Heyyyy beni duyan yok mu
Selam benimde ikinci gebeliğim ilkinde on kilo almıştım ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmiştim bunda sa kilolu kaldım doktor gebelik diyeti diye bi liste verdi calsiyum ve protein ağırlıklı yeşil salata et köfte fln yoğurt peynir süt istersen resmni çekip ekleyim listeyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim sat a göre 7+3 idi doktora göre 8+2 çıktı bebeğimi 6+5 te görmüştüm bende önümüde ki hafta sende görürsün merak etme ...benim daha önceki gebeliğimde bebeğimde gelişim geriliği oldu hiç kanamam olmamıştı o zaman gebeliğimi sonlandırmışlardı.. şimdi bebekle birlikte renkli akıntılarım basladı senin bebeğinde bu hafta görülür..bebek yerlesiyor diyorlar renkli akıntı için...
Inşallah görürüm merakla hafta sonunu bekliyorum bakalım. Renkli akıntı derken kırmızı mi? Benim bazen kahverengi oluyor bazende akintinin içinde kırmızı kan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam benimde ikinci gebeliğim ilkinde on kilo almıştım ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmiştim bunda sa kilolu kaldım doktor gebelik diyeti diye bi liste verdi calsiyum ve protein ağırlıklı yeşil salata et köfte fln yoğurt peynir süt istersen resmni çekip ekleyim listeyi
:)) sağol canımvalla çalıştıgım için evi b.k götürüyor..
Bir tek yemek yapmama izin var. Kolay gelsın canım...
:)) alırsın canım o günler çabuk geliyorAlalıım:) hatta ben b8r anca göbüşüm ciksa da yazin elbiseler giysem tulum mulum alsam diyorum ama yaza cok buyumez maalesef :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
hissetmezsin canım:)Farketmezsen derken hic tepki vermeyince mu yani? Bi de kafama dokseler hissederim kii
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
:)) canım sen bilirsin ama eşin aldı geldi diyelim yıkamadan mı giydireceksin?Doğunca hastane kıyafet giydiriyor zaten. Eşime de fikrimi söyledim. O da dedi ki doğunca hemen bebek Mağazası'ndan alırım kıyafet. Doğum çantası da kolay doğuma yakın hazırlanır. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) canım bir bakmışsın doğmuş o kadar çabuk geçiyor ki her anın tadını çıkarBen bayılıyorum bebek kıyafetlerine hamile olmadan önce bile aldım bi kaç bişey ama cinsiyeti öğrenene kadar almıcam başka bişey... Sağlıklıca gelsinler de kucaklarımıza ne ciciler alır anneleri... Ayy Allahım gelmiyo şu doktor günü patlıcam meraktan büyüdü mü kalbi atıyo mu herşey yolunda mı çok sorum var çokkkkk
canım o kadardan bir şey olmaz harekette lazım, ben her işimi kendim yapıyorum:) birde oğlum var koşturuyor peşindenIkı haftadr eve ellemiodum kadın geldi bugun yapıo temızlıgımı allah razı olsun ki ama bende dolanıomm sızce :
sağol canım senin tatlılığın:)evet biliyorum canım. önce kese, sonra kalp atışları inşaallah. ama insan sabırsızlanıyor heyecanlanıyor. bir de ilk gebeliğimRabbim herkesin yavrusunu kucağına sağ salim alamyı nasip etsin. Ayrıca herkese tek tek cevap veriyosun çok tatlısın canım yaa . yerim seni ben
bu da tutuyor canım:)Simdi batil inanclardan birini banada yaptila.odadan cikiyosun.sonra makas ve bicak batil inancimizin simgeleri.makasi bi yastigin altina bicagi bi yastigin altina koyuyolar.sen gelipte hangisine oturursan o oluyomus.makas kiz,bicak erkek oluyo😊 ben makasi secip oturdum.denemesi bedeva dimi ama 😊😊😊
ilk 3 ay önemli değil ama yinede yüzüstü yatmaÇok tesekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.
