Folibol iyi canim onu kullanabilirsin.
12-01-2015 ♥
pıhtılaşmayla ilgili bir sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama gereksiz evham yapıyorum işte hadi olursa diye. kullanmayım en iyisi. hayırlısı olsun inşallah
Canım ultrason görüntüsü yok. Zaten görünen pek bişey de yok :/ inşaallah dediğin gibidir. bu doktora zaten başka bir doktordan geldim. Digeri daha kese görmeden hcg 1340 ken dış gebelik demişti. Biz de araştırdık şimdi bu doktora gidiyorum. samsunun en iyi doktorlarından. inşaallah sonradan gelişir bebeğim
12-01-2015 ♥
doktor demeden yapma zaten bu pıhtı olayı sık görülen birsey değilmiş.
teşekkür ederim canım. bu kadar evhamla nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum:)
sağol canımmm
folbiola baktım şimdi 5 mg yazıyor çok mu az ki :18: :18:
bilemedim , bir de içinde vitamin olan folik asit hapları var onlardan mı alsam acaba eczaneye sordum 90 tablet 30 liraydı
hepimiz öyleyiz. dün yasak deldim pizza yedim. istanbulda arkadaşımın eşi kadın doğumcu yarasın dedi bu kadar pinpirikli olmayn dedi. Yedim valla
Cnm içini rahat tut onlar 3 ay once ki düşüklerde acaba dıolar ole kan yaptırıolar bn cevremdekı herkese oncesınde yaptrttım..
ben de yedim ama vejeteryan pizza yedimama biyandan da şimdiye kadar 2 defa toksoplazma testi yaptırdım, bir iki hafta sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum. içimde var benim pimpirikli olmak, engel olamıyorum:)
abartma bende kedi var birde yaptırdım 1 kere yeter
Elhamdülillah bugün ilk defa keseyi gördüm, kalp atışını duydum kızlar.
6 hafta 2 günlük bebişimmmmmmmmmmmmmm
Doktor folik asit yazacağım dedi
kodu yazmayı unutmuş hangi folik asit yazdığını bilemedim eczanede söyleyince farkettim kodun olmadığını heycandan
evde folbiol var onu içsem olur mu kızlar???
sizler hangi folik asit ilacını kullanıyosunuz???
:)) çok takıntı yapmayayım bana da bebeğe de zarar diyorum ama biyandan da içim rahat etmiyor. Allah hayırlısını versin herşeyin.
merak etme canım birşey olmaz.. ama varya pizzanın tadı damagımda..
canım benımkı de ileri geri yaptı durdu ilk gittigimde 5+2 dedi sonra 3 gun sonra gittim 5+0 dı. 1 hafta once gittim 6+5 tı.. belli olmuyor canım
Hep olumlu düşünüyorum inşaallah iyidir gelisir. Korkmadan da edemiyorum. Korku ile ümit arası gelip gidiyorum. Rabbime bıraktım ol derse olur inşaallah ve bebeğim gelişir büyür
12-01-2015 ♥
ne ağrı nede sızı kaldı inş yanlış giden bişi yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?