İsmim seda canım. 29 yaşındayım gerçi kasımda 29 olcam ama neyse :) senin?
Herkeze iyi uykular kızlar az önce kuzeninden geldik bebeği olmuştu henüz 18 günlük maşallah o kadar tatliki anlatamam doya doya sevdim oglusumda çok sevdi bebeği anne benim kardeşim de dogsun artik acaba nasıl olacak onu çok sevicem diyo inş kıskançlık olmaz bakalım hayırlısı kızlar birde birşey sorucam ben 2009 mayis annesiydim oglusumda facede kızlarla hala görüşürüz grubumuza var 2015 ocak annesi olarak facede grup varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar Kızlar
Dün hamile olduğumu öğrendim, 2 haftalık geçikme yaşıyordum, kendi hesaplamama göre 6 haftalık hamileyim
Beta hcg 2700 lerde çıktı dün.
Doktora haftaya gideceğiz, 7 haftalık olur kese görünür diye
Pazar günü tatilden döndük, deniz çok ısınmamasına rağmen 5 gün denize havuza girdim, hamile olmama çok ihtimal vermediğim için girmiştim
Denize girmeden 3-4 gün önce başlayan hafif kasık ağrım fazlalaştı daha sonra, hep adet olacam diye bekledim bu yüzden.
Sizde bu kasık ağrısını yaşıyor musunuz?
Merhabalar Kızlar
Dün hamile olduğumu öğrendim, 2 haftalık geçikme yaşıyordum, kendi hesaplamama göre 6 haftalık hamileyim
Pazar günü tatilden döndük, deniz çok ısınmamasına rağmen 5 gün denize havuza girdim, hamile olmama çok ihtimal vermediğim için girmiştim
Denize girmeden 3-4 gün önce başlayan hafif kasık ağrım fazlalaştı daha sonra, hep adet olacam diye bekledim bu yüzden.
arkadaşlar 8. hafta içinde olanlar kesenizin boyutu ne kadar ?
evet canım öyleymiş bu sefer düzenli kullanamadım inşallah sıkıntı olmazbende bundan kullanıyorum hatta ocaktan beri kullanıyorum üç ay önce başlayın diyorlardı
b12 olmazsa folik asit bi işe yaramıyormuş çünkü emilimi olmuyormuş
İnşaallah iyi olur canım çok sağol güzel dileklerin için
12-01-2015 ♥
Allah yardımcın olsunBenimde bulantım baş ağrısı baş dönmesi ve halsizlik oluyo daha 5.5 haftalık gebeyim bide çalışıyorum akşama doğru tüm enerjim bitmiş oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bazı gebeler 9 ay yaşar bu kanamayı adet görenler var öyle bir durum olabilir dr bir şey olsa söylerdi rahat olkızlar merhaba 7+3 gebeyim dün gece hafif kanamam oldu sabahta ve öğlende çok hafif kanamalarım oldu hemen eşimle doktora gittik doktor bir baktı hersey çok normal kese aynı yerinde bebeğin kalp atısı çok iyi hatta bebişim 8+2 olmuş biraz fazla bile büyümüş doktor bu dönemde yapılan ölçümler kesin dogrudur dieyemeyiz ama hersey çok normal görünüyor dedi o zaman bu kanamalar neden cevap yok
daha iyi ol inşallah canımSelam kızlar 2 gündür yatılı misafirim vardı giremedim:))geçmişi okuyamadım ne kadar ilerlemiş maşallah...umarım herkes bebişiyle beraber sağlıklıdır ...ben 2 gündür bişeyler yiyebiliyorum oyuzden mutluyum umarım böyle devam eder boğazımdaki o bulantı hissi biraz hafifledionun haricinde kaynanama da bebiş haberini verdim sevindiler:)
:)) aynen canım bu sefer hareket etti mi suyu normal mi... bu sorular bitmez:)arkadaşlar bu ilk haftalarda Allah hepimize yardım etsin herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun. ben daha keseyi bile göremedim bir iki gün içinde görmeyi umut ediyoruz. keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlayacağım. ama onları duysam başka şeyler isticem. sanırım anne olmak böyle bir şey ömür boyu bu tedirginlik üzerimizde olacak:18:
hoş geldin hayırlı olsunMerhaba arkadaslar bugun test yaptim cok belirgin cift cizgi cikti. Ana jan tahlili yapmadan emin amiyorum yinede havaya girdim insallah bende 2015 ocak annesi olucam daha oncede 2011 nisan annesiydim cok guEl dostluklarimiz oldu hala facebook grubumuz var gorusuyoruz. Insallah allah hepimizin gonlune gore verir... hepimiz
:) hoş geldin hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar bende hamileyim
