[QrıUOTE=mor_yel34;35482075]Bugun doktor kalp atışını gordu cok sukur.cok strese girmistim . Baska bir hastahaneye gitim doktor gec döllenme dedi. 7 haftalik gorunuyor sat a gore ama aslinda 6 haftalikmis cok mutlu oldum .bebisinknkalp atışı duyulmayan arkadaslar mutlaka başka doktora gidin. Telas yapmayin.ins sizlerde en kisa zamanda duyarsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba güzel anneler ve melekleriii... Nasılsınızz ?
Ssk lıyım 122 verıorum ama dısardan gebelık takıbı yapıp yapmadıgını sor gecen bı arkadasa verdım yapmıomuss bı sor sekreterı ozlem hanım 0 (312) 232 44 00 dahılı 301 ozlem hanım sekreterı yardımcı olur cnmm
ankaradayım
doktor önerilerinizi bekliyorum kızlarrr
Bende ankaradayim Etimed Has.gittim ikinci bebeğim bu bakalım bende arastirmadayim aslında ...olmazsa ilkini dogurdugum lokman belindeki dr 'umu bulup ona gidecem bakalım
İlk hamileliğim ilk deneyimim ilk hiç doymayışım ilk meleğim ilk anne adaylığım çok farklı bir heyacan var içimde
ilk defa bu ay kendimi çok yordum 14 saatlik 3 günlük tatile gittim çok ağladım soma için çok uykusuz kaldım ağrım olmasına rağmen hiç bir problem olmadı öğrendiğimde 1 aylık olmuştu üzerine adet gördüğümden sancı için Dr gittim ve bebek olduğunu öğrendim çok ağladım duyunca istiyodum ama beklemiyordum bu bebek bi mucize olacak Allah'ın izniyle Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere ANNElerine bağışlasın...
Bunları içimden geldiği için yazdım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun doktor kalp atışını gordu cok sukur.cok strese girmistim . Baska bir hastahaneye gitim doktor gec döllenme dedi. 7 haftalik gorunuyor sat a gore ama aslinda 6 haftalikmis cok mutlu oldum .bebisinknkalp atışı duyulmayan arkadaslar mutlaka başka doktora gidin. Telas yapmayin.ins sizlerde en kisa zamanda duyarsiniz.
Psikolojim bozuldu nolur dua edinishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum
12-01-2015 ♥
sağol canım döndüğün için, gebelik takibi derken yani muayeneni oluyosun normal demi? testleri de orda mı yaptıracaksın?
Psikolojim bozuldu nolur dua edinishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum
12-01-2015 ♥
Yeni hamile alıyomus bilmiyorum gebelık takıbı yeni hamile alıyomu nilmiyorum ben bayaga uzun zamandr gittiğimden sıkıntı olmadı ama cok yogun alırmı die dedim bi sor ben herseye ona gidiom tahlıl muayene allah ne verdıyse😃😃
hımmm tamam canım ben ona bi bakayım
İlk hamileliğim ilk deneyimim ilk hiç doymayışım ilk meleğim ilk anne adaylığım çok farklı bir heyacan var içimde
ilk defa bu ay kendimi çok yordum 14 saatlik 3 günlük tatile gittim çok ağladım soma için çok uykusuz kaldım ağrım olmasına rağmen hiç bir problem olmadı öğrendiğimde 1 aylık olmuştu üzerine adet gördüğümden sancı için Dr gittim ve bebek olduğunu öğrendim çok ağladım duyunca istiyodum ama beklemiyordum bu bebek bi mucize olacak Allah'ın izniyle Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere ANNElerine bağışlasın...
Bunları içimden geldiği için yazdım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTEyazını okurken ben yazmisim gibi geldi aynı duyguları paylasiyorum :)
Arkadaslar benden de kotu haberler var bhcg düşmeye başlamış gecen hafta carsamba 11 bin de dün 7500 olmuş maalesef takdir Rabb'imin kızlar siz insaallah sağlıkla cocuğunuza kavuşursunuz sağlıkla kalın...
Canım cok üzüldüm rabbim sabir versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)bendeee vaarımmmm ocaktaa bebısım ınsallahh annesıne kavusacakk 28.01.2015
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)Bugun doktor kalp atışını gordu cok sukur.cok strese girmistim . Baska bir hastahaneye gitim doktor gec döllenme dedi. 7 haftalik gorunuyor sat a gore ama aslinda 6 haftalikmis cok mutlu oldum .bebisinknkalp atışı duyulmayan arkadaslar mutlaka başka doktora gidin. Telas yapmayin.ins sizlerde en kisa zamanda duyarsiniz.
Canim çok üzüldümLütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?