2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ne demek canim sonucta anne olcaz korumak zorunda oldumuz bebeklerimiz var ne biliyorsak burda paylascaz ki bilincli olcaz ustelik o senin sucun degilki dr soylemesi ona gore ilac vermesi lazimdi

Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun

Rabbim sabır versin,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğe adım atarsın...

arkadaşa sorup beni bilgilendirirsen çok sevinirim. evet doktor çok önemli ben önemsedikçe karşıma iyi doktor çıkmıyor bir türlü yardım edinnn

Canım öğrenince yazarım şimdi çıkmam lazım

Benim günde iki kez standarda bağladı korkuyorum doktorun dedikleri çıkmasın iyi olsun gelişsin

12-01-2015 ♥
İnş canım inş ya su 3 ay ne kadar stresliymiş rabbim kızımda hiç böle seler yasamadım nasipp nasip
canım alemsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Napim bacım morelimi bozup yataamda aynı deliliğe vuruyorum yapcek bişi yok !!!
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun

Allah sabır versin..
Sözün bittigi yerdeyim
Dularım seninle

bende yakında öyle olacağım yok yok maşallah bende de.:)

Allah yardımcın olsun zor bi durum insan rahme düştüğü an bağlanıyo bebeğe cennette bi meleğin var sizi bekliyo inşallah allah doğacak evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah

inş canım.benim içerde kananmam varmış.dışardan gelen bişi yok ama.progestron içiyorum içmeme rağmen 20 den 18e düşmüş.çok korkuyorum

Ben her şeyin moralle düzeleceğine inanırım hep, en iyisini düşün ve korkma, hamilelikte neler yaşayıp da evladını kucağına alanlar var. İnşallah düzelir en kısa zamanda.

Bugun doktor kalp atışını gordu cok sukur.cok strese girmistim . Baska bir hastahaneye gitim doktor gec döllenme dedi. 7 haftalik gorunuyor sat a gore ama aslinda 6 haftalikmis cok mutlu oldum .bebisinknkalp atışı duyulmayan arkadaslar mutlaka başka doktora gidin. Telas yapmayin.ins sizlerde en kisa zamanda duyarsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım cevabın için teşekkürler, muayene ücreti ne kadar ???

memnun olmana sevindim listeye yazıyorum doktoru ,

Ssk lıyım 122 verıorum ama dısardan gebelık takıbı yapıp yapmadıgını sor gecen bı arkadasa verdım yapmıomuss bı sor sekreterı ozlem hanım 0 (312) 232 44 00 dahılı 301 ozlem hanım sekreterı yardımcı olur cnmm

Canım çok geçmiş olsun Allah büyük demek ki hayırlısı böyleymiş her şer'de bir hayır varmış her karanlığa bir aydınlık gizledik diyor kalbini ferah tut kendini bırakma sakın inanıyorum ki en kısa sürede içinde bir melek olucak yer gök dua üstüne dua etmekten başka bişi gelmez elimizden tekrar çok çok geçmiş olsun canım

[QrıUOTE=mor_yel34;35482075]Bugun doktor kalp atışını gordu cok sukur.cok strese girmistim . Baska bir hastahaneye gitim doktor gec döllenme dedi. 7 haftalik gorunuyor sat a gore ama aslinda 6 haftalikmis cok mutlu oldum .bebisinknkalp atışı duyulmayan arkadaslar mutlaka başka doktora gidin. Telas yapmayin.ins sizlerde en kisa zamanda duyarsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Darısı bize cnm cok sevındım nazarlardan korusun allahım senı ve bebgını..

offfff ekmeği azaltmam lazım benim de ((((((((((((((((((((((((((((((((((((

yoksa ben bu boğazla bebeişimi kucağıma alamam kollarım kavuşmaz kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…