2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
pıhtılaşmayla ilgili bir sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama gereksiz evham yapıyorum işte hadi olursa diye. kullanmayım en iyisi. hayırlısı olsun inşallah

doktor demeden yapma zaten bu pıhtı olayı sık görülen birsey değilmiş.

canım benımkı de ileri geri yaptı durdu ilk gittigimde 5+2 dedi sonra 3 gun sonra gittim 5+0 dı. 1 hafta once gittim 6+5 tı.. belli olmuyor canım

teşekkür ederim canım. bu kadar evhamla nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum:)

hepimiz öyleyiz. dün yasak deldim pizza yedim. istanbulda arkadaşımın eşi kadın doğumcu yarasın dedi bu kadar pinpirikli olmayn dedi. Yedim valla

hepimiz öyleyiz. dün yasak deldim pizza yedim. istanbulda arkadaşımın eşi kadın doğumcu yarasın dedi bu kadar pinpirikli olmayn dedi. Yedim valla

ben de yedim ama vejeteryan pizza yedim ama biyandan da şimdiye kadar 2 defa toksoplazma testi yaptırdım, bir iki hafta sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum. içimde var benim pimpirikli olmak, engel olamıyorum:)

ben de yedim ama vejeteryan pizza yedim ama biyandan da şimdiye kadar 2 defa toksoplazma testi yaptırdım, bir iki hafta sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum. içimde var benim pimpirikli olmak, engel olamıyorum:)

abartma bende kedi var birde yaptırdım 1 kere yeter

ben folbiol kullanıyorum canım. geç kalmadan iç bence de

merhabalar ben yeni üye oldum bir hafta önce öğrendim hamiş olduğumu doktor keseyi görebilmemiz için haftaya gel dedi bir iki gün içinde gideceğim umarım keseyi görürüz araştırmalarıma göre erken geldi bana ama bilemem ilk hamileliğim zaten tedirginim:18:
malatyada olan varmı aranızda doktor konusunda çok kararsızım önerebileceğiniz doktor var mı?

hepinizin ve benim bebeğime allah sağlık versin

canım benımkı de ileri geri yaptı durdu ilk gittigimde 5+2 dedi sonra 3 gun sonra gittim 5+0 dı. 1 hafta once gittim 6+5 tı.. belli olmuyor canım

Hep olumlu düşünüyorum inşaallah iyidir gelisir. Korkmadan da edemiyorum. Korku ile ümit arası gelip gidiyorum. Rabbime bıraktım ol derse olur inşaallah ve bebeğim gelişir büyür

12-01-2015 ♥

Hep olumlu düşünüyorum inşaallah iyidir gelisir. Korkmadan da edemiyorum. Korku ile ümit arası gelip gidiyorum. Rabbime bıraktım ol derse olur inşaallah ve bebeğim gelişir büyür

12-01-2015 ♥

aferin canım hep böyle ol. Verirken Rabbim verdi aratmadı taktir onun neticede.İyiki inancımız var hamd olsun

arkadaslar maalesef pek iyi haberlerle gelmedim gecen carsambadan beri bebegim hala 5+0 kesesi ama icinde bebek büyümüs kese büyümemis kann aldilar yarin hcg yükselmemisse iyiye gitmiyor demekmis baska doktora randevu almak istiyorum bu avusturyada discilerden ve kadin doktorundan randevu almak ölüm vermiyorlar anca 1 hafta sonraya yani yarina Kadar beklemedegiz yine ama artik benim umudum kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…