Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
bende de yok canım sanırım ya acı eşiği ile alakalı yada gögüs hassasiyeti ile adet olmadan oncede cok bir ağrım olmazdı benım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaçıncı haftadasin canım
Kızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
Merhaba kızlar ben tam hafta olarak bilmiyorum 2 gün önce hcg değerim 1379 çıktı int baktığımda 20 Ocak ta doğum olacakmış tabii bi problem olmazsa :))
gözün aydın cnm allah kucağına sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin
Kizlar mide bulantim var kusmam yok ama resmen midem durdu calismiyo sanki inanilmaz gaz ve hazimsizlik cekiyorum. Var mi boyle benim gibi olan yada buna caresi olan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkes mi benim gibi bilmiyorum ama hiç aç değilken bir anda acıkıyorum sanki aylarca hiç bişi yememişim gibi içim geçiyor ne bulursam yumuluyorum :) :) :)
beni tarif ettin daha önce acıkıp uyandığımı bilmem ama oluyormuş:)
Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Keseyi gördün mü?
Herkes mi benim gibi bilmiyorum ama hiç aç değilken bir anda acıkıyorum sanki aylarca hiç bişi yememişim gibi içim geçiyor ne bulursam yumuluyorum :) :) :)
bende öyleyim, onun için çantamda kuruyemiş bulunduruyorum, bazen havuç falan kesip koyuyorum minik plastiklerin içinde, malum artık sokakta ki herşeyi yiyemiyoruz,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?