10 hafta dolmadan izin vermiyorlar genelde canım. Doktoruna danış bence. Bana izin çıkmadı Muğla'dan İzmir'e gitmeme. 2,5 saatlik yol. Uçaktaki basınç değişimi daha önemli bence Allah korusun canım.
Gözün aydın canım çok seviniyorum bu pıt pıtları duyanlara allah duymayan herkese nasıip etsin
inşallah bende haftaya duyucam inşallah
inşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza benim de düşügüm var üzülme hepsi öyle olucak diye bişey yokmuş
bana hep öyle söylediler umarım bebişlerimiz bu sefer bizlere tutunur.
10 hafta dolmadan izin vermiyorlar genelde canım. Doktoruna danış bence. Bana izin çıkmadı Muğla'dan İzmir'e gitmeme. 2,5 saatlik yol. Uçaktaki basınç değişimi daha önemli bence Allah korusun canım.
Kızlar ben araştırdım bu üründen alıcam,12. Haftadan sonra bebişimizn kAlp atışlarını kendimiz dinleyebilicez evimizde..140-160 arası bişey.. Düşünen olursa araştırsın..
Kızlar ben araştırdım bu üründen alıcam,12. Haftadan sonra bebişimizn kAlp atışlarını kendimiz dinleyebilicez evimizde..140-160 arası bişey.. Düşünen olursa araştırsın.. Eki Görüntüle 1130499
canım ben hafta sonu ankaraya gittim 4 saat araba yolculuğu yaptım çok şükür bi sıkıntı olmadı
doktorum da gidebileceğimi söylemişti sorun olacağını sanmıyorum
canım ben hafta sonu ankaraya gittim 4 saat araba yolculuğu yaptım çok şükür bi sıkıntı olmadı
doktorum da gidebileceğimi söylemişti sorun olacağını sanmıyorum
merhaba arkadaşlar biz bu hafta keseyi gördük şükürler olsun haftayada kalp atışlarını duyucaz inşallah
fakat içimi kemiren bişey var müthiş allerjim var doktor ilaçlar verdi kullanıyorum ama içim rahat değil doğrumu yapıyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfeennnn:18: