Tabiki degil cnm bu bbğin senden beslendıgı damarın pıhtılasıo ve oda beslnmedıgın ölüo... Allah kımseye yasatmasın... Bnmde kanayınca durduramazdım ama...
Tabiki degil cnm bu bbğin senden beslendıgı damarın pıhtılasıo ve oda beslnmedıgın ölüo... Allah kımseye yasatmasın... Bnmde kanayınca durduramazdım ama...
canım doktora soramıcaksan ilacın prospektüsünü oku her ilacın hamilelerle ilgili bir bölümü var en azından için rahatlar içilmemesi gerekiyosa da tekrar doktora gidip uygun bi ilaç alırsın
Merhabalar.. ben yeni katıldım aranıza. 6 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim.Ultrason kağidında wmf
190hz yaziyor. Bu değer kalp atış hızımı acaba merak ettim. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın lütfeenn....
Merhabalar.. ben yeni katıldım aranıza. 6 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim.Ultrason kağidında wmf
190hz yaziyor. Bu değer kalp atış hızımı acaba merak ettim. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın lütfeenn....
Canım ultrason görüntüsü yok. Zaten görünen pek bişey de yok :/ inşaallah dediğin gibidir. bu doktora zaten başka bir doktordan geldim. Digeri daha kese görmeden hcg 1340 ken dış gebelik demişti. Biz de araştırdık şimdi bu doktora gidiyorum. samsunun en iyi doktorlarından. inşaallah sonradan gelişir bebeğim
Canım ultrason görüntüsü yok. Zaten görünen pek bişey de yok :/ inşaallah dediğin gibidir. bu doktora zaten başka bir doktordan geldim. Digeri daha kese görmeden hcg 1340 ken dış gebelik demişti. Biz de araştırdık şimdi bu doktora gidiyorum. samsunun en iyi doktorlarından. inşaallah sonradan gelişir bebeğim
Canım inşaallah dediğin gibi olur duaya çok ihtiyacım var. Doktor öncekinde olumlu konuşmuştu ama hafif kanamalar var diye mi artık 3 günde 1 günlük gelişti diye mi bilmiyorum bu gün daha olumsuz konuştu. İnşaallah bebeğim beni bırakmasın..
Teşekkürler canım iki hafta oldu ecopirin kullanalı pıhtılaşmadan şüphelendi doktorum sabah tok karna içiyorum bi yan etki görmedim ama progestan sayesinde sürekli auykulu geziyotm
yok canım başka yan etkiside olabılır mesela senın kanın aşısı suluysa allah muhafaza.. Benım doktorum gerek yok dedi. Eger allah korusun buna bağlı düşük olursa o zaman genetik test yapılıyor o zaman verılıyor. bence kullanma canım
pıhtılaşmayla ilgili bir sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama gereksiz evham yapıyorum işte hadi olursa diye. kullanmayım en iyisi. hayırlısı olsun inşallah