2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrr selam herkese

çalıştığım için her zaman giremiyorum,

folik asit olarak folidoce cevabı çoğunluklukta ona geçcem ben de sağolun cevaplar için

onun dışında çok acıkma hissi var, sürekli bişey yiyorum acaba böyle gidersem çok mu kilo alırımmmm benim gibi olan var mı??

hala bi doktor da bulamadım ,,

6. hafta 3. gün acaba hangi testler yapılacak önümüzde bilenler var mı? ankaradakiler hangi doktorlara gidiyosunuz yazın düzenli bir doktora gitmek istiyorum öbür türlü hep bir şüphe oluyor ((

Hayırlı olsun canım. Yazın 2 ay ben de ankarada olacağım. İyi bir doktor önerisi olan var mı?

slm kızlar

23-01-2015 beni de ekleyin listeye.

benim bebiş de biraz nazlı.zor oldu zaten.keseyi de zor gördük.1 hafta sonra randevum var kendisini gösterir inş.dr kalp atışını duycaz dedi.bana biraz erken geldi o zaman 6+3günlük olacak.bakalım duyabilecek miyiz?

hangi şehirdesin?

Herkese selam kızlar son adet 15nisan doktora gittim geçen hafta kesenin yeri var ama kese gözükmedi haftaya bi daha gel dedi kan testi yaptı 209 çıktı bakalım hayırlısı inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de çok acıkıyorum ve aniden acıkıyorum dünyanın sonu gelmiş gibi oluyo o anda. işin kötüsü acıktığımda 5 10 dakika bişeyler yiyemeyeyim hemen bulantım artıyo fena yapıyo. ben elma salatalık fındık badem yoğurt geçiştiriyorum ekmeği azalttım sık yiyorum az yiyorum çok su içiyorum bide kilo almayayım diye

O zmn maşaallah diyelim size :) darısı başıma olsun :)) bende bugün Dr gittim kese oluşmuş 5 haftalık resim verdi ilk resmimiz :) :)

Sağol canım. İnşallah sen de duyarsın yakın zamanda. Daha çok resimlerimiz olacak Allahın izniyle. Hayırlı olsun keseniz darısı kalp atışına inşallah :)

Sağol canım. İnşallah sen de duyarsın yakın zamanda. Daha çok resimlerimiz olacak Allahın izniyle. Hayırlı olsun keseniz darısı kalp atışına inşallah :)

Âmin canım inş :) hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam

Bu bulantılar ne fena otobüse dolmuşa binmek ölüm. Ağzımı burnumu küçük bi havluya kapıyorum. Insanlar tuhaf bakıyor. Napiim doktoru bulantı ilacı veren oldu mu var mı kullanan

kızlar nasıl besleniyorsunuz ya da nasıl beslenirsek bebişimiz sağlıklı olur
ben şu an çalışmıyorum ama akşam 8 de uyuyorum 10 gibi uyanıp yatsıyı kılıyorum ve tekrar uyuyorum
sabah 8 de kalkıp kahvaltı
saat 10da bir muz 1 bardak süt
12 öğle yemeği
15:00 meyve ve süt
17:30 akşam yemeği
19:30 civarı da süt ve çubuk kraker yiyorum

Bu bulantılar ne fena otobüse dolmuşa binmek ölüm. Ağzımı burnumu küçük bi havluya kapıyorum. Insanlar tuhaf bakıyor. Napiim doktoru bulantı ilacı veren oldu mu var mı kullanan

Ben de bugün doktora sordum napabilirim mide bulantısı için diye bana ilaç adı verdi. İlaç prospektüsünde hamile kadınlara tavsiye edilmemektedir die yazıo.. Ya da anneye yararı bebeğe olası zararından daha büyük olduğuna karar verilirse dio ki bence hiç bi şekilde kıyaslanmamalı...ilaç almadan geçirmek en iyisi..doktorların da ezbere hemen ilaç vermesi hiç hoşuma gitmedi. Benim de çok bulanıyo işyerinde ağlMaklı gözlerle oturuyorum resmen ama yinede ilaç almak hiç cazip gelmedi okuyunca..
Kokulara hassasiyet oluştuğunda yanında keskin ve mis kokulu bişiy taşı onu kokla diyolar.. Ben limon kolonyası taşıyorum.. Elime sürüorum ordan yayılıyo diğer kokuları bastırıyor.

bana verdi ama daha hiç kullanmadım iyice dayanamayacak gibi olursam içmeyi düşünüyorum. adı dramamine. prospektüste de mecbur kalınmadıkça ve doktorunuza danışmadan içmeyin diyor. size reçete edilmiştir başkasına vermeyin diyo.

Son düzenleme:
Ben yurt dışındayım,buradaki dr lar altıncı hafta ile sekizinci haftanın sonu arasında kanama olabilir,korkmayın,bu vücudun adetten kesilme sürecinde kalan kanı atıp kendini temizlemesiyle alakalı dediler,rus dr lar öyle diyo yani :)

folik asit yerine premesis yazdı doktorum o da bulantıyı kesiyomuş. içinde folik asit b12 b6 falan var. doktorunuza danışıp ondan da kullanabilirsiniz. benim folidoce var biraz daha bitsin premesise başllıcam

Cnn bnde ankaradayım baskent hastanesi polat dursun drum ve gercekten cok ıyı bı dr. Allah ondan razı olsun hem psıkolojık hazırlıo hemde senı pınpırıklendırcrk seyleri solemioo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…