ilk hamileliğim ve dün ilk gecemdi, yüzüstü mü sırt üstü mü yatsam onu bile bilemedim
canım sen mecbursun miden bulanıyor zaten bir şey yiyemiyorsun ye onlarıda bir şey olmaz, be her şeyi yiyorum maşaallahbende paso kavun peynir ekmek veya karpuz peynir ekmek yiyebiliyorum. çok sık acıkıyorum ama pek bir şey yiyemiyorum .
aç kalmıyorum ki hiç hep yiyorumben de acıkınca midem çok yanıyor bulanıyor ama acıkmazsam bir şey yok şimdilik. aç kalmamaya çalışmak lazım canımmm
ay ben daha kimseye söylemedim kalp atışlarını bekliyorum. Allah korusun o nasıl bi inanç ya
ben ablam ve okuldaki arkadaşların dışında kimseye söylemedim. kalp atışlarını bekliyorum aynen canım
senin annen de benim annemin bir başka versiyonuymuş canım aynen böyle yapacağını bildiğim için anneme söylemedim. halbuki bu haberi en çok bekleyen dualar eden o kalp atışlarını inşaallah bi duyayım anneme hemen söyliycem. nasıl sevincek annem benimm
iyiymiş tesellisi:)kocama midem çok yanıyo bugün daha çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi diyorum, sen yörüksün hatun dayanman lazım diyo, nasıl :)
ayy bana gelsin o cır cır:) kabızlıktan kurtulayımeşinle yer değiş canım o zaman kolay oluyor alışman. bu arada baş ağrılarından bezdimm.Herşey var bende yok yok diyordum ya birde nur topu gibi cırcırım eklendi...Bende hamilelik belirtisi yok demeyin su anda her bi halt var
benimki 81 modelsenın koca da benim ki ile aynı kız senin eşinde yoksa 81 model mi??. Türk kadını çilekeştir dayann kadınım dayann diyor pislik
oğlumda tutmamıştı ikiside:)kızlar bide cinsiyet takvimi için rus takvimi buldum bakalım tutcak mı. çin de rus da erkek çıktı
maşallah canımSelam arkadaşlar
Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür 8.hafta bitti dokuza girdim bulantılarım baş dönmem devam
Folibolu söyledim bağırsaklarımı boZdu dedim elevite başlayabilirsin dedi içindeki folicasit ihtiyacını karşılar dedi bazı testler istedi iki hafta sonra tekrar gidicem
Toksoplazma rubella hepatit b12 en sonuncusunu okuyamadım hiç fikrim yok sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
doktora gitmende fayda var muhtemelen progesteron verirSelam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?
maşallah canım ne güzel görmüşsünteşekkür ederim canım :)
benim de ilk hamilelik ve kasık ağrım oluyor ama biraz daha az şimdilerde 2 yada 3 gün önce çok daha kötüydü
arkadaşlardayamadım gittim devlete iyiki gitmişim bebeğimin kalp atışlarını gördümrabiim sen çok büyüksün 7 hafta 1 gün oldu sata göre
henüz yaptırmadım zaten 20. haftaya kadar bir şey yapmıyorlar şimdi devit vermeye başlamışlar yeni ona da 3. aydan sonra başlıyorsunkızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma
canım başka doktora git dr çok önemli, sitede bir arkadaş var Malatyalı ben sorayım ona doktorukızlar geçen hafta ilk kez gittim doktora bugün yada yarın ikinci kez gitmiş olcam size ilk gittiğinizde doktor ne dedi nasıl bilgi verdi bana hiçbir şey demedi hayırlı olsun bilehiç bilgi vermedi sadece haftaya gel kese görünür dedi. bu normal mi size doktor nasıl davrandı ne dedi beni de bilgilendirir misiniz? doktoru değiştircem araştırma yapıyorum malatyadayım. ikinci kontrolde 6.haftada doktorun ne konuda bilgi vermesi lazım tahlil yapılacakmış sanırım beni bilgilendirin kızlarrrr lütfenn :26:
en erken 12. haftada tabi her dr söylemez ama kesin olarak 16. haftadan sonrakızlar ya. cinsiyeti kaç haftalıkken söylüyorlar genelde?
