Canım inşaallah dediğin gibi olur duaya çok ihtiyacım var. Doktor öncekinde olumlu konuşmuştu ama hafif kanamalar var diye mi artık 3 günde 1 günlük gelişti diye mi bilmiyorum bu gün daha olumsuz konuştu. İnşaallah bebeğim beni bırakmasın..
12-01-2015 ♥
kızlar folik asit olarak en güzeli folidocemuş içinde b 12 vitamini de var folik asitin emilimi için b 12 şart haberiniz olsun
canım hayırlısı olsun inşallah gelişir
Canım son artış normal değil maalesef inşallah iyi olur
sağol canımmm
folbiola baktım şimdi 5 mg yazıyor çok mu az ki :18: :18:
bilemedim , bir de içinde vitamin olan folik asit hapları var onlardan mı alsam acaba eczaneye sordum 90 tablet 30 liraydı
İnşallah dolphincim. gönlünü ferah tut. Dualarımız seninle inşallah.
Allah razı olsun canım benim. Duaya ve pozitif birilerine ihtiyacım çok iyi ki varsınız..
12-01-2015 ♥
kızlar merhaba 7+3 gebeyim dün gece hafif kanamam oldu sabahta ve öğlende çok hafif kanamalarım oldu hemen eşimle doktora gittik doktor bir baktı hersey çok normal kese aynı yerinde bebeğin kalp atısı çok iyi hatta bebişim 8+2 olmuş biraz fazla bile büyümüş doktor bu dönemde yapılan ölçümler kesin dogrudur dieyemeyiz ama hersey çok normal görünüyor dedi o zaman bu kanamalar neden cevap yok
arkadaşlar bu ilk haftalarda Allah hepimize yardım etsin herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun. ben daha keseyi bile göremedim bir iki gün içinde görmeyi umut ediyoruz. keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlayacağım. ama onları duysam başka şeyler isticem. sanırım anne olmak böyle bir şey ömür boyu bu tedirginlik üzerimizde olacak:18:
Merhabalar.. ben yeni katıldım aranıza. 6 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim.Ultrason kağidında wmf
190hz yaziyor. Bu değer kalp atış hızımı acaba merak ettim. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın lütfeenn....
kızlar merhaba 7+3 gebeyim dün gece hafif kanamam oldu sabahta ve öğlende çok hafif kanamalarım oldu hemen eşimle doktora gittik doktor bir baktı hersey çok normal kese aynı yerinde bebeğin kalp atısı çok iyi hatta bebişim 8+2 olmuş biraz fazla bile büyümüş doktor bu dönemde yapılan ölçümler kesin dogrudur dieyemeyiz ama hersey çok normal görünüyor dedi o zaman bu kanamalar neden cevap yok
merhaba benim yengemin ve arkadaşımın hamileliğinde de ilk 3 ay içinde hafif kanamalar olmuştu doktor herşey normal sadece kendine dikkat et çok yorulma sorun olmaz dedi. çok şükür o bebeklerden biri 2 yaşında diğeri 3 yaşında hiç sıkıntı yok. Sende çok korkup stres yapma sakın çünkü moral düşüklüğü olumsuz etkiler sadece kendine dikkat et Allah ın izni ile sorun olmaz. içini rahat tut.
öyle annelik tam da bu işte heyecanları içimize düştüğü andan itibaren sorumlulk tedirginlik koruma içgüdüsü başlıyor..inşallah sende fasülyeni ve pıtpıtlarını duyarsın
Benim de 5.5 bende duyamadım keseyi görebildik sadece 2 hafta sonra gel dedi Dr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bugun test yaptim cok belirgin cift cizgi cikti. Ana jan tahlili yapmadan emin amiyorum yinede havaya girdim insallah bende 2015 ocak annesi olucam daha oncede 2011 nisan annesiydim cok guEl dostluklarimiz oldu hala facebook grubumuz var gorusuyoruz. Insallah allah hepimizin gonlune gore verir... hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?