Ben İstanbul dayım. Benim gördüğüm bebeklere üzerinde hastanenin adı yazan kıyafet giydiriyorlar. Ben de özel hastanede doğum düşünüyorum. Doğuma yakın ayarlarız çantayı. Hadi bi de yenidoğan seti alırım madem:) şu an 5 haftalık daha görmedim bile bebeği. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogum cantasinda oluyo zaten hastane cikisi filan. Ha ne kadar gerekir bilmem ama. Allah korusun bi terslik olur da gun uzarsa ve evin de yakin degilse hazirligini yaparsin. Ama gereken seyler illa ki olacak. O anda esin senin islerine mi kosturacak magazadan kiyafet mi alcak. Sen son aylarda esinden gizli atarsin cantaya bi kac parca sey :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ah canım aslında en son ben duymusum annem herkese demiş ama kızın haberi olmasın bilmiyormus gibi yapın diyerek herkese söylemiş.. Yani en son ben duydum. Söylüyorum eşe dosta beklediğim tepkiyi alamadım meger onlar haftalar öncesinden biliyormus
ah canım aslında en son ben duymusum annem herkese demiş ama kızın haberi olmasın bilmiyormus gibi yapın diyerek herkese söylemiş.. Yani en son ben duydum. Söylüyorum eşe dosta beklediğim tepkiyi alamadım meger onlar haftalar öncesinden biliyormus
Annem dedi ki bilsinler hayır dua ederler. Durumumu kıskanacak nazar değdirecek pek kimse de yok çevremde. Arkadaşlarıma da söyledim. Senin annen de işini kolaylaştırmış. Benimki tutturdu sen söyle diye tek tek aradım herkesi.
Ben bi bebek belgeseli izledim. Hamile kadın yunus göstericisi. Karnı büyüdüğüne kadar havuz gösterileri yaptı. Eskiden hamile kadınlar tarlada çalışıyormuş falan. Senin bebeğe de azıcık hareketten zarar olmaz:)
Ben bi bebek belgeseli izledim. Hamile kadın yunus göstericisi. Karnı büyüdüğüne kadar havuz gösterileri yaptı. Eskiden hamile kadınlar tarlada çalışıyormuş falan. Senin bebeğe de azıcık hareketten zarar olmaz:)
evet biliyorum canım. önce kese, sonra kalp atışları inşaallah. ama insan sabırsızlanıyor heyecanlanıyor. bir de ilk gebeliğim Rabbim herkesin yavrusunu kucağına sağ salim alamyı nasip etsin. Ayrıca herkese tek tek cevap veriyosun çok tatlısın canım yaa. yerim seni ben
Sa kızlar
Dünden beri takibimdesiniz ama yazamadım :)
HERCAL arkadasım lütfen ümitsiz olma kardeşim bnm. Allah tan gelen herseye teslim olmalıyız. Elimize bir iğne dahi batsa imtihan edılıyoruz...
Allhın izni ile bebegine birsey olmıcak.. Hepimiz duacıyız...
DOLPHİN02 canım bnm degerlerın normal mi bilemem ama degıl gıbı gozukuyo... Bu demk degıldır ki normal olmıcak... Dua et bol bol inş..
Herseyin hayırlısını istemek lazım.. Biz annelrr ve adayları gercekten bu konuda cok duygusal ve güçsüsüz...
Rabbim yardımcın olsun canım... Duysun dualarını inş...
CUPCAKELOVE canm bnm sende bu aralar üzgünsün... İnanın elimden duadan baska hiçbişey gelmiyo. Szlerle bizde üzülüuoruz
Kendını yıpratma stres yapma canım bnm
Bebişleriniz size tutunmaya calışıyo inş da tutuncak.. Seneye bu zamnlar gazı var uyumuyo emmiyo muhabbetı yapcaz
KIZLAR hepinizi öptümm
Bool bool dua edın edelim... Allhu teala ne verırse ona teslim olalım.. Gereken ne warsa yapıp takdiri Allha bırakalım...
O HERSEYI EN İYİ BİLENDİR!!