Canım cok gecmis olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sende sıkıntılar ne bende kanama yok ama kasık ve bel ağrısı var
bende bir türlü alamadım a 101 de vardıkızlar bu arada kefir içmeye başladım süt içemeyen arkadaşlar varsa kefirin tadıda çok güzel sindirimide kolay ve kalsiyum deposu ben kendim evde yapıyorum
hoş geldin hayırlı uğurlu olsunSelamün Aleyküm Güzel Anneler:)
Size bebek bekleme sürecimizi anlatayım..Bi kere Dr kürtaj denildiği arkadaşlarım canınızı sıkmayın sabırla bekleyin..Sevgili doktorlar her zaman herşeyi bilmiyor
Ben 2010 da evlendim ilk aylar çocuk istemedik bi kaç ay sonra karar verdik ama bir türlü hamile kalmadım ve dr yolu gözüktü ilk gittiğim dr yumurtalık kistlerim olduğunu ve bana progesteron(düşük hapı)verdi bi kaç ayda böyle geçti..Sıkıldım farklı bir doktora gittim oda çikolata kistimin olduğunu söyledi ilaçlar tedaviler ve düzenli doktor muayeneleri He bu arada yumurta büyütme çatlama iğneleri falançok yıprandım ve yine Dr değişmeye karar verdim vee bu gittiğim doktorda miyom larımın olduğunu kolay hamile kalmayacak sın dedi
Tabi o doktordan da vazgeçtim istanbulda bir Dr gitmeye karar verdim oda aynı yumurtalar falan derken rahim filmine karar verdik ve tüplerim kapalı çıktıartık tüm hayallerim bitti ameliyat olmamı ve sonrasında tüp bebek yaptırmayı önerdiler asla hamile kalamazsı n dediler..
Artık Dr gitmeyi bıraktım ama ameliyatta olmadım üstünden yıl daha geçti bu arada eşimdede problem vardı
neyse bu sene ameliyata karar vermiştik yada tüp bebek deneyecektik kaynanamlar artık çok üstümüze gelmeye başlamışlardı
Ağustos'ta ameliyat günü almayı düşünürken 28 nisanda sabah yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim:):):):)
Hani imkânsızdı asla olmazdı 4 ayrı dr olmaz dedi..
Bu arada doktora hamileyim diye gittim dr olmaz kalamazsın dış gebeliktir dedi
O kadar üzülmüştümki ama kesemi 5 haftalık iken gördüm 7+5 te kalp atışlarımı duydum kızlar Rabbim istedimi olmayan yoktur sabırla bekleyin doktorların iki kelimesiyle sakın kürtaj olmayın ne olur..
Buraya ilk öğrendiğim anda yazmak istedim ama doktorlar olmusuz konuştukları için kalp atışlarını duymayı bekledim.
darısı kalp atışına5.5 haftalık bugün gittim ama keseyi gördük kalp atışlarını haftaya dedi bi daha 3 hafta sonra gidicem o zmn gel daha ii olur dedi
canım inşallah kalp atışınıda duyacaksınKızlar keseyi gördük kalp atışı için çok küçük dedi 2 hafta sonra gitcez bi dahakine allahın izniyle
olur tabi canım iki hafta geç olabilirKızlar günaydın nasılsınız ben hala bişey göremedim hala sabrediyorum inşaallah o gün de gelecek :) doktor su an 6 haftalık olması gerek ama 4 haftalıkla uyumlu dedi. Benim 2 hafta geç döllenme olmuş o zaman. O kadar olur mu ki? Bi de beklenen adet tarihim olan ayın 7sinde idrarda çıktı bu mümkün mü kafam baya karışık yani :)
12-01-2015 ♥
sağol canım şimdilik yolunda inşallah güzel devam ederCanim inşallah kalp atışlarını duyarsin bidakine :)
Canim inşallah sende duyarsin kalp atışlarını :)
Ooo masallah canım ne güzel ardi ardına buyucekler inşallah bunda agir gecmez ogluna rahat rahat bakarsın canim bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye ...
