- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Masaallah cok guzel tatlım hcg sattan bir gun sonra bu deger iyi bence uzme kendini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Canım sana karından mı baktı vajinal mı ?
Tşk ederm progestan 10 üstü oldğu için inşallah sorun olmaz dedi raporluyum yatıyorum kaç hafalık oldğnu nasıl anlayacağım keseyi 4 haziranda görebiliri dedi hcg 6000 de iken sanrm Allah bebişlerimizi korur inşallah :)
Karindan bakti canm. Vajinal bakmaya gerek yok dedi baksak belki bebegi gofebiliriz ama en iyusu haftaya gel karindan bakalim dedi.
Allahım cok üsüyorum ya nedir bu böle anlamıyorum
Kızlar bugunki depremi hissettiniz mi
Kızmla o saatte uyuyoduk sallantıyla uyandım sok geçirdim kızımı aldıgım gibi cıktım dısarı
Allahım bizi dinden imandan ayırmasın gerçekten bizi ne beklıyor bilemeyiz
Akıllıyı güçlüyüz diye geçiniyoruz ama can havliyke neler yapıyoruz
Tatlım sen tsh ölçümü yaptırdın mı benim tsh yükseldiği icin üsüme oluyormuş şimdi düştü gecti üşümem
Baktırdım mormal di degerlerim
Dr gidince sorucam ya
Aksam aynı kıs gelmiş gibi ellerim ayaklarım bembeyz buz gibi oluyo canım
Nasıl anlamadım bu doktor şaşırmış mı progestran hamilelikte yüksek olması cok iyi hatta sana progestran takviyesi bile yapması gerekli kanaman varsa bence sen baska doktora görün tatlım
Tatlım karından o büyüklükte yolk sac görünmez ki bekle daha anca görürsün alttan baksaydı görurdu ama karından görünmez
canım benimde öyle ağrılarım oluyor benim doktorumda normal olduğunu ilk gebelik olduğu içinde vücudun açıldığını bağırsaklarıda ittiği için zaman zaman ağrıların olması normal dedi ama adet sancısı gibi keskin ağrı olduğunda oturup kalkamadığında elbetteki büyük sorun hafif geçen ağrılar sıkıntı değil mesela ben artık yüksesk sesle bağıramıyorum kasıklarıma ağrı giriyor birde yatakta pozisyon değiştirirken hafif ağrılarım oluyo
Allah Allah bu doktorlar ne kadar farklı... Benimki de olmaz öyle şey rahim genişliyor falan hikaye şuan ağrın olmaması gerek dedi... Zaten kkorkuyordum daha da korkuttu... Umarım senin dediğin gibidir:18:
Kızlar keseyi gördük kalp atışı için çok küçük dedi 2 hafta sonra gitcez bi dahakine allahın izniyle
Merhabalar bende sanrm ocak annesiyim ve çok acemiyim son adet tarihi 24.04.2014 dün test yapıldı hch 132 progestan 24 yarın tekrar test yapılacak 2 gün önce 6-7 damla kanamam vardı düşük tehlikem var dualarınızı esirgemeyin
çok sevindim canım gözün aydın, darısı başıma
ah canım sen hamile misiinnn seni mayıs ayı topiğinden biliyorum. en son adet olcam diye bekliyordunçok şükür, gözün aydın. bu arada benim de satım 24 nisan. 4+0da değerim 114 çıktı. hemen hemen aynı. normal değerlerde sanırım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?