2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün nasılsınız bakalım bende sanki adet olmuşum gibi hisler var Allah korusun sürekli kontrol ediyorum ama akıntı leke yok şükürler olsun yarın ilk randevum var heyecanlıyım bakalım değerim nasıl artmış. inşaallah iyidir bir de aranızda prolaktin için dostinex kullanıp hamile kalan varmı? o ilacın kullanımında allah esirgsin düşük riski olabiliyormuş. o ilacı kullanıp hamile kaldığımı söyliycem doktora. leke falan hişç olmadı çok şükür ama yine de önlem amaçlı ilaç verir belki. bakalım hayırlısıı

canım sende sıkıntılar ne bende kanama yok ama kasık ve bel ağrısı var

Kasık ağrısı hemen her zaman var ama kahverengi leke salı gelmişti bu ikinci oldu. Doktorum yat kalkma iş yapma dedi. Henüz keseyi göremedim doktor 4 haftalık görünüyor dedi. Cuma tekrar gidicem bakalım inşaallah bir problem olmaz

12-01-2015 ♥

Benden cok az bir kanama geldi korktum insallah bir sıkıntı yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu arada kefir içmeye başladım süt içemeyen arkadaşlar varsa kefirin tadıda çok güzel sindirimide kolay ve kalsiyum deposu ben kendim evde yapıyorum
bende bir türlü alamadım a 101 de vardı
hoş geldin hayırlı uğurlu olsun
5.5 haftalık bugün gittim ama keseyi gördük kalp atışlarını haftaya dedi bi daha 3 hafta sonra gidicem o zmn gel daha ii olur dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
darısı kalp atışına
Kızlar keseyi gördük kalp atışı için çok küçük dedi 2 hafta sonra gitcez bi dahakine allahın izniyle
canım inşallah kalp atışınıda duyacaksın
olur tabi canım iki hafta geç olabilir
sağol canım şimdilik yolunda inşallah güzel devam eder
Benim heryerim kasınıyor bacaklarim özellikle 😔 kabardi ve cok fena kizardi.hamilelikle alakası olabilir mi?

olabiliyor
maşallah canım
sana da maşallah canım gaz için verdiği ilacın adını yazarmısın?
canım içini ferah tut inşallah güzel olacak
Slm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.
inşallah daha iyisindir canım
Kızlar benim goguslerimdeki agri azaldı Buda beni korkutuyor içinizde bunu yaşayan var mı?

benimki tamamen gitti o dönemde bebeğimide gördüm korkma
hoş geldin hayırlı olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana
midemin ağrısından ve yanmasından ölüyorummmmmmmmmmmm
Allahımmmm
bulantılarım vardı bu sefer ağrıya yerini bıraktı ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum
canım yanma için tahin tavsiye ederim
canım bende çok üşüyorum hırka ve patikle duruyorum, deprem için geçmiş olsun
ben kabızım canım maalesef
ıhlamur içebilirsin canım
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size kaç gündür aklımda. Saç boyama işini napıyorsunuz? Benim doktorum 3 ay bitkisel boya bile yasak dedi ama beyazlarım da çıktı şimdiden.
canım bitkiseller hikaye boyatmamak en doğrusu
hoş gelidn hayırlı olsun
bunlar pc ye olmuyor mu
canım kötü düşünme neden dursun kalbi güm güm atıyordur
canım dr ne dediyse yap lütfen dinlen bolca

Canım o ilacı hamile kaldıktan sonra devam edersen öyle bir risk var diye biliyorum bunu düşünüp stres yapma hayırlı olsun

Hepinize hayırlı kandiller , hayırlı dualarımız kabul olsun inşaallah

Bu arada yaş 28.. sat 28 Mart.. tdt: 2 ocak :)

Hayırlı ugurlu olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallah :) Allah çok imtihan etmiş ve sonu güzel gelmiş böyle de güzel devam etsin inşaallah :) herkese de örnek olsun Allah ol derse olur. Ondan başka kimse veremez bu mucizeyi :)

12-01-2015 ♥

Sudeefe canim mesaj yazmışsın ama bilgilerini gondermemisdin ilk sayfadaki gerekli bilgileri özelden yaz lütfen ekleyeyim canim. .

Pattossa canim sende yasini yaz lütfen onu yazmayı unutmussun ..

Benden cok az bir kanama geldi korktum insallah bir sıkıntı yoktur

canım benden de geldi hemde kıpkırmızı kan 1 damlaydı doktora gittik koşa koşa 1 damla kandan düşük olmaz dedi anormallik çıkmadı çok şükür 5+4 te olmuştu şimdi 7+2 deyimm çok şükür hersey normale döndü sen kaçıncı haftandasın?

Canım o ilacı hamile kaldıktan sonra devam edersen öyle bir risk var diye biliyorum bunu düşünüp stres yapma hayırlı olsun

sağol canım Allah razı olsun. hepimizin hamileliği hayırlı olur inşallah, bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza inşaallahhh

Bende 5. Haftadayım cok degil zaten ic camasirima bulasmis yinede tedirgin oldum

Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa

Ne bilgisi gonderecem ona gore yolliyim uygulamayı yeni kullanmaya basladim yeni cozneye basliyorum bilgilendirirsen sevinirim

Kaçıncı haftadasin canım

Benimde öyle gecer diyolar

Mubarek mirac gecemizi
Allahu teala hz. Tüm bereketiyle feyziyle nıruyla dualarla geçirmeyi nasip etsin... HAYIRLI KANDİLLER

Mubarek mirac gecemizi
Allahu teala hz. Tüm bereketiyle feyziyle nıruyla dualarla geçirmeyi nasip etsin... HAYIRLI KANDİLLER

Senin de canım mübarek olsun ve buradaki bütün arkadaşların. Birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…