Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim
Canım hic evhamlanma bendede ağrı sizi yok yorulunca bitek belim ağrıyor bugun kontroldeydim durum gayet iyi vucudumuz bebislerimize alisti
Bn abla mi diyim o zaman sanaben 19 yasindayim
arkadaslar maalesef pek iyi haberlerle gelmedim gecen carsambadan beri bebegim hala 5+0 kesesi ama icinde bebek büyümüs kese büyümemis kann aldilar yarin hcg yükselmemisse iyiye gitmiyor demekmis baska doktora randevu almak istiyorum bu avusturyada discilerden ve kadin doktorundan randevu almak ölüm vermiyorlar anca 1 hafta sonraya yani yarina Kadar beklemedegiz yine ama artik benim umudum kalmadi
arkadaslar maalesef pek iyi haberlerle gelmedim gecen carsambadan beri bebegim hala 5+0 kesesi ama icinde bebek büyümüs kese büyümemis kann aldilar yarin hcg yükselmemisse iyiye gitmiyor demekmis baska doktora randevu almak istiyorum bu avusturyada discilerden ve kadin doktorundan randevu almak ölüm vermiyorlar anca 1 hafta sonraya yani yarina Kadar beklemedegiz yine ama artik benim umudum kalmadi
daha önce varmıydı cnm ağrının sızın çünkü ben aniden kalktığımda kasıklarıma kramp girerdi şimdi yok birde göğüslerimde sızı olurdu oda kalmadı bir tuafım yani bomboş
Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim
Canım topiğimize de ekledim ama sana da ayrı göndereyim dedim. Bir sayfadan alıntı yaptım.
GEBELİKTE UÇAK YOLCULUĞU
Gebelikte uçak yolculuğu, gebelikte seyahatGünümüzde hemen hemen tüm uçaklar kabin basınç ayarlı oldukları için hamilelikte bir sorun oluşturmaz.
Ancak çok küçük uçaklarda, basınç ayarları olmadığı için yüksek irtifada oksijenin azalmasına bağlı sorunlar yaşanabileceği ifade edilmektedir.
Uçak yolculuğu hamilelikle birlikte kanama, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, çoğul gebelik veya erken doğum öyküsü gibi yüksek risk faktörlerinin olmadığı durumlarda 36. gebelik haftasına kadar son derece güvenli olup kişiler havayolları şirketleri tarafından da kabul edilebilmektedir.
Sen yine de fırsat bulursan doktorunuza danış.
Her hastanede yapıyorlar mı bu testi? Arkadaşım özel laboratuvarda yaptırmıştı. Çok pahalı bi test demişti hatta.
Ben beta hcg değerimi de öğrendim kızlar size son 3 değerimi yazayım. 3er gün arayla yapıldı. geçen salı günü 1360 cuma günü 2140 bugün 2160. Sabırla tevekkülle normale dönmesini bekliyorum. "Benim hala umudum var" diye bir şarkı vardı sanki değil mi?
12-01-2015 ♥
Elhamdülillah bugün ilk defa keseyi gördüm, kalp atışını duydum kızlar.
6 hafta 2 günlük bebişimmmmmmmmmmmmmm
Doktor folik asit yazacağım dedi
kodu yazmayı unutmuş hangi folik asit yazdığını bilemedim eczanede söyleyince farkettim kodun olmadığını heycandan
evde folbiol var onu içsem olur mu kızlar???
sizler hangi folik asit ilacını kullanıyosunuz???
