2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aman allah korusunn cnm o tansıyonun düştüyse ondan olabılır cnm bnm drumun bı lafı var her ne olursa olsun hamilelikde ölüm harıc tum rahatsızlık hısler hpsı. NORMAL. Çünkü içerde normalden farklı bı uretım war kumı grıp olur kımı seker hastası olur kımı 9 ay kusar kımı pıhtılasma olur iğne kullanır bnlar bbgın olusurken yaptıgı septomlar biz bunların olusması sebeblerını ogrenıp onlm almamız için bi yöntm yoksa ultrasondan bakarak bbgın gelısımını takıp etmk bizim içinde kolay degıl demişti. O yuzden sıkma canını moralll helekı bız ıgne kulananlarrr. MORALL STRES YOKKKK UNUTMA STRESDE PIHTI ATTIRIOO

Büyük geçmiş olsun canım ya, ihmal etme sık sık kontrole git, ishal için de bol su içmeyi unutma. İnşallah en kısa zamanda geçer hepsi...

Amin insallah.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.guzel dileklerin icin tesekkurler.ayrintili olarak erkek infertilitesi bolumunde bu da benim mucoze hikayem konusu acmistim.orda herseyi ayrintili anlattim.bi goz atin isterseniz.sizde hiz ve morfoloji kac.bana degerleri yazabilir misin.

İlk günlerde bende de ishal yaptı ama sonra alıştı vücudum. Hatta kabız yapmaya başladı. Yeni mi kullanmaya başladın?

Hayır öğrendiğimden beri yaklaşık üç haftadır kullanıyorum her sabah aynı yarın sorucam doktoruma akşam içmedim bu sabah çok normaldim

Günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübaarek olsun bugün hepimiz için bol bol dua edelim hayırlı pazarlar

benim doktor 1e devam dedi canım tabi sorsun arkadaslar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım plus olan 3 tane kullanılıyor, 2 çeşidi daha var onlarda plus yazmıyor. Onlar günde 1 tane.

aynen canım benimde folic 1kıullabıyorum 1tane.günde 400mcg almak yeterlı.plus 3tane

Tamam canim. Yatiyorum midemden. Salmadim kendimi zaten. Dr. Un ne guzel soylemis.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Büyük geçmiş olsun canım ya, ihmal etme sık sık kontrole git, ishal için de bol su içmeyi unutma. İnşallah en kısa zamanda geçer hepsi...

Insallah canim cok tesekkurler. Suyu icemiyorum maalesef bulantimi artiriyo. Bilmiyorum ne olacak boyle.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Doktorum bana folibol folic asit verdivyarim tablet birde decavit 2 haftada progestan kullandirdi sonrada tek igne vurdurduk bundan sonra progestan kullanma dedi bu igne bebegini daha saglam tutundurcak dedi bendede evham hic bitmiyor acaba kalbi dururmu bundan korkuyorum

Canım cok gecmis olsun

Ishal olan arkadaşlara cok gecmiş olsun ben folık asıte geçen aydan başladım doktora gittim dedim yumurtalıklarom rahmım rahatmı gebe kalmaya musaitmi tahlıller yaptı hersey yolunda folık aite başla dedı başladım korunmayı bıraktım yumurtlama haftamda cok şükür tuttu ozaman verdı 50 mg fı artırmadı keseyı için gittimde devam et belki önceden başladım için olabilir bendede ishal yapmıştı ama hamile kalana kadar bünye alıştı

Benim bugün yine leke geldi ve yine kasık ağrısı çünkü bugün biraz kalktım dolaştım. Doktor yat demişti bana sanırım ciddiyetin farkında değilim ama bugün farkına vardım. Artık yatıcam.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Hepimiz birbirimize dua edelim çünkü makbul olan dua birbirimize ettiğimiz duadir. Hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim burdaki bütün anne adaylarını anne yapsın inşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Sizin de duanızı bekliyorum :)

12-01-2015 ♥

canım sende sıkıntılar ne bende kanama yok ama kasık ve bel ağrısı var

Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...

Kızlar ne olur üzülmeyin ne kürtajı saçmalıyor artık bazı doktorlar ne kolay söylemesi, geç döllenme diye bir şey var 8. haftaya kadar duyulmaması çok normal lütfen stres yapmayın kendinize Allah'ın izniyle göreceksiniz miniklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…