2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim

Merhaba canım,

Ben de yurt dışındayım kısmetse cumartesi kesin dönüş yapıyorum. Bu konuyu vaktiyle araştırmıştım ne olur ne olmaz diye. bir sorun olmuyormuş. Uçaklar kabin içi basıncını ayarlayabildiği için sorun yok diyorlar. Ama sen yine de doktoruna danış istersen senin durumunu en iyi doktorun bilir.

Tüm arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım hic evhamlanma bendede ağrı sizi yok yorulunca bitek belim ağrıyor bugun kontroldeydim durum gayet iyi vucudumuz bebislerimize alisti

daha önce varmıydı cnm ağrının sızın çünkü ben aniden kalktığımda kasıklarıma kramp girerdi şimdi yok birde göğüslerimde sızı olurdu oda kalmadı bir tuafım yani bomboş

Canım nekadar teselli msj yzsakta rahat ol takma desekte elinde olmadığını biliyorum bende boyle sorunlar yasamistim ins seninki iyi sonuçlanır hakkinda hayırlısı rabbim daha zor imtihanlarla karşılastirmasin

bunuda yeni duydum bebek gelişiyor kese gelişmiyor alalla umutsuzda olma ne gelirse rabbimden gelir senin sağlığın daha önemli bizde allaha emanetiz neyle karşılaşcağımız bellimi sağdece olumlu düşün bundan başka yapacak bişi yok

canım umudunu neden bu kadar çabuk kaybettin bak değerin yükselirse sorun olmaz demişler
hem kendine stres yapıp zarar verme bebeğine de rabbim sana bağışlar inş. yavrunu

daha önce varmıydı cnm ağrının sızın çünkü ben aniden kalktığımda kasıklarıma kramp girerdi şimdi yok birde göğüslerimde sızı olurdu oda kalmadı bir tuafım yani bomboş

Evt daha once vardi dediklerin hapsirsam oksursem karnima bicaklar saplanirdi goguslerim cok sizliyodu şimdi daha nadir sen dr gidip kalp atışını gördün mü

GEBELİKTE UÇAK YOLCULUĞU

Gebelikte uçak yolculuğu, gebelikte seyahat Günümüzde hemen hemen tüm uçaklar kabin basınç ayarlı oldukları için hamilelikte bir sorun oluşturmaz.

Ancak çok küçük uçaklarda, basınç ayarları olmadığı için yüksek irtifada oksijenin azalmasına bağlı sorunlar yaşanabileceği ifade edilmektedir.

Uçak yolculuğu hamilelikle birlikte kanama, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, çoğul gebelik veya erken doğum öyküsü gibi yüksek risk faktörlerinin olmadığı durumlarda 36. gebelik haftasına kadar son derece güvenli olup kişiler havayolları şirketleri tarafından da kabul edilebilmektedir.

Siz yine de doktorunuzdan onay alın arkadaşlar...

Kızlar bi 20 gün sonra Tr ye döncem 15 günlüğüne,2 saatlik uçak yolculuğu yapcam ama sıkıntı olabilirmiki? Dr a sormayıda unuttum.Napsam bilemedim

Canım topiğimize de ekledim ama sana da ayrı göndereyim dedim. Bir sayfadan alıntı yaptım.

GEBELİKTE UÇAK YOLCULUĞU

Gebelikte uçak yolculuğu, gebelikte seyahatGünümüzde hemen hemen tüm uçaklar kabin basınç ayarlı oldukları için hamilelikte bir sorun oluşturmaz.

Ancak çok küçük uçaklarda, basınç ayarları olmadığı için yüksek irtifada oksijenin azalmasına bağlı sorunlar yaşanabileceği ifade edilmektedir.

Uçak yolculuğu hamilelikle birlikte kanama, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, çoğul gebelik veya erken doğum öyküsü gibi yüksek risk faktörlerinin olmadığı durumlarda 36. gebelik haftasına kadar son derece güvenli olup kişiler havayolları şirketleri tarafından da kabul edilebilmektedir.

Sen yine de fırsat bulursan doktorunuza danış.

Çok teşekkürler.. Bi sorun görünmüyo o zaman :)

Ben beta hcg değerimi de öğrendim kızlar size son 3 değerimi yazayım. 3er gün arayla yapıldı. geçen salı günü 1360 cuma günü 2140 bugün 2160. Sabırla tevekkülle normale dönmesini bekliyorum. "Benim hala umudum var" diye bir şarkı vardı sanki değil mi?