Çok teşekkürler.. Bi sorun görünmüyo o zaman :)
:)) elma süper değil mi bende ilk iş elma yiyorum sabah:) ve sık yiyorum yoksa aynen başım ağrıyorbenim de öyleydi canım. bi sabahtan başladı öğlen geçti. ertrsi gün daha geç geçti. bi sonraki gün tüm gün bulandı. sonra ben niye olduğunu keşfettim eğer akşamdan hafiften aç yatarsam sabah bulantıyla kalkıyorum ve iştahım da olmadığından tüm gün yiyemiyorum midem hep bulanıyo. şimdi akşam meyve yiyip yatıyorum sabah hemen bi elma yiyorum bulantımda hiç olmuyo desem yeridir. az ve sık yemek burda devreye giriyo demekki ben hamilelik öncesi düzenimi devam ettirdim yemek konusunda hem 3 kere migren tuttu ilaç içmek zorunda kaldım hem de tüm gün yattım durdum. bu sorunu halledince ateş ve halsizlik de geçti sen de mideni boş bırakmamaya çalış en azından bi dene inşallah faydası olur
canım devlette istemezsen hatırlatmazsan unutuyorlar:)veriyolar canım senin istemene bile gerek yok işaretliyo bebeği eline veriyo :) ben albümüme iki tane koydum durup durup onlara bakıyom bi kese bi bebek var şimdilik :)
hoş geldin hayırlı olsunselam arkadaşlar ...5,5 haftalık hamileyim .....2 . bebeğim olacak ......ilk bebeğimde 2008 ağustos anne grubundaydım ....4 arkadasımla halen görüşüyorum ...aranıza katılmaktan çok mutluyum .görüşmek üzere sevgiler
bende duymadım canım erken daha yoruluyormuş kalpleri, dr atıyor dedimrb kızlar. 20 mayısta kontrole gittim 8 haftalık hamileyim. doktor kalp atışları var dedi. ama duymak için bebeğe zararlı olur dedi.siz ne zmn duydunuz kalp atışlarını
Canım her hamilelik farklı benimde bu farklı gidiyor:)Merhaba kızlar nasılsınız benim de kontrolum bu cuma biz henüz ne keseyi gördük ne birşey zaten gittiğimde nöbetçi doktora muayene oldum sadece kan tahlilime gore hamilesin dedi benim kaşığın çok ağrıyı özellikle sol tarafın bu ikinci bebeğim oğlunda hic boyle olmamıştı bakalım hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) az kaldı canım10 haziran bı dahaki kontrol nasıl dayanıcam ben:26:
canım doktora sorman en iyisiKızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim
:)) canım sağlık ocaklarında bununla diniliyorlar güzel olur:)Kızlar ben araştırdım bu üründen alıcam,12. Haftadan sonra bebişimizn kAlp atışlarını kendimiz dinleyebilicez evimizde..140-160 arası bişey.. Düşünen olursa araştırsın.. Eki Görüntüle 1130499
hoş geldin hayırlı olsun, doktordan iyice öğrenmen lazımmerhaba arkadaşlar biz bu hafta keseyi gördük şükürler olsun haftayada kalp atışlarını duyucaz inşallah
fakat içimi kemiren bişey var müthiş allerjim var doktor ilaçlar verdi kullanıyorum ama içim rahat değil doğrumu yapıyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfeennnn:18:
:)) canım bak sabah iki kere yazdım bu üçüncü mesajların altında alıntı yap var oraya tıklayıp yaz ki kime yazdığın anlaşılsın ortaya konuşmuş gibi oluyorsun böyleHayirlisi olsun. Konusmak iatemiyosun galiba
canım inşallah geçer bir an önceKızlarr....
nasılsınız? ben bu bulantılardan bezdim artık...bir de çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum...
inşallah istirahatin güzel geçerHerkese iyi günler,
Bende sanıyorum bu hafta daha çok aranızda olabilirim,Çünkü 1 haftalık raporluyum ...
Cumartesi çok küçük pembe bir lekelenme oldu doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi fakat düşük geçmişim olduğu için önlem olsun diye bir haftalık istirahat verdi...
