Arkadaslar benden de kotu haberler var bhcg düşmeye başlamış gecen hafta carsamba 11 bin de dün 7500 olmuş maalesef takdir Rabb'imin kızlar siz insaallah sağlıkla cocuğunuza kavuşursunuz sağlıkla kalın...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar benden de kotu haberler var bhcg düşmeye başlamış gecen hafta carsamba 11 bin de dün 7500 olmuş maalesef takdir Rabb'imin kızlar siz insaallah sağlıkla cocuğunuza kavuşursunuz sağlıkla kalın...
canım benim ben 5+4 te kanama atlattım hcg 1000 e düşmüştü şuan 7+4 oldum bak bebişimin kalbi atıyor doktoruma söyledim doktor da biz bebeğe bakalım beta hcg her zaman doğruyu söylemeyebilir dedi sen tam anlamıyla kanaman olmadıktan sonra ümidini kaybetme...
Canım Allah'ın izniyle bişi olmaz inş yanında sana bakacak kimse yok mu güzel düşün eşini ara gelsin sicak bişi içirsin yat dinlen olmazsa Dr git hemen lütfen güzel düşün ama veren Allah alan Allah emin ol sana bağışlayacak olumlu düşün olur mu
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
Çok geçmiş olsun cnm benimde ilk bebeğim düşmüştü ve çok üzülmüştüm ama sonra tekrar hamile kaldım ve oğlum geldi dünyaya zor biliyorum ama demekki hayırlısı buymuş allah bir daha nasip etsin sağlıkla🙏
Elevitle ilgili yazdıklarınız kafamı çok karıştırdı ben ilk hamileliğimdede onu kullanmıştım çevremdeki herkes onu içti hamileyken nasıl sağlıksız olabilir?😳
Nasılsın Sıla'm biraz önce seni düşündüm bugün hiç girmedi diye geçen gün kötüydün ya benim öğleden sonra biraz hafifler gibi oldu kendime geldim şimdi yine kötü biran önce bitsin keyfini çıkaralım inşş hamileliğimizin 😊
benim 4 h 5 g ken 1570 di ama teste hamilelik haftalarına göre alt değerler ve üst değerler var ona bir bak yada internette araştır belki ikizler vardır,,,,
bence sen hemen yarın dr git,,
hayırlı haberlerin olur umarım
Toparladim kendimi biraz uyudum tansiyon düşünce başım çok döndü ayakta duramadım ama biraz uyudum kendime geldim sağolun.
Ah dusjeli ahh k.v. k.p burdalar ama tv.yi izlerken arada öyle bakıyorlar ne sormak ne birşey tv.ye devam
Eşim ayran yapti getirdi icemedim kraker bile yiyemedim ondan kotulestim ama çok şükür iyiyim. Herkese Allah rahatlık versin