2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim

Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim

10 hafta dolmadan izin vermiyorlar genelde canım. Doktoruna danış bence. Bana izin çıkmadı Muğla'dan İzmir'e gitmeme. 2,5 saatlik yol. Uçaktaki basınç değişimi daha önemli bence Allah korusun canım.

gözün aydın canım :)

Ahhh darisi biz duymayi bekleyenlerin basinaa :)) cok guzel masallah sana da bebisine de. Senle aramizda 8 gun var. Karindan mi baktiniz canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

:))gözün aydııınnnn maşallahhh

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Tool karından baktık canım. Umarım en yakın zamanda sen de duyarsın.

10 hafta dolmadan izin vermiyorlar genelde canım. Doktoruna danış bence. Bana izin çıkmadı Muğla'dan İzmir'e gitmeme. 2,5 saatlik yol. Uçaktaki basınç değişimi daha önemli bence Allah korusun canım.

Tam 10 haftalık oluyo o zamana ama bi sorun çıkmaz inşallah.. Çok sağol :)

sen muğlada mısın :)

Kızlar ben araştırdım bu üründen alıcam,12. Haftadan sonra bebişimizn kAlp atışlarını kendimiz dinleyebilicez evimizde..140-160 arası bişey.. Düşünen olursa araştırsın..

canım ben hafta sonu ankaraya gittim 4 saat araba yolculuğu yaptım çok şükür bi sıkıntı olmadı
doktorum da gidebileceğimi söylemişti sorun olacağını sanmıyorum

canım ben hafta sonu ankaraya gittim 4 saat araba yolculuğu yaptım çok şükür bi sıkıntı olmadı
doktorum da gidebileceğimi söylemişti sorun olacağını sanmıyorum

8 saatlik araba yolculuğu bende yaptım,gerçi o zaman hamile olduğumu bilmıuodum :) uçak daha riskli olabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı artık

inşallah canım benım. bu arada merak etme rahmın ters olması kepçe kulak olmak gıbı bıseymış. saglık acısından bır sorun yok yanı

örnekte pek orijinal oldu kepçe kulak hahahahahaa çok güldürdün vallahi
evet doktorumda bi sorun olmaz diyor . inşallah bakalım

merhaba arkadaşlar biz bu hafta keseyi gördük şükürler olsun haftayada kalp atışlarını duyucaz inşallah
fakat içimi kemiren bişey var müthiş allerjim var doktor ilaçlar verdi kullanıyorum ama içim rahat değil doğrumu yapıyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfeennnn:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…