çok sevindim canım gözün aydın, darısı başıma
ah canım sen hamile misiinnn seni mayıs ayı topiğinden biliyorum. en son adet olcam diye bekliyordunçok şükür, gözün aydın. bu arada benim de satım 24 nisan. 4+0da değerim 114 çıktı. hemen hemen aynı. normal değerlerde sanırım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize
Kızlar bn bgn ishalim gutul gurul folıkplus içiorum imom vitamini içiom bide coraspin üstüne bide cleaxene iğne bunlardınmıdır ki??
Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz yeniden bilgilerinizi bana özelden yazin lütfen ;-)
Özelden yazmayı bilmiyorum?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.
canım hiç canını sıkma geç döllenmedir. ben sat a göre 9+2 de duydum:)
Canım imomun içinde folik asit yok mu? Neden ayrıca folikplus alıyosun?
Kızlar bende sadece folicplus kullanıyorum..üstünde günde 3 diyo,siz kaçar tane kullanıyosunuz ?
Kızlar bende sadece folicplus kullanıyorum..üstünde günde 3 diyo,siz kaçar tane kullanıyosunuz ?
Kızlar bn bgn ishalim gutul gurul folıkplus içiorum imom vitamini içiom bide coraspin üstüne bide cleaxene iğne bunlardınmıdır ki??
kızlar400mg günlük yeter o da 1tablet eder.daha önce nöral tüp sorunu yaşayanlar 3tane alıyor bilginiz olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüp sorunu ile alakalı değilki folikplus içinde bbgın omurgası sinir sistemi için lzm olan folik asit var birde içinde bbgın alamadıgı d vitamini war hamile kalmak tüp vs hiç duymadım sonucda bbk için içioruz hamile kaldıkdan sonra tüpler rabbımın işi ile kapanıo zaten...
huzurum ben tıbbı konuşuyorum nöral tüp dediğim bizim tüpler değil bebeğin omurgası ile beynı arasındaki açıklığın kapanmamasına nöral tüp sorunu denir.ilk bebeğini bu yüzden kaybedenler günde 3tane alır ama sorun olmayanlar günde 1tane alır.😊
Biz ayniyiz neredeyse canim. Folicode progestan ce oscapar igne oluyorum. Ishalim vardi dr a gittim. Gaita kulturu verdim pazartesiye kadar gecmezse gel dedi. Ayni gece yani dun gece. Esimle otururken gozlerim acik halde bayilmisim. 15 dakika boyunca. Idrar kacirma disleri kenetleme. Tasimis yataga. Kendime geldim. Tuvalete goturmesini istedim. Orda ishale ciktim. Yine gup gitmisim. Vw esim olmaaaydi oluyordum ben kusarken arkaya dogruydum cunku. Baygin halde ishalim ve kusmam devam etmis. Kendime geldigimde her yer ustum basim dahil batmis. Esim oyle perisan. Hemen dusa soktu beni temizlendim. Hastaneye gittim. Serum takmadi hemen. Kese yeeindeymis ama boyutu kucuk geldi bana. Pazartesiyi bekliyoruz simdi. Dua edin ne olur. Ben o kadar bayilirdim boylesini hic yasamadim. Dun gece Allahım beni bagisladi. Oluyordum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Bn o kadar şiddetli olmadım cnm ama dıkkat et patates ye haslanmıs dıkkat et dualarım senınle cnmm kandılde dua edelımm
kızlar400mg günlük yeter o da 1tablet eder.daha önce nöral tüp sorunu yaşayanlar 3tane alıyor bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?