Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
bende de yok canım sanırım ya acı eşiği ile alakalı yada gögüs hassasiyeti ile adet olmadan oncede cok bir ağrım olmazdı benım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar mide bulantim var kusmam yok ama resmen midem durdu calismiyo sanki inanilmaz gaz ve hazimsizlik cekiyorum. Var mi boyle benim gibi olan yada buna caresi olan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim adetten bir iki gün önce olur geçerdi.. Şimdi onun iki katı bi hassasiyet var geçmiyo da.. Kişiden kişiye değişiyo sanırım. Mide bulantım da çok çok az mesela
Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
benim uçlarda bişiy yokta içi sızluyor göğüslerimin dokunamıyorum zağten hamileliğimin tek belirtiside o maşallah kalbini duymasam bebişimin hala daha iannamıycam hamile olduğuma
benim uçlarda bişiy yokta içi sızluyor göğüslerimin dokunamıyorum zağten hamileliğimin tek belirtiside o maşallah kalbini duymasam bebişimin hala daha iannamıycam hamile olduğuma
Merhaba kızlar. Herkesin kandili mübarek olsun. Bu gece birbirimize bol bol dualar edelim😊
Ben cumartesi günü Türkiye'ye dönüyorum kısmetse. Pazartesi için de hemen randevu aldım. Kese ya da kalp atışı görürsek ben de listeye dahil olmak istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Kendinize iyi bakın.
Bu arada bahar temizliği yapan arkadaşlar var. Uslu durun kızlar... 😃😃😃
Merhaba kızlar ben tam hafta olarak bilmiyorum 2 gün önce hcg değerim 1379 çıktı int baktığımda 20 Ocak ta doğum olacakmış tabii bi problem olmazsa :))
Merhaba kızlar ben tam hafta olarak bilmiyorum 2 gün önce hcg değerim 1379 çıktı int baktığımda 20 Ocak ta doğum olacakmış tabii bi problem olmazsa :))
Kasık ağrıları gebeliğin ilk aylarından itibaren başlar.Anne adaylarının büyük bölümü gebeliğin 6-8. Haftalarında kasık ağrısı hissederler.Bazı gebeliklerde kasık ağrıları gebeliğin 3. Ayı civarı rahim büyümesine bağlı olarak başlayabilir.
Gebelikte karın ve kasık ağrıları ilk gebelikte erken hissedilmeye başlar.Sonraki gebeliklerde ise vücut kısmen daha önce gebelik dönemini yaşamış olduğu için ağrılar gebeliğin son aylarında rahim kasılmalarına bağlı olarak hissedilir.
Ağrıların azalması için ayaklarınızı yukarı kaldırmanız ve rahat bir pozisyonda dinlenmeniz rahatlamanızı sağlayabilir.Ilık bir banyo yapmanızda sancılarınızın hafiflemesine yardımcı olur.
Kizlar mide bulantim var kusmam yok ama resmen midem durdu calismiyo sanki inanilmaz gaz ve hazimsizlik cekiyorum. Var mi boyle benim gibi olan yada buna caresi olan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben öyleyim,,, kayısı yiyorum,, bol bol su içiyorum, kesinlikle az yiyorum ama sık,, yani hiç aç kalmamaya çalışıyorum,,,,
birde meyve yiyorum,, beyaz ekmeği kesinlikle yemiyorum,, kahverengi ekmek yada gevrek,,,,
Herkes mi benim gibi bilmiyorum ama hiç aç değilken bir anda acıkıyorum sanki aylarca hiç bişi yememişim gibi içim geçiyor ne bulursam yumuluyorum :) :) :)
Herkes mi benim gibi bilmiyorum ama hiç aç değilken bir anda acıkıyorum sanki aylarca hiç bişi yememişim gibi içim geçiyor ne bulursam yumuluyorum :) :) :)
bende öyleyim, onun için çantamda kuruyemiş bulunduruyorum, bazen havuç falan kesip koyuyorum minik plastiklerin içinde, malum artık sokakta ki herşeyi yiyemiyoruz,,,,
bende öyleyim, onun için çantamda kuruyemiş bulunduruyorum, bazen havuç falan kesip koyuyorum minik plastiklerin içinde, malum artık sokakta ki herşeyi yiyemiyoruz,,,,