Ay kızlar benim gibi cildinde yağlanma problemi olan var mı? Hamile kaldığımdan beri suratım parıl parıl parlıyor ya krem bile sürmüyorum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim onlarin bulundugu yer dunyanin en guvenli yeriymis :) sikintimiz olmazsa eger oldukca guvendeler. allah hepimiza bagislasin sorun yasayan arkadaslarin da insallah ferahlikla sonuclanir sikintili sonuclari
Evet canım gerçektn de güzel bir tesadüf. Ben d.bakırlıyım eşim muğlalısenin ailen nerede?[/QUOTE
benim ailem suan nazillide canim ben avusturyada benim esim mardinli yani biz baya karisik memleketlerdeniz :)ismin ne canim bu arada Yas kac?
merkezdelerdi dalamana tasindilar iki yil once :) o doktoru da animsadim ama orda hic kadin dogumcuyla isim olmuyodu ondan tek devlettekileri biliyorum yucelen de falan mi kendi muayenesi mi var
merhaba 4+5 günlük gebeyim bhcg 1500 çıktı keseyi de görmedik daha sizce çok mu yüksek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım gerçektn de güzel bir tesadüf. Ben d.bakırlıyım eşim muğlalısenin ailen nerede?[/QUOTE
benim ailem suan nazillide canim ben avusturyada benim esim mardinli yani biz baya karisik memleketlerdeniz :)ismin ne canim bu arada Yas kac?
İsmim seda canım. 29 yaşındayım gerçi kasımda 29 olcam ama neyse :) senin?
cok guzel canim benim 4+1 de 1400du :) icin rahat olsun kisiden kisiye degisiyo sorun olacak kadar yuksek degil hamileligin de hayirli olsun
Kendi muayehanesi var canım. Yücelenle anlaşmalıymış doğumu orda yaptırıyo. Çok güler yüzlü sempatik bi adam. Çok ilgileniyo. Bir tek kusuru var o da çok pimpirik. Kendi ağzıyla söylüyo pimpiriğim diye, beni panik yapıyo bazen :) sen çalışıyo musun?
cok guzel canim benim 4+1 de 1400du :) icin rahat olsun kisiden kisiye degisiyo sorun olacak kadar yuksek degil hamileligin de hayirli olsun
çoğul gebelik mi senin ki tatlım :)
evet calisiyorum ama biz esimin dogu gorevinden dolayi burdayiz :) ama sevdik memeleketini cok memnunuz :) kebaplari cigeri falan cok guzel burdan gidesim gelmiyo
degil canim tek bi tane bebegim ama benim dongum 29 dollenmem 11. gun oldu ondan kanimca :)
29 keseyi görmeye gitcez kalp atisida duyarmiyiZ acaba ayy çok heyecanlı cokkkk ozamn 5 +1 olacak
Abooo sihirli kelimeyi söyleme :) hiç dayanamam. adamı bu saatte kebap almaya yollamayayım şimdi
keseyi gorursunuz canim ama kalbini duyamazsiniz buyuk ihtimalle ben hamileligimde her seyi cok erken ogrendim iki haftalikken implantasyon kanamam oldu hamile oldugumu anladim 3. haftada kana baktirdim teyit ettim 4. haftada keseyi gordum 6+0 dada az az da olsa kalbini duydum :) haziranin 10una falan duyarsiniz net bi sekilde hayirlisiyla. benimki bu kadar sabirsiz 6da duyurdu
bhcg 5000 olunca duyuluyormuş ama hayrlisi sizin kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?