2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben de henüz yaptırmadım hergün önünden geçiyom ama üşeniyorum aşıları falan onlar takip ediyo
aynen canım.
aaa evet iyiki söyledin teşekkürler unutmamak lazım aklımızda olsun
rica canım

kızlar geçen hafta ilk kez gittim doktora bugün yada yarın ikinci kez gitmiş olcam size ilk gittiğinizde doktor ne dedi nasıl bilgi verdi bana hiçbir şey demedi hayırlı olsun bile hiç bilgi vermedi sadece haftaya gel kese görünür dedi. bu normal mi size doktor nasıl davrandı ne dedi beni de bilgilendirir misiniz? doktoru değiştircem araştırma yapıyorum malatyadayım. ikinci kontrolde 6.haftada doktorun ne konuda bilgi vermesi lazım tahlil yapılacakmış sanırım beni bilgilendirin kızlarrrr lütfenn:26:

kasık agrılarımkesildi diye üzüldüm geri geldi nememnuniyetsiz insanız yahuu hiç memnun olamadık..:26:

kasık agrılarımkesildi diye üzüldüm geri geldi nememnuniyetsiz insanız yahuu hiç memnun olamadık..:26:

Aynı ben ağrım kesildi diye korktum snr tekrar başladı çok sevindim sadist oldum :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kan testini kendim yapıp doktorumu aramıştım benden 48 saatlik artışı istedi. betahcg lere baktırdıktan sonra söyledim sonucu değerlendirdi keseyi görmek için çağırdı. gittiğimizde keseyi gördük direk ne yemem ne yememem gerektiği konusunda beni bilgilendirdi. kalbini ne zaman duyabilcemizi söyledi kese büyüklüğünün iyi olduğunu söyledi. ilk kontrol bu kadardı bebek de minik olduğundan çok uzun sürmüyo. ikinci gittiğimizde de kalbini duyduk rutin tahlilleri istedi daha sonra telefonla aradım tahlilleri değerlendirdi. bis onrakini artık 10. haftada gidicem bebek büyüdükçe kontrol süreleri uzar eli ayağı ağzı bak derken daha keyifli hale gelir

Benim de ilk gittiğim Dr hayırlı olsun bile demedi ben sevinçten ağlıyorum ruhsuz kadın suratıma bakıyodu aval aval snr bıraktım bugün başka bir Dr gittim gayet güler yüzlü bir bayan sanki kendi hamile gibi sevindi şunu yap bunu yapma diye birçok şey söyledi diğer Dr ben soruyorum söylemiyodu bu gayet iyi geldi bana 15 gün snr tekrar gidicem dinlen bol bol dedi benim 5 haftalık bakalım ne diyecek :)

teşekkür ederim. Allah bebeğine sağlık versin.

senin adına çok sevindim. inşallah bende öyle bir doktor bulabilirim.:44:

Tşk ederim umarım bulursun senin kaç haftalık

hayırlı olsun :) çok güzel bi duygu değil mi insan daha bi bağlanıyo bebeğine

aynencanım ya görünce gözlerimden yaşlar boşaldı

kızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma

ben yaptırdım canım hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi hemen yaptırdım

selam arkadaşlar bende aranıza yeni geldim.

bişey sormak istiyorum. 6 haftalığım kalp atışını duydunuz mu? ben bugün duyamadım da:18::18::18::18:

11 12 de yavaş yavaş tahminler gelmeye başlar canım :)

benim doktorum bi dahaki randevumu 12. haftaya verdi. gidişimde acaba söylermi diye merak ediyorum. bazı doktorlarda çok garantici oluyormuş. günü gelmeden tahmin yapmıyorlamış. yanılma olmasın diye. alışveriş yapar aileler dayanamazlar çünkü :)

selam arkadaşlar bende aranıza yeni geldim.

bişey sormak istiyorum. 6 haftalığım kalp atışını duydunuz mu? ben bugün duyamadım da:18::18::18::18:

ben 6+2 de duydum canım. belki geç döllenme olmuştur. bişey demedimi doktorun. ama endişelenme illa herkes aynı dönemde duyamayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…