2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım Allahtan ümit kesilmez. Biliyorsun geriden gelip sonradan gelişen çok örnek var. Dua ediyorum senin için. Rabbim hayırlıysa bebeğini sana bağışlayacak inşallah. Kendim için de hep öyle dua ediyorum bitanem. Eğer hakkımızda hayırlıysa, sağlıklı, hayırlı bir evlat olacaksa rabbim bize bağışlasın diye. Kalbini ferah tut, Allaha teslim ol, onun ipine sarıl. Şüphesiz O herşeyin en iyisini bilir.

canım cuma ve cumartesi bende de pembe akıntılar oldu. doktora gittim. daha önceden gittiğimde bende kesenin etrafında küçük bi kanama alanı var demişti. bu gittiğimde onu göremedi. Bu kanama alanları ya emilir ya da dışarı atılır. Seninki dışarı atılmış olabilir dedi.

bende de vardı lekelenme kızlar 2haftadır kesildi hamd olsun doktor düşük tehlikesi var ama dedi.yatinca ve ilaç alınca geçıyor kızlar.istrahat cok önemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hep olumlu düşünüyorum inşaallah iyidir gelisir. Korkmadan da edemiyorum. Korku ile ümit arası gelip gidiyorum. Rabbime bıraktım ol derse olur inşaallah ve bebeğim gelişir büyür

12-01-2015 ♥
Allah yardımcın olsun canım.inşallah gittiğinde bebişin açığı kapatmış olur.çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğumda...
daha neler duyacağız...bebek büyüyor ama kese aynı nasıl oluyor benim aklım almıyor.inşallah herşey yoluna girer,Rabbim yardımcın olsun...
eveeett epey koyu çizgi çıkmış,kan değerin 300 civarı bişeydir bence:)hayırlı olsunn:)

oo herşey ylunda maşallahgözün aydın tatlım:)

off bu mide bulantısına gıcık olmaya başladım.bugün hiç geçmedi ha bire bulanıyor.yemekte yedirmiyo anca su içebiliyorum,halsiz kalmaya da başladım.Allah yardımcımız olsun.

off bu mide bulantısına gıcık olmaya başladım.bugün hiç geçmedi ha bire bulanıyor.yemekte yedirmiyo anca su içebiliyorum,halsiz kalmaya da başladım.Allah yardımcımız olsun.

Canim ben senden de fenayim suan kavruluyor resmen midem ne yesem midemi eksitiyor cikariyorum deli olmak üzereyim dayanamıyorum artık

Canim ben senden de fenayim suan kavruluyor resmen midem ne yesem midemi eksitiyor cikariyorum deli olmak üzereyim dayanamıyorum artık

evet tatlım seninki çok daha zor.Allah kolaylık versin yaa ne diiyim bilmiyorum ki.bir çözümüde yok çekiez mecburenben sadece 1 kez çıkarıyorum o da sabah bi daha olmuyor.ayy senin işin gerçekten zor.

canim benim bulantilarim icin doktorum permesis verdi cok bulanirsa folidoce yerine bunu kullan dedi baktim icinde folidoce kadar folik asit vardi b12 de oyle orani folik asitle ayni ama onu gunde iki kullan folidoce kullanmana gerek yok dedi bunu icerken

evet tatlim ben de tevekkülü birakmiyorum rabbim en dogrusunu Bilir imtihan bütün yasadiklarimiz...tatlim sen mugladamisin ve diyarbakirlisin öylemi bu cok güzel bir tevafuk benim babam muglali annem diyarbakirli :)

Evet tatlım Muğladayım. Sanırım senin ailen de burada öyle hatırlıyorum. Tesadüfe bakki ben de aslen D.bakırlıyım :)

ayy ne guzel senin yerinde olmayi cok isterdim. ailelerimiz de yakinimiz da olsaydi super olcakti. diyarbakir merkezden misin biz merkezdeyiz. muglada kime gidiyosun doktora

evet tatlim ben de tevekkülü birakmiyorum rabbim en dogrusunu Bilir imtihan bütün yasadiklarimiz...tatlim sen mugladamisin ve diyarbakirlisin öylemi bu cok güzel bir tevafuk benim babam muglali annem diyarbakirli :)

Evet canım gerçektn de güzel bir tesadüf. Ben d.bakırlıyım eşim muğlalı senin ailen nerede?

Merhaba kızlar yazdıklarınızı takio ediyorum, öncelikle bugün doktora gidip olumsuz düşünen arkadaşlar nolur umudunuzu kaybetmeyin.. Dua edin, sizin için tek tek dua ediyorum inşallah bebekleriniz sağlıkla gelişimini sürdürür ve dokuz ay sonunda kucağınıza alırsınız. Lütfen güçlü olun, olumlu düşünün negatif düşünmeyin.. Rabbim isterse herşey olur..

ayy ne guzel senin yerinde olmayi cok isterdim. ailelerimiz de yakinimiz da olsaydi super olcakti. diyarbakir merkezden misin biz merkezdeyiz. muglada kime gidiyosun doktora

Canım ailem izmirde benim. Taşındılar d.bakırdan, ofiste oturuyorlardı. ben de izmirden muğlaya gelin geldim, muğlada üniversitede okurken tanıştım eşimle, buraya yerleştim :) mustafa kekovalıya gidiyorum canım zaten başka bir seçenekte yok :) senin ailen merkezde mi muğlada?

Âmin Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Nokta kadar yavrumu çok seviyorum. Onu korumak istiyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merkezdelerdi dalamana tasindilar iki yil once :) o doktoru da animsadim ama orda hic kadin dogumcuyla isim olmuyodu ondan tek devlettekileri biliyorum yucelen de falan mi kendi muayenesi mi var

Ay kızlar benim gibi cildinde yağlanma problemi olan var mı? Hamile kaldığımdan beri suratım parıl parıl parlıyor ya krem bile sürmüyorum artık

Âmin Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Nokta kadar yavrumu çok seviyorum. Onu korumak istiyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim onlarin bulundugu yer dunyanin en guvenli yeriymis :) sikintimiz olmazsa eger oldukca guvendeler. allah hepimiza bagislasin sorun yasayan arkadaslarin da insallah ferahlikla sonuclanir sikintili sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…