Merhaba arkadaslar bugun test yaptim cok belirgin cift cizgi cikti. Ana jan tahlili yapmadan emin amiyorum yinede havaya girdim insallah bende 2015 ocak annesi olucam daha oncede 2011 nisan annesiydim cok guEl dostluklarimiz oldu hala facebook grubumuz var gorusuyoruz. Insallah allah hepimizin gonlune gore verir... hepimiz
Doktor sağlıksız görünüyor dedi zaten. Gebeliklerin bu dönemlerinde daha kalp atışı duyulmadan yapılan düşüklükler çok oluyor dedi. Yatacaksın bekleyeceksin dedi. Kanaman artabilir olursa gel dedi. Olmazsa inşaallah cumaya kontrole gidicem tekrar ne alemde diye.
12-01-2015 ♥
Hım dua edelım hayırlısı azda olsa kanaman varmı??
Var dünden beri 3 kere lekelenme oldu az az.
12-01-2015 ♥
Hyır cnm pıhtılasma için bn hm ipne hm coraspın kullanıom riske atma bnce konus drunlaa bn adetım bgun gectı hmn ıgneye basladımm
canım çok teşekkür ederim sana..sen dedikten hemen sonra başka bir doktora gittim ve çok şükür bebeğimin kalp atışını gördüm ama duymadım..normal de 6+6 lık gebelik olması gerekiyordu.ama geç döllenme olmuş tam 6 haftalık..Bebeğin boyu 3mm..kalp atışını duymak için erken dedi..hemen iğneye başladık..geç kalmış sayılmayız merak etme dedi..Hayırlısı artık haftaya tekrar gidiyorum..yine anlatırım
ne oldu da pıhtılaşmadan şüphelendiki? test fln mı yaptı?
Cnm azsa ole olumsuz düşünme dınlen eger hala bbk senleyse tutunmaya calısıodurr sen bolca dınlen camı ac sırt ustu yat ayaklarını kaldır yastık koy ve baharın tadını cıkar ocakda bbgını kucagına alcaksınn veee seneye bu zamnların tadını cıkaramıcaz😘😘
Çok sağol canım nickin gibi huzur verdin bana :) inşaallah herşey düzelecek ve imtihandı geldi geçti diyeceğim
12-01-2015 ♥
Kızlar şimdilik belirtilerden en belirgini uykusuzluk ve uykumun çok hafiflemesi her şeye uyanıyorum ve uyuyamıyorumuyuyamadığım içinde halsizlik baş ağrısı vs ,işteyim ama durum :26:
teşekkür ederim canım. bu kadar evhamla nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum:)
arkadaşlar bu ilk haftalarda Allah hepimize yardım etsin herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun. ben daha keseyi bile göremedim bir iki gün içinde görmeyi umut ediyoruz. keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlayacağım. ama onları duysam başka şeyler isticem. sanırım anne olmak böyle bir şey ömür boyu bu tedirginlik üzerimizde olacak:18:
sen muğlada mısın :)
Ben de çok evhamlıyım. Doktora gittim gece ağrım var diye. Doktor sen bu evhamla çok gelirsin dedi. Açık sözlü adammış. Sabırsızım çok. Bebek daha beş haftalık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yooo test falan yapmadı ama önlem amaçlı verdi benim de canım çok limon istiyo suya sıkıp içiyorum oda kan sulandırır ne bileyim düşükten sonra buna dikkat etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?