Dramemine yi bugün doktora sordum kullanma dedi. Daha önceki gebeliğimde vermişti başka bi doktorbana verdi ama daha hiç kullanmadım iyice dayanamayacak gibi olursam içmeyi düşünüyorum. adı dramamine. prospektüste de mecbur kalınmadıkça ve doktorunuza danışmadan içmeyin diyor. size reçete edilmiştir başkasına vermeyin diyo.
Ben de bugün doktora sordum napabilirim mide bulantısı için diye bana ilaç adı verdi. İlaç prospektüsünde hamile kadınlara tavsiye edilmemektedir die yazıo.. Ya da anneye yararı bebeğe olası zararından daha büyük olduğuna karar verilirse dio ki bence hiç bi şekilde kıyaslanmamalı...ilaç almadan geçirmek en iyisi..doktorların da ezbere hemen ilaç vermesi hiç hoşuma gitmedi. Benim de çok bulanıyo işyerinde ağlMaklı gözlerle oturuyorum resmen ama yinede ilaç almak hiç cazip gelmedi okuyunca..
Kokulara hassasiyet oluştuğunda yanında keskin ve mis kokulu bişiy taşı onu kokla diyolar.. Ben limon kolonyası taşıyorum.. Elime sürüorum ordan yayılıyo diğer kokuları bastırıyor.
Pardon6 haftalık gebeyim halsizliğim için Dr vitamin elevit ilacı verdi bunun kullanmam için erken bi ilaç mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar
23-01-2015 beni de ekleyin listeye.
benim bebiş de biraz nazlı.zor oldu zaten.keseyi de zor gördük.1 hafta sonra randevum var kendisini gösterir inş.dr kalp atışını duycaz dedi.bana biraz erken geldi o zaman 6+3günlük olacak.bakalım duyabilecek miyiz?
Pardon6 haftalık gebeyim halsizliğim için Dr vitamin elevit ilacı verdi bunun kullanmam için erken bi ilaç mı
Canim elevitin icinde domuz jelatini oldugu aciklandi tekrar dr danis derim ben
canım bu vitamini netten bir araştırır mısın sonra yine sen karar verirsin
Ben de ogretmenim bana da rapor verdi 1 haftalik cumartesi kontrole gidicem 6 gün oldu akintili kanamam geçmedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
benim doktorm bir açıklama yapmadı sadece renkli akıntıları kafana takma dedi şimdilik senin ki bir açıklama yaptı mı neden oluyormuş ki?
Kese cevresinde kanama yok oyüzden korkulacak bir şey olmayabilir dedi. Yine de 1 hafta sonraya kontrole gel dedi ve progeston verdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dramemine yi bugün doktora sordum kullanma dedi. Daha önceki gebeliğimde vermişti başka bi doktor
Kolonyayı deneyeyim genelde tüm kokular kötü yapıyor ekmek kokusu bileeee delircem vallahi. Sana hangi ilacı verdi doktor?
allah razı olsun senden canım bana da vermişti 4-5 tane almış bulundumnerden bilelim vitamin diye alıyoruz allah affetsin. Internette araştırdım baya yazı var. An itibariyle bırakmış bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
Kese cevresinde kanama yok oyüzden korkulacak bir şey olmayabilir dedi. Yine de 1 hafta sonraya kontrole gel dedi ve progeston verdi
kacıncı haftadasın?
kacıncı haftadasın?
Sat a göre bugün tam 7 hafta oldu ama doktora göre 6 haftalik. Cumartesi yolk kesesi oluşmuştu önümüzdeki cumartesi bebeği görmemiz gerek dedi doktor. Senin kaçıncı hafta
Slm k8slar nasilsiniz bwbisleriniz nasil. Benim ikinci hamileligim dra sormadim sizin drunuz beslenme duzeninizle ilgili bilgi verdi mii ilk hamileligimde 18 kilo almistim sonrasinda cok zor oldu vernem
Simdi o hataya dusup cok kilo almak istemiyorum zaten onumuz yaz bol su meyve sebze ayran aklimda ama baska ne yapablrim bilmiuorn.
Sat a göre bugün tam 7 hafta oldu ama doktora göre 6 haftalik. Cumartesi yolk kesesi oluşmuştu önümüzdeki cumartesi bebeği görmemiz gerek dedi doktor. Senin kaçıncı hafta
benim sat a göre 7+3 idi doktora göre 8+2 çıktı bebeğimi 6+5 te görmüştüm bende önümüde ki hafta sende görürsün merak etme ...benim daha önceki gebeliğimde bebeğimde gelişim geriliği oldu hiç kanamam olmamıştı o zaman gebeliğimi sonlandırmışlardı.. şimdi bebekle birlikte renkli akıntılarım basladı senin bebeğinde bu hafta görülür..bebek yerlesiyor diyorlar renkli akıntı için...
Slm k8slar nasilsiniz bwbisleriniz nasil. Benim ikinci hamileligim dra sormadim sizin drunuz beslenme duzeninizle ilgili bilgi verdi mii ilk hamileligimde 18 kilo almistim sonrasinda cok zor oldu vernem
Simdi o hataya dusup cok kilo almak istemiyorum zaten onumuz yaz bol su meyve sebze ayran aklimda ama baska ne yapablrim bilmiuorn.
Dramemine yi bugün doktora sordum kullanma dedi. Daha önceki gebeliğimde vermişti başka bi doktor
Kolonyayı deneyeyim genelde tüm kokular kötü yapıyor ekmek kokusu bileeee delircem vallahi. Sana hangi ilacı verdi doktor?
İlacın etken maddesi "ondansetron"..bu etken maddeye sahip ilaçlar için verilen uyarılar zaten hep aynı..eğer sadece bulantı varsa ya da çok çok zor durumda kalmadığımız sürece ilaç kullanmamak en iyisi.. Galiba ilk sınavımızı burdan oluyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?