2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İnşallah dolphincim. gönlünü ferah tut. Dualarımız seninle inşallah.

kızlar folik asit olarak en güzeli folidocemuş içinde b 12 vitamini de var folik asitin emilimi için b 12 şart haberiniz olsun

bende bundan kullanıyorum hatta ocaktan beri kullanıyorum üç ay önce başlayın diyorlardı
b12 olmazsa folik asit bi işe yaramıyormuş çünkü emilimi olmuyormuş

sağol canımmm

folbiola baktım şimdi 5 mg yazıyor çok mu az ki :18: :18:

bilemedim , bir de içinde vitamin olan folik asit hapları var onlardan mı alsam acaba eczaneye sordum 90 tablet 30 liraydı

Canım karışık vitamın olanlarda folikasit oranı çok daha düşükmüş. Ben de alacaktım. Diğer vitaminlerin de olması cazip gelmişti. Ama eczacıya sorunca aynı oranda olmadığını öğrenmiştim .

Benimde bulantım baş ağrısı baş dönmesi ve halsizlik oluyo daha 5.5 haftalık gebeyim bide çalışıyorum akşama doğru tüm enerjim bitmiş oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba 7+3 gebeyim dün gece hafif kanamam oldu sabahta ve öğlende çok hafif kanamalarım oldu hemen eşimle doktora gittik doktor bir baktı hersey çok normal kese aynı yerinde bebeğin kalp atısı çok iyi hatta bebişim 8+2 olmuş biraz fazla bile büyümüş doktor bu dönemde yapılan ölçümler kesin dogrudur dieyemeyiz ama hersey çok normal görünüyor dedi o zaman bu kanamalar neden cevap yok

Selam kızlar 2 gündür yatılı misafirim vardı giremedim:))geçmişi okuyamadım ne kadar ilerlemiş maşallah...umarım herkes bebişiyle beraber sağlıklıdır ...ben 2 gündür bişeyler yiyebiliyorum oyuzden mutluyum umarım böyle devam eder boğazımdaki o bulantı hissi biraz hafifledi onun haricinde kaynanama da bebiş haberini verdim sevindiler:)

arkadaşlar bu ilk haftalarda Allah hepimize yardım etsin herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun. ben daha keseyi bile göremedim bir iki gün içinde görmeyi umut ediyoruz. keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlayacağım. ama onları duysam başka şeyler isticem. sanırım anne olmak böyle bir şey ömür boyu bu tedirginlik üzerimizde olacak:18:

dr normal dediyse bişey yoktur inşallahsen bol bol dinlen ani hareketlerden kaçın özellikle bol su iç ve sol tarafına yatmaya özen göster

öyle annelik tam da bu işte heyecanları içimize düştüğü andan itibaren sorumlulk tedirginlik koruma içgüdüsü başlıyor..inşallah sende fasülyeni ve pıtpıtlarını duyarsın

Canim hertz yani hz frekansin birimidir.normalde frekansi 1 saniyede olusan atis hizi olarak tanimlariz.ama ultrason cihazlarinda bu 1 dakikadaki atis hizidir.

Merhaba arkadaslar bugun test yaptim cok belirgin cift cizgi cikti. Ana jan tahlili yapmadan emin amiyorum yinede havaya girdim insallah bende 2015 ocak annesi olucam daha oncede 2011 nisan annesiydim cok guEl dostluklarimiz oldu hala facebook grubumuz var gorusuyoruz. Insallah allah hepimizin gonlune gore verir... hepimiz

Eklentiler

• $20140526_092115.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 65

merhaba benim yengemin ve arkadaşımın hamileliğinde de ilk 3 ay içinde hafif kanamalar olmuştu doktor herşey normal sadece kendine dikkat et çok yorulma sorun olmaz dedi. çok şükür o bebeklerden biri 2 yaşında diğeri 3 yaşında hiç sıkıntı yok. Sende çok korkup stres yapma sakın çünkü moral düşüklüğü olumsuz etkiler sadece kendine dikkat et Allah ın izni ile sorun olmaz. içini rahat tut.

çok tesekkür ederim içime su serptin çalışıyorum rapor aldım yatacagım sürekli insallah Rabbim bebeğimi benden ayırmaz...

merhaba arkadaşlar bende hamileyim
sat a göre 12 ocak
ultrasona göre 21 ocakta doğum olacak

15 gün önce keseyi 5 gün öncede kese ve bebeği gördük bebek nokta şeklinde çok küçük daha
ama kalp atışlarını duymadık daha
kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum tam olarak

hayırlı olsun yeni bebişin bende 2012 haziran annesiydim şimdi bide kış bebeğim olacak nasipse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…