2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Dramemine yi bugün doktora sordum kullanma dedi. Daha önceki gebeliğimde vermişti başka bi doktor

Kolonyayı deneyeyim genelde tüm kokular kötü yapıyor ekmek kokusu bileeee delircem vallahi. Sana hangi ilacı verdi doktor?

Ben 6 aylık gebeyim halsizliğim olduğu için vitamin ilacı elevit verdi bu kullanmak için erken mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardon6 haftalık gebeyim halsizliğim için Dr vitamin elevit ilacı verdi bunun kullanmam için erken bi ilaç mı

Merhaba, seninle günlerimiz aynı:) ben de haftaya cuma doktora gitcem kalp atışı için. 7 hafta tamamlanmış oluyor o zaman. İnşallah sorunsuz duyarız pıtpıtları

Pardon6 haftalık gebeyim halsizliğim için Dr vitamin elevit ilacı verdi bunun kullanmam için erken bi ilaç mı

Canim elevitin icinde domuz jelatini oldugu aciklandi tekrar dr danis derim ben

canım bu vitamini netten bir araştırır mısın sonra yine sen karar verirsin

Canim elevitin icinde domuz jelatini oldugu aciklandi tekrar dr danis derim ben

canım bu vitamini netten bir araştırır mısın sonra yine sen karar verirsin

Allah razı olsun senden canım bana da vermişti 4-5 tane almış bulundum nerden bilelim vitamin diye alıyoruz Allah affetsin. İnternette araştırdım baya yazı var. An itibariyle bırakmış bulunuyorum.

12-01-2015 ♥

İlacın etken maddesi "ondansetron"..bu etken maddeye sahip ilaçlar için verilen uyarılar zaten hep aynı..eğer sadece bulantı varsa ya da çok çok zor durumda kalmadığımız sürece ilaç kullanmamak en iyisi.. Galiba ilk sınavımızı burdan oluyoruz:))

canım onun yerine aynı özellikleri taşıyan başka vitaminler araştırabilirsin
doktoruna da danış mutlaka bende verirse eğer almak istemediğimi söylemeyi düşünüyorum

Slm k8slar nasilsiniz bwbisleriniz nasil. Benim ikinci hamileligim dra sormadim sizin drunuz beslenme duzeninizle ilgili bilgi verdi mii ilk hamileligimde 18 kilo almistim sonrasinda cok zor oldu vernem
Simdi o hataya dusup cok kilo almak istemiyorum zaten onumuz yaz bol su meyve sebze ayran aklimda ama baska ne yapablrim bilmiuorn.

söylemeyi unutuum doktor demir hapına gerek yok dedi içme dedi mide bulantını artırır dedi içmicem midemi bozdu çünkü karnım ağrıyor ishalim hep hap yüzünden

Evt bende duydum terettüt ettim ama öyle bişey doğru olsaydı Dr vermezdi diye düşündüm benimde kafam karıştı

Heyyyy beni duyan yok mu

Son düzenleme:

Bende sizin gibi dusunuyorum. Bol meyve ve ayran. Birde ayda yarım kilo ceviz tuketecegim. Hem aciktikca yenildiginde tokluk hissi veriyor hemde bebek için yararlı.

Ben 6 haftalık gebeyim mide bulantim yok henüz. Sizinki ne zaman başladı ?

Sizinle doğum tarihimiz aynı gün
Ben henüz doktora gitmedim haftaya gideceğim. 7 hastaliktan kese görüyormuş. O zaman tam belli olur sanırım doğum tarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…