2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım benim dua az şey mi. Bizim de duadan başka yapacak birseyimiz yok.

12-01-2015 ♥

Simdi batil inanclardan birini banada yaptila.odadan cikiyosun.sonra makas ve bicak batil inancimizin simgeleri.makasi bi yastigin altina bicagi bi yastigin altina koyuyolar.sen gelipte hangisine oturursan o oluyomus.makas kiz,bicak erkek oluyo😊 ben makasi secip oturdum.denemesi bedeva dimi ama 😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel yazmıssın canım dualarımız sizlerle kızlar. Rabbimiz neylerse güzel eyler. Bizimde ne olacağımız belli değil. Dua dua dua..

oh masallah sana, ben en sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum,sürekli açım ama iştah sıfır, ne zor şeymiş anne olmak:s neyse sağ sağlim doğsunlar da yeter

Benim şu an 5+2 3+5 ten beri karnım ve kasıklarım ağrıyor. Dr normal dedi. Lekelenme olursa gel dedi. Olmaz inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok tesekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.
ilk hamileliğim ve dün ilk gecemdi, yüzüstü mü sırt üstü mü yatsam onu bile bilemedim

ben doktoruma sormuştum canım ama kesenın boyutuyla işimiz yok artık bebeğe bakıcaz demişti

aynen canım bizde gittiğimizde 6+0da bebeği gördü keseyi ölçmedi bile direk bebeği ölçtü dedi 4 mm olmuş kesede 1,5 2 cm vardı heralde tahmini oranlayınca büyüklükleri

bende paso kavun peynir ekmek veya karpuz peynir ekmek yiyebiliyorum. çok sık acıkıyorum ama pek bir şey yiyemiyorum .

Çok tesekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.
ilk hamileliğim ve dün ilk gecemdi, yüzüstü mü sırt üstü mü yatsam onu bile bilemedim

ben onu ilk kontrolde doktoruma sormuştum istediğin gibi yat henüz sıkıntı yok soluna yatman gerektiğinde ben sana sölicem dedi :)

ben onu ilk kontrolde doktoruma sormuştum istediğin gibi yat henüz sıkıntı yok soluna yatman gerektiğinde ben sana sölicem dedi :)

aynen canım doktorumda bana öyle dedi. nasıl yatarsan yat dedi ama yüzükoyun yatmıyorum yine de.. en cok sevdıgım yatış şekli

onu geçenlerde bizde arkadaşlarla yaptık ama hamile ve cinsiyeti belli olan birinde denedik tutmadı

ben de acıkınca midem çok yanıyor bulanıyor ama acıkmazsam bir şey yok şimdilik. aç kalmamaya çalışmak lazım canımmm

Biz keseyi görünce bütün aileye akrabalara söyledik. Çok saklanırsa çocuk dilsiz olurmuş Allah korusun bu da batıl tabii:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay ben daha kimseye söylemedim kalp atışlarını bekliyorum. Allah korusun o nasıl bi inanç ya

Ben kalp atisina kadar bekliyorum. Onu da duyayim belki daha da yayarim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben ablam ve okuldaki arkadaşların dışında kimseye söylemedim. kalp atışlarını bekliyorum aynen canım

senin annen de benim annemin bir başka versiyonuymuş canım aynen böyle yapacağını bildiğim için anneme söylemedim. halbuki bu haberi en çok bekleyen dualar eden o kalp atışlarını inşaallah bi duyayım anneme hemen söyliycem. nasıl sevincek annem benimm

ben hiç yüzüstü yatmazdım ama bu aralar öyle yatasım geliyor gerçi her pozisyonda en geç 3 saniye içinde uyuyorum da bu da bize bebeğin siz şimdi rahat rahat uyuyun ben gelince görürsünüz uykuyu deme şekli olabilir :)

kocama midem çok yanıyo bugün daha çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi diyorum, sen yörüksün hatun dayanman lazım diyo, nasıl :)

bende sağıma yatmayı seviyom bakalım sola nasıl alışcam

eşinle yer değiş canım o zaman kolay oluyor alışman. bu arada baş ağrılarından bezdimm.Herşey var bende yok yok diyordum ya birde nur topu gibi cırcırım eklendi...Bende hamilelik belirtisi yok demeyin su anda her bi halt var

kocama midem çok yanıyo bugün daha çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi diyorum, sen yörüksün hatun dayanman lazım diyo, nasıl :)

senın koca da benim ki ile aynı kız senin eşinde yoksa 81 model mi??. Türk kadını çilekeştir dayann kadınım dayann diyor pislik

günaydın anneler:)

70 bin tevhid kimde toplanyordu bilemedim bi ara okumuştum bir arkadaşımız topluyordu inş 2000 ekler misiniz bebişleri kucağa alana kadar dua etmekten başka bişey yapamıyoruz:))

belki biliyosunuzdur ama söylemeden geçemedim mümkünse maydonoz yemeyin ya da az yiyin kızlar görümceme doktoru söylemiş içerisinde ki bi madde nedeniyle hamileliğin ilk aylarında önerilmiyormuş
sağlıklı hayırlı evlatlarımız doğsun inşallah kocaman sevgiler:)

Günaydın kızlar. ...bulantim 2 gün ara vermişti" bugün tekrar ataga geçti:S bende henüz kıyafet almadım kız olursa kızımın bi dolu cicisi var bi hastane çıkışı alırım..,erkek olursa sıfırdan aliciz mecbur...alisverise 14.haftada baslayacagim: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…