oo herşey ylunda maşallahgözün aydın tatlım:)
Sa kızlar
Dünden beri takibimdesiniz ama yazamadım :)
HERCAL arkadasım lütfen ümitsiz olma kardeşim bnm. Allah tan gelen herseye teslim olmalıyız. Elimize bir iğne dahi batsa imtihan edılıyoruz...
Allhın izni ile bebegine birsey olmıcak.. Hepimiz duacıyız...
DOLPHİN02 canım bnm degerlerın normal mi bilemem ama degıl gıbı gozukuyo... Bu demk degıldır ki normal olmıcak... Dua et bol bol inş..
Herseyin hayırlısını istemek lazım.. Biz annelrr ve adayları gercekten bu konuda cok duygusal ve güçsüsüz...
Rabbim yardımcın olsun canım... Duysun dualarını inş...
CUPCAKELOVE canm bnm sende bu aralar üzgünsün... İnanın elimden duadan baska hiçbişey gelmiyo. Szlerle bizde üzülüuoruz
Kendını yıpratma stres yapma canım bnm
Bebişleriniz size tutunmaya calışıyo inş da tutuncak.. Seneye bu zamnlar gazı var uyumuyo emmiyo muhabbetı yapcaz
KIZLAR hepinizi öptümm
Bool bool dua edın edelim... Allhu teala ne verırse ona teslim olalım.. Gereken ne warsa yapıp takdiri Allha bırakalım...
O HERSEYI EN İYİ BİLENDİR!!
Sa kızlar
HERCAL arkadasım lütfen ümitsiz olma kardeşim bnm. Allah tan gelen herseye teslim olmalıyız. Elimize bir iğne dahi batsa imtihan edılıyoruz...
DOLPHİN02 canım bnm degerlerın normal mi bilemem ama degıl gıbı gozukuyo... Bu demk degıldır ki normal olmıcak... Dua et bol bol inş..
Herseyin hayırlısını istemek lazım.. Biz annelrr ve adayları gercekten bu konuda cok duygusal ve güçsüsüz...
Rabbim yardımcın olsun canım... Duysun dualarını inş...
CUPCAKELOVE canm bnm sende bu aralar üzgünsün... İnanın elimden duadan baska hiçbişey gelmiyo. Szlerle bizde üzülüuoruz
Kendını yıpratma stres yapma canım bnm
Bebişleriniz size tutunmaya calışıyo inş da tutuncak.. Seneye bu zamnlar gazı var uyumuyo emmiyo muhabbetı yapcaz
KIZLAR hepinizi öptümm
Bool bool dua edın edelim... Allhu teala ne verırse ona teslim olalım.. Gereken ne warsa yapıp takdiri Allha bırakalım...
O HERSEYI EN İYİ BİLENDİR!!
Ben hep ani acıkırım ama bu kez acıkıp yemeğe başladığımda yemeği bütün hücrelerimde hissederek çok mutlu olarak çok tatlı gelerek sanki oruç açmış gibi zevkle yiyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bende de çok kasık ağrısı var. doktor kanama olmadıkça normal hamilesin kasık ağrın olacak dedi. ben zaten geçen hafta dayanılmaz kasık ağrısından dolayı acile gittim ve oradaki sonuçlar sayesinde öğrendim hamile olduğumu.ağrılar gece uyandırıyo bazen şiddetli ama kısa sürüyo gün içinde de hafif ağrılarda oluyo bol bol dinlenmek lazım yoksa ağrılar artıyo.
bebek kendine yer açıyoişte bu yüzden ağrılar. benimki keyfine düşkün galiba yer açıyo açıyo bir türlü rahat edemedi.
Benim şu an 5+2 3+5 ten beri karnım ve kasıklarım ağrıyor. Dr normal dedi. Lekelenme olursa gel dedi. Olmaz inşallah.
ben doktoruma sormuştum canım ama kesenın boyutuyla işimiz yok artık bebeğe bakıcaz demişti
:)) canım doğunca ne giyecek:) 6. aydan sonra başlayabilirsiniz bunun doğum çantası var 6. aydan sonra hazır olması lazım
canım meyveyi de korkarak yiyorum oğlumda bol meyve yedim çünkü etten yemeklerin kokusundna tiksindim yapamadım yapanımda yoktu sonuç 18 kilo meyve yiyerek aldım:) ayran beni tok tutuyor ama gaz sıkıntısı var diye içemiyorum:) kaldım arada:)
Çok tesekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.
ilk hamileliğim ve dün ilk gecemdi, yüzüstü mü sırt üstü mü yatsam onu bile bilemedim
ben onu ilk kontrolde doktoruma sormuştum istediğin gibi yat henüz sıkıntı yok soluna yatman gerektiğinde ben sana sölicem dedi :)
Simdi batil inanclardan birini banada yaptila.odadan cikiyosun.sonra makas ve bicak batil inancimizin simgeleri.makasi bi yastigin altina bicagi bi yastigin altina koyuyolar.sen gelipte hangisine oturursan o oluyomus.makas kiz,bicak erkek oluyo😊 ben makasi secip oturdum.denemesi bedeva dimi ama 😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese, artık haberler üzücü programlar izlemiycem dün yine baktım ağladım bir sürü ve tansiyonunum hemen fırladısabah kadar düşmedi, birde ben çok acıkıyorum öyle böyle değil elim ayağım boşalıyor başım dönüyor hemen yiyorum çabucak acıkıyorum benim gibi olan var mı sürekli midem kazınıyor
Biz keseyi görünce bütün aileye akrabalara söyledik. Çok saklanırsa çocuk dilsiz olurmuş Allah korusun bu da batıl tabii:)
Ben kalp atisina kadar bekliyorum. Onu da duyayim belki daha da yayarim :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ah canım aslında en son ben duymusum annem herkese demiş ama kızın haberi olmasın bilmiyormus gibi yapın diyerek herkese söylemiş.. Yani en son ben duydum. Söylüyorum eşe dosta beklediğim tepkiyi alamadım meger onlar haftalar öncesinden biliyormus
aynen canım doktorumda bana öyle dedi. nasıl yatarsan yat dedi ama yüzükoyun yatmıyorum yine de.. en cok sevdıgım yatış şekli
bende sağıma yatmayı seviyom bakalım sola nasıl alışcam
kocama midem çok yanıyo bugün daha çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi diyorum, sen yörüksün hatun dayanman lazım diyo, nasıl :)
Sa kızlar
Allah razi olsun arkadasim Rabbim insaallah dualarimizi karsiliksiz birakmaz ama bu Sabah uyandim sürekli karsima rabbim bir sey olmuyorsa bu bizim iyiligimiz icin olan hadis ve ayetler cikardi o Zaman anladim ki Rabbim istemiyorsa vardir bir bildigi dualarimi birakmiyorum ama olmuyor diye de isyan etmiyorum cünkü Rabbimin rizasi en önemlisi kötü bir sey oldugun da su sözü agzimdan düsürmüyorum inna lillahi ve inna ileyhi raciun.yani Allahtan geldik Allaha dönecegiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?