Allah Allah bu doktorlar ne kadar farklı... Benimki de olmaz öyle şey rahim genişliyor falan hikaye şuan ağrın olmaması gerek dedi... Zaten kkorkuyordum daha da korkuttu... Umarım senin dediğin gibidir:18:
Ayy evet kuzummm Rabbimin mucizesii kuzummm yardımlarını bekliyrm çok acemiyim tatlm amin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Amin cnm kendine dikkat et ne bu ya eskiden annelerimiz anneannelerimiz ne zor şartlarda hamilelik geciriyolarmis bizde kipirdamaya korkuyoruz yine lekelenme yine sancı bu arada tevhitleri senmi topluyodun benden bin ekle evlatlarimizin saglik sıhhati icin
kasık agrın için doktorunla görüştün mü canım? ben doktorumu aradım kanama yoksa normal dedi..senin ki ne dedi?
ah kuzucum acemilik konuunda senden geri kalmam ben hahahahbenim de ilk gebeliğim daha hiçbir şey bilmiyorum ama birlikte öğrendiklerimizi paylaşır, bebişlerimizi de göbişlerimizi de büyütürüz inşaallah satımız da aynı. bebişlerimizin doğum tarihine de 29 ocak diyo internet inşaallah sağ salim o günleri de görürüzz ben de pazartesiye randevu aldım. değerimin artışı nasıl merak ediyorum bakalım inşaallah iyidir:18::18:
Canim evde ilgi bekleyen çocuk oldumu zor oluyor benim ogluslar 4 e kadar okuldalar geldilermi babası ilgileniyor inşallah en kısa zamanda gecer .
Pazartesi ye güzel haberlerini bekliyorum:)
Merhaba kızlar, benim de 1 haftadır boğazım acıyo..mide bulantısıyla beraber başladı..ilaç kullanamıyorum çok fazla bitki çayı içmek de istemiyorum bol bol su içiyorum ama gene de boğazımda yumru gibi kaldı acıyo.. Hamilelikte reflü başlayabilirmiş diyolar sebebi o olabilir mi? Benzer şeyler yaşadınız mı hiç?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar, benim de 1 haftadır boğazım acıyo..mide bulantısıyla beraber başladı..ilaç kullanamıyorum çok fazla bitki çayı içmek de istemiyorum bol bol su içiyorum ama gene de boğazımda yumru gibi kaldı acıyo.. Hamilelikte reflü başlayabilirmiş diyolar sebebi o olabilir mi? Benzer şeyler yaşadınız mı hiç?
Benimde bir iki gün oldu bulantım var diye limonlu yiyordum sanırın o tetikledi reflü gibi düşündüm bende birşeyler yedikten sonra hiç uzanmadım ve yüksek yastıkla yattım çok şükür geçti sizinde geçer inşallah
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :) ekliyorum listeye ..Merhaba, foruma yeni katıldım.. Ocak 2015 annelerine katılmak istiyorum fakat daha önce 25 mesaj atmadığım için özelden msj atamıyorum. yardımcı olur musunuz? 15 ocak 2015 tahmini doğum tarihi ve 30 yaşındayım.. Sitedeki forumun işleyiş düzenini de henüz çözemedim.
Canim ben hiçbir hamileligimde sac boyamadim boyamamda cunki gercekten iyi değil bebek icin sakın boyama ben.o bitkisel dedigin boyalara bile güveniyorum açıkçası. ..Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size kaç gündür aklımda. Saç boyama işini napıyorsunuz? Benim doktorum 3 ay bitkisel boya bile yasak dedi ama beyazlarım da çıktı şimdiden.
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)Allah nasip ederse bende ocak 2015 dogum yapacam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim o üşüme bendede var kansizliktan dolayi oluyor kan degerlerine baktır mutlaka.Baktırdım mormal di degerlerim
Dr gidince sorucam ya
Aksam aynı kıs gelmiş gibi ellerim ayaklarım bembeyz buz gibi oluyo canım
Geçmiş olsun canım deprem oldu demek yarına ne olucani kim bilebilir kiAllahım cok üsüyorum ya nedir bu böle anlamıyorum
Kızlar bugunki depremi hissettiniz mi
Kızmla o saatte uyuyoduk sallantıyla uyandım sok geçirdim kızımı aldıgım gibi cıktım dısarı
Allahım bizi dinden imandan ayırmasın gerçekten bizi ne beklıyor bilemeyiz
Akıllıyı güçlüyüz diye geçiniyoruz ama can havliyke neler yapıyoruz
Ahj canim o mide yanmasından bende mahfoldum bugün hele baya kötüyümmidemin ağrısından ve yanmasından ölüyorummmmmmmmmmmm
Allahımmmm
bulantılarım vardı bu sefer ağrıya yerini bıraktı ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum
Merhabalar bende sanrm ocak annesiyim ve çok acemiyim son adet tarihi 24.04.2014 dün test yapıldı hch 132 progestan 24 yarın tekrar test yapılacak 2 gün önce 6-7 damla kanamam vardı düşük tehlikem var dualarınızı esirgemeyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar en ksa zamanda herkes bebeğinin kalp atısını en kısa zamanda duyarsınız inşallah bir önce ki gebeliğimde benimde duyulmamıştı çok zor durum insallah Rabbim bebeklrinizi hepinizin kucağına almayı nasip eder..
benim karnımda ağrı var sürekli çok şükür kanamam yok ama doktorumu arasam mı ki acaba bnim gibi ağrı çeken var mı?
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size kaç gündür aklımda. Saç boyama işini napıyorsunuz? Benim doktorum 3 ay bitkisel boya bile yasak dedi ama beyazlarım da çıktı şimdiden.
Birşey sorucam size arkadŞlar bu folibol beni mahvetti yani ben ona bağlıyorum akşam yemekten sonra içiyorum sabahları kalkıyorum doğru tıvalete zaten berbat kalkıyorum midemden wc den çıkamıyorum ishal değilim ama üç kere falan giriyorum her sabah aynı şey bozuyor beni bu akşam içmicem denemek istiyorum pazartesi doktoruma sorup direk elevite başlasam olur mu dicem normalde 12.haftada başlıyorsun ama yok ben bu ilacı içemicem yani
Merhaba canm insaallah hersey yolundadir hayirlisiyla bebgini kucagina alirsin.. bende gec dollenme yasiyorum . Dun doktora gittim. Kese 11 mm di yolk kesesiyle ilgili bisey demedi. Senin kesen kac mm? Yolk kesesinin simdi gorunmemesi normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?