kızlarrrrrr selam herkese
çalıştığım için her zaman giremiyorum,
folik asit olarak folidoce cevabı çoğunluklukta ona geçcem ben de sağolun cevaplar için
onun dışında çok acıkma hissi var, sürekli bişey yiyorum acaba böyle gidersem çok mu kilo alırımmmm benim gibi olan var mı??
hala bi doktor da bulamadım ,,
6. hafta 3. gün acaba hangi testler yapılacak önümüzde bilenler var mı? ankaradakiler hangi doktorlara gidiyosunuz yazın düzenli bir doktora gitmek istiyorum öbür türlü hep bir şüphe oluyor((
Aaaa hemsehrimm bende diyarbakirliyimmm. Istanbulda yasiyorum :)
folik asit olarak folidoce cevabı çoğunluklukta ona geçcem ben de sağolun cevaplar için
onun dışında çok acıkma hissi var, sürekli bişey yiyorum acaba böyle gidersem çok mu kilo alırımmmm benim gibi olan var mı??
6. hafta 3. gün acaba hangi testler yapılacak önümüzde bilenler var mı? ankaradakiler hangi doktorlara gidiyosunuz yazın düzenli bir doktora gitmek istiyorum öbür türlü hep bir şüphe oluyor((
O zmn maşaallah diyelim size :) darısı başıma olsun :)) bende bugün Dr gittim kese oluşmuş 5 haftalık resim verdi ilk resmimiz :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım. İnşallah sen de duyarsın yakın zamanda. Daha çok resimlerimiz olacak Allahın izniyle. Hayırlı olsun keseniz darısı kalp atışına inşallah :)
Nekadar sürdü lekelerin miktarı ve rengi nasildi bi de? Benim bu 6. Gün sürekli akintiyla karisik geliyor az az.. doktor kese cevresinde kanama yok dedi yine de korkuyorum ben de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
canım benim lekelenme 14 mayısta başladı öğretmenim ben doktorum 10 gün rapor verdi dinlendim evde hiç kalkmadan tam geçti derken yeniden başladı yine 10 gün daha rapor aldım doktoruma koştum hemen bu nedir anormallik var mı diye bebeğimin kalbi gayet hızlı atıyor kesede bozukluk yok kanama alanı yok hatta bebeğim 7+4 olması gerekirken 8+2 olmuş gelişimide iyi dedi kanamayla ilgili hiçbir bulgu yok ama benden renkli akıntı geliyor
hamileyim diye şöyle mutlu olamadım hep düşüreceğim korkusu taşıyorum.Hatta dün gittik eşimle doktoruma sıra beklerken söyle cevreme baktım herkes ne kadar mutlu bebek beklediği için benim iki gözüm iki çeşme bebeğime birsey olacak diye ..doktoruma sordum ne zaman gecer diye bilemem ,belki doguma kadar sürer dedi
Bu bulantılar ne fena otobüse dolmuşa binmek ölüm. Ağzımı burnumu küçük bi havluya kapıyorum. Insanlar tuhaf bakıyor. Napiimdoktoru bulantı ilacı veren oldu mu var mı kullanan
Bu bulantılar ne fena otobüse dolmuşa binmek ölüm. Ağzımı burnumu küçük bi havluya kapıyorum. Insanlar tuhaf bakıyor. Napiimdoktoru bulantı ilacı veren oldu mu var mı kullanan
Ben de bugün doktora sordum napabilirim mide bulantısı için diye bana ilaç adı verdi. İlaç prospektüsünde hamile kadınlara tavsiye edilmemektedir die yazıo.. Ya da anneye yararı bebeğe olası zararından daha büyük olduğuna karar verilirse dio ki bence hiç bi şekilde kıyaslanmamalı...ilaç almadan geçirmek en iyisi..doktorların da ezbere hemen ilaç vermesi hiç hoşuma gitmedi. Benim de çok bulanıyo işyerinde ağlMaklı gözlerle oturuyorum resmen ama yinede ilaç almak hiç cazip gelmedi okuyunca..
Kokulara hassasiyet oluştuğunda yanında keskin ve mis kokulu bişiy taşı onu kokla diyolar.. Ben limon kolonyası taşıyorum.. Elime sürüorum ordan yayılıyo diğer kokuları bastırıyor.
Nekadar sürdü lekelerin miktarı ve rengi nasildi bi de? Benim bu 6. Gün sürekli akintiyla karisik geliyor az az.. doktor kese cevresinde kanama yok dedi yine de korkuyorum ben de
canım benim lekelenme 14 mayısta başladı öğretmenim ben doktorum 10 gün rapor verdi dinlendim evde hiç kalkmadan tam geçti derken yeniden başladı yine 10 gün daha rapor aldım doktoruma koştum hemen bu nedir anormallik var mı diye bebeğimin kalbi gayet hızlı atıyor kesede bozukluk yok kanama alanı yok hatta bebeğim 7+4 olması gerekirken 8+2 olmuş gelişimide iyi dedi kanamayla ilgili hiçbir bulgu yok ama benden renkli akıntı geliyor
hamileyim diye şöyle mutlu olamadım hep düşüreceğim korkusu taşıyorum.Hatta dün gittik eşimle doktoruma sıra beklerken söyle cevreme baktım herkes ne kadar mutlu bebek beklediği için benim iki gözüm iki çeşme bebeğime birsey olacak diye ..doktoruma sordum ne zaman gecer diye bilemem ,belki doguma kadar sürer dedi
Ben de ogretmenim bana da rapor verdi 1 haftalik cumartesi kontrole gidicem 6 gün oldu akintili kanamam geçmedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de ogretmenim bana da rapor verdi 1 haftalik cumartesi kontrole gidicem 6 gün oldu akintili kanamam geçmedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize
benim doktorm bir açıklama yapmadı sadece renkli akıntıları kafana takma dedi şimdilik senin ki bir açıklama yaptı mı neden oluyormuş ki?
gerçekten miiii , sağol canım iyki söyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?