2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabır ve tez zamana hayırlı yavrular versin inşaallah

canım benim ben 5+4 te kanama atlattım hcg 1000 e düşmüştü şuan 7+4 oldum bak bebişimin kalbi atıyor doktoruma söyledim doktor da biz bebeğe bakalım beta hcg her zaman doğruyu söylemeyebilir dedi sen tam anlamıyla kanaman olmadıktan sonra ümidini kaybetme...

Psikolojim bozuldu nolur dua edin ishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum

12-01-2015 ♥

Canım Allah'ın izniyle bişi olmaz inş yanında sana bakacak kimse yok mu güzel düşün eşini ara gelsin sicak bişi içirsin yat dinlen olmazsa Dr git hemen lütfen güzel düşün ama veren Allah alan Allah emin ol sana bağışlayacak olumlu düşün olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bozmayın morallerinizi moral çok önemli lütfen Allah'ın izniyle bişey olmıycak

Kızlar lütfen değerlerinizi yazarmısınız.. 5.haftada nasıldı beta hcg..benim mol gebelik olma ihtimali varmış aşırı yüksek bhcg..

Aynı ben ağrım kesildi diye korktum snr tekrar başladı çok sevindim sadist oldum :)))

allah sag salimkucagımızaalmak nasip etsin inan kendimi kontrol etmekten bir haloldum acıyordu acımıyor diye üzülüyorumm acıyo neden acırki diyorum

çogul gebelikte olabilir neden mol dedilerki hemen

Bizde tüp bebek yaptirdik tuttu hamdolsun.insallah hersey yolunda giderse ocak sonu görünüyor rabbim ne olur bizlere yardim et..

her hafta kanmı veriyorsun cnm yada bir belirtimi oldu anlatırmısın

Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun

Çok geçmiş olsun cnm benimde ilk bebeğim düşmüştü ve çok üzülmüştüm ama sonra tekrar hamile kaldım ve oğlum geldi dünyaya zor biliyorum ama demekki hayırlısı buymuş allah bir daha nasip etsin sağlıkla🙏

Kanaman yoksa belki düzelir herşey ne zaman gidiceksin tekrar doktor?

kızlar az önce tuvalette pembe akıntı fark ettim, ilk kez oldu, doktora gitsem mi yarın?

Doktorumun bana söylediği kahverengi akıntı normal kırmıza dönerse haberim olsun demişti ilk gebeliğimde öyle oldu iğne yapmıştı bence aramalısın

Kızlar acayip bi şişkinlik var ya napsam acaba

Bende öyleyim özellikle öğleden sonra şişmeye başlıorum akşam yemeğinden sonra patlıcam şu an elim karnımda dolanıyorum

Elevitle ilgili yazdıklarınız kafamı çok karıştırdı ben ilk hamileliğimdede onu kullanmıştım çevremdeki herkes onu içti hamileyken nasıl sağlıksız olabilir?😳

Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)

Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)

Canim çok üzüldüm ((

Nasılsın Sıla'm biraz önce seni düşündüm bugün hiç girmedi diye geçen gün kötüydün ya benim öğleden sonra biraz hafifler gibi oldu kendime geldim şimdi yine kötü biran önce bitsin keyfini çıkaralım inşş hamileliğimizin 😊

benim 4 h 5 g ken 1570 di ama teste hamilelik haftalarına göre alt değerler ve üst değerler var ona bir bak yada internette araştır belki ikizler vardır,,,,
bence sen hemen yarın dr git,,
hayırlı haberlerin olur umarım

Canım kimse yok mu yanında? Bi komşun falan rica etsen bi tuzlu ayran içsen ah bilemedim ki. Uzan ayaklarını yükseğe kaldır canım.

Cnm rahat olmadgından oluo bı kuran oku veya bildiğin duaları stres yapıosun lütfen biraz rahat ol bebegıne olmayacaksa olacak bişey

Toparladim kendimi biraz uyudum tansiyon düşünce başım çok döndü ayakta duramadım ama biraz uyudum kendime geldim sağolun.
Ah dusjeli ahh k.v. k.p burdalar ama tv.yi izlerken arada öyle bakıyorlar ne sormak ne birşey tv.ye devam
Eşim ayran yapti getirdi icemedim kraker bile yiyemedim ondan kotulestim ama çok şükür iyiyim. Herkese Allah rahatlık versin

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…