım taraf kasık bacak ve bel ve de kalça ağrım var. Dr kasık ağrısı için progesteron jel kullan dedi ama kullanmadım. Ağrı olunca illa kullanmak mı gerekir? Ağrısı olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar keseyi gördük kalp atışı için çok küçük dedi 2 hafta sonra gitcez bi dahakine allahın izniyle

çok sevindim canım gözün aydın, darısı başıma

ah canım sen hamile misiinnn seni mayıs ayı topiğinden biliyorum. en son adet olcam diye bekliyordun çok şükür, gözün aydın. bu arada benim de satım 24 nisan. 4+0da değerim 114 çıktı. hemen hemen aynı. normal değerlerde sanırım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize

Ayy evet kuzummm Rabbimin mucizesii kuzummm yardımlarını bekliyrm çok acemiyim tatlm amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…