2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?

Persembeden beri bazen kahverengi bazen adet gibi kirmizi amintinin içinde peceteye sildigimde gelen leke bende de oluyor 2 ayri doktora gittim kese cevresinde kanama yok dediler yine de progeston verdi ve dinlen dedi. Ben de rapor aldim bu hafta gitmiyorum okula

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni geldim.

bişey sormak istiyorum. 6 haftalığım kalp atışını duydunuz mu? ben bugün duyamadım da:18::18::18::18:

korkma canım tam 6 olunca nadir duyuluyor doktor endişe ederdi yoksa vajinadan bakmayı falan teklif etti mi??
Bir dahaki randevun ne zaman?
ULtrason kagıdında kac haftalık yazıyor senın hesabına gore 6 olabılır ama ultrason 4 görmüştür belki:26:

Herkese iyi günler,dünden beri ne kadar çok ilerlemiş sayfalar,
Öncelikle bende bu sabah ilk istiframı yaptım korkum buydu galiba kızımın gebeliğinde olduğu gibi bu da bulantılı ve istifralı geçecek.Çünkü kızımda hiperemeyzi tanısı konmuştu 7/24 felakettim ve 16. hafta gibi bitmişti.Bakalım Allah hayırlısı ile o günleri gösterirse görüp yaşayacağız..
Bu arada lekelenmesi ve kanaması olan arkadaşlar bol bol istirahat.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin demekten başka bir şey diyemiyoruz...

Nekadar sürdü lekelerin miktarı ve rengi nasildi bi de? Benim bu 6. Gün sürekli akintiyla karisik geliyor az az.. doktor kese cevresinde kanama yok dedi yine de korkuyorum ben de

SLM
kese çevresinde kanama yoksa muhtemelen geçici bir durumdur.İçini rahat tut.
Benim kanama yüzünden bir gebeliğim sonlandırıldı çünkü rahim içi ve kese çevresinde yoğun kanama vardı.Doktor doğal seleksiyon,muhtemelen anomali olan bir gebelik olduğu için vücut atmaya çalışıyor demişti ve öyle de oldu..
İnşallah kısa sürede atlatırsın

ben 6+2 de duydum canım. belki geç döllenme olmuştur. bişey demedimi doktorun. ama endişelenme illa herkes aynı dönemde duyamayabiliyor.

Canım doktorum endişelenme dedi.

evet canım üstten kalp atışı duyulmayınca vajinadan bakabilirmiyiz dedim. doktor baktı ama yine ses gelmedi yolk kesesini gördüm içi dolu dedi.

Bir sonraki randevum 03.06.2014.

tamam yolk kesesi varsa bebeiş yuzde 95 oluyor.. Korkma bende yolk kesesi gördüm bebişi göremedim ama kalp atışını gördüm.. bebiş nerde diyom doktor burda dıyor yok göremiyorum dedim 9 ay sonra görürsün dedi..

endişelenme demiş doktorun. ters bir durum olsaydı doktorlar hiç çekinmeden çat diye suratına söylüyorlar valla :) o durumlara düşürmesin rabbim hiçbirinizi. haftaya duyarsın inşallah. kötü düşünme. bebişide etkileme :)

İnşallah geçer kisa zamanda.. peki senin dışa kanaman da cok mu oldu? Benim sadece peceteye sildigimde geliyor ama hiç bitmiyor

İnşallah geçer kisa zamanda.. peki senin dışa kanaman da cok mu oldu? Benim sadece peceteye sildigimde geliyor ama hiç bitmiyor

ben hastanede yattım o dönemde dışarıya da kanamam vardı ..
sen içini ferah tut, doktorlar ters bir durum olduğunda zaten seni hazırlamaya çalışıyor.
Bende ondan dolayı çok tedirginim şimdi cmts benim de pembe bir lekelenmem oldu,hemen doktoruma gittim ultrasonla baktı rahim içi çok iyi cenin olması gereken yerde dedi ama düşük geçmişim olduğu için yine de iğne oldum ve bu hafta raporluyum evde istirahat yani

selam arkadaşlar bende aranıza yeni geldim.

bişey sormak istiyorum. 6 haftalığım kalp atışını duydunuz mu? ben bugün duyamadım da:18::18::18::18:

ben duydum ama kesik kesik canım merak etme 7de 8de net bi şekilde duyarsın

ben duydum ama kesik kesik canım merak etme 7de 8de net bi şekilde duyarsın

Teşekkür ederim kızlar çok yardımcı oldunuz. ne bileyim zor sahip oldum korkuyorum. Birde önceden düşüğüm olduğu için daha bir tedirginim. Allah hepimizin hamileliklerimizi tamamına erdirsin.

dün akşam bir film izledim hamile kadının hamile yastığı vardı,,, ve gerçekten çok kullanışlı görünüyordu, internette araştırdım gerçekten hamileyken uyurken çok yardımcı ola bir yastıkmış, türkiye de sadece bir tane satılıyor onun da dolgu malzemesi kokulu,,,,
gene internette araştırdım yurtdışında hamile anneler kendileri de hazırlıyormuş yastığı, bende öyle yapıcam,, mikrofiber kumaş alıcam tabi bulabilirsem veyahut pamuklu bir kumaş onu diktirip içinide elyafla doldurucam,,,,
hamilelikden sonrada alırım içinde ki elyafı yastık doldururum,,, o zaman çokda maliyetli olmaz,,,
sizde araştırın bayanlar,,,
pregnancy pillow derseniz daha çok çeşit görüyorsunuz,,,,

Benim doktorum acaba bana nedem progesteron vermedi ki?

12-01-2015 ♥
Bnde düşündüm neden vermediki....
.... Vermesi lazım.

Cnm beklemekten bekleyip görmekten baska bişimiz yok wallahi
Dr lara gidiyoruz ilaçlar kullanıyoruz
Yatıyoruz asagı... Ama yinede kanama oluyo düşüyo
Eakiden anneleriiz ninelerimiz ne bilim tarlada bahcede dagda tasta hayvan peşinde hbişi olmuyodu..
Bizim bebeklermi biraz nazlı bizdemi bi problem var

Benimde kahverengi lekelenmelerim var doktor yerleşme kanaması dedi ilişki yasak başka birşeyde vermedi ilk hamileliğimdede olmuştu...

Kesinlikle katılıyorum sana bebekler mi nazlı biz mi bilemiyorum..
Sabah 2 defa istifra ettim mahvoldum sabahtan beri pert haldeyim tarla,bağ bahçede çalışan insanlar ne yapıyor anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…