Yiyorum canim. Bugunku ogunlerim haalanmis patates ve muz olacak. Ama bilincimi kaybetme olaylarim canimi cok sikti. ne bana ne baskasina yasatmasin rabbim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canm folicplus un üstünde 3 adetin içerdiği miktar 400 mcg diyo ama 1 tane değil
Biz ayniyiz neredeyse canim. Folicode progestan ce oscapar igne oluyorum. Ishalim vardi dr a gittim. Gaita kulturu verdim pazartesiye kadar gecmezse gel dedi. Ayni gece yani dun gece. Esimle otururken gozlerim acik halde bayilmisim. 15 dakika boyunca. Idrar kacirma disleri kenetleme. Tasimis yataga. Kendime geldim. Tuvalete goturmesini istedim. Orda ishale ciktim. Yine gup gitmisim. Vw esim olmaaaydi oluyordum ben kusarken arkaya dogruydum cunku. Baygin halde ishalim ve kusmam devam etmis. Kendime geldigimde her yer ustum basim dahil batmis. Esim oyle perisan. Hemen dusa soktu beni temizlendim. Hastaneye gittim. Serum takmadi hemen. Kese yeeindeymis ama boyutu kucuk geldi bana. Pazartesiyi bekliyoruz simdi. Dua edin ne olur. Ben o kadar bayilirdim boylesini hic yasamadim. Dun gece Allahım beni bagisladi. Oluyordum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
hayırlıakşamlar...öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inş:) topiklerde gezerken eşininiz hız ve morfolojisinin düşüklüğüyle ilgili yazmışsınız bizdede busorun var maalesef1yılı geckindri bebeğimiz olmuyor sadece 1 kimyasalım var o kadar..bu sorunu aşmak için neler yaptığınızısoracaktım yardımcı olursanz cok cok evinirim...tüp bebek düşünme aşamasındayız Rabbim c.c. tez vakitte gönderir inş isteyen herkese...
İlk günlerde bende de ishal yaptı ama sonra alıştı vücudum. Hatta kabız yapmaya başladı. Yeni mi kullanmaya başladın?
Ben ilk hamileliğimdede üç içioduö drum bundada ve cevremde dusuk yapan yapmayan kım varsa üç içio yınede dra sorarım ama bunca kişi üç içerkenn yınde garıp belkide amaç önlm almaktr olmasa bile oluşmasını engellemk sonucda her gebelık bırbırınden farklı bn bırıncıde belırtılerım cok farklıydı bunda cok cok farklıı... Yınede dr larımıza soralım ona gore degiştirelim hamişler kafamıza gore 3 den 1 e indirmeyın sakın.. Missdelly yanlıs anlama cnmm ınsanlar burda bırı bısı yazınca arastrmadan hmn degıstrıo oyuzden dıorum...
War ama gunde almamız gerekne yeterli değilmiş cnmm
Kızlar bende sadece folicplus kullanıyorum..üstünde günde 3 diyo,siz kaçar tane kullanıyosunuz ?
Canım plus olan 3 tane kullanılıyor, 2 çeşidi daha var onlarda plus yazmıyor. Onlar günde 1 tane.
Günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübaarek olsun bugün hepimiz için bol bol dua edelim hayırlı pazarlar
Sana alttanmi bakti canim? Ayy icime su serptin Allah senden razi olsunn :)
Aman allah korusunn cnm o tansıyonun düştüyse ondan olabılır cnm bnm drumun bı lafı var her ne olursa olsun hamilelikde ölüm harıc tum rahatsızlık hısler hpsı. NORMAL. Çünkü içerde normalden farklı bı uretım war kumı grıp olur kımı seker hastası olur kımı 9 ay kusar kımı pıhtılasma olur iğne kullanır bnlar bbgın olusurken yaptıgı septomlar biz bunların olusması sebeblerını ogrenıp onlm almamız için bi yöntm yoksa ultrasondan bakarak bbgın gelısımını takıp etmk bizim içinde kolay degıl demişti. O yuzden sıkma canını moralll helekı bız ıgne kulananlarrr. MORALL STRES YOKKKK UNUTMA STRESDE PIHTI ATTIRIOO
Büyük geçmiş olsun canım ya, ihmal etme sık sık kontrole git, ishal için de bol su içmeyi unutma. İnşallah en kısa zamanda geçer hepsi...
Biz ayniyiz neredeyse canim. Folicode progestan ce oscapar igne oluyorum. Ishalim vardi dr a gittim. Gaita kulturu verdim pazartesiye kadar gecmezse gel dedi. Ayni gece yani dun gece. Esimle otururken gozlerim acik halde bayilmisim. 15 dakika boyunca. Idrar kacirma disleri kenetleme. Tasimis yataga. Kendime geldim. Tuvalete goturmesini istedim. Orda ishale ciktim. Yine gup gitmisim. Vw esim olmaaaydi oluyordum ben kusarken arkaya dogruydum cunku. Baygin halde ishalim ve kusmam devam etmis. Kendime geldigimde her yer ustum basim dahil batmis. Esim oyle perisan. Hemen dusa soktu beni temizlendim. Hastaneye gittim. Serum takmadi hemen. Kese yeeindeymis ama boyutu kucuk geldi bana. Pazartesiyi bekliyoruz simdi. Dua edin ne olur. Ben o kadar bayilirdim boylesini hic yasamadim. Dun gece Allahım beni bagisladi. Oluyordum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Benim bugün yine leke geldi ve yine kasık ağrısı çünkü bugün biraz kalktım dolaştım. Doktor yat demişti bana sanırım ciddiyetin farkında değilim ama bugün farkına vardım. Artık yatıcam.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Hepimiz birbirimize dua edelim çünkü makbul olan dua birbirimize ettiğimiz duadir. Hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim burdaki bütün anne adaylarını anne yapsın inşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Sizin de duanızı bekliyorum :)
12-01-2015 ♥
Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...
Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?