2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende sabırsızlıkla bekliyom Allah kucağımıza almayı nasip etsin seninde hayırlı olsun cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin CNm inş hamilesindir Ocak anneleri olarak haber bekliyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hım dua edelım hayırlısı azda olsa kanaman varmı??

Var dünden beri 3 kere lekelenme oldu az az.

12-01-2015 ♥

Cnm azsa ole olumsuz düşünme dınlen eger hala bbk senleyse tutunmaya calısıodurr sen bolca dınlen camı ac sırt ustu yat ayaklarını kaldır yastık koy ve baharın tadını cıkar ocakda bbgını kucagına alcaksınn veee seneye bu zamnların tadını cıkaramıcaz😘😘

Hyır cnm pıhtılasma için bn hm ipne hm coraspın kullanıom riske atma bnce konus drunlaa bn adetım bgun gectı hmn ıgneye basladımm

canım çok teşekkür ederim sana..sen dedikten hemen sonra başka bir doktora gittim ve çok şükür bebeğimin kalp atışını gördüm ama duymadım..normal de 6+6 lık gebelik olması gerekiyordu.ama geç döllenme olmuş tam 6 haftalık..Bebeğin boyu 3mm..kalp atışını duymak için erken dedi..hemen iğneye başladık..geç kalmış sayılmayız merak etme dedi..Hayırlısı artık haftaya tekrar gidiyorum..yine anlatırım

Bişi değil cnm cok sevındımm inş herşey çok iyi olcakk ii düşünelimmm

ne oldu da pıhtılaşmadan şüphelendiki? test fln mı yaptı?

Yooo test falan yapmadı ama önlem amaçlı verdi benim de canım çok limon istiyo suya sıkıp içiyorum oda kan sulandırır ne bileyim düşükten sonra buna dikkat etmeye çalışıyorum

Çok sağol canım nickin gibi huzur verdin bana :) inşaallah herşey düzelecek ve imtihandı geldi geçti diyeceğim

12-01-2015 ♥

Çok sağol canım nickin gibi huzur verdin bana :) inşaallah herşey düzelecek ve imtihandı geldi geçti diyeceğim

12-01-2015 ♥

Aynenn öle hayatımızda bazenn en istediklerimizle ımtıhan edınıosun bn ıkı kere bbgımı kaybettım o dusuncelerını anlıyorum endişelerınıde ama bn gerıye baktıgımda tek dedıgım srres yapmasaydım keske blkı bbklerım yasardı dıorum o yuzden stres yapmaa cnmmm

(((() cok şükür benım için aormuyorum bu soruyu eltımın gelını 2 inci düşüğü doktorda hersey normal tutunamamasına sebeb gözükmüyor ama genetik testi yaptırın demiş cok üzgün cok istıuodu bu tahlilde ist ankr adana yapılıyomuş allahım inş sağlıklı evlat isteyen herkese versın.benimde mide agrım var bulantım olmadı cok şükür bügünde göbeğimin sag altında seirme var yaşayan varmı böle bişey

arkaaşlar devlet hastanelerindeki kadın doğum uzmanlarında ultrason varmı

kızlar sayfaları okuyamadım. önce bi yazayım da sonra geriye dönük hepsini okuyacağım bugün ilk kontrolüme gittim. tavsiye üzerine o doktordan randevu almıştım dedikleri kadar varmış çok iyi ve ilgiliydi bayıldım desem yeridir. inşaallah hep böyle gider.. kan değerim maaşşallah 4 günde güzel artmış. 114tü 627 olmuş ultrasonla baktı ama doğal olarak keseyi göremedi. rahim duvarı kalınlığına çok iyi dedi. hemogram biyokimya hormon ve idrar tahlilleri verdim. hepsi çok iyi çıktı şükür birde folik asit ve vitamin verdi. folik asit zaten kullanıyordum aynen devam yani.. haftaya çarşamba perşembe gel dedi ama ben salıya randevu alıcam. eşimle gitmek istiyorum bu sefer çünkü. bakalım inşaallah önce keseyi sonra kalp atışlarını görürürz hayırlısıyla

Kızlar şimdilik belirtilerden en belirgini uykusuzluk ve uykumun çok hafiflemesi her şeye uyanıyorum ve uyuyamıyorum uyuyamadığım içinde halsizlik baş ağrısı vs ,işteyim ama durum :26:

al benden de o kadar canım. gebeliğimi öğrenmeden 2 gün öncesinden başlayarak uykusuzluk çektim. şimdi de 1-2 gündür aniden bir uyku bastırıyor ama nasıl bir uyku karşı koyamıyorum aniden oluyor. dayanılmaz bişey. bu hamilelik çok değişik bir şeymiş. vücutlarımız nasıl tepki vereceğini şaşırmış durumdalar bence

teşekkür ederim canım. bu kadar evhamla nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum:)

Ben de çok evhamlıyım. Doktora gittim gece ağrım var diye. Doktor sen bu evhamla çok gelirsin dedi. Açık sözlü adammış. Sabırsızım çok. Bebek daha beş haftalık.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bekleyişlerimiz artık hiç bitmeyecek. Karnımıza bebeklerimiz geldiği andan itibaren hepimiz başka bir döneme girdik. Level atladık değiştik.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağrım oluyor neden ağrıyor diyorum, ağrımıyor bişey mi oldu acaba diyorum:) Allah yardımcımız olsun:)
Hayırlı olsun bu arada senin de. Hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah

Yooo test falan yapmadı ama önlem amaçlı verdi benim de canım çok limon istiyo suya sıkıp içiyorum oda kan sulandırır ne bileyim düşükten sonra buna dikkat etmeye çalışıyorum

dün ben de yarım limonu ısıra ısıra yedim valla:) kan sulandırıyosa iyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…