2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de diyorum ki doğmadan ne bir şey alalım ne isim koyalım. Önce bebiş bi doğsun diyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) canım doğunca ne giyecek:) 6. aydan sonra başlayabilirsiniz bunun doğum çantası var 6. aydan sonra hazır olması lazım

canım meyveyi de korkarak yiyorum oğlumda bol meyve yedim çünkü etten yemeklerin kokusundna tiksindim yapamadım yapanımda yoktu sonuç 18 kilo meyve yiyerek aldım:) ayran beni tok tutuyor ama gaz sıkıntısı var diye içemiyorum:) kaldım arada:)

bana yaptılar kız çıktı birde tuz testi var. sanaçaktırmadan biri başına tuz döküyor burnunu kaşırsan kızın oluyor fark etmezsen oğlun. Anneannem diyorsa kesin doğru.. 7 cocugunun da hepsının cinsiyetini bilmiş

benım eşimde kızım olacak demiş birine adam demiş hamile mi diye. Heh işte hamile yani demiş... Şaşkaloz....
Eftalim biz bu sayfadayız sandım kız :)

:))) ilahi canım bende seni orda görünce şaşırdım orası benim vazgeçilmezim:)

Ya gorunur mu bilmem ama batil isler sonucta :) duz gidip gelse erkekmis daire cizerse kizmis. Ruyasinda oglu olacagini gormus ama inanmak istemiyo. Bense ayni srnin gibi dusunuyorum canim. Saglikla alalim da kucagimiza kizmis erkekmis farketmez.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

benım eşimde kızım olacak demiş birine adam demiş hamile mi diye. Heh işte hamile yani demiş... Şaşkaloz....
Eftalim biz bu sayfadayız sandım kız :)

Ahh Allah mi soyletti ne? :) ben yasak koydum. Kalp atisi duymadan soylemek yok diye catlamak uzere suan :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ev işi beni bekliyor hanımlar kalkayım

canım meyveyi de korkarak yiyorum oğlumda bol meyve yedim çünkü etten yemeklerin kokusundna tiksindim yapamadım yapanımda yoktu sonuç 18 kilo meyve yiyerek aldım:) ayran beni tok tutuyor ama gaz sıkıntısı var diye içemiyorum:) kaldım arada:)[/QUOTE]

Alalıım:) hatta ben b8r anca göbüşüm ciksa da yazin elbiseler giysem tulum mulum alsam diyorum ama yaza cok buyumez maalesef :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Farketmezsen derken hic tepki vermeyince mu yani? Bi de kafama dokseler hissederim kii

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Doğunca hastane kıyafet giydiriyor zaten. Eşime de fikrimi söyledim. O da dedi ki doğunca hemen bebek Mağazası'ndan alırım kıyafet. Doğum çantası da kolay doğuma yakın hazırlanır. :)

Farketmezsen derken hic tepki vermeyince mu yani? Bi de kafama dokseler hissederim kii

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

cok degıl kız bir tutam. sana belli etmeyecekler. burnunu kaşırsan kız fark etmezsen erkek

Eskiler tuzla ne çok iş görüyormuş. Uzun süre gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz serpersen hemen gidermiş var bi de:)

bilmiyorum sen nerdesın ama hastane kiyafet vermiyor canım. Sen yeni doğan seti alıyorsun doğumdan sonra ebeler onu giydiriyor.. Cantan hazır olsun. yeni doğan bebek bezin,pedin, gogus için pompa sana emzirmede kolaylık saglayacak gecelik yada pijama. illa çorap koy donuyormussun doğumdan sonra.. vsvs aklında bulunsun. 6 ayda cantamı hazır edıcem ben

Dogum cantasinda oluyo zaten hastane cikisi filan. Ha ne kadar gerekir bilmem ama. Allah korusun bi terslik olur da gun uzarsa ve evin de yakin degilse hazirligini yaparsin. Ama gereken seyler illa ki olacak. O anda esin senin islerine mi kosturacak magazadan kiyafet mi alcak. Sen son aylarda esinden gizli atarsin cantaya bi kac parca sey :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

cok degıl kız bir tutam. sana belli etmeyecekler. burnunu kaşırsan kız fark etmezsen erkek

Soyleyeyim esime de yapsin bi ara. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben bayılıyorum bebek kıyafetlerine hamile olmadan önce bile aldım bi kaç bişey ama cinsiyeti öğrenene kadar almıcam başka bişey... Sağlıklıca gelsinler de kucaklarımıza ne ciciler alır anneleri... Ayy Allahım gelmiyo şu doktor günü patlıcam meraktan büyüdü mü kalbi atıyo mu herşey yolunda mı çok sorum var çokkkkk

Tabii internette dogum cantasi listeleri var onlardan bakip yapmistuk biz arkadasiminkini. Gerekmeyen de oldu ama sart olan da coktu. Hastane cikisi ped bez pijama takimlari pompa bebek battaniyesi. Corap. Narkozdan donmustu. Yedek camasir.bunlari kesin kullanmisti. Sadece bebis icin degil anne icin de cok gerekiyor.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben İstanbul dayım. Benim gördüğüm bebeklere üzerinde hastanenin adı yazan kıyafet giydiriyorlar. Ben de özel hastanede doğum düşünüyorum. Doğuma yakın ayarlarız çantayı. Hadi bi de yenidoğan seti alırım madem:) şu an 5 haftalık daha görmedim bile bebeği. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…