canım 8. haftaya kadar normal duymayabilirsinselam arkadaşlar bende aranıza yeni geldim.
bişey sormak istiyorum. 6 haftalığım kalp atışını duydunuz mu? ben bugün duyamadım da:18::18::18::18:
inşallah bu kolay geçer canımHerkese iyi günler,dünden beri ne kadar çok ilerlemiş sayfalar,
Öncelikle bende bu sabah ilk istiframı yaptım korkum buydu galiba kızımın gebeliğinde olduğu gibi bu da bulantılı ve istifralı geçecek.Çünkü kızımda hiperemeyzi tanısı konmuştu 7/24 felakettim ve 16. hafta gibi bitmişti.Bakalım Allah hayırlısı ile o günleri gösterirse görüp yaşayacağız..
Bu arada lekelenmesi ve kanaması olan arkadaşlar bol bol istirahat.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin demekten başka bir şey diyemiyoruz...
ben varım sürekli açım:)kızlarrrrrr selam herkese
çalıştığım için her zaman giremiyorum,
folik asit olarak folidoce cevabı çoğunluklukta ona geçcem ben de sağolun cevaplar için
onun dışında çok acıkma hissi var, sürekli bişey yiyorum acaba böyle gidersem çok mu kilo alırımmmm benim gibi olan var mı??
hala bi doktor da bulamadım ,,
6. hafta 3. gün acaba hangi testler yapılacak önümüzde bilenler var mı? ankaradakiler hangi doktorlara gidiyosunuz yazın düzenli bir doktora gitmek istiyorum öbür türlü hep bir şüphe oluyor((
hoş geldin hayırlı olsun haftaya duyma ihtimalin yüksek ben 6+3 de gördümslm kızlar
23-01-2015 beni de ekleyin listeye.
benim bebiş de biraz nazlı.zor oldu zaten.keseyi de zor gördük.1 hafta sonra randevum var kendisini gösterir inş.dr kalp atışını duycaz dedi.bana biraz erken geldi o zaman 6+3günlük olacak.bakalım duyabilecek miyiz?
hoş geldin hayırlı olsunHerkese selam kızlar son adet 15nisan doktora gittim geçen hafta kesenin yeri var ama kese gözükmedi haftaya bi daha gel dedi kan testi yaptı 209 çıktı bakalım hayırlısı inş
canım beslenme şeklin gayet güzelkızlar nasıl besleniyorsunuz ya da nasıl beslenirsek bebişimiz sağlıklı olur
ben şu an çalışmıyorum ama akşam 8 de uyuyorum 10 gibi uyanıp yatsıyı kılıyorum ve tekrar uyuyorum
sabah 8 de kalkıp kahvaltı
saat 10da bir muz 1 bardak süt
12 öğle yemeği
15:00 meyve ve süt
17:30 akşam yemeği
19:30 civarı da süt ve çubuk kraker yiyorum
erken değil ama elevit yerine decavit kullan elevit hakkında şaibeler varPardon6 haftalık gebeyim halsizliğim için Dr vitamin elevit ilacı verdi bunun kullanmam için erken bi ilaç mı
Slm k8slar nasilsiniz bwbisleriniz nasil. Benim ikinci hamileligim dra sormadim sizin drunuz beslenme duzeninizle ilgili bilgi verdi mii ilk hamileligimde 18 kilo almistim sonrasinda cok zor oldu vernem
Simdi o hataya dusup cok kilo almak istemiyorum zaten onumuz yaz bol su meyve sebze ayran aklimda ama baska ne yapablrim bilmiuorn.
Slm kızlar masallah ya sayfalar akmıs gitmiş
Bnm yine pembe bi akıntım oldu
Afedersiniz peceteye geliyo ole iç çamasırımıda lekelemiş
Dr gidicem yine ..
allahım bu ne nazlı ne haylaz bişi kesin erkek kanaat getirdim ben bu işe...
