2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ne ağrı nede sızı kaldı inş yanlış giden bişi yoktur..

Benim de 5 haftalık oldu. Kasık ağrıları dışında belirtim yok. Yaşayarak öğreneceğiz herşeyi. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah öyle olur ne diyim yemek yedim şimdide bulantılarım arttı hayallah yaa

kıyamam ama korkma benımde pembe pembe oldu o derece dınlendım geçti korkma hic

kızımda bende de lekelenme olmuştu ...korkma canım iğne kullanmıştım ve bok dinlenme ...kızım 6 yasında maşallah ..iyi düşünerek git doktora ...inşallah iyi haberlerle gelirsin ...

Kizlar moral oldu bana yazdiklariniz cok teşekkür ederim ama sonuç beklediğim gibi değil

12-01-2015 ♥

İnşallah öyle olur ne diyim yemek yedim şimdide bulantılarım arttı hayallah yaa

ramazanda ne yapıcaz bu yemek işini offf..
benim iş yeri şehir merkezi sağ sol restaurant. artık birinden kombine bilet alıcam kapatmazlarsa tabi

iyide ilk gebelikte pıhtılaşma olup olmadıgını bılemıyorlar diye biliyorum ben. tüp bebek ve düşük dışında vermıyorlar sanırım sulandırıcı ığne

Yoo anlaşılıo senın sadece kan vermn lazım kanla ilgili damarlarında eger bole bı problm varsa tespıt edebılıosunn cnm gebelıkden once bunu kanla ogrenıosunn

Yoo anlaşılıo senın sadece kan vermn lazım kanla ilgili damarlarında eger bole bı problm varsa tespıt edebılıosunn cnm gebelıkden once bunu kanla ogrenıosunn

alla alla doktor bilinemez ilkı düşük olması lazım genetik test yapılıyor demişti ona göre bilinebilir demişti.. Bak kıllandım şimdi yaaa. Bir başka doktora gitmem lazım:18:

alla alla doktor bilinemez ilkı düşük olması lazım genetik test yapılıyor demişti ona göre bilinebilir demişti.. Bak kıllandım şimdi yaaa. Bir başka doktora gitmem lazım:18:

Cnm bnm kurtajım oldu bbk öldüü karnmda genetiğe gitti bebek... Ama genetiğim temiz cıktı allahıma cok şükür sonra kan verdım kanımda pıhtılaşma çıktı genetıkle alakalı degıl balımm bn yasadıgımdan bılıom hangi şehirdesin ?

afyon canım allah allah. normalde derdi doktorum herşeyi anlatan biri ..

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Tool karından baktık canım. Umarım en yakın zamanda sen de duyarsın.

Insallah canm. Bu carsamba var kontrol ama daha kucuguz insallah haftaya

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Cuma gittiğimde 6 haftalık olması gerek ama gördüğüm 4 hafta demişti şimdi ise 4 hafta 1 günlük gözüküyor dedi. Gelişimi normal değilmiş. Gelişebilir ama sağlıksız bir gebelik gibi duruyor sağlıksızsa vücut kendiliğinden atar dedi. Bunun için de bekliycez yapacak bir şey yok dedi.
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Dua edin bana kızlar ismimi bu topikten sildirmek istemiyorum..

ne dedi doktor canım:18:

12-01-2015 ♥

Cnm içini rahat tut onlar 3 ay once ki düşüklerde acaba dıolar ole kan yaptırıolar bn cevremdekı herkese oncesınde yaptrttım..

gittigimde diyeceklerime bunu da yazdım unutmamak için..bir iğne olunca bile kanar durur benım ama ne bileyim aynı şey degıl sonuçta

ya ultrason goruntunu atabılır mısın canım ve bır basha doktora gıt benım kı bir anda ileri iken geri düştü sonra ileri büyüdü.. belli olmuyor

Kızlar şimdilik belirtilerden en belirgini uykusuzluk ve uykumun çok hafiflemesi her şeye uyanıyorum ve uyuyamıyorum uyuyamadığım içinde halsizlik baş ağrısı vs ,işteyim ama durum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…