Evet canim burda hemen kurtaj yapmıyorlar risk görülmedigi surece ama yinede siz kendinizi de riske atmayın inşallah bebişlerimiz birakmicak bizi siz böyle yazdikca bende korkuyorum daha kalp atışlarini duymadım bende salı günü randevum inşallah duyarım inşallah kimse bebeginden ayrılmak zorunda kalmaz
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin ekliyorum listeye :)
Gercekten bir mucize rabbim ol desin yeterki ...
Canim 1 hafta geriden gelmesinde bi sorun olmaz gec döllenme olmustur inşallah bidaha ki randevu da duyarsin kalp atışlarını ..
Evet canim bencede başka bir doktora daha kontrol ol emin olmadan kurtaj olma
Canim inşallah pazartesi duyulur kalp atışlari yarın mirac kandili dua edelim birbirimize bol bol ...
Geçmiş olsun canım yağsız haşlama pilav ,patates, muz ye inşallah faydasini görürsün ..
Canim icini ferah tut inşallah duyarsin kalp atışlarını ...
Canim gözün aydın hersey yolunda hic sonuna kadar da sorunsuz gider hamileligin ..
olabiliyorBenim heryerim kasınıyor bacaklarim özellikle 😔 kabardi ve cok fena kizardi.hamilelikle alakası olabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canımkızlaaar çok şükür dün bebeğin kalp atışını duyduk, bebek 7 mm. sata göre 7 bucuk haftalık olması gerekirken gelişimine göre 6 bucuk haftalık cıktı. geç döllenmeymiş neyse çok şükür ki duyduk. bu arada karından görünmedi çünkü rahmim geriye yatıkmış. allah isteyen herkese nasip etsin, bu arada ben bir haftadır berbat durumdayım çorbadan başka birşey yiyemiyorum. fındık fıstık ceviz hiçç yiyemiorum. nasıl geççek bu günler bilmem, neyse allah hepimize kolaylık versinnn
sana da maşallah canımbende bugün gittim 6+6 olası gerekirken 1 gün ilerideymiş bebişim 7+0 çıktı ..:)) kalp atışlarını da ekrandan gördük.. 1 ay sonra tekrar çağırdı. bulantı önleyici hap ve gaz için şurup verdi. bulantı ve kusma daha devam etmesin diye. onun dışında yumurta yiyemediğimi söyledim haftada en az 2 tane kesinlikle yemem gerektiğini bi nebze zorlamam gerektiğini söyledi.. yürüyüş yapıyordum akşamları bu haberle beraber ara vermiştim akşamları yürümeye devam etmemi söyledi.. ay onun haricinde unuttum başka birşey sorduysam da şimdilik unuttum.. ayy Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu yaaa.::))))
canım içini ferah tut inşallah güzel olacakkızlar merhaba.. 2 gündür günde birkaç sefer peçeteye gelen akıntıyla karışık kanamam oluyordu. ilk olduğunda hemen doktora gittim karından baktı ve rahim çevresinde kanama gözükmediğini bazı hamilelerde görülebileceğini söyledi ve tedbir amaçlı progeston verdi. bugün sanki adetim başlamış gibi daha net geldi kan peçeteye.. hemen dokora gittik eşimle.. bu kez vajinal ultrasyonla baktı.. yine rahim çevresinde kanama yok dedi. fakat kesenin içinde yok kesesinin oluştuğunu 4,8 mm. olduğunu bunun da normalden büyük olduğunu söyledi. hem ara ara gelen kanın varlığı hem de yolk kesesinin normalden büyük oluşu gebeliğin sağlıksız bir gebelik olduğunun bir göstergesi olabileceğini söyledi. haftaya cumartesi kesin sonucu söyleyebiliriz ancak dedi. ama inşallah öyle değildir diyip genelde olumsuz konuştu. yolk kesesinin büyüklüğü hakkında bilgisi olan var mı?? dokordan geldiğimden perişan bir haldeyim o küçükcük ihtimale bile tutanamıyorum :2::2::2:
inşallah daha iyisindir canımSlm kızlar. Benim de kasık ağrım çok bugün. Ne güzel 2 gündür olmuyo diye seviniyordum yine başladı. Uzanıyorum sabahtan beri hiç kalkmıyorum. Allah yardımcımız olsun.
benimki tamamen gitti o dönemde bebeğimide gördüm korkmaKızlar benim goguslerimdeki agri azaldı Buda beni korkutuyor içinizde bunu yaşayan var mı?
