2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm sevındım de korkuom kalp atışını duymk lazımm bu 13 hafta bıtene kdr bıze huzur yok

Kızlar bn bgn ishalim gutul gurul folıkplus içiorum imom vitamini içiom bide coraspin üstüne bide cleaxene iğne bunlardınmıdır ki??

İyi geceler hamişler:) topiğin en geç yatan annesi benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.

Ayyy çok heyecAnlııı çok tebrik ediyorum canımmm.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hiç canını sıkma geç döllenmedir. ben sat a göre 9+2 de duydum:)

hayırlıakşamlar...öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inş:) topiklerde gezerken eşininiz hız ve morfolojisinin düşüklüğüyle ilgili yazmışsınız bizdede busorun var maalesef 1yılı geckindri bebeğimiz olmuyor sadece 1 kimyasalım var o kadar..bu sorunu aşmak için neler yaptığınızısoracaktım yardımcı olursanz cok cok evinirim...tüp bebek düşünme aşamasındayız Rabbim c.c. tez vakitte gönderir inş isteyen herkese...

Kızlar size bir kaç uygulama önermek istiyorum hepsi birbirinden güzel ama malesef ingilizce, türkçe olan yalnızca 1 tane bulabildim;

Pregnancy HD ( tablet uygulaması telefon uygulamasından daha güzel, timeline dan hafta hafta yapmanız gerekenleri takip edebiliyorsunuz, doktor randevu bilgilerinizi, kilo takibinizi yapabiliyorsunuz.)
BabyBump
Sprout
My Pregnancy
Hamileyim ( bulabildiğim tek türkçe uygulama )
What to expect
Hello baby
Countdown ( doğumunuza kaç gün kaldığını geriye doğru sayan bir uygulama. Sadece sayıyor :))

Valla ben dayanamadım hepsini yükledim ama en çok Pregnancy HD nin tablet uygulamasını beğendim diyebilirim. Umarım işinize yarar. Kucak dolusuu sevgilerrrrr size ve bebişlereee :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende sadece folicplus kullanıyorum..üstünde günde 3 diyo,siz kaçar tane kullanıyosunuz ?

Kızlar bende sadece folicplus kullanıyorum..üstünde günde 3 diyo,siz kaçar tane kullanıyosunuz ?

kızlar400mg günlük yeter o da 1tablet eder.daha önce nöral tüp sorunu yaşayanlar 3tane alıyor bilginiz olsun

Kızlar bn bgn ishalim gutul gurul folıkplus içiorum imom vitamini içiom bide coraspin üstüne bide cleaxene iğne bunlardınmıdır ki??

Biz ayniyiz neredeyse canim. Folicode progestan ce oscapar igne oluyorum. Ishalim vardi dr a gittim. Gaita kulturu verdim pazartesiye kadar gecmezse gel dedi. Ayni gece yani dun gece. Esimle otururken gozlerim acik halde bayilmisim. 15 dakika boyunca. Idrar kacirma disleri kenetleme. Tasimis yataga. Kendime geldim. Tuvalete goturmesini istedim. Orda ishale ciktim. Yine gup gitmisim. Vw esim olmaaaydi oluyordum ben kusarken arkaya dogruydum cunku. Baygin halde ishalim ve kusmam devam etmis. Kendime geldigimde her yer ustum basim dahil batmis. Esim oyle perisan. Hemen dusa soktu beni temizlendim. Hastaneye gittim. Serum takmadi hemen. Kese yeeindeymis ama boyutu kucuk geldi bana. Pazartesiyi bekliyoruz simdi. Dua edin ne olur. Ben o kadar bayilirdim boylesini hic yasamadim. Dun gece Allahım beni bagisladi. Oluyordum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

kızlar400mg günlük yeter o da 1tablet eder.daha önce nöral tüp sorunu yaşayanlar 3tane alıyor bilginiz olsun

Tüp sorunu ile alakalı değilki folikplus içinde bbgın omurgası sinir sistemi için lzm olan folik asit var birde içinde bbgın alamadıgı d vitamini war hamile kalmak tüp vs hiç duymadım sonucda bbk için içioruz hamile kaldıkdan sonra tüpler rabbımın işi ile kapanıo zaten...

huzurum ben tıbbı konuşuyorum nöral tüp dediğim bizim tüpler değil bebeğin omurgası ile beynı arasındaki açıklığın kapanmamasına nöral tüp sorunu denir.ilk bebeğini bu yüzden kaybedenler günde 3tane alır ama sorun olmayanlar günde 1tane alır.😊

Ben ilk hamileliğimdede üç içioduö drum bundada ve cevremde dusuk yapan yapmayan kım varsa üç içio yınede dra sorarım ama bunca kişi üç içerkenn yınde garıp belkide amaç önlm almaktr olmasa bile oluşmasını engellemk sonucda her gebelık bırbırınden farklı bn bırıncıde belırtılerım cok farklıydı bunda cok cok farklıı... Yınede dr larımıza soralım ona gore degiştirelim hamişler kafamıza gore 3 den 1 e indirmeyın sakın.. Missdelly yanlıs anlama cnmm ınsanlar burda bırı bısı yazınca arastrmadan hmn degıstrıo oyuzden dıorum...

Bn o kadar şiddetli olmadım cnm ama dıkkat et patates ye haslanmıs dıkkat et dualarım senınle cnmm kandılde dua edelımm

Bn o kadar şiddetli olmadım cnm ama dıkkat et patates ye haslanmıs dıkkat et dualarım senınle cnmm kandılde dua edelımm

Yiyorum canim. Bugunku ogunlerim haalanmis patates ve muz olacak. Ama bilincimi kaybetme olaylarim canimi cok sikti. ne bana ne baskasina yasatmasin rabbim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Canm folicplus un üstünde 3 adetin içerdiği miktar 400 mcg diyo ama 1 tane değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…