2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Olumsuz şeyler duymak üzdü çok. Senin mesaji yeni gördüm dusjeli ve huzuruma açıkladim oku canim sen de sagol çok

12-01-2015 ♥

allah sag salimkucagımızaalmak nasip etsin inan kendimi kontrol etmekten bir haloldum acıyordu acımıyor diye üzülüyorumm acıyo neden acırki diyorum

Bunlar tatlı acılar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercekten senin bir mucize insaallah bende de olur bir ümit :) ama senin icin cok sevindim kactan düştü 1000 e sonra yükseldi

Gercekten senin bir mucize insaallah bende de olur bir ümit :) ama senin icin cok sevindim kactan düştü 1000 e sonra yükseldi

tek doktoramı sordun cnm bence tam sistemli bir hastane daha mantıklı bence yarın sabah ilk işin bir hastaneye gitmek olsun için rahatlasın

iyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun

her hafta kanmı veriyorsun cnm yada bir belirtimi oldu anlatırmısın

Canım benim daha once de kayıplarım oldugu icin surekli doktor kontrol altında tutuyordu birde kesede büyümede sıkıntı oldugu icin ölçüyordu belirti yok kanamam oldugunda hcg cok guzel artiyordu yani kanamayla alakalı degil goguslerimin acısı hala var hemde baya var bel ve kasik agrisi var bunlar zaten hamilelik belirtisi yani kayıba dair bir belirti yok canım

allah korusun olmasında annesine tutunsun inş sende karamsar olma dua et bol bol bende ediyorum rabbim yardım etsin cnm

İnş dediğin gibidir çok korktum 5 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacak kısmetse

Son düzenleme:
İnşallah sağ sağlim hepimiz kucağımıza alırız bebişleri..

Hercal dualarım seninle. Gönlünü ferah tut. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Olumsuz şeyler duymak üzdü çok. Senin mesaji yeni gördüm dusjeli ve huzuruma açıkladim oku canim sen de sagol çok

12-01-2015 ♥

Bununla geçmiş olsun diyelim :)

Herkeslere selamlar:) ben de aranıza katıldım:) kısmetse bir ocak bebesi daha geliyor:) 3.çocuğum olacak, deli cesareti bendeki galiba:)

Hercal dualarım seninle. Gönlünü ferah tut. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Allah razı olsun canım Rabbim sizin de bebeklerinizi korusun insaallah

Bizde tüp bebek yaptirdik tuttu hamdolsun.insallah hersey yolunda giderse ocak sonu görünüyor rabbim ne olur bizlere yardim et..

Hayırlı olsun hoşgeldin:))eltimde tedavi görüyor yarın belli olacakmış insallah darısı ona:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkeslere selamlar:) ben de aranıza katıldım:) kısmetse bir ocak bebesi daha geliyor:) 3.çocuğum olacak, deli cesareti bendeki galiba:)

Olsun kardeş iyidir gözün aydın...benimde ikinci bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…