hoş geldin hayırlı olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaMerhabalar bende sanrm ocak annesiyim ve çok acemiyim son adet tarihi 24.04.2014 dün test yapıldı hch 132 progestan 24 yarın tekrar test yapılacak 2 gün önce 6-7 damla kanamam vardı düşük tehlikem var dualarınızı esirgemeyin
canım yanma için tahin tavsiye ederimmidemin ağrısından ve yanmasından ölüyorummmmmmmmmmmm
Allahımmmm
bulantılarım vardı bu sefer ağrıya yerini bıraktı ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum
canım bende çok üşüyorum hırka ve patikle duruyorum, deprem için geçmiş olsunAllahım cok üsüyorum ya nedir bu böle anlamıyorum
Kızlar bugunki depremi hissettiniz mi
Kızmla o saatte uyuyoduk sallantıyla uyandım sok geçirdim kızımı aldıgım gibi cıktım dısarı
Allahım bizi dinden imandan ayırmasın gerçekten bizi ne beklıyor bilemeyiz
Akıllıyı güçlüyüz diye geçiniyoruz ama can havliyke neler yapıyoruz
ben kabızım canım maalesefBirşey sorucam size arkadŞlar bu folibol beni mahvetti yani ben ona bağlıyorum akşam yemekten sonra içiyorum sabahları kalkıyorum doğru tıvalete zaten berbat kalkıyorum midemden wc den çıkamıyorum ishal değilim ama üç kere falan giriyorum her sabah aynı şey bozuyor beni bu akşam içmicem denemek istiyorum pazartesi doktoruma sorup direk elevite başlasam olur mu dicem normalde 12.haftada başlıyorsun ama yok ben bu ilacı içemicem yani
ıhlamur içebilirsin canımMerhaba kızlar, benim de 1 haftadır boğazım acıyo..mide bulantısıyla beraber başladı..ilaç kullanamıyorum çok fazla bitki çayı içmek de istemiyorum bol bol su içiyorum ama gene de boğazımda yumru gibi kaldı acıyo.. Hamilelikte reflü başlayabilirmiş diyolar sebebi o olabilir mi? Benzer şeyler yaşadınız mı hiç?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bitkiseller hikaye boyatmamak en doğrusuArkadaşlar birşey sormak istiyorum size kaç gündür aklımda. Saç boyama işini napıyorsunuz? Benim doktorum 3 ay bitkisel boya bile yasak dedi ama beyazlarım da çıktı şimdiden.
hoş gelidn hayırlı olsunMerhaba, foruma yeni katıldım.. Ocak 2015 annelerine katılmak istiyorum fakat daha önce 25 mesaj atmadığım için özelden msj atamıyorum. yardımcı olur musunuz? 15 ocak 2015 tahmini doğum tarihi ve 30 yaşındayım.. Sitedeki forumun işleyiş düzenini de henüz çözemedim.
bunlar pc ye olmuyor muKızlar size bir kaç uygulama önermek istiyorum hepsi birbirinden güzel ama malesef ingilizce, türkçe olan yalnızca 1 tane bulabildim;
Pregnancy HD ( tablet uygulaması telefon uygulamasından daha güzel, timeline dan hafta hafta yapmanız gerekenleri takip edebiliyorsunuz, doktor randevu bilgilerinizi, kilo takibinizi yapabiliyorsunuz.)