sat a göre 12 ocak
ultrasona göre 21 ocakta doğum olacak
15 gün önce keseyi 5 gün öncede kese ve bebeği gördük bebek nokta şeklinde çok küçük daha
ama kalp atışlarını duymadık daha
kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum tam olarak
kan pıhtılaşma sorunu da olabilir inşallah genetik değildir(((() cok şükür benım için aormuyorum bu soruyu eltımın gelını 2 inci düşüğü doktorda hersey normal tutunamamasına sebeb gözükmüyor ama genetik testi yaptırın demiş cok üzgün cok istıuodu bu tahlilde ist ankr adana yapılıyomuş allahım inş sağlıklı evlat isteyen herkese versın.benimde mide agrım var bulantım olmadı cok şükür bügünde göbeğimin sag altında seirme var yaşayan varmı böle bişey
artık vararkaaşlar devlet hastanelerindeki kadın doğum uzmanlarında ultrason varmı
Canım haftaya sadece keseyi görürsün kalp atışına erken olabilir endişelenmekızlar sayfaları okuyamadım. önce bi yazayım da sonra geriye dönük hepsini okuyacağımbugün ilk kontrolüme gittim. tavsiye üzerine o doktordan randevu almıştım dedikleri kadar varmış çok iyi ve ilgiliydi bayıldım desem yeridir. inşaallah hep böyle gider.. kan değerim maaşşallah 4 günde güzel artmış. 114tü 627 olmuş ultrasonla baktı ama doğal olarak keseyi göremedi. rahim duvarı kalınlığına çok iyi dedi. hemogram biyokimya hormon ve idrar tahlilleri verdim. hepsi çok iyi çıktı şükür birde folik asit ve vitamin verdi. folik asit zaten kullanıyordum aynen devam yani.. haftaya çarşamba perşembe gel dedi ama ben salıya randevu alıcam. eşimle gitmek istiyorum bu sefer çünkü. bakalım inşaallah önce keseyi sonra kalp atışlarını görürürz hayırlısıyla
Rabbim şifa versinoff bu mide bulantısına gıcık olmaya başladım.bugün hiç geçmedi ha bire bulanıyor.yemekte yedirmiyo anca su içebiliyorum,halsiz kalmaya da başladım.Allah yardımcımız olsun.
maalesef yok olmasını isterdim benimki çok kuru pul pulAy kızlar benim gibi cildinde yağlanma problemi olan var mı? Hamile kaldığımdan beri suratım parıl parıl parlıyor ya krem bile sürmüyorum artık
değerin gayet normal hayırlı olsunmerhaba 4+5 günlük gebeyim bhcg 1500 çıktı keseyi de görmedik daha sizce çok mu yüksek
canım böyle şeyler düşünmenin bir faydası yok birde böyle olumsuzlukları buraya yazmasak daha doğru olur hepimiz etkileniyoruzkizlar ya sabhtan beri scma span dusunceler icerisindeyim..biri dogumda kan pihti atmasiyla vefat etmis nekadar kotu bisey ya allahm kmsenin basna vermesin ama benm aklmdan hic ckmyor iyice panik oldm sbahtan beri panikatakim melegimide uzuyorum biri beni rahatlatsin lutfen yoksa kafayi yicem..😔
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
kuzeninin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah, oğlunda kardeşini kıskanmaz umarım benim minik pek kıskanç:)Herkeze iyi uykular kızlar az önce kuzeninden geldik bebeği olmuştu henüz 18 günlük maşallah o kadar tatliki anlatamam doya doya sevdim oglusumda çok sevdi bebeği anne benim kardeşim de dogsun artik acaba nasıl olacak onu çok sevicem diyo inş kıskançlık olmaz bakalım hayırlısı kızlar birde birşey sorucam ben 2009 mayis annesiydim oglusumda facede kızlarla hala görüşürüz grubumuza var 2015 ocak annesi olarak facede grup varmi
site kuraları gereği facede grup kurup davet etmek yasakmışKizlar her bir seyi gizli bir grup kurdum face te. Begenseniz dahi kimselere gozukmeyen bizden baska bileni olmayacak bi grup oldu. 2015 ocak anneleri paylasim platformu adinda. Ancak gizli oldugundan arattiginizda gorunmeyebilir. Katiliminizi bekliyorum. Ozelden mesaj atarsaniz face hesabinizi ulasip ekleyebilirim sizi. Sevgiyle...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Merhabalar Kızlar
Günaydınnn bebişler için hazırlıklara başladınız mıı paylaşalım burda😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?