2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bide cinsiyet takvimi için rus takvimi buldum bakalım tutcak mı. çin de rus da erkek çıktı

canım dusjeli arkadasımız topluyor ona özelden yaz istesen buradan gözden kaçıyor

Selam arkadaşlar

Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür 8.hafta bitti dokuza girdim bulantılarım baş dönmem devam
Folibolu söyledim bağırsaklarımı boZdu dedim elevite başlayabilirsin dedi içindeki folicasit ihtiyacını karşılar dedi bazı testler istedi iki hafta sonra tekrar gidicem
Toksoplazma rubella hepatit b12 en sonuncusunu okuyamadım hiç fikrim yok sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah

Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.

O zmn maşaallah diyelim size :) darısı başıma olsun :)) bende bugün Dr gittim kese oluşmuş 5 haftalık resim verdi ilk resmimiz :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?

teşekkür ederim canım :)
arkadaşlar ilk hamilelikte kasık ağrısı daha fazla oluyormuş. özellikle ilk hamileliği olanlar bu ağrılardan korkmasın. tabiki kanama varsa mutlaka doktora danışılmalı
benim de ilk hamilelik ve kasık ağrım oluyor ama biraz daha az şimdilerde 2 yada 3 gün önce çok daha kötüydü

arkadaşlardayamadım gittim devlete iyiki gitmişim bebeğimin kalp atışlarını gördüm rabiim sen çok büyüksün 7 hafta 1 gün oldu sata göre

Selam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?

Benim de olmuştu kahverengi mi pembe mi

hayırlı olsun :) çok güzel bi duygu değil mi insan daha bi bağlanıyo bebeğine

Selam kislar.

tatlım ben varım bayağı bir yasadım ama çok şükür gebeliğimde sorun yok doktora görün ama kontrol ediyorlar progesteron veriyor peşinden de dinlenmeye alıyor eğer kendini çok yorduysan ondan da olabiliyormuş

kızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma

kızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma

ben de henüz yaptırmadım hergün önünden geçiyom ama üşeniyorum aşıları falan onlar takip ediyo

İlk defa senden duyuyorum hiç duymamıştım ve bugün doktordaydım Dr bişi söylemedi kaç haftalık senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…