Wayy arkadas daha 2 aylık oldu kac deda gastaneye gittik.. Bi görürsem bu haylazı kulaklarından cekicem
Gülüyorum resmen ya Allahım psikoljim bozuldu çise gitmeye korkuyom
:9 bnm sinirlerim bozuldu galıba
:)) çek annesi kulağını:) üzmesin seni:)Slm kızlar masallah ya sayfalar akmıs gitmiş
Dr gidicem yine ..
Wayy arkadas daha 2 aylık oldu kac deda gastaneye gittik.. Bi görürsem bu haylazı kulaklarından cekicem
listeyi paylaşırsan memnun oluruz:)Selam benimde ikinci gebeliğim ilkinde on kilo almıştım ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmiştim bunda sa kilolu kaldım doktor gebelik diyeti diye bi liste verdi calsiyum ve protein ağırlıklı yeşil salata et köfte fln yoğurt peynir süt istersen resmni çekip ekleyim listeyi
Dr gidicem yine ..
Inşallah görürüm merakla hafta sonunu bekliyorum bakalım. Renkli akıntı derken kırmızı mi? Benim bazen kahverengi oluyor bazende akintinin içinde kırmızı kan
bende de bazen pembe oluyor bazen kahverengi bazende çamur gibi doktoruna gittiğinde sorar mısın tatlım araba yolculuğunun tehlikesi var mıymış? Ankara bulunduğum yere 3 saat olmazsa Ankara'da başka bir doktora gideceğim çnkü ama yolculuğa cesaret edemiyorum..
Eki Görüntüle 1132801 bulantısı olan hamişler inş işinize yarar liste
Dr gidicem yine ..
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
Merhaba, seninle günlerimiz aynı:) ben de haftaya cuma doktora gitcem kalp atışı için. 7 hafta tamamlanmış oluyor o zaman. İnşallah sorunsuz duyarız pıtpıtları
:)) sağol canım
:)) alırsın canım o günler çabuk geliyor
hissetmezsin canım:)
:)) canım sen bilirsin ama eşin aldı geldi diyelim yıkamadan mı giydireceksin?
:)) canım bir bakmışsın doğmuş o kadar çabuk geçiyor ki her anın tadını çıkar
canım o kadardan bir şey olmaz harekette lazım, ben her işimi kendim yapıyorum:) birde oğlum var koşturuyor peşinden
sağol canım senin tatlılığın:)
bu da tutuyor canım:)
ilk 3 ay önemli değil ama yinede yüzüstü yatma
canım sen mecbursun miden bulanıyor zaten bir şey yiyemiyorsun ye onlarıda bir şey olmaz, be her şeyi yiyorum maşaallah
aç kalmıyorum ki hiç hep yiyorum
iyiymiş tesellisi:)
ayy bana gelsin o cır cır:) kabızlıktan kurtulayım
benimki 81 model
oğlumda tutmamıştı ikiside:)
maşallah canım
doktora gitmende fayda var muhtemelen progesteron verir
maşallah canım ne güzel görmüşsün
henüz yaptırmadım zaten 20. haftaya kadar bir şey yapmıyorlar şimdi devit vermeye başlamışlar yeni ona da 3. aydan sonra başlıyorsun
canım başka doktora git dr çok önemli, sitede bir arkadaş var Malatyalı ben sorayım ona doktoru
en erken 12. haftada tabi her dr söylemez ama kesin olarak 16. haftadan sonra
canım 8. haftaya kadar normal duymayabilirsin
inşallah bu kolay geçer canım
ben varım sürekli açım:)
hoş geldin hayırlı olsun haftaya duyma ihtimalin yüksek ben 6+3 de gördüm
hoş geldin hayırlı olsun
canım beslenme şeklin gayet güzel
erken değil ama elevit yerine decavit kullan elevit hakkında şaibeler var
:) canım meye aldırmaz diye kim demiş ben meyveyle 18 kilo aldım oğlumda:))) bence bünyeyle alakalı bazı insanlar az da yese hamilyken alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?