BabyBump
Sprout
My Pregnancy
Hamileyim ( bulabildiğim tek türkçe uygulama )
What to expect
Hello baby
Countdown ( doğumunuza kaç gün kaldığını geriye doğru sayan bir uygulama. Sadece sayıyor :))
Valla ben dayanamadım hepsini yükledim ama en çok Pregnancy HD nin tablet uygulamasını beğendim diyebilirim. Umarım işinize yarar. Kucak dolusuu sevgilerrrrr size ve bebişlereee :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kötü düşünme neden dursun kalbi güm güm atıyordurDoktorum bana folibol folic asit verdivyarim tablet birde decavit 2 haftada progestan kullandirdi sonrada tek igne vurdurduk bundan sonra progestan kullanma dedi bu igne bebegini daha saglam tutundurcak dedi bendede evham hic bitmiyor acaba kalbi dururmu bundan korkuyorum
canım dr ne dediyse yap lütfen dinlen bolcaBenim bugün yine leke geldi ve yine kasık ağrısı çünkü bugün biraz kalktım dolaştım. Doktor yat demişti bana sanırım ciddiyetin farkında değilim ama bugün farkına vardım. Artık yatıcam.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Hepimiz birbirimize dua edelim çünkü makbul olan dua birbirimize ettiğimiz duadir. Hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim burdaki bütün anne adaylarını anne yapsın inşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Sizin de duanızı bekliyorum :)
12-01-2015 ♥
kızlar bugün nasılsınız bakalımbende sanki adet olmuşum gibi hisler var Allah korusun sürekli kontrol ediyorum ama akıntı leke yok şükürler olsun yarın ilk randevum var heyecanlıyım bakalım değerim nasıl artmış. inşaallah iyidir bir de aranızda prolaktin için dostinex kullanıp hamile kalan varmı? o ilacın kullanımında allah esirgsin düşük riski olabiliyormuş. o ilacı kullanıp hamile kaldığımı söyliycem doktora. leke falan hişç olmadı çok şükür ama yine de önlem amaçlı ilaç verir belki. bakalım hayırlısıı
Selamün Aleyküm Güzel Anneler:)
Size bebek bekleme sürecimizi anlatayım..Bi kere Dr kürtaj denildiği arkadaşlarım canınızı sıkmayın sabırla bekleyin..Sevgili doktorlar her zaman herşeyi bilmiyor
Ben 2010 da evlendim ilk aylar çocuk istemedik bi kaç ay sonra karar verdik ama bir türlü hamile kalmadım ve dr yolu gözüktü ilk gittiğim dr yumurtalık kistlerim olduğunu ve bana progesteron(düşük hapı)verdi bi kaç ayda böyle geçti..Sıkıldım farklı bir doktora gittim oda çikolata kistimin olduğunu söyledi ilaçlar tedaviler ve düzenli doktor muayeneleri He bu arada yumurta büyütme çatlama iğneleri falançok yıprandım ve yine Dr değişmeye karar verdim vee bu gittiğim doktorda miyom larımın olduğunu kolay hamile kalmayacak sın dedi
Tabi o doktordan da vazgeçtim istanbulda bir Dr gitmeye karar verdim oda aynı yumurtalar falan derken rahim filmine karar verdik ve tüplerim kapalı çıktıartık tüm hayallerim bitti ameliyat olmamı ve sonrasında tüp bebek yaptırmayı önerdiler asla hamile kalamazsı n dediler..
Artık Dr gitmeyi bıraktım ama ameliyatta olmadım üstünden yıl daha geçti bu arada eşimdede problem vardı
neyse bu sene ameliyata karar vermiştik yada tüp bebek deneyecektik kaynanamlar artık çok üstümüze gelmeye başlamışlardı
Ağustos'ta ameliyat günü almayı düşünürken 28 nisanda sabah yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim:):):):)
Hani imkânsızdı asla olmazdı 4 ayrı dr olmaz dedi..
Bu arada doktora hamileyim diye gittim dr olmaz kalamazsın dış gebeliktir dedi
O kadar üzülmüştümki ama kesemi 5 haftalık iken gördüm 7+5 te kalp atışlarımı duydum kızlar Rabbim istedimi olmayan yoktur sabırla bekleyin doktorların iki kelimesiyle sakın kürtaj olmayın ne olur..
Buraya ilk öğrendiğim anda yazmak istedim ama doktorlar olmusuz konuştukları için kalp atışlarını duymayı bekledim.
Bu arada yaş 28.. sat 28 Mart.. tdt: 2 ocak :)
Hepinize hayırlı kandiller , hayırlı dualarımız kabul olsun inşaallah
Benden cok az bir kanama geldi korktum insallah bir sıkıntı yoktur
Canım o ilacı hamile kaldıktan sonra devam edersen öyle bir risk var diye biliyorum bunu düşünüp stres yapma hayırlı olsun
Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
Bende 5. Haftadayım cok degil zaten ic camasirima bulasmis yinede tedirgin oldum
Mubarek mirac gecemizi
Allahu teala hz. Tüm bereketiyle feyziyle nıruyla dualarla geçirmeyi nasip etsin... HAYIRLI KANDİLLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?