2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar masallah ya sayfalar akmıs gitmiş
Bnm yine pembe bi akıntım oldu
Afedersiniz peceteye geliyo ole iç çamasırımıda lekelemiş
Dr gidicem yine ..
allahım bu ne nazlı ne haylaz bişi kesin erkek kanaat getirdim ben bu işe...
Wayy arkadas daha 2 aylık oldu kac deda gastaneye gittik.. Bi görürsem bu haylazı kulaklarından cekicem
Gülüyorum resmen ya Allahım psikoljim bozuldu çise gitmeye korkuyom
:9 bnm sinirlerim bozuldu galıba

Heyyyy beni duyan yok mu

Selam benimde ikinci gebeliğim ilkinde on kilo almıştım ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmiştim bunda sa kilolu kaldım doktor gebelik diyeti diye bi liste verdi calsiyum ve protein ağırlıklı yeşil salata et köfte fln yoğurt peynir süt istersen resmni çekip ekleyim listeyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

He bide beyaz ekmek yok tam buğday mutlaka haşlanmış yumurta hergün ceviz fındık bir avuç yiyiosan folik asit hapına gerek yok dedi

Listeyi paylasirsan çok sevinirim
Bende hamile kalmadan önce doktora gittim folk asit verdi ama kullanmadim. Bol bulgur pilavı yedim onun yerine. Bende daha doktora gitmedim ama vitamin kullanmayı düşünmüyorum doğal beslenme deneyeceğim. Mide bulantim oolur da birşey yiyemezsem kullanirim artık.

valla çalıştıgım için evi b.k götürüyor..
Bir tek yemek yapmama izin var. Kolay gelsın canım...
:)) sağol canım
:)) alırsın canım o günler çabuk geliyor
Farketmezsen derken hic tepki vermeyince mu yani? Bi de kafama dokseler hissederim kii

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
hissetmezsin canım:)
:)) canım sen bilirsin ama eşin aldı geldi diyelim yıkamadan mı giydireceksin?
:)) canım bir bakmışsın doğmuş o kadar çabuk geçiyor ki her anın tadını çıkar
Ikı haftadr eve ellemiodum kadın geldi bugun yapıo temızlıgımı allah razı olsun ki ama bende dolanıomm sızce :
canım o kadardan bir şey olmaz harekette lazım, ben her işimi kendim yapıyorum:) birde oğlum var koşturuyor peşinden

sağol canım senin tatlılığın:)
bu da tutuyor canım:)
Çok tesekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.
ilk hamileliğim ve dün ilk gecemdi, yüzüstü mü sırt üstü mü yatsam onu bile bilemedim
ilk 3 ay önemli değil ama yinede yüzüstü yatma
bende paso kavun peynir ekmek veya karpuz peynir ekmek yiyebiliyorum. çok sık acıkıyorum ama pek bir şey yiyemiyorum .
canım sen mecbursun miden bulanıyor zaten bir şey yiyemiyorsun ye onlarıda bir şey olmaz, be her şeyi yiyorum maşaallah
aç kalmıyorum ki hiç hep yiyorum
kocama midem çok yanıyo bugün daha çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi diyorum, sen yörüksün hatun dayanman lazım diyo, nasıl :)
iyiymiş tesellisi:)
ayy bana gelsin o cır cır:) kabızlıktan kurtulayım
senın koca da benim ki ile aynı kız senin eşinde yoksa 81 model mi??. Türk kadını çilekeştir dayann kadınım dayann diyor pislik
benimki 81 model
kızlar bide cinsiyet takvimi için rus takvimi buldum bakalım tutcak mı. çin de rus da erkek çıktı
oğlumda tutmamıştı ikiside:)
maşallah canım
Selam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?
doktora gitmende fayda var muhtemelen progesteron verir
maşallah canım ne güzel görmüşsün
kızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma
henüz yaptırmadım zaten 20. haftaya kadar bir şey yapmıyorlar şimdi devit vermeye başlamışlar yeni ona da 3. aydan sonra başlıyorsun
canım başka doktora git dr çok önemli, sitede bir arkadaş var Malatyalı ben sorayım ona doktoru
kızlar ya. cinsiyeti kaç haftalıkken söylüyorlar genelde?
en erken 12. haftada tabi her dr söylemez ama kesin olarak 16. haftadan sonra
selam arkadaşlar bende aranıza yeni geldim.

bişey sormak istiyorum. 6 haftalığım kalp atışını duydunuz mu? ben bugün duyamadım da:18::18::18::18:
canım 8. haftaya kadar normal duymayabilirsin
inşallah bu kolay geçer canım
ben varım sürekli açım:)
hoş geldin hayırlı olsun haftaya duyma ihtimalin yüksek ben 6+3 de gördüm
hoş geldin hayırlı olsun
canım beslenme şeklin gayet güzel
Pardon6 haftalık gebeyim halsizliğim için Dr vitamin elevit ilacı verdi bunun kullanmam için erken bi ilaç mı

erken değil ama elevit yerine decavit kullan elevit hakkında şaibeler var

:) canım meye aldırmaz diye kim demiş ben meyveyle 18 kilo aldım oğlumda:))) bence bünyeyle alakalı bazı insanlar az da yese hamilyken alıyorlar

bence de senin ki biraz yaramaz olacak:)
kan gelmediği sürece sıkıntı yok diye biliyorum,doktora gittiğinde için rahat eder:)

Haklısın cnmda bnde bır dusuk bır. Kurtaj olunca ıster ıstemez pınpırıklenıosunn allh kımsrye yasatmasın cok farklı bısıı o

:)) çek annesi kulağını:) üzmesin seni:)
listeyi paylaşırsan memnun oluruz:)

buda gebelik beslenmesi kilo problemi olan plmayan her hamiş uygulayabilir bebişlerin sağlıklı beslenmesi için

Benim günde iki kez standarda bağladı korkuyorum doktorun dedikleri çıkmasın iyi olsun gelişsin

12-01-2015 ♥

canım alemsin :)

Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun

Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun

Allah dayanma gücü versin sana canım.üzülme ne olur veren Allah alan da o..hepimiz Allah'a emanetiz

Merhaba, seninle günlerimiz aynı:) ben de haftaya cuma doktora gitcem kalp atışı için. 7 hafta tamamlanmış oluyor o zaman. İnşallah sorunsuz duyarız pıtpıtları

inş canım.benim içerde kananmam varmış.dışardan gelen bişi yok ama.progestron içiyorum içmeme rağmen 20 den 18e düşmüş.çok korkuyorum

arkadaşa sorup beni bilgilendirirsen çok sevinirim. evet doktor çok önemli ben önemsedikçe karşıma iyi doktor çıkmıyor bir türlü yardım edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…