2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

cildimizde yaglanma artiyomus hamilelikle canim. benim de oyle daha yagli hatta saclarim hayatta yaglanmazdi simdi o bile yaglaniyo :) kahve cekirdegimin bana ettikleri simdiden

merhaba 4+5 günlük gebeyim bhcg 1500 çıktı keseyi de görmedik daha sizce çok mu yüksek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim onlarin bulundugu yer dunyanin en guvenli yeriymis :) sikintimiz olmazsa eger oldukca guvendeler. allah hepimiza bagislasin sorun yasayan arkadaslarin da insallah ferahlikla sonuclanir sikintili sonuclari

Âmin canım. Bütün gün içimden dua ediyorum. Hayatımda etmediğim kadar dua ediyorum. Biz aciz kullarız. Allah kullarına annenin bebeğine gösterdiği şevkatten daha şevkatlidir.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merkezdelerdi dalamana tasindilar iki yil once :) o doktoru da animsadim ama orda hic kadin dogumcuyla isim olmuyodu ondan tek devlettekileri biliyorum yucelen de falan mi kendi muayenesi mi var

Kendi muayehanesi var canım. Yücelenle anlaşmalıymış doğumu orda yaptırıyo. Çok güler yüzlü sempatik bi adam. Çok ilgileniyo. Bir tek kusuru var o da çok pimpirik. Kendi ağzıyla söylüyo pimpiriğim diye, beni panik yapıyo bazen :) sen çalışıyo musun?

merhaba 4+5 günlük gebeyim bhcg 1500 çıktı keseyi de görmedik daha sizce çok mu yüksek

cok guzel canim benim 4+1 de 1400du :) icin rahat olsun kisiden kisiye degisiyo sorun olacak kadar yuksek degil hamileligin de hayirli olsun

Son düzenleme:

kizlar ya sabhtan beri scma span dusunceler icerisindeyim..biri dogumda kan pihti atmasiyla vefat etmis nekadar kotu bisey ya allahm kmsenin basna vermesin ama benm aklmdan hic ckmyor iyice panik oldm sbahtan beri panikatakim melegimide uzuyorum biri beni rahatlatsin lutfen yoksa kafayi yicem..😔

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cok guzel canim benim 4+1 de 1400du :) icin rahat olsun kisiden kisiye degisiyo sorun olacak kadar yuksek degil hamileligin de hayirli olsun

çoğul gebelik mi senin ki tatlım :)

evet calisiyorum ama biz esimin dogu gorevinden dolayi burdayiz :) ama sevdik memeleketini cok memnunuz :) kebaplari cigeri falan cok guzel burdan gidesim gelmiyo

29 keseyi görmeye gitcez kalp atisida duyarmiyiZ acaba ayy çok heyecanlı cokkkk ozamn 5 +1 olacak

evet calisiyorum ama biz esimin dogu gorevinden dolayi burdayiz :) ama sevdik memeleketini cok memnunuz :) kebaplari cigeri falan cok guzel burdan gidesim gelmiyo

Abooo sihirli kelimeyi söyleme :) hiç dayanamam. adamı bu saatte kebap almaya yollamayayım şimdi

degil canim tek bi tane bebegim ama benim dongum 29 dollenmem 11. gun oldu ondan kanimca :)

bende 29 ama 13 gün falndir bndede ay hadi hayirlisi olsun sağlıklı olsunda

29 keseyi görmeye gitcez kalp atisida duyarmiyiZ acaba ayy çok heyecanlı cokkkk ozamn 5 +1 olacak

keseyi gorursunuz canim ama kalbini duyamazsiniz buyuk ihtimalle ben hamileligimde her seyi cok erken ogrendim iki haftalikken implantasyon kanamam oldu hamile oldugumu anladim 3. haftada kana baktirdim teyit ettim 4. haftada keseyi gordum 6+0 dada az az da olsa kalbini duydum :) haziranin 10una falan duyarsiniz net bi sekilde hayirlisiyla. benimki bu kadar sabirsiz 6da duyurdu

bhcg 5000 olunca duyuluyormuş ama hayrlisi sizin kaç haftalık

bhcg 5000 olunca duyuluyormuş ama hayrlisi sizin kaç haftalık

yarin 6+4 olcak kismetse. benimki karindan duyuldu ama arka arkaya olmadi bebek cok minik oldugundan biraz zor bulduk iki kere 3er 4er kere duyduk. doktor alttan bakarsak rahat duyariz dedi. 20 gundur beta hcg baktirmadim ama tahmini 40000 civari olmustur diye tahmin ediyorum

İsmim seda canım. 29 yaşındayım gerçi kasımda 29 olcam ama neyse :) senin?[/QUOTE]

benim ismim de hilal ben de 39 yasindayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…