2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin. Güzel bir sabaha uyanalım inşallah kazasız belasız sağlıkla...

Son düzenleme:
iyi uykular tatli ruyalar kizlar. duasiz yatmayin sakin bebeklerimiz gece de calisiyo hayata tutunmak icin

iyi uykular kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlı uykular😊💕💖

Herkeze iyi uykular kızlar az önce kuzeninden geldik bebeği olmuştu henüz 18 günlük maşallah o kadar tatliki anlatamam doya doya sevdim oglusumda çok sevdi bebeği anne benim kardeşim de dogsun artik acaba nasıl olacak onu çok sevicem diyo inş kıskançlık olmaz bakalım hayırlısı kızlar birde birşey sorucam ben 2009 mayis annesiydim oglusumda facede kızlarla hala görüşürüz grubumuza var 2015 ocak annesi olarak facede grup varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslinda her seyi gizleneb bir grup olabilir. Yorum yaptigin begendigin dahi diger arkadas listene yansimayan.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Kizlar her bir seyi gizli bir grup kurdum face te. Begenseniz dahi kimselere gozukmeyen bizden baska bileni olmayacak bi grup oldu. 2015 ocak anneleri paylasim platformu adinda. Ancak gizli oldugundan arattiginizda gorunmeyebilir. Katiliminizi bekliyorum. Ozelden mesaj atarsaniz face hesabinizi ulasip ekleyebilirim sizi. Sevgiyle...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

IYI geceler annisler benim kız yeni uyudu şükür: )

Merhabalar Kızlar
Dün hamile olduğumu öğrendim, 2 haftalık geçikme yaşıyordum, kendi hesaplamama göre 6 haftalık hamileyim
Beta hcg 2700 lerde çıktı dün.
Doktora haftaya gideceğiz, 7 haftalık olur kese görünür diye

Pazar günü tatilden döndük, deniz çok ısınmamasına rağmen 5 gün denize havuza girdim, hamile olmama çok ihtimal vermediğim için girmiştim
Denize girmeden 3-4 gün önce başlayan hafif kasık ağrım fazlalaştı daha sonra, hep adet olacam diye bekledim bu yüzden.
Sizde bu kasık ağrısını yaşıyor musunuz?

ara ara oluyor canım agrı ve batma seklinde

evet bende de çok kasık ağrısı var. doktor kanama olmadıkça normal hamilesin kasık ağrın olacak dedi. ben zaten geçen hafta dayanılmaz kasık ağrısından dolayı acile gittim ve oradaki sonuçlar sayesinde öğrendim hamile olduğumu.ağrılar gece uyandırıyo bazen şiddetli ama kısa sürüyo gün içinde de hafif ağrılarda oluyo bol bol dinlenmek lazım yoksa ağrılar artıyo.

bebek kendine yer açıyoişte bu yüzden ağrılar. benimki keyfine düşkün galiba yer açıyo açıyo bir türlü rahat edemedi.

bende bundan kullanıyorum hatta ocaktan beri kullanıyorum üç ay önce başlayın diyorlardı
b12 olmazsa folik asit bi işe yaramıyormuş çünkü emilimi olmuyormuş
evet canım öyleymiş bu sefer düzenli kullanamadım inşallah sıkıntı olmaz
İnşaallah iyi olur canım çok sağol güzel dileklerin için

12-01-2015 ♥

Allah yardımcın olsun
Canım bazı gebeler 9 ay yaşar bu kanamayı adet görenler var öyle bir durum olabilir dr bir şey olsa söylerdi rahat ol
daha iyi ol inşallah canım
:)) aynen canım bu sefer hareket etti mi suyu normal mi... bu sorular bitmez:)
hoş geldin hayırlı olsun
:) hoş geldin hayırlı olsun
kan pıhtılaşma sorunu da olabilir inşallah genetik değildir
arkaaşlar devlet hastanelerindeki kadın doğum uzmanlarında ultrason varmı
artık var
Canım haftaya sadece keseyi görürsün kalp atışına erken olabilir endişelenme
off bu mide bulantısına gıcık olmaya başladım.bugün hiç geçmedi ha bire bulanıyor.yemekte yedirmiyo anca su içebiliyorum,halsiz kalmaya da başladım.Allah yardımcımız olsun.
Rabbim şifa versin
maalesef yok olmasını isterdim benimki çok kuru pul pul
merhaba 4+5 günlük gebeyim bhcg 1500 çıktı keseyi de görmedik daha sizce çok mu yüksek

değerin gayet normal hayırlı olsun
canım böyle şeyler düşünmenin bir faydası yok birde böyle olumsuzlukları buraya yazmasak daha doğru olur hepimiz etkileniyoruz
kuzeninin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah, oğlunda kardeşini kıskanmaz umarım benim minik pek kıskanç:)
site kuraları gereği facede grup kurup davet etmek yasakmış

hayırlı olsun ağrılar normal korkma

arkadaşlar ilk hamilelikte kasık ağrısı daha fazla oluyormuş. özellikle ilk hamileliği olanlar bu ağrılardan korkmasın. tabiki kanama varsa mutlaka doktora danışılmalı

kızlar face le ilgili kural ilk sayfamızda yazıyor

Günaydınnn bebişler için hazırlıklara başladınız mıı paylaşalım burda😊

Günaydın herkese, artık haberler üzücü programlar izlemiycem dün yine baktım ağladım bir sürü ve tansiyonunum hemen fırladı sabah kadar düşmedi, birde ben çok acıkıyorum öyle böyle değil elim ayağım boşalıyor başım dönüyor hemen yiyorum çabucak acıkıyorum benim gibi olan var mı sürekli midem kazınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…