2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ahh Allah mi soyletti ne? :) ben yasak koydum. Kalp atisi duymadan soylemek yok diye catlamak uzere suan :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

bizimkide gitmiş ilk önce kp'e demiş.. Başka diyecek kimse yok. En sıkı babamın ağzıdır diye ona demiş

Eskiler tuzla ne çok iş görüyormuş. Uzun süre gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz serpersen hemen gidermiş var bi de:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahha bu cok iyiymis :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

al canım güzelce yıka..herşeyi miş gibi olsunm bebecık

Eşim rahat ben korkularla doluyum. Ne istersem onu yapar zaten. Ben dedim almayalım diye. Dokuz ay çok uzun süreç. Önümde 8 ay var:)

bizimkide gitmiş ilk önce kp'e demiş.. Başka diyecek kimse yok. En sıkı babamın ağzıdır diye ona demiş

:) biz aileye soyledik. Okuldakiler mecbur ogrendiler. Ama tum herkese duyurulmadi. Ese dosta.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Biz keseyi görünce bütün aileye akrabalara söyledik. Çok saklanırsa çocuk dilsiz olurmuş Allah korusun bu da batıl tabii:)

Eşim rahat ben korkularla doluyum. Ne istersem onu yapar zaten. Ben dedim almayalım diye. Dokuz ay çok uzun süreç. Önümde 8 ay var:)

Ah hallederiz o kismini ya bi sekilde. Yeterki saglikla gelsin miniklerimiz. ♥♥♥

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Biz keseyi görünce bütün aileye akrabalara söyledik. Çok saklanırsa çocuk dilsiz olurmuş Allah korusun bu da batıl tabii:)

Ben kalp atisina kadar bekliyorum. Onu da duyayim belki daha da yayarim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ah canım aslında en son ben duymusum annem herkese demiş ama kızın haberi olmasın bilmiyormus gibi yapın diyerek herkese söylemiş.. Yani en son ben duydum. Söylüyorum eşe dosta beklediğim tepkiyi alamadım meger onlar haftalar öncesinden biliyormus

Ikı haftadr eve ellemiodum kadın geldi bugun yapıo temızlıgımı allah razı olsun ki ama bende dolanıomm sızce bebegıme o kadarı zararı olurmuu

Annem dedi ki bilsinler hayır dua ederler. Durumumu kıskanacak nazar değdirecek pek kimse de yok çevremde. Arkadaşlarıma da söyledim. Senin annen de işini kolaylaştırmış. Benimki tutturdu sen söyle diye tek tek aradım herkesi.

Ikı haftadr eve ellemiodum kadın geldi bugun yapıo temızlıgımı allah razı olsun ki ama bende dolanıomm sızce bebegıme o kadarı zararı olurmuu

Ben bi bebek belgeseli izledim. Hamile kadın yunus göstericisi. Karnı büyüdüğüne kadar havuz gösterileri yaptı. Eskiden hamile kadınlar tarlada çalışıyormuş falan. Senin bebeğe de azıcık hareketten zarar olmaz:)

Dimi yaa sonucdaa fil oluruz hıc hareket etmezsek yaniii bnce hareket geteklıde annem ve eşim bı alemler

Bu mide bulantıları kusmalar halsizlikler daha ne zamana kadar devam edicek şu ilk 3 ayı atlatsak rahatlıycaz galiba bende çok fenayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım haftaya sadece keseyi görürsün kalp atışına erken olabilir endişelenme

evet biliyorum canım. önce kese, sonra kalp atışları inşaallah. ama insan sabırsızlanıyor heyecanlanıyor. bir de ilk gebeliğim Rabbim herkesin yavrusunu kucağına sağ salim alamyı nasip etsin. Ayrıca herkese tek tek cevap veriyosun çok tatlısın canım yaa. yerim seni ben

Sa kızlar
Dünden beri takibimdesiniz ama yazamadım :)

HERCAL arkadasım lütfen ümitsiz olma kardeşim bnm. Allah tan gelen herseye teslim olmalıyız. Elimize bir iğne dahi batsa imtihan edılıyoruz...
Allhın izni ile bebegine birsey olmıcak.. Hepimiz duacıyız...

DOLPHİN02 canım bnm degerlerın normal mi bilemem ama degıl gıbı gozukuyo... Bu demk degıldır ki normal olmıcak... Dua et bol bol inş..
Herseyin hayırlısını istemek lazım.. Biz annelrr ve adayları gercekten bu konuda cok duygusal ve güçsüsüz...
Rabbim yardımcın olsun canım... Duysun dualarını inş...

CUPCAKELOVE canm bnm sende bu aralar üzgünsün... İnanın elimden duadan baska hiçbişey gelmiyo. Szlerle bizde üzülüuoruz
Kendını yıpratma stres yapma canım bnm
Bebişleriniz size tutunmaya calışıyo inş da tutuncak.. Seneye bu zamnlar gazı var uyumuyo emmiyo muhabbetı yapcaz

KIZLAR hepinizi öptümm
Bool bool dua edın edelim... Allhu teala ne verırse ona teslim olalım.. Gereken ne warsa yapıp takdiri Allha bırakalım...
O HERSEYI EN İYİ BİLENDİR!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…