Ahh Allah mi soyletti ne? :) ben yasak koydum. Kalp atisi duymadan soylemek yok diye catlamak uzere suan :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ev işi beni bekliyor hanımlar kalkayım
Eskiler tuzla ne çok iş görüyormuş. Uzun süre gitmeyen misafirin ayakkabısına tuz serpersen hemen gidermiş var bi de:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben İstanbul dayım. Benim gördüğüm bebeklere üzerinde hastanenin adı yazan kıyafet giydiriyorlar. Ben de özel hastanede doğum düşünüyorum. Doğuma yakın ayarlarız çantayı. Hadi bi de yenidoğan seti alırım madem:) şu an 5 haftalık daha görmedim bile bebeği. :)
Dogum cantasinda oluyo zaten hastane cikisi filan. Ha ne kadar gerekir bilmem ama. Allah korusun bi terslik olur da gun uzarsa ve evin de yakin degilse hazirligini yaparsin. Ama gereken seyler illa ki olacak. O anda esin senin islerine mi kosturacak magazadan kiyafet mi alcak. Sen son aylarda esinden gizli atarsin cantaya bi kac parca sey :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
bizimkide gitmiş ilk önce kp'e demiş..Başka diyecek kimse yok. En sıkı babamın ağzıdır diye ona demiş
bizimkide gitmiş ilk önce kp'e demiş..Başka diyecek kimse yok. En sıkı babamın ağzıdır diye ona demiş
Eşim rahat ben korkularla doluyum. Ne istersem onu yapar zaten. Ben dedim almayalım diye. Dokuz ay çok uzun süreç. Önümde 8 ay var:)
Biz keseyi görünce bütün aileye akrabalara söyledik. Çok saklanırsa çocuk dilsiz olurmuş Allah korusun bu da batıl tabii:)
Biz keseyi görünce bütün aileye akrabalara söyledik. Çok saklanırsa çocuk dilsiz olurmuş Allah korusun bu da batıl tabii:)
ah canım aslında en son ben duymusum annem herkese demiş ama kızın haberi olmasın bilmiyormus gibi yapın diyerek herkese söylemiş.. Yani en son ben duydum. Söylüyorum eşe dosta beklediğim tepkiyi alamadım meger onlar haftalar öncesinden biliyormus
arkadaşlar 8. hafta içinde olanlar kesenizin boyutu ne kadar ?
Ikı haftadr eve ellemiodum kadın geldi bugun yapıo temızlıgımı allah razı olsun ki ama bende dolanıomm sızce bebegıme o kadarı zararı olurmuu
Ben bi bebek belgeseli izledim. Hamile kadın yunus göstericisi. Karnı büyüdüğüne kadar havuz gösterileri yaptı. Eskiden hamile kadınlar tarlada çalışıyormuş falan. Senin bebeğe de azıcık hareketten zarar olmaz:)
arkadaşlar 8. hafta içinde olanlar kesenizin boyutu ne kadar ?
Canım haftaya sadece keseyi görürsün kalp atışına erken olabilir endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?