2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gittigimde diyeceklerime bunu da yazdım unutmamak için..bir iğne olunca bile kanar durur benım ama ne bileyim aynı şey degıl sonuçta

Tabiki degil cnm bu bbğin senden beslendıgı damarın pıhtılasıo ve oda beslnmedıgın ölüo... Allah kımseye yasatmasın... Bnmde kanayınca durduramazdım ama...

örnekte pek orijinal oldu kepçe kulak hahahahahaa çok güldürdün vallahi
evet doktorumda bi sorun olmaz diyor . inşallah bakalım

canım benim bi arkadaşım da ters rahimdi nurtopu gibi oğlu oldu hamileliği de çok rahattı şimdi bebeği 5 aylık :) bişicik olmaz merak etme

selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de bhcg >1500
usg de keseyi gördük elhamdülillah
ince bir kasık sızısı dışında hiçbir belirti yok çok şükür :)

bende kullanmamayı deniycem bugün içtim ama ah işte vicdan azabı sağol canım

canım doktora soramıcaksan ilacın prospektüsünü oku her ilacın hamilelerle ilgili bir bölümü var en azından için rahatlar içilmemesi gerekiyosa da tekrar doktora gidip uygun bi ilaç alırsın

Merhabalar.. ben yeni katıldım aranıza. 6 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim.Ultrason kağidında wmf
190hz yaziyor. Bu değer kalp atış hızımı acaba merak ettim. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın lütfeenn....

kalbi değil sanki canım ultrason ses dalgasıyla çalışıyomuş muhtemelen o dalganın frekansı o değer 190 hertz de bakmış

ya ultrason goruntunu atabılır mısın canım ve bır basha doktora gıt benım kı bir anda ileri iken geri düştü sonra ileri büyüdü.. belli olmuyor

Canım ultrason görüntüsü yok. Zaten görünen pek bişey de yok :/ inşaallah dediğin gibidir. bu doktora zaten başka bir doktordan geldim. Digeri daha kese görmeden hcg 1340 ken dış gebelik demişti. Biz de araştırdık şimdi bu doktora gidiyorum. samsunun en iyi doktorlarından. inşaallah sonradan gelişir bebeğim

12-01-2015 ♥

gelişimi 2 hafta geriden gelen bebek biliyorum sonradan o açığı kapatıyolar hayırlısıyla senin de öyle olur inşallah gönlünü ferah tut

Elhamdülillah bugün ilk defa keseyi gördüm, kalp atışını duydum kızlar.
6 hafta 2 günlük bebişimmmmmmmmmmmmmm

Doktor folik asit yazacağım dedi
kodu yazmayı unutmuş hangi folik asit yazdığını bilemedim eczanede söyleyince farkettim kodun olmadığını heycandan

evde folbiol var onu içsem olur mu kızlar???

sizler hangi folik asit ilacını kullanıyosunuz???

gelişimi 2 hafta geriden gelen bebek biliyorum sonradan o açığı kapatıyolar hayırlısıyla senin de öyle olur inşallah gönlünü ferah tut

Canım inşaallah dediğin gibi olur duaya çok ihtiyacım var. Doktor öncekinde olumlu konuşmuştu ama hafif kanamalar var diye mi artık 3 günde 1 günlük gelişti diye mi bilmiyorum bu gün daha olumsuz konuştu. İnşaallah bebeğim beni bırakmasın..

12-01-2015 ♥

gözün aydın :) ben folidoce 400 mikrogram günde bir kullanıyorum folbiol içenlerde var bence iç bekleme hiç

Son düzenleme:

pıhtılaşmayla ilgili bir sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama gereksiz evham yapıyorum işte hadi olursa diye. kullanmayım en iyisi. hayırlısı olsun inşallah

gözün aydın :) ben folidoce 400 mikrogram günde bir kullanıyorum folbiol içenlerde var bence iç bekleme hiç

sağol canımmm

folbiola baktım şimdi 5 mg yazıyor çok mu az ki :18: :18:

bilemedim , bir de içinde vitamin olan folik asit hapları var onlardan mı alsam acaba eczaneye sordum 90 tablet 30 liraydı

Folibol iyi canim onu kullanabilirsin.

12-01-2015 ♥

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız.

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…