12-01-2015 ♥

Benim de 5.5 bende duyamadım keseyi görebildik sadece 2 hafta sonra gel dedi Dr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cuma gununden sonra neden artıs olmamıs cnm bnce bı drunla konusmalısın

Hayırlı olsun canım. Ben folbiol kullanıyorum. Gayet memnunum ama bazı akadaşlarda bağırsakları bozup mide bulantısı yapmış. Daha önce kullandıysan buna devam edebilirsin. ben arkadaşım kullandığı için almıştım. Sonradan doktorum da aynısını verdi.

:)) elma süper değil mi bende ilk iş elma yiyorum sabah:) ve sık yiyorum yoksa aynen başım ağrıyor
veriyolar canım senin istemene bile gerek yok işaretliyo bebeği eline veriyo :) ben albümüme iki tane koydum durup durup onlara bakıyom bi kese bi bebek var şimdilik :)
canım devlette istemezsen hatırlatmazsan unutuyorlar:)
hoş geldin hayırlı olsun
mrb kızlar. 20 mayısta kontrole gittim 8 haftalık hamileyim. doktor kalp atışları var dedi. ama duymak için bebeğe zararlı olur dedi.siz ne zmn duydunuz kalp atışlarını
bende duymadım canım erken daha yoruluyormuş kalpleri, dr atıyor dedi
Canım her hamilelik farklı benimde bu farklı gidiyor:)
10 haziran bı dahaki kontrol nasıl dayanıcam ben:26:
:))) az kaldı canım

canım doktora sorman en iyisi
:)) canım sağlık ocaklarında bununla diniliyorlar güzel olur:)
hoş geldin hayırlı olsun, doktordan iyice öğrenmen lazım
Hayirlisi olsun. Konusmak iatemiyosun galiba
:)) canım bak sabah iki kere yazdım bu üçüncü mesajların altında alıntı yap var oraya tıklayıp yaz ki kime yazdığın anlaşılsın ortaya konuşmuş gibi oluyorsun böyle
Kızlarr....
nasılsınız? ben bu bulantılardan bezdim artık...bir de çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum...
canım inşallah geçer bir an önce
inşallah istirahatin güzel geçer

Allah yardımcın olsun canım derdin çokmuş şifa versin

alla alla doktor bilinemez ilkı düşük olması lazım genetik test yapılıyor demişti ona göre bilinebilir demişti.. Bak kıllandım şimdi yaaa. Bir başka doktora gitmem lazım:18:
canım iki düşük olmasının sebebi devlet öyle karşılıyor yoksa sen bir düşükten sonra özel olarak paranla yaptırabiliyorsun bu testi
canım hayırlısı olsun inşallah gelişir
selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de bhcg >1500
usg de keseyi gördük elhamdülillah
ince bir kasık sızısı dışında hiçbir belirti yok çok şükür :)
hayırlı olsun hoş geldin
ben folidoce kullanıyorum en iyisi o b12 takviyeli
hepimiz öyleyiz. dün yasak deldim pizza yedim. istanbulda arkadaşımın eşi kadın doğumcu yarasın dedi bu kadar pinpirikli olmayn dedi. Yedim valla
ohhh afiyet olsun bende geçen hafta yedim ama kendimiz yaptık:) diyorum bu kadar katı olmaya gerek yok
hoş geldin hayırlı olsun
Canım ilginçmiş bebek var büyüyor boş gebelik değil yani kesenin büyümemesi tuhaf dur bakalım inşaallah o da büyür canım

Canım son artış normal değil maalesef inşallah iyi olur

kızlar folik asit olarak en güzeli folidocemuş içinde b 12 vitamini de var folik asitin emilimi için b 12 şart haberiniz olsun

Cuma gununden sonra neden artıs olmamıs cnm bnce bı drunla konusmalısın

Doktor sağlıksız görünüyor dedi zaten. Gebeliklerin bu dönemlerinde daha kalp atışı duyulmadan yapılan düşüklükler çok oluyor dedi. Yatacaksın bekleyeceksin dedi. Kanaman artabilir olursa gel dedi. Olmazsa inşaallah cumaya kontrole gidicem tekrar ne alemde diye.

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…