doktora sormadan birşey yapma belli basınc altına gırıyorsun neticede..kuzenime izin verdi 13 saat yolculuk yaptı ama sorumluluk kabul etmem demış sen sor mutlaka
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin.senden de syni bilgileri istiyorum listemiz icin canım.
Yas,son adet tarihi ve tahmini doğum tarihini ...
Hoşbulduk,güzel dileklerin için çok teşekkürler özelden atacağım bilgileri...
doktora sormadan birşey yapma belli basınc altına gırıyorsun neticede..kuzenime izin verdi 13 saat yolculuk yaptı ama sorumluluk kabul etmem demış sen sor mutlaka
canım benim kadar yemek yiyen yok sanırım aramızda...çok korkuyorum kilo çok fazla alıcam ama dayanamıyorum....bu başka bir ağrı migren gibi bulantılı baş ağrısı
Herkese iyi günler,
Bende sanıyorum bu hafta daha çok aranızda olabilirim,Çünkü 1 haftalık raporluyum ...
Cumartesi çok küçük pembe bir lekelenme oldu doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi fakat düşük geçmişim olduğu için önlem olsun diye bir haftalık istirahat verdi...
canım yüzümden boynuma kadar kırmızı döküntüler ve allerjik rinit gün içinde 60-70 kez belki hapşuruyorum nefes alamayorum çok huzursuz bi durum içsem olmuyo içmesemde olmuyo allerji testimde yaklaşım 10 katı yükselmiş herşey yasak perdeler kapalı evde oturuyorum cam kapı kapalı duş bile alamıyorum maske ağzımda nasıl atlatıcam bilmiyorum ama bebeğede zarar verme konusunda henüz bi kesinlik yokmuş ilaçların internetten araştırdım
çok şükür bulantı yada başka bişey yok ama bu çok daha zor ne yapıcağımı bilemiyorum
merhaba canım benimde beyin tümörüm var bu sebeble çok şiddetli baş ağrım oldu bikaç kez doktorum minosetin plusunuda kullanabilirsin dedi
ama magnezyum yağı aldım onunla masaj yapıp başıma soğuk buz kompleksi yapıyorum birde bol bol su iç bu baş ağrısını azaltıyo dişimizi sıkıcaz canım yapçak bişey yok bunların haricinde geçmiş olsun
Merhaba kızlar nasılsınız benim de kontrolum bu cuma biz henüz ne keseyi gördük ne birşey zaten gittiğimde nöbetçi doktora muayene oldum sadece kan tahlilime gore hamilesin dedi benim kaşığın çok ağrıyı özellikle sol tarafın bu ikinci bebeğim oğlunda hic boyle olmamıştı bakalım hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de kasıklarım özellikle sol hep ağrıyor. Geçen gece gittim hastaneye ağrım var diye. Doktor ağrısı olmayan hamile görmedim ben dedi. Daha önce kese görmemiştim. O gece minnak 3mm bi kese gördüm.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar biz bu hafta keseyi gördük şükürler olsun haftayada kalp atışlarını duyucaz inşallah
fakat içimi kemiren bişey var müthiş allerjim var doktor ilaçlar verdi kullanıyorum ama içim rahat değil doğrumu yapıyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfeennnn:18:
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Ecopirin bana da verdi ama kullanmadım daha. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Olumsuz bir etkisi oldu mu?
Teşekkürler canım iki hafta oldu ecopirin kullanalı pıhtılaşmadan şüphelendi doktorum sabah tok karna içiyorum bi yan etki görmedim ama progestan sayesinde sürekli auykulu geziyotm