Canım Allah'ın izniyle bişi olmaz inş yanında sana bakacak kimse yok mu güzel düşün eşini ara gelsin sicak bişi içirsin yat dinlen olmazsa Dr git hemen lütfen güzel düşün ama veren Allah alan Allah emin ol sana bağışlayacak olumlu düşün olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim ben 5+4 te kanama atlattım hcg 1000 e düşmüştü şuan 7+4 oldum bak bebişimin kalbi atıyor doktoruma söyledim doktor da biz bebeğe bakalım beta hcg her zaman doğruyu söylemeyebilir dedi sen tam anlamıyla kanaman olmadıktan sonra ümidini kaybetme...
Canım benim daha once de kayıplarım oldugu icin surekli doktor kontrol altında tutuyordu birde kesede büyümede sıkıntı oldugu icin ölçüyordu belirti yok kanamam oldugunda hcg cok guzel artiyordu yani kanamayla alakalı degil goguslerimin acısı hala var hemde baya var bel ve kasik agrisi var bunlar zaten hamilelik belirtisi yani kayıba dair bir belirti yok canım
Canım benim daha once de kayıplarım oldugu icin surekli doktor kontrol altında tutuyordu birde kesede büyümede sıkıntı oldugu icin ölçüyordu belirti yok kanamam oldugunda hcg cok guzel artiyordu yani kanamayla alakalı degil goguslerimin acısı hala var hemde baya var bel ve kasik agrisi var bunlar zaten hamilelik belirtisi yani kayıba dair bir belirti yok canım
benim 4 h 5 g ken 1570 di ama teste hamilelik haftalarına göre alt değerler ve üst değerler var ona bir bak yada internette araştır belki ikizler vardır,,,,
bence sen hemen yarın dr git,,
hayırlı haberlerin olur umarım