:)) canım doğunca ne giyecek:) 6. aydan sonra başlayabilirsiniz bunun doğum çantası var 6. aydan sonra hazır olması lazımBen de diyorum ki doğmadan ne bir şey alalım ne isim koyalım. Önce bebiş bi doğsun diyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yogurt ye icine meyveler dilimleyebilirsin. Kraker turlerinden ye. En azindan hem mideni yatistirir hem de acligini keser bi nebze. Kuruyemisini eksik etme. Ben kup kup yaptim parcaladim karistirdim tabak yanimda hep. Yemektense diyorum aIcik ondan yiyip kesmek daha iyi geliyor. Cocugun varsa isin daha zor Allah yardimcin olsun canim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
bana yaptılar kız çıktı birde tuz testi var. sanaçaktırmadan biri başına tuz döküyor burnunu kaşırsan kızın oluyor fark etmezsen oğlun. Anneannem diyorsa kesin doğru.. 7 cocugunun da hepsının cinsiyetini bilmişYüzükle şimdiden cinsiyet görünür mü:) bizimki oğlu olsun istiyor ama benim düşüneceğim son şey cinsiyeti. Ilk bebeğin cinsiyeti önemli değil bence. Hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Not: yüzükle ben de bakayım:)
benım eşimde kızım olacak demiş birine adam demiş hamile mi diye. Heh işte hamile yani demiş... Şaşkaloz....
Eftalim biz bu sayfadayız sandım kız :)
Yüzükle şimdiden cinsiyet görünür mü:) bizimki oğlu olsun istiyor ama benim düşüneceğim son şey cinsiyeti. Ilk bebeğin cinsiyeti önemli değil bence. Hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Not: yüzükle ben de bakayım:)
:))) ilahi canım bende seni orda görünce şaşırdımorası benim vazgeçilmezim:)
benım eşimde kızım olacak demiş birine adam demiş hamile mi diye. Heh işte hamile yani demiş... Şaşkaloz....
Eftalim biz bu sayfadayız sandım kız :)
ev işi beni bekliyor hanımlar kalkayım
bana yaptılar kız çıktı birde tuz testi var. sanaçaktırmadan biri başına tuz döküyor burnunu kaşırsan kızın oluyor fark etmezsen oğlun. Anneannem diyorsa kesin doğru.. 7 cocugunun da hepsının cinsiyetini bilmiş
:)) canım doğunca ne giyecek:) 6. aydan sonra başlayabilirsiniz bunun doğum çantası var 6. aydan sonra hazır olması lazım
canım meyveyi de korkarak yiyorum oğlumda bol meyve yedim çünkü etten yemeklerin kokusundna tiksindim yapamadım yapanımda yoktu sonuç 18 kilo meyve yiyerek aldım:) ayran beni tok tutuyor ama gaz sıkıntısı var diye içemiyorum:) kaldım arada:)
Farketmezsen derken hic tepki vermeyince mu yani? Bi de kafama dokseler hissederim kii
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
bana yaptılar kız çıktı birde tuz testi var. sanaçaktırmadan biri başına tuz döküyor burnunu kaşırsan kızın oluyor fark etmezsen oğlun. Anneannem diyorsa kesin doğru.. 7 cocugunun da hepsının cinsiyetini bilmiş
Doğunca hastane kıyafet giydiriyor zaten. Eşime de fikrimi söyledim. O da dedi ki doğunca hemen bebek Mağazası'ndan alırım kıyafet. Doğum çantası da kolay doğuma yakın hazırlanır. :)
Doğunca hastane kıyafet giydiriyor zaten. Eşime de fikrimi söyledim. O da dedi ki doğunca hemen bebek Mağazası'ndan alırım kıyafet. Doğum çantası da kolay doğuma yakın hazırlanır. :)
cok degıl kız bir tutam. sana belli etmeyecekler. burnunu kaşırsan kız fark etmezsen erkek
Eskiler tuzla ne çok iş görüyormuş. Uzun süre gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz serpersen hemen gidermiş var bi de:)
bilmiyorum sen nerdesın ama hastane kiyafet vermiyor canım. Sen yeni doğan seti alıyorsun doğumdan sonra ebeler onu giydiriyor.. Cantan hazır olsun. yeni doğan bebek bezin,pedin, gogus için pompa sana emzirmede kolaylık saglayacak gecelik yada pijama. illa çorap koy donuyormussun doğumdan sonra.. vsvs aklında bulunsun. 6 ayda cantamı hazır edıcem ben
bilmiyorum sen nerdesın ama hastane kiyafet vermiyor canım. Sen yeni doğan seti alıyorsun doğumdan sonra ebeler onu giydiriyor.. Cantan hazır olsun. yeni doğan bebek bezin,pedin, gogus için pompa sana emzirmede kolaylık saglayacak gecelik yada pijama. illa çorap koy donuyormussun doğumdan sonra.. vsvs aklında bulunsun. 6 ayda cantamı hazır edıcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?