arkadaslar maalesef pek iyi haberlerle gelmedim gecen carsambadan beri bebegim hala 5+0 kesesi ama icinde bebek büyümüs kese büyümemis kann aldilar yarin hcg yükselmemisse iyiye gitmiyor demekmis baska doktora randevu almak istiyorum bu avusturyada discilerden ve kadin doktorundan randevu almak ölüm vermiyorlar anca 1 hafta sonraya yani yarina Kadar beklemedegiz yine ama artik benim umudum kalmadi
yeni çıkan liste kaçıncı sayfada...
kızlar merhaba 7+3 gebeyim dün gece hafif kanamam oldu sabahta ve öğlende çok hafif kanamalarım oldu hemen eşimle doktora gittik doktor bir baktı hersey çok normal kese aynı yerinde bebeğin kalp atısı çok iyi hatta bebişim 8+2 olmuş biraz fazla bile büyümüş doktor bu dönemde yapılan ölçümler kesin dogrudur dieyemeyiz ama hersey çok normal görünüyor dedi o zaman bu kanamalar neden cevap yok
Allah yardımcın olsun canım.inşallah gittiğinde bebişin açığı kapatmış olur.çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğumda...Hep olumlu düşünüyorum inşaallah iyidir gelisir. Korkmadan da edemiyorum. Korku ile ümit arası gelip gidiyorum. Rabbime bıraktım ol derse olur inşaallah ve bebeğim gelişir büyür
12-01-2015 ♥
daha neler duyacağız...bebek büyüyor ama kese aynı nasıl oluyor benim aklım almıyor.inşallah herşey yoluna girer,Rabbim yardımcın olsun...arkadaslar maalesef pek iyi haberlerle gelmedim gecen carsambadan beri bebegim hala 5+0 kesesi ama icinde bebek büyümüs kese büyümemis kann aldilar yarin hcg yükselmemisse iyiye gitmiyor demekmis baska doktora randevu almak istiyorum bu avusturyada discilerden ve kadin doktorundan randevu almak ölüm vermiyorlar anca 1 hafta sonraya yani yarina Kadar beklemedegiz yine ama artik benim umudum kalmadi
eveeett epey koyu çizgi çıkmış,kan değerin 300 civarı bişeydir bence:)hayırlı olsunn:)Merhaba arkadaslar bugun test yaptim cok belirgin cift cizgi cikti. Ana jan tahlili yapmadan emin amiyorum yinede havaya girdim insallah bende 2015 ocak annesi olucam daha oncede 2011 nisan annesiydim cok guEl dostluklarimiz oldu hala facebook grubumuz var gorusuyoruz. Insallah allah hepimizin gonlune gore verir... hepimiz
kızlar sayfaları okuyamadım. önce bi yazayım da sonra geriye dönük hepsini okuyacağımbugün ilk kontrolüme gittim. tavsiye üzerine o doktordan randevu almıştım dedikleri kadar varmış çok iyi ve ilgiliydi bayıldım desem yeridir. inşaallah hep böyle gider.. kan değerim maaşşallah 4 günde güzel artmış. 114tü 627 olmuş ultrasonla baktı ama doğal olarak keseyi göremedi. rahim duvarı kalınlığına çok iyi dedi. hemogram biyokimya hormon ve idrar tahlilleri verdim. hepsi çok iyi çıktı şükür birde folik asit ve vitamin verdi. folik asit zaten kullanıyordum aynen devam yani.. haftaya çarşamba perşembe gel dedi ama ben salıya randevu alıcam. eşimle gitmek istiyorum bu sefer çünkü. bakalım inşaallah önce keseyi sonra kalp atışlarını görürürz hayırlısıyla
off bu mide bulantısına gıcık olmaya başladım.bugün hiç geçmedi ha bire bulanıyor.yemekte yedirmiyo anca su içebiliyorum,halsiz kalmaya da başladım.Allah yardımcımız olsun.
Canim ben senden de fenayim suan kavruluyor resmen midem ne yesem midemi eksitiyor cikariyorum deli olmak üzereyim dayanamıyorum artık
Canım karışık vitamın olanlarda folikasit oranı çok daha düşükmüş. Ben de alacaktım. Diğer vitaminlerin de olması cazip gelmişti. Ama eczacıya sorunca aynı oranda olmadığını öğrenmiştim .
Canım Allahtan ümit kesilmez. Biliyorsun geriden gelip sonradan gelişen çok örnek var. Dua ediyorum senin için. Rabbim hayırlıysa bebeğini sana bağışlayacak inşallah. Kendim için de hep öyle dua ediyorum bitanem. Eğer hakkımızda hayırlıysa, sağlıklı, hayırlı bir evlat olacaksa rabbim bize bağışlasın diye. Kalbini ferah tut, Allaha teslim ol, onun ipine sarıl. Şüphesiz O herşeyin en iyisini bilir.
Evet tatlım Muğladayım. Sanırım senin ailen de burada öyle hatırlıyorum. Tesadüfe bakki ben de aslen D.bakırlıyım :)
evet tatlim ben de tevekkülü birakmiyorum rabbim en dogrusunu Bilir imtihan bütün yasadiklarimiz...tatlim sen mugladamisin ve diyarbakirlisin öylemi bu cok güzel bir tevafuk benim babam muglali annem diyarbakirli :)
ortak memleketler olunca mutlu oluyorum kizlar :)Evet canım gerçektn de güzel bir tesadüf. Ben d.bakırlıyım eşim muğlalısenin ailen nerede?
ayy ne guzel senin yerinde olmayi cok isterdim. ailelerimiz de yakinimiz da olsaydi super olcakti. diyarbakir merkezden misin biz merkezdeyiz. muglada kime gidiyosun doktora
ortak memleketler olunca mutlu oluyorum kizlar :)
Ağrım oluyor neden ağrıyor diyorum, ağrımıyor bişey mi oldu acaba diyorum:) Allah yardımcımız olsun:)
Hayırlı olsun bu arada senin de. Hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah
Canım ailem izmirde benim. Taşındılar d.bakırdan, ofiste oturuyorlardı. ben de izmirden muğlaya gelin geldim, muğlada üniversitede okurken tanıştım eşimle, buraya yerleştim :) mustafa kekovalıya gidiyorum canım zaten başka bir seçenekte yok :) senin ailen merkezde mi muğlada?
Âmin Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Nokta kadar yavrumu çok seviyorum. Onu korumak istiyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?