2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sıla yeni liste nerde göremiyorum ismimizi

teşekkür ederim bebeğim iyi olur inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aa yasak oldugunu bilmiyoduum . Neyse o zaman. Daha once hep yapiyorduk boyle biz. ondan yazmistim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Canim ben oyleydim. 3 kilo almisim. Ama sigara da biraktim ben onun verdigi agzin bos durmama hali de vardi. Sonra hepsinin psikolojik olduguna inanarak azalttim. Simdi midem kazinsa da azicik atistiriyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım ben de senin gibiyim karnım acıkmaya basladığı an elim ayağım boşalıyo gözüm kararıyo yemek yiyince de midem bulanıyo böyle bir kısır döngü :)

merhaba 4+5 günlük gebeyim bhcg 1500 çıktı keseyi de görmedik daha sizce çok mu yüksek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim 4+6 da 3756 ydi. Cok degil normal gidiyo bence.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım sadece midem kazınsa dayanırım gözüm kararıyor başım dönüyor birde oğlum var onunla ilgileniyorum hiç yemek istemiyorum ama yemeyince ayağa kalkamıyorum
canım ben de senin gibiyim karnım acıkmaya basladığı an elim ayağım boşalıyo gözüm kararıyo yemek yiyince de midem bulanıyo böyle bir kısır döngü :)

ahhh canım aynen midem her yediğimde bulanmıyor hafif şeyler yersem sorun olmuyor ama yağlı salçalı şeyler bulandırıyor

kızlar midesi bulananlar sabah yataktan kalkmadan önce 1-2 tuzlu çubuk kreker yiyince geçiyor diyorlar benim henüz midem bulantım yok inşaAllah da olmaz
sanırım bulantının henüz zamanı gelmedi bende :)

Benim şu an 5+2 3+5 ten beri karnım ve kasıklarım ağrıyor. Dr normal dedi. Lekelenme olursa gel dedi. Olmaz inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hep ani acıkırım ama bu kez acıkıp yemeğe başladığımda yemeği bütün hücrelerimde hissederek çok mutlu olarak çok tatlı gelerek sanki oruç açmış gibi zevkle yiyorum.

Ben de diyorum ki doğmadan ne bir şey alalım ne isim koyalım. Önce bebiş bi doğsun diyorum.

Ebe hemsire var burda. 7. Aydan once almayin der hep cevresindeki hamislere. Ki benim ve ailemin gecen sefer aldiklarini nasil bir el cabuklugu ile ortadan kaldirmislarsa daha da yuzunu gormedim o esyalarin. O yuzden bu sefer zor da olsa bekliyorum. Cinsiyetini ogrendikten sonra azar azar bi kac kucuk seyle hevesimi giderebilirim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benim bebek kıyafetinde falan hevesim yok. Tek istediğim minik tatlı sağlıklı bir bebek. Çocuğu sararız bişeylere ne olacak:)

Benim bebek kıyafetinde falan hevesim yok. Tek istediğim minik tatlı sağlıklı bir bebek. Çocuğu sararız bişeylere ne olacak:)

Ahaha. Dimi carsaf filan keseriz minnak bisey dogar zaten. :)) bu arada Kocam tam costu benim. Bicak makas oyunlari. Gobegime igne yaparken bi bakiyorum ip baglamis alyansina cinsiyetine bakiyomus. Kiz olacakmis babaci olacakmis. Simdiden dislaniyorum ben :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yüzükle şimdiden cinsiyet görünür mü:) bizimki oğlu olsun istiyor ama benim düşüneceğim son şey cinsiyeti. Ilk bebeğin cinsiyeti önemli değil bence. Hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Not: yüzükle ben de bakayım:)

benım eşimde kızım olacak demiş birine adam demiş hamile mi diye. Heh işte hamile yani demiş... Şaşkaloz....
Eftalim biz bu sayfadayız sandım kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…