canım yüzümden boynuma kadar kırmızı döküntüler ve allerjik rinit gün içinde 60-70 kez belki hapşuruyorum nefes alamayorum çok huzursuz bi durum içsem olmuyo içmesemde olmuyo allerji testimde yaklaşım 10 katı yükselmiş herşey yasak perdeler kapalı evde oturuyorum cam kapı kapalı duş bile alamıyorum maske ağzımda nasıl atlatıcam bilmiyorum ama bebeğede zarar verme konusunda henüz bi kesinlik yokmuş ilaçların internetten araştırdım
çok şükür bulantı yada başka bişey yok ama bu çok daha zor ne yapıcağımı bilemiyorum
Allah yardımcın olsun canım derdin çokmuş şifa versinmerhaba canım benimde beyin tümörüm var bu sebeble çok şiddetli baş ağrım oldu bikaç kez doktorum minosetin plusunuda kullanabilirsin dedi
ama magnezyum yağı aldım onunla masaj yapıp başıma soğuk buz kompleksi yapıyorum birde bol bol su iç bu baş ağrısını azaltıyo dişimizi sıkıcaz canım yapçak bişey yok bunların haricinde geçmiş olsun
canım iki düşük olmasının sebebi devlet öyle karşılıyor yoksa sen bir düşükten sonra özel olarak paranla yaptırabiliyorsun bu testialla alla doktor bilinemez ilkı düşük olması lazım genetik test yapılıyor demişti ona göre bilinebilir demişti.. Bak kıllandım şimdi yaaa. Bir başka doktora gitmem lazım:18:
canım hayırlısı olsun inşallah gelişirCuma gittiğimde 6 haftalık olması gerek ama gördüğüm 4 hafta demişti şimdi ise 4 hafta 1 günlük gözüküyor dedi. Gelişimi normal değilmiş. Gelişebilir ama sağlıksız bir gebelik gibi duruyor sağlıksızsa vücut kendiliğinden atar dedi. Bunun için de bekliycez yapacak bir şey yok dedi.
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Dua edin bana kızlar ismimi bu topikten sildirmek istemiyorum..
12-01-2015 ♥
hayırlı olsun hoş geldinselam kızlar aranıza yeni katıldım ben de bhcg >1500
usg de keseyi gördük elhamdülillah
ince bir kasık sızısı dışında hiçbir belirti yok çok şükür :)
ben folidoce kullanıyorum en iyisi o b12 takviyeliElhamdülillah bugün ilk defa keseyi gördüm, kalp atışını duydum kızlar.
6 hafta 2 günlük bebişimmmmmmmmmmmmmm
Doktor folik asit yazacağım dedi
kodu yazmayı unutmuş hangi folik asit yazdığını bilemedim eczanede söyleyince farkettim kodun olmadığını heycandan
evde folbiol var onu içsem olur mu kızlar???
sizler hangi folik asit ilacını kullanıyosunuz???
ohhh afiyet olsun bende geçen hafta yedim ama kendimiz yaptık:) diyorum bu kadar katı olmaya gerek yokhepimiz öyleyiz. dün yasak deldim pizza yedim. istanbulda arkadaşımın eşi kadın doğumcu yarasın dedi bu kadar pinpirikli olmayn dedi. Yedim valla
hoş geldin hayırlı olsunmerhabalar ben yeni üye oldum bir hafta önce öğrendim hamiş olduğumu doktor keseyi görebilmemiz için haftaya gel dedi bir iki gün içinde gideceğim umarım keseyi görürüz araştırmalarıma göre erken geldi bana ama bilemem ilk hamileliğim zaten tedirginim:18:
malatyada olan varmı aranızda doktor konusunda çok kararsızım önerebileceğiniz doktor var mı?
hepinizin ve benim bebeğime allah sağlık versin
Canım ilginçmiş bebek var büyüyor boş gebelik değil yani kesenin büyümemesi tuhaf dur bakalım inşaallah o da büyür canımarkadaslar maalesef pek iyi haberlerle gelmedim gecen carsambadan beri bebegim hala 5+0 kesesi ama icinde bebek büyümüs kese büyümemis kann aldilar yarin hcg yükselmemisse iyiye gitmiyor demekmis baska doktora randevu almak istiyorum bu avusturyada discilerden ve kadin doktorundan randevu almak ölüm vermiyorlar anca 1 hafta sonraya yani yarina Kadar beklemedegiz yine ama artik benim umudum kalmadi
Ben beta hcg değerimi de öğrendim kızlar size son 3 değerimi yazayım. 3er gün arayla yapıldı. geçen salı günü 1360 cuma günü 2140 bugün 2160. Sabırla tevekkülle normale dönmesini bekliyorum. "Benim hala umudum var" diye bir şarkı vardı sanki değil mi?
12-01-2015 ♥
Cuma gununden sonra neden artıs olmamıs cnm bnce bı drunla konusmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?