canım bu vitamini netten bir araştırır mısın sonra yine sen karar verirsin
Allah razı olsun senden canım bana da vermişti 4-5 tane almış bulundumnerden bilelim vitamin diye alıyoruz Allah affetsin. İnternette araştırdım baya yazı var. An itibariyle bırakmış bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
Eki Görüntüle 1132801 bulantısı olan hamişler inş işinize yarar liste
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşa sorup beni bilgilendirirsen çok sevinirim. evet doktor çok önemli ben önemsedikçe karşıma iyi doktor çıkmıyor bir türlü yardım edinnn
İnş canım inş ya su 3 ay ne kadar stresliymiş rabbim kızımda hiç böle seler yasamadım nasipp nasipBenim günde iki kez standarda bağladıkorkuyorum doktorun dedikleri çıkmasın iyi olsun gelişsin
12-01-2015 ♥
Napim bacım morelimi bozup yataamda aynı deliliğe vuruyorum yapcek bişi yok !!!canım alemsin :)
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
Çorba kuru fasulye bulgur neden yasak acaba
İnş canım inş ya su 3 ay ne kadar stresliymiş rabbim kızımda hiç böle seler yasamadım nasipp nasip
Napim bacım morelimi bozup yataamda aynı deliliğe vuruyorum yapcek bişi yok !!!
Allah sabır versin..
Sözün bittigi yerdeyim
Dularım seninle
Allah yardımcın olsun zor bi durum insan rahme düştüğü an bağlanıyo bebeğe cennette bi meleğin var sizi bekliyo inşallah allah doğacak evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallahLütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
inş canım.benim içerde kananmam varmış.dışardan gelen bişi yok ama.progestron içiyorum içmeme rağmen 20 den 18e düşmüş.çok korkuyorum
Eki Görüntüle 1132802 buda gebelik beslenmesi kilo problemi olan plmayan her hamiş uygulayabilir bebişlerin sağlıklı beslenmesi için
bende de bazen pembe oluyor bazen kahverengi bazende çamur gibi doktoruna gittiğinde sorar mısın tatlım araba yolculuğunun tehlikesi var mıymış? Ankara bulunduğum yere 3 saat olmazsa Ankara'da başka bir doktora gideceğim çnkü ama yolculuğa cesaret edemiyorum..
Tabiki sorarım cumartesi öğlen gidicem. Gelir gelmez de yazarım sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnn bnde ankaradayım baskent hastanesi polat dursun drum ve gercekten cok ıyı bı dr. Allah ondan razı olsun hem psıkolojık hazırlıo hemde senı pınpırıklendırcrk seyleri solemioo...
canım cevabın için teşekkürler, muayene ücreti ne kadar ???
memnun olmana sevindim listeye yazıyorum doktoru ,
ben de çok acıkıyorum ve aniden acıkıyorum dünyanın sonu gelmiş gibi oluyo o anda. işin kötüsü acıktığımda 5 10 dakika bişeyler yiyemeyeyim hemen bulantım artıyo fena yapıyo. ben elma salatalık fındık badem yoğurt geçiştiriyorum ekmeği azalttım sık yiyorum az yiyorum çok su içiyorum bide kilo almayayım diye
hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?