canım en azından ilk amirine söyle aç kalma bebeğe bi etkisi yok ama kendine yazık ben söyledim iş yerindekilere rahatsız olunca eve gidiyorum hemen sağolsunlar yardımcı oluyolar kendine eziyet etme sen de her şey allahtan inşallah bu bebeğini kucağına alıcaksın öyle düşünme
kızımda bende de lekelenme olmuştu ...korkma canım iğne kullanmıştım ve bok dinlenme ...kızım 6 yasında maşallah ..iyi düşünerek git doktora ...inşallah iyi haberlerle gelirsin ...
Yoo anlaşılıo senın sadece kan vermn lazım kanla ilgili damarlarında eger bole bı problm varsa tespıt edebılıosunn cnm gebelıkden once bunu kanla ogrenıosunn
Yoo anlaşılıo senın sadece kan vermn lazım kanla ilgili damarlarında eger bole bı problm varsa tespıt edebılıosunn cnm gebelıkden once bunu kanla ogrenıosunn
alla alla doktor bilinemez ilkı düşük olması lazım genetik test yapılıyor demişti ona göre bilinebilir demişti.. Bak kıllandım şimdi yaaa. Bir başka doktora gitmem lazım:18:
alla alla doktor bilinemez ilkı düşük olması lazım genetik test yapılıyor demişti ona göre bilinebilir demişti.. Bak kıllandım şimdi yaaa. Bir başka doktora gitmem lazım:18:
Cnm bnm kurtajım oldu bbk öldüü karnmda genetiğe gitti bebek... Ama genetiğim temiz cıktı allahıma cok şükür sonra kan verdım kanımda pıhtılaşma çıktı genetıkle alakalı degıl balımm bn yasadıgımdan bılıom hangi şehirdesin ?
Cnm bnm kurtajım oldu bbk öldüü karnmda genetiğe gitti bebek... Ama genetiğim temiz cıktı allahıma cok şükür sonra kan verdım kanımda pıhtılaşma çıktı genetıkle alakalı degıl balımm bn yasadıgımdan bılıom hangi şehirdesin ?
Cuma gittiğimde 6 haftalık olması gerek ama gördüğüm 4 hafta demişti şimdi ise 4 hafta 1 günlük gözüküyor dedi. Gelişimi normal değilmiş. Gelişebilir ama sağlıksız bir gebelik gibi duruyor sağlıksızsa vücut kendiliğinden atar dedi. Bunun için de bekliycez yapacak bir şey yok dedi.
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Dua edin bana kızlar ismimi bu topikten sildirmek istemiyorum..
Cuma gittiğimde 6 haftalık olması gerek ama gördüğüm 4 hafta demişti şimdi ise 4 hafta 1 günlük gözüküyor dedi. Gelişimi normal değilmiş. Gelişebilir ama sağlıksız bir gebelik gibi duruyor sağlıksızsa vücut kendiliğinden atar dedi. Bunun için de bekliycez yapacak bir şey yok dedi.
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Dua edin bana kızlar ismimi bu topikten sildirmek istemiyorum..
Kızlar şimdilik belirtilerden en belirgini uykusuzluk ve uykumun çok hafiflemesi her şeye uyanıyorum ve uyuyamıyorum uyuyamadığım içinde halsizlik baş ağrısı vs ,işteyim ama durum :26: