2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Darısı bize cnm cok sevındım nazarlardan korusun allahım senı ve bebgını..[/QUOTE]

Amin canim benim insallah.allah sana da en kisa zamanda duymayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım döndüğün için, gebelik takibi derken yani muayeneni oluyosun normal demi? testleri de orda mı yaptıracaksın?

Selam kızlar size bir sorum olacak.. 3+6 da beta hcg 74 çıktı.. 5 haftada yani dün 27251.00 çıktı.. Aşırı yükselmiş değerler sizlerde böyle olan varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ankaradayım

doktor önerilerinizi bekliyorum kızlarrr

Bende ankaradayim Etimed Has.gittim ikinci bebeğim bu bakalım bende arastirmadayim aslında ...olmazsa ilkini dogurdugum lokman belindeki dr 'umu bulup ona gidecem bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu doktor bulma işi zormuş yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ilk muayene gittik tamam kalp atışını duyduk ama belli bi doktor istiyorz eşimle

bazı muayeneler de çok ucuzz 300 400 muayeneler uçmuşş

İlk hamileliğim ilk deneyimim ilk hiç doymayışım ilk meleğim ilk anne adaylığım çok farklı bir heyacan var içimde
ilk defa bu ay kendimi çok yordum 14 saatlik 3 günlük tatile gittim çok ağladım soma için çok uykusuz kaldım ağrım olmasına rağmen hiç bir problem olmadı öğrendiğimde 1 aylık olmuştu üzerine adet gördüğümden sancı için Dr gittim ve bebek olduğunu öğrendim çok ağladım duyunca istiyodum ama beklemiyordum bu bebek bi mucize olacak Allah'ın izniyle Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere ANNElerine bağışlasın...

Bunları içimden geldiği için yazdım :))

Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım

Sana söylemiştim canım :) hadi gözün aydın. Çok sevindim. Maşallah.

Psikolojim bozuldu nolur dua edin ishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum

12-01-2015 ♥

Psikolojim bozuldu nolur dua edin ishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum

12-01-2015 ♥

Canım kimse yok mu yanında? Bi komşun falan rica etsen bi tuzlu ayran içsen ah bilemedim ki. Uzan ayaklarını yükseğe kaldır canım.

bendeee vaarımmmm ocaktaa bebısım ınsallahh annesıne kavusacakk 28.01.2015

sağol canım döndüğün için, gebelik takibi derken yani muayeneni oluyosun normal demi? testleri de orda mı yaptıracaksın?

Yeni hamile alıyomus bilmiyorum gebelık takıbı yeni hamile alıyomu nilmiyorum ben bayaga uzun zamandr gittiğimden sıkıntı olmadı ama cok yogun alırmı die dedim bi sor ben herseye ona gidiom tahlıl muayene allah ne verdıyse😃😃

Arkadaslar benden de kotu haberler var bhcg düşmeye başlamış gecen hafta carsamba 11 bin de dün 7500 olmuş maalesef takdir Rabb'imin kızlar siz insaallah sağlıkla cocuğunuza kavuşursunuz sağlıkla kalın...

12-01-2015 ♥

Cnm rahat olmadgından oluo bı kuran oku veya bildiğin duaları stres yapıosun lütfen biraz rahat ol bebegıne olmayacaksa olacak bişey

bendeee vaarımmmm ocaktaa bebısım ınsallahh annesıne kavusacakk 28.01.2015
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
Canim çok